5 nr
av

Mama

+ Body Shop-set 199 kr

Body Shop-set
Premie

Mama

  • "Den bästa mammatidningen med bra intervjuer och råd." - Frida
Läs mer››

Moringa Shower Gel

Den här tvålfria duschgelen som mjukgör- och rengör din hud är en perfekt boost för din hud såhär i början av året. Duschgelen har en fräsch doft av blommor och moringafröolja som tillsammans skapar en uppiggande kombo som för tankarna till sommar och sol.

Duschgelen kommer i en flaska som rymmer 250 ml.
Värde 70 kr

Moringa Body Butter

Den här vårdande och fuktbevarande Body Butter är en perfekt gåva till din hud om du upplever huden som torr såhär under vinterhalvåret. Produkten är dessutom snabbabsorberande vilket gör att du mycket väl kan använda den även om du har bråttom iväg.

Body Buttern har en fräsch blommig doft och kommer i en burk som rymmer 200 ml.
Värde: 185 kr

Handdukar 2-pack

Som komplement till de härliga skönhetsprodukterna så får du även med 2 stycken snygga frottéhanddukar i 100% bomull. Dom vita handdukarna har en grå etikett med texten "Nord - Stockholm" fastsydd i nedre hörnet som ger handdukarna ett lite lyxigare utseende.

Mått på handdukarna: 30x50cm.
Värde: 99 kr

5 nr + Digital prenumeration!

Just nu ingår det 5 nr av den inspirerande tidningen Mama och dessutom full digital tillgång till tidningarna. Som nu prenumerant laddar du ned appen och loggar in med ditt personnummer.
Värde: 300 kr

1. Fyll i din adress!

Efter ditt introduktionserbjudande får du tidningen i en bekväm tillsvidareprenumeration, portofritt direkt hem i brevlådan! Genom att klicka Beställ godkänner du villkoren för Tidningsbutiken och Mama.

2. Hur vill du betala?
Ditt erbjudande:
  • 5 nr, ord lösnrpris299,50kr
  • Body Shop-set, värde354kr
  • Totalt värde653,50kr
  • Du betalar endast199kr
  • Du sparar hela454,50kr
* porto 59kr tillkommer
Beställ!

Genom att klicka Beställ godkänner du villkoren för Tidningsbutiken och Mama.

Fakta: Mama

Tidningen Mama, en ny modern tidning för alla mammor eller blivande mammor med massor av läsning om mode, inredning, skönhet, hälsa, familjeliv, resor, mat, shopping och mycket mer som rör dig som mamma. Läs och inspireras av andra mammor om allt mellan glamour och dagishämtningar. Träffa allt från stjärnmammor som står i rampljuset till vanliga mammor som försöker få ihop livspusslet. Så skäm bort dig själv med en prenumeration på Mama.
Tidningen startades 2003 i april och ges ut 13 gånger per år på svenska av förlaget Bonnier Magazines & Brands AB. Upplagan är på ca 39 600 per år. Tidningen Mama är för alla mammor oavsett ålder på deras barn. Alla typer av problem från förlossning till tonåringar tas upp. Få tips på allt från träning till härliga semestermål för hela familjen. Börja prenumerera redan idag och bli en supermamma du med!
  • Land: Sverige / Språk: Svenska
  • Utgåvor/år: 8 / Förlag: Bonnier Magazines & Brands AB / Mediafy
  • Startår: 2003 / Chefredaktör: Louise Bratt Tidmarsh / Upplaga: 25600
2170E110-9FED-403D-924C-8EFD6AF61168