4 nr
av

Mama

+ Strand-kit 159 kr

Strand-kit
Premie

Mama

  • "Den bästa mammatidningen med bra intervjuer och råd." - Frida
Läs mer››

EVY solkräm Kids SPF 50

Starkt solskydd som passar alla i familjen, såväl stora som små från 6 månaders ålder. Skyddet är vattenfast vilket underlättar långa dagar på stranden. Solskyddet kommer i mousse-form som varken kladdar eller lämnar efter sig en obekväm hinna på huden. Perfekt för dem med solkänslig hy.
Hypoallergen och fri från doft, parabener, nanopartiklar och titandioxid.
Värde 219 kr

EVY solkräm SPF 30

Det ingår dessutom en solkräm för ansiktet. Förbygger pigmenteringar och hjälper mot irriterad hud. Moussen är speciellt anpassad för att passa in på semestern och skyddar din hud från både salt och klor som förekommer i havet och i poolen. Produkterna är starkt rekommenderade av hudläkare.
Värde: 199 kr

Frottéhanddukar

Få 2 lyxiga frottéhanddukar från i klassisk design. Handdukarna är gråa och i 100% bomull. Storlek på handdukarna: 30x50 cm
Värde: 50 kr

4 nr + Digital tillgång

Just nu ingår det 4 nr av den inspirerande tidningen Mama och dessutom full digital tillgång till tidningarna. Som nu prenumerant laddar du ned appen och loggar in med ditt prenumerationsnummer.

1. Fyll i din adress!

Efter ditt introduktionserbjudande får du tidningen i en bekväm tillsvidareprenumeration, portofritt direkt hem i brevlådan!
Genom att klicka Beställ godkänner du villkoren för Tidningsbutiken och Mama.

2. Hur vill du betala?
Ditt erbjudande:
  • 4 nr, ord lösnrpris276kr
  • Strand-kit, värde488kr
  • Totalt värde764kr
  • Du betalar endast159kr
  • Du sparar hela605kr
* porto 59kr tillkommer
Beställ!

Efter ditt introduktionserbjudande får du tidningen i en bekväm tillsvidareprenumeration, portofritt direkt hem i brevlådan!
Genom att klicka Beställ godkänner du villkoren för Tidningsbutiken och Mama.

Fakta: Mama

Tidningen Mama, en ny modern tidning för alla mammor eller blivande mammor med massor av läsning om mode, inredning, skönhet, hälsa, familjeliv, resor, mat, shopping och mycket mer som rör dig som mamma. Läs och inspireras av andra mammor om allt mellan glamour och dagishämtningar. Träffa allt från stjärnmammor som står i rampljuset till vanliga mammor som försöker få ihop livspusslet. Så skäm bort dig själv med en prenumeration på Mama.
Tidningen startades 2003 i april och ges ut 8 gånger per år på svenska av förlaget Bonnier Magazines & Brands AB. Upplagan är på ca 39 600 per år. Tidningen Mama är för alla mammor oavsett ålder på deras barn. Alla typer av problem från förlossning till tonåringar tas upp. Få tips på allt från träning till härliga semestermål för hela familjen. Börja prenumerera redan idag och bli en supermamma du med!
  • Land: Sverige / Språk: Svenska
  • Utgåvor/år: 6 / Förlag: Bonnier Magazines & Brands AB / Mediafy
  • Startår: 2003 / Chefredaktör: Louise Bratt Tidmarsh / Upplaga: 25600
2170E110-9FED-403D-924C-8EFD6AF61168