5 nr
av

Mama

+ Hudvårdset 199 kr

Hudvårdset
Premie

Mama

  • "Den bästa mammatidningen med bra intervjuer och råd." - Frida
Läs mer››
Välj ditt favoritmärke:

Face Lotion Moist från Maria Åkerberg

Tillsammans med din tidning så får du en ansiktskräm från Maria Åkerberg. Face Lotion Moist är en återfuktande kräm som ger huden näring. Den här produkten passar för såväl normal som torr hud och är även lämplig för unga vuxna.

Produkten innehåller 100 ml.
Värde 299 kr

Välj ditt favoritmärke:

Olive Cleansing från Maria Åkerberg

Olive Cleansing är en rengöringskräm från Maria Åkerberg. Krämen fungerar bra när du ska avlägsna sminket efter en lång dag och fångar enkelt upp annat smuts så att huden blir ren och fin.

Produkten innehåller 100 ml.
Värde 149 kr

Välj ditt favoritmärke:

SF Kids Play

SF Kids Play är Play-tjänsten för hela familjen. Med SF Kids Play så får föräldrarna möjligheten att se sina favoritfilmer- och serier på nytt samtidigt som barnen får chansen att hitta sina favoriter. Tjänsten fungerar för dator, mobil- och surfplatta. Det smidiga offline-läget gör det möjligt att ta med sig SF Kids Play på semestern.

Erbjudandet gäller endast nya kunder.
Värde 207 kr

Välj ditt favoritmärke:

5 nr + Digital prenumeration!

Just nu ingår det 5 nr av den inspirerande tidningen Mama och dessutom full digital tillgång till tidningarna. Som nu prenumerant laddar du ned appen och loggar in med ditt personnummer.
Värde: 300 kr

1. Fyll i din adress!

Efter ditt introduktionserbjudande får du tidningen i en bekväm tillsvidareprenumeration, portofritt direkt hem i brevlådan! Prenumerationsvillkor för Mama. Prenumerationsvillkor för Tidningsbutiken.

2. Hur vill du betala?
Ditt erbjudande:
  • 5 nr, ord lösnrpris300kr
  • Hudvårdset, värde655kr
  • Totalt värde955kr
  • Du betalar endast199kr
  • Du sparar hela756kr
* porto 49kr tillkommer
Beställ!

Prenumerationsvillkor för Mama. Prenumerationsvillkor för Tidningsbutiken.

Fakta: Mama

Tidningen Mama, en ny modern tidning för alla mammor eller blivande mammor med massor av läsning om mode, inredning, skönhet, hälsa, familjeliv, resor, mat, shopping och mycket mer som rör dig som mamma. Läs och inspireras av andra mammor om allt mellan glamour och dagishämtningar. Träffa allt från stjärnmammor som står i rampljuset till vanliga mammor som försöker få ihop livspusslet. Så skäm bort dig själv med en prenumeration på Mama.
Tidningen startades 2003 i april och ges ut 13 gånger per år på svenska av förlaget Bonnier Magazines & Brands AB. Upplagan är på ca 39 600 per år. Tidningen Mama är för alla mammor oavsett ålder på deras barn. Alla typer av problem från förlossning till tonåringar tas upp. Få tips på allt från träning till härliga semestermål för hela familjen. Börja prenumerera redan idag och bli en supermamma du med!
  • Land: Sverige / Språk: Svenska
  • Utgåvor/år: 11 / Förlag: Bonnier Magazines & Brands AB / Mediafy
  • Startår: 2003 / Chefredaktör: Louise Bratt Tidmarsh / Upplaga: 25600