4 nr
av

Mama

+ Lampa & Bok 159 kr

Lampa & Bok
Premie

Mama

  • "Den bästa mammatidningen med bra intervjuer och råd." - Frida
Läs mer››

Kokboken Food Pharmacy

Succéboken Food Pharmacy lär dig allt om antiflamatorisk mat och antioxidanter baserat på vetenskapliga studier. Den här kokboken kommer att förenkla din vardag och styra dig till maten som ger mest näring och är bra för tarmfloran. Recepten i den här boken innehåller grönsaker, en del nötter, kryddor och är fria från gluten, mjölk och socker.
Värde: 239 kr

Bokstavslampa

Bokstavslampan har blivit en populär detalj i flera svenska hem där du själv kan skriva ett namn eller ett budskap som du tycker om. Lampan fungear med 3 st AAA batterier.
Storlek: 30x22x5cm
Värde: 299 kr


Välj i kassan vilken lampa du vill ha tillsammans med boken.

Molnlampa

Den här molnlampan är gjord i metall i färgen Dusty Pink. Lampan kommer att lysa upp barnrummet på ett behagligt sätt och även bli en fin inredningsdetalj.
Storlek: 20x30x5cm
Värde: 299 kr


Välj i kassan vilken lampa du vill ha tillsammans med boken.

4 nr + Digital prenumeration!

Just nu ingår det 5 nr av den inspirerande tidningen Mama och dessutom full digital tillgång till tidningarna. Som nu prenumerant laddar du ned appen och loggar in med ditt prenumerationsnummer.
Värde: 276 kr

1. Premieval
Lampa
Lampa & Bok
2. Fyll i din adress!

Efter ditt introduktionserbjudande får du tidningen i en bekväm tillsvidareprenumeration, portofritt direkt hem i brevlådan! Genom att klicka Beställ godkänner du villkoren för Tidningsbutiken och Mama.

3. Hur vill du betala?
Ditt erbjudande:
  • 4 nr, ord lösnrpris276kr
  • Lampa & Bok, värde538kr
  • Totalt värde814kr
  • Du betalar endast159kr
  • Du sparar hela655kr
* porto 59kr tillkommer
Beställ!

Genom att klicka Beställ godkänner du villkoren för Tidningsbutiken och Mama.

Fakta: Mama

Tidningen Mama, en ny modern tidning för alla mammor eller blivande mammor med massor av läsning om mode, inredning, skönhet, hälsa, familjeliv, resor, mat, shopping och mycket mer som rör dig som mamma. Läs och inspireras av andra mammor om allt mellan glamour och dagishämtningar. Träffa allt från stjärnmammor som står i rampljuset till vanliga mammor som försöker få ihop livspusslet. Så skäm bort dig själv med en prenumeration på Mama.
Tidningen startades 2003 i april och ges ut 8 gånger per år på svenska av förlaget Bonnier Magazines & Brands AB. Upplagan är på ca 39 600 per år. Tidningen Mama är för alla mammor oavsett ålder på deras barn. Alla typer av problem från förlossning till tonåringar tas upp. Få tips på allt från träning till härliga semestermål för hela familjen. Börja prenumerera redan idag och bli en supermamma du med!
  • Land: Sverige / Språk: Svenska
  • Utgåvor/år: 6 / Förlag: Bonnier Magazines & Brands AB / Mediafy
  • Startår: 2003 / Chefredaktör: Louise Bratt Tidmarsh / Upplaga: 25600
2170E110-9FED-403D-924C-8EFD6AF61168