5 nr
av

Mama

+ Badrums-set 179 kr

Badrums-set
Premie

Mama

  • "Den bästa mammatidningen med bra intervjuer och råd." - Frida
Läs mer››

Volymschampo från Maria Nila

Maria Nilas schampo är mycket väl anpassade för skandinaviska hår – fina och tunna hårstrån. Ett volymschampo som lyfter och vårdar håret, utan att tynga ned det. Schampot är väl berikat med vitamin B5 som bidrar till bland annat en längre hållbarhet för ditt hår. Tillsammans med Colour Guard Complex bevaras även din naturliga hårfärg som ofta kan ta skada av för mycket tvätt och styling. Produkten är sulfat– och parabenfri. Innehåller: 350 ml
Värde: 219 kr

Volymbalsam från Maria Nila

Med balsamet från samma serie som schampot ovan får du absolut bästa resultat. Även denna ger håret ett resultat av volym och spänst. Balsamet mjukgör och återfuktar håret på djupet och innehåller självklart samma berikande produkter som volymschampot från PURE VOLUME-serien. Produkten är sulfat– och parabenfri. Innehåller: 300 ml
Värde: 219 kr

2 handdukar från Hamptons

Dessa snygga frottéhanddukar i vitt gör sig utmärkt i badrummet under såväl sommaren som vintern. Handdukarna kommer i 100% bomull och har måtten 40x60 cm.
Värde: 390 kr

5 nr + Digital prenumeration!

Just nu ingår det 5 nr av den inspirerande tidningen Mama och dessutom full digital tillgång till tidningarna. Som nu prenumerant laddar du ned appen och loggar in med ditt personnummer.
Värde: 300 kr

1. Fyll i din adress!

Efter ditt introduktionserbjudande får du tidningen i en bekväm tillsvidareprenumeration, portofritt direkt hem i brevlådan! Genom att klicka Beställ godkänner du villkoren för Tidningsbutiken och Mama.

2. Hur vill du betala?
Ditt erbjudande:
  • 5 nr, ord lösnrpris275kr
  • Badrums-set, värde828kr
  • Totalt värde1 103kr
  • Du betalar endast179kr
  • Du sparar hela924kr
* porto 59kr tillkommer
Beställ!

Genom att klicka Beställ godkänner du villkoren för Tidningsbutiken och Mama.

Fakta: Mama

Tidningen Mama, en ny modern tidning för alla mammor eller blivande mammor med massor av läsning om mode, inredning, skönhet, hälsa, familjeliv, resor, mat, shopping och mycket mer som rör dig som mamma. Läs och inspireras av andra mammor om allt mellan glamour och dagishämtningar. Träffa allt från stjärnmammor som står i rampljuset till vanliga mammor som försöker få ihop livspusslet. Så skäm bort dig själv med en prenumeration på Mama.
Tidningen startades 2003 i april och ges ut 13 gånger per år på svenska av förlaget Bonnier Magazines & Brands AB. Upplagan är på ca 39 600 per år. Tidningen Mama är för alla mammor oavsett ålder på deras barn. Alla typer av problem från förlossning till tonåringar tas upp. Få tips på allt från träning till härliga semestermål för hela familjen. Börja prenumerera redan idag och bli en supermamma du med!
  • Land: Sverige / Språk: Svenska
  • Utgåvor/år: 8 / Förlag: Bonnier Magazines & Brands AB / Mediafy
  • Startår: 2003 / Chefredaktör: Louise Bratt Tidmarsh / Upplaga: 25600
2170E110-9FED-403D-924C-8EFD6AF61168