4 nr
av

Mama

+ Fina premier 159 kr

Fina premier
Premie

Mama

  • "Den bästa mammatidningen med bra intervjuer och råd." - Frida
Läs mer››

The Ultimate Masque-kit från Dermalogica

Gentle Cream Exfoliant
Varsamt tar denna mirakelskrubb bort döda hudceller och lämnar huden jämn och fylld med lyster. Låt verka på huden i 10 minuter innan borttagning. Peelingen innehåller exfolierande ämnen som gör huden silkeslen.

Skin Hydrating Masque
En oljefri fuktmask fullproppad med antioxidanter. Hjälper till att minska svullnaden runt ögonen och återfuktar effektivt både hud och läppar. Innehåller: 10 ml

MultiVitamin Power Recovery Masque
En högintensiv ansiktsmask som effektivt tar hand om stressad och åldrad hud. Krämen innehåller vitamin A, C och E som reparerar och återfuktar den känsliga huden. Innehåller: 10 ml

Stress Positive Eye Lift
Behöver du en snabbverkade behandling som kyler och slätar ut huden kring ögonen? Denna ögonmask/ögonkräm motverkar mörka ringar och minskar svullnad. Innehåller: 10 ml

Värde: 435 kr

Molnlampa

Jättefin lampa i form av ett moln, kommer i färgen ”dusty pink”. Perfekt att ha som nattlampa i exempelvis barnrummet. Innehåller LED-lampor och är gjord av plast. Batterier ingår ej. Storlek: 30x18,5x3 cm
Värde: 299 kr

4 nr + Digital tillgång

Just nu ingår det 4 nr av den inspirerande tidningen Mama och dessutom full digital tillgång till tidningarna. Som nu prenumerant laddar du ned appen och loggar in med ditt prenumerationsnummer.

1. Fyll i din adress!

Efter ditt introduktionserbjudande får du tidningen i en bekväm tillsvidareprenumeration, portofritt direkt hem i brevlådan!
Genom att klicka Beställ godkänner du villkoren för Tidningsbutiken och Mama.

2. Hur vill du betala?
Ditt erbjudande:
  • 4 nr, ord lösnrpris276kr
  • Fina premier, värde734kr
  • Totalt värde1 010kr
  • Du betalar endast159kr
  • Du sparar hela851kr
* porto 59kr tillkommer
Beställ!

Efter ditt introduktionserbjudande får du tidningen i en bekväm tillsvidareprenumeration, portofritt direkt hem i brevlådan!
Genom att klicka Beställ godkänner du villkoren för Tidningsbutiken och Mama.

Fakta: Mama

Tidningen Mama, en ny modern tidning för alla mammor eller blivande mammor med massor av läsning om mode, inredning, skönhet, hälsa, familjeliv, resor, mat, shopping och mycket mer som rör dig som mamma. Läs och inspireras av andra mammor om allt mellan glamour och dagishämtningar. Träffa allt från stjärnmammor som står i rampljuset till vanliga mammor som försöker få ihop livspusslet. Så skäm bort dig själv med en prenumeration på Mama.
Tidningen startades 2003 i april och ges ut 8 gånger per år på svenska av förlaget Bonnier Magazines & Brands AB. Upplagan är på ca 39 600 per år. Tidningen Mama är för alla mammor oavsett ålder på deras barn. Alla typer av problem från förlossning till tonåringar tas upp. Få tips på allt från träning till härliga semestermål för hela familjen. Börja prenumerera redan idag och bli en supermamma du med!
  • Land: Sverige / Språk: Svenska
  • Utgåvor/år: 6 / Förlag: Bonnier Magazines & Brands AB / Mediafy /
  • Startår: 2003 / Chefredaktör: Louise Bratt Tidmarsh / Upplaga: 25600
2170E110-9FED-403D-924C-8EFD6AF61168