4 nr
av

Mama

+ Skönhets-kit 199 kr

Skönhets-kit
Premie
I din prenumeration ingår det:

Hudvårds-kit från Novage

Tre produkter för din hud, framtagna med det senaste inom hudvårdsteknologi och forskning.
Innehåller:
Cleansing Gel: 150 ml
Skin Priming Essence: 150 ml
Bio-Cellulose Sheet Mask

Supreme Cleansing Gel: Denna ansiktsrengöring är utformad för att skapa perfekta hudförhållanden för att absorbera efterföljande serum och fuktkrämer - i ett intelligent steg. Den rengör varsamt hyn från synliga föroreningar, inklusive makeup, utan att avlägsna hudbarriären och återfuktar så att hyn känns ren, tonad, mjuk, smidig och bekväm.

Skin Priming Essence: Ta din hudvårdsrutin till en lyxig ny nivå med Skin Priming Essence, med multitasking Marine Prebiotic Active. Designad för att användas direkt efter din Supreme Cleansing Gel. Den gör underverk för att främja hyns övergripande balans genom att ge din hy ett extra, överdådigt lager av återfuktning och hjälpa till att stärka hudbarriären.

Bio-Cellulose Sheet Mask: Om du upplever glåmig och ohälsosam hy, är Proceuticals Niacinamide & Cica Bio-Cellulose Sheet Mask lösningen. Denna koncentrerade biocellulosamask för engångsbruk är utformad för att ge glåmig och uttorkad hy en omedelbar boost och göra den elastisk och fräsch från den första appliceringen. Den hudvänliga ansiktsmasken hjälper till att lugna hyn direkt, och över tid, genom att rikta in sig på flera faktorer, inklusive återfuktning och hudbarriärens kvalitet.
Värde 857 kr

I din prenumeration ingår det:

Expressen Premium

När du beställer en prenumeration på mama ingår Expressen Premium med tillgång till flertalet olika titlar - helt utan extra kostnad!

Ditt erbjudande

Mama

  • 4 nr av Mama , värde 316 kr (ord lösnrpris)
  • 4 nr av tidningen
  • Skönhets-kit, värde 857 kr
  • Skönhets-kit

Totalt värde 1 173 kr

Du sparar hela 974 kr!
Erbjudande 199kr
Frakt 49 kr
Du betalar 248 kr

Mama

  • 4 nr av tidningen
  • Skönhets-kit
Totalt värde 1 173 kr!
Erbjudande 199kr
Frakt 49 kr
Du betalar 248 kr
Beställ

Efter introduktionserbjudandet övergår prenumerationen i en

bekväm tillsvidareprenumeration som kan avslutas när som helst. Gäller ej Di DIgital.

Fakta: Mama

Tidningen Mama, en ny modern tidning för alla mammor eller blivande mammor med massor av läsning om mode, inredning, skönhet, hälsa, familjeliv, resor, mat, shopping och mycket mer som rör dig som mamma. Läs och inspireras av andra mammor om allt mellan glamour och dagishämtningar. Träffa allt från stjärnmammor som står i rampljuset till vanliga mammor som försöker få ihop livspusslet. Så skäm bort dig själv med en prenumeration på Mama.
Tidningen startades 2003 i april och ges ut 8 gånger per år på svenska av förlaget Bonnier Magazines & Brands AB. Upplagan är på ca 39 600 per år. Tidningen Mama är för alla mammor oavsett ålder på deras barn. Alla typer av problem från förlossning till tonåringar tas upp. Få tips på allt från träning till härliga semestermål för hela familjen. Börja prenumerera redan idag och bli en supermamma du med!
  • Land: Sverige / Språk: Svenska
  • Utgåvor/år: 6 / Förlag: Mediafy Magazines AB / Mediafy Magazines AB / Mediafy Magazines AB / Bonnier News AB
  • Startår: 2003 / Chefredaktör: Emelie Lindblom Dalén / Räckvidd: 48000

Beställ
2170E110-9FED-403D-924C-8EFD6AF61168