Just nu!
48 sålda!
5 nr
av

Mama

+ Solskydds-kit 199 kr

Solskydds-kit
Premie

Mama

  • "Den bästa mammatidningen med bra intervjuer och råd." - Frida
Läs mer››

Evy Solskyddsfaktor SPF 50

Den här skonsamma EVY noussen skyddar den allra känsligaste huden och kan användas på barn från 6 månaders ålder. Den här produkten är framtagen för att du ska kunna uppnå extra bra skydd och den är dessutom extra vattenfast. Formulan är hypoallergen, motverkar solexem och stärker hudens skyddsbarriär mot även klor, havsvatten och torr luft.
Volym: 150 ml
Värde: 239 kr

Daily UV Face Mousse SPF 30

Den här Face Moussen jämnar ut och förebygger pigmenteringar och irritation orsakad av smink. Den allergitestade formulan dämpar inflammationer och passar även ankehud och extra känslig hud.
Volym: 75 ml
Värde: 239 kr

Nord Frottéhanddukar 2-pack

Som ett lyxigt komplement till dessa produkter som skyddar mot solen så får du dessutom med två lyxiga frottéhanddukar från Nord i detta paket.

Mått på handdukarna: 30x50cm.
Värde: 100 kr

5 nr + Digital prenumeration!

Just nu ingår det 5 nr av den inspirerande tidningen Mama och dessutom full digital tillgång till tidningarna. Som nu prenumerant laddar du ned appen och loggar in med ditt personnummer.
Värde: 300 kr

1. Fyll i din adress!

Efter ditt introduktionserbjudande får du tidningen i en bekväm tillsvidareprenumeration, portofritt direkt hem i brevlådan! Genom att klicka Beställ godkänner du villkoren för Tidningsbutiken och Mama.

2. Hur vill du betala?
Ditt erbjudande:
  • 5 nr, ord lösnrpris299,50kr
  • Solskydds-kit, värde538kr
  • Totalt värde837,50kr
  • Du betalar endast199kr
  • Du sparar hela638,50kr
* porto 59kr tillkommer
Beställ!

Genom att klicka Beställ godkänner du villkoren för Tidningsbutiken och Mama.

Fakta: Mama

Tidningen Mama, en ny modern tidning för alla mammor eller blivande mammor med massor av läsning om mode, inredning, skönhet, hälsa, familjeliv, resor, mat, shopping och mycket mer som rör dig som mamma. Läs och inspireras av andra mammor om allt mellan glamour och dagishämtningar. Träffa allt från stjärnmammor som står i rampljuset till vanliga mammor som försöker få ihop livspusslet. Så skäm bort dig själv med en prenumeration på Mama.
Tidningen startades 2003 i april och ges ut 13 gånger per år på svenska av förlaget Bonnier Magazines & Brands AB. Upplagan är på ca 39 600 per år. Tidningen Mama är för alla mammor oavsett ålder på deras barn. Alla typer av problem från förlossning till tonåringar tas upp. Få tips på allt från träning till härliga semestermål för hela familjen. Börja prenumerera redan idag och bli en supermamma du med!
  • Land: Sverige / Språk: Svenska
  • Utgåvor/år: 8 / Förlag: Bonnier Magazines & Brands AB / Mediafy
  • Startår: 2003 / Chefredaktör: Louise Bratt Tidmarsh / Upplaga: 25600
2170E110-9FED-403D-924C-8EFD6AF61168