5 nr
av

Mama

+ Ida Warg-serie 199 kr

Ida Warg-serie
Premie

Mama

  • "Den bästa mammatidningen med bra intervjuer och råd." - Frida
Läs mer››

Everyday Schampoo

Everyday Schampoo är ett milt och skonsamt schampo för dig som behöver tvättar håret ofta ex. när du har tränat eller efter ett hårt arbetspass. Produkten rengör effektivt utan att torka ut hår eller hårbotten och har en mjukgörande effekt tack vare återfuktande abyssinianolja och aloe vera. Produkten är 100% vegansk och cruelty free.
Värde: 159 kr

Everyday Dry Schampoo

Everyday Dry Schampoo är ett väldoftande torrschampo i sprayform som fräschar upp ditt hår på nolltid mellan dina hårtvättar. Produkten är 100% vegansk och cruelty free.
Värde: 99 kr

5 nr + Digital prenumeration!

Just nu ingår det 5 nr av den inspirerande tidningen Mama och dessutom full digital tillgång till tidningarna. Som nu prenumerant laddar du ned appen och loggar in med ditt prenumerationsnummer.
Värde: 300 kr

1. Fyll i din adress!

Efter ditt introduktionserbjudande får du tidningen i en bekväm tillsvidareprenumeration, portofritt direkt hem i brevlådan! Genom att klicka Beställ godkänner du villkoren för Tidningsbutiken och Mama.

2. Hur vill du betala?
Ditt erbjudande:
  • 5 nr, ord lösnrpris325kr
  • Ida Warg-serie, värde258kr
  • Totalt värde583kr
  • Du betalar endast199kr
  • Du sparar hela384kr
* porto 59kr tillkommer
Beställ!

Genom att klicka Beställ godkänner du villkoren för Tidningsbutiken och Mama.

Fakta: Mama

Tidningen Mama, en ny modern tidning för alla mammor eller blivande mammor med massor av läsning om mode, inredning, skönhet, hälsa, familjeliv, resor, mat, shopping och mycket mer som rör dig som mamma. Läs och inspireras av andra mammor om allt mellan glamour och dagishämtningar. Träffa allt från stjärnmammor som står i rampljuset till vanliga mammor som försöker få ihop livspusslet. Så skäm bort dig själv med en prenumeration på Mama.
Tidningen startades 2003 i april och ges ut 13 gånger per år på svenska av förlaget Bonnier Magazines & Brands AB. Upplagan är på ca 39 600 per år. Tidningen Mama är för alla mammor oavsett ålder på deras barn. Alla typer av problem från förlossning till tonåringar tas upp. Få tips på allt från träning till härliga semestermål för hela familjen. Börja prenumerera redan idag och bli en supermamma du med!
  • Land: Sverige / Språk: Svenska
  • Utgåvor/år: 8 / Förlag: Bonnier Magazines & Brands AB / Mediafy
  • Startår: 2003 / Chefredaktör: Louise Bratt Tidmarsh / Upplaga: 25600
2170E110-9FED-403D-924C-8EFD6AF61168