2 nr
av

Mama

109 kr
I din prenumeration ingår det:

Expressen Premium

När du beställer en prenumeration på mama ingår Expressen Premium med tillgång till flertalet olika titlar - helt utan extra kostnad!

Ditt erbjudande

Mama

  • 2 nr av Mama , värde 158 kr (ord lösnrpris)
  • 2 nr av tidningen

Totalt värde 158 kr

Du sparar hela 49 kr!
Erbjudande 109kr
Frakt 0 kr
Du betalar 109 kr

Mama

  • 2 nr av tidningen
Totalt värde 158 kr!
Erbjudande 109kr
Frakt 0 kr
Du betalar 109 kr
Beställ

Efter introduktionserbjudandet övergår prenumerationen i en

bekväm tillsvidareprenumeration som kan avslutas när som helst. Gäller ej Di DIgital.

Fakta: Mama

Tidningen mMma är ett populärt svenskt livsstilsmagasin som vänder sig till gravida kvinnor och mammor med barn i åldern 0–12 år. Tidningen erbjuder en mångsidig mix av artiklar som berör allt från graviditet och förlossning till vardagslivet som mamma. Mama ger omfattande information om graviditetens olika faser, hälsa för både mamma och barn, samt förberedelser inför förlossningen. Artiklar om barnets utveckling i magen och tips för en smidig förlossning är vanliga inslag. Tidningen utforskar de praktiska och känslomässiga aspekterna av att vara mamma. Från sömnlösa nätter till glädjen av att se sitt barn växa och utvecklas – tidningen Mama delar erfarenheter och ger råd för att underlätta föräldraskapet.
Mama fokuserar på hälsa både inifrån och utifrån. Artiklar om kost, träning, och välbefinnande hjälper kvinnor att ta hand om sig själva. Dessutom ger tidningen skönhetstips och produkter för den trötta mamman som behöver en extra boost. Mama utforskar relationer, både med partnern och med andra familjemedlemmar. Artiklar om kommunikation, konflikthantering, och gemensamma aktiviteter hjälper läsarna att bygga starka familjeband. För den stilmedvetna mamman erbjuder Mama modeinspiration och trender. Från gravidkläder till barnvagnsaccessoarer – tidningen håller läsarna uppdaterade om det senaste inom modevärlden. Mama är känd för sina praktiska tips och knep.
  • Land: Sverige / Språk: Svenska
  • Utgåvor/år: 6 / Förlag: Mediafy Magazines AB / / / Bonnier News AB
  • Startår: 2003 / Chefredaktör: Emelie Lindblom Dalén / Räckvidd: 48000

Beställ
2170E110-9FED-403D-924C-8EFD6AF61168