4 nr
av

Lantliv Mat & Vin

+ 2 skålar 199 kr

2 skålar
Premie

Lantliv Mat & Vin

  • "Goda recept och bra kvalité på tidningen." - Jennifer
Läs mer››
Du får:

Swedish Graceskålar från Rörstrand

Året var 1930 när dessa underbara skålar första gången visades upp på Stockholmsutställningen. Dessa skapades av den fantastiska formgivaren Louise Adelborg och är lika populära idag som de blev efter uppvisningen 1930. Med sin klassiska, stilrena design har skålarna fått sin självklara plats i svenska folkets hjärtan. Swedish Graceskålarna är tillverkade i så kallat fältspatporslin och tål maskindisk, ugn och mikrovågsugn. Storlek: 30 cl
Värde: 99 kr/st

Du får:

4 nr + tillgång digitalt!

I erbjudandet ingår det 6 nr av den fantastiska tidningen Lantliv + full digital tillgång till tidningarna digitalt. Läs tidningarna på smartphonen eller läsplattan via appen.
Värde: 276 kr

1. Fyll i din adress!

Efter ditt introduktionserbjudande får du tidningen i en bekväm tillsvidareprenumeration, portofritt direkt hem i brevlådan! Prenumerationsvillkor för Lantliv Mat & Vin. Prenumerationsvillkor för Tidningsbutiken.

2. Hur vill du betala?
Ditt erbjudande:
  • 4 nr, ord lösnrpris276kr
  • 2 skålar, värde329kr
  • Totalt värde605kr
  • Du betalar endast199kr
  • Du sparar hela406kr
* porto 69kr tillkommer
Beställ!

Prenumerationsvillkor för Lantliv Mat & Vin. Prenumerationsvillkor för Tidningsbutiken.

Fakta: Lantliv Mat & Vin

Lantliv Mat & Vin är tidningen för dig som älskar god mat och dryck! Tidningen lyfter goda recept som fungerar både som inspiration och vägledning när du står redo i köket. Recepten är anpassade efter säsongen vi befinner oss i och måltiderna visas upp med fantastiska bilder som vägleder dig hur du på bästa sätt serverar maten du skapat. Förutom recept så innehåller tidningen många intressanta reportage om populära mat- och vinregioner så att du som läsare får chansen att se vart dessa produkter kommer ifrån samtidigt som du får möjligheten att drömma dig bort.
Lantliv Mat & Vin har funnits i Sverige sedan 2010 och tidningen har sedan dess varit populär bland de svenska hemmen. Tidningen ges ut med 8 utgåvor per år och innehåller förutom goda recept- och vintips som är anpassade efter säsongen vi befinner oss i, färgstarka reportage ifrån hela världen. Oavsett om du precis har flyttat hemifrån och är en nybörjare i köket eller om du är en mästerkock så kommer det alltid att finnas något i tidningen som passar just dig! Lantliv Mat & Vin ges ut av förlaget Bonnier Magazines & Brands AB och chefredaktör är Cecilia Lübeck.
  • Land: Sverige / Språk: Svenska
  • Utgåvor/år: 8 / Förlag: Bonnier Magazines & Brands AB
  • Startår: 2010 / Chefredaktör: Cecilia Lübeck / Upplaga: 24900