Just nu!
32 sålda!
Halvårsprenumeration 2 nr
av

Lantliv Mat & Vin

129 kr

2 nr + tillgång digitalt!

I erbjudandet ingår det full digital tillgång till tidningarna digitalt. Läs tidningarna på smartphonen eller läsplattan via appen.
Värde: 276 kr

Ditt erbjudande

Lantliv Mat & Vin

  • 2 nr av Lantliv Mat & Vin , värde 238 kr (ord lösnrpris)
  • 2 nr av tidningen

Totalt värde 238 kr

Du sparar hela 109 kr!
Erbjudande 129kr
Frakt 0 kr
Du betalar 129 kr

Lantliv Mat & Vin

  • 2 nr av tidningen
Totalt värde 238 kr!
Erbjudande 129kr
Frakt 0 kr
Du betalar 129 kr
Beställ

Efter introduktionserbjudandet övergår prenumerationen i en

bekväm tillsvidareprenumeration som kan avslutas när som helst. Gäller ej Di DIgital.

Fakta: Lantliv Mat & Vin

Lantliv Mat & Vin är tidningen för dig som älskar mat och dryck! Tidningen lyfter goda recept som fungerar både som inspiration och vägledning när du står redo i köket. Recepten i Lantliv Mat & Vin är anpassade efter säsongen vi befinner oss i och måltiderna visas upp med fantastiska bilder. Förutom recept så innehåller tidningen många intressanta reportage om populära mat- och vinregioner så att du som prenumerant på tidningen får chansen att se vart dessa produkter kommer ifrån samtidigt som du får möjligheten att drömma dig bort.
Tidningen Lantliv Mat & Vin har funnits i Sverige sedan 2010 och tidningen har sedan dess varit en storfavorit bland läsare i hela landet. Varje tidning innehåller goda recept- och vintips som är anpassade efter säsongen och färgstarka reportage ifrån hela världen. Oavsett om du precis har flyttat hemifrån och är en nybörjare i köket eller om du är en mästerkock så kommer det alltid att finnas något i tidningen som passar just dig. Som prenumerant på Lantliv Mat & Vin får du kontinuerligt ta del av inspirerande innehåll – med leverans direkt hem i brevlådan. Beställ en prenumeration idag!
  • Land: Sverige / Språk: Svenska
  • Utgåvor/år: 4 / Förlag: Bonnier News AB
  • Startår: 2010 / Chefredaktör: Anna-Lena Sventelius / Räckvidd: 24900

Beställ
2170E110-9FED-403D-924C-8EFD6AF61168