Just nu!
639 sålda!
10 nr
av

Kamratposten

249 kr

Kamratposten

  • "Roligt med en könsneutral tidning som ger de yngre möjlighet till inblick i känsligare ämnen" - Felicia
Läs mer››

10 nr + Digital tillgång & automatiskt avslut!

När du väljer att beställa Kamratposten via oss ingår det dessutom full digital tillgång till prenumerationen digitalt. Läs tidningen på telefonen eller paddan under semestern. Inloggningsuppgifter skickas via e-post från Kamratposten.
Värde: 450 kr

1. Fyll i din adress!


Genom att klicka Beställ godkänner du villkoren för Tidningsbutiken och Kamratposten.

2. Hur vill du betala?
Ditt erbjudande:
  • 10 nr, ord lösnrpris499kr
  • Du betalar endast249kr
  • Du sparar hela250kr
Beställ!


Genom att klicka Beställ godkänner du villkoren för Tidningsbutiken och Kamratposten.

Fakta: Kamratposten

Det är mycket som händer i en tonårings liv. Det är många förändringar som sker och det dyker upp mycket funderingar. Har du någon tonåring i ditt liv som kan behöva en prenumeration på Sveriges populäraste ungdomstidning? Det har visat sig att Kamratposten har haft stor positiv påverkan på många unga vuxna och det gör att tidningen som funnit med i snart 125 år – fortsätter att vara en av de absolut populäraste och mest omtyckta ungdomstidningarna på marknaden!
Kamratposten är en ungdomstidning, helt fri från reklam och annonser, som enbart fokuserar på sånt som står i fokus för tonåringar. Kärleksproblem, lättförståeliga och aktuella nyheter, pyssel och quiz. Tidningen grundades år 1892 och har varit väldigt populär genom tiderna. Bonnier Magazines & Brands AB har hand om distributionen av tidningen och som chefredaktör sitter Lukas Björkman. Kamratposten delas ut med 19 nr varje år. Med andra ord behöver prenumeranterna inte vänta länge förrän nästa spännande utgåva dimper ner i brevlådan.
  • Land: Sverige / Språk: Svenska
  • Utgåvor/år: 19 / Förlag: Bonnier Magazines & Brands AB / Prenax AB
  • Startår: 1892 / Chefredaktör: Lukas Björkman /
2170E110-9FED-403D-924C-8EFD6AF61168