Just nu!
57 sålda!
9 nr
av

Kamratposten

+ Skolkit 198 kr

Skolkit
Premie

Kamratposten

  • "Roligt med en könsneutral tidning som ger de yngre möjlighet till inblick i känsligare ämnen" - Felicia
Läs mer››

Skolkit

Men Kamratpostens egna skolkit får man allt som behövs nu när skolan dragit igång. Skolsetet har en unik design med mangatryck. Skolsetet innehåller 1 block, 1 pennskrin, pennor, pennvässare, häftapparat, suddgummi och 1 linjal.
Värde: 129 kr

9 nr + Digital tillgång & automatiskt avslut!

När du väljer att beställa Kamratposten via oss ingår det dessutom full digital tillgång till prenumerationen digitalt. Läs tidningen på telefonen eller paddan under semestern. Inloggningsuppgifter skickas via e-post från Kamratposten.
Värde: 378 kr

1. Fyll i din adress!

Prenumerationsvillkor för Kamratposten. Genom att klicka Beställ godkänner du villkoren för Tidningsbutiken

2. Hur vill du betala?
Ditt erbjudande:
  • 9 nr, ord lösnrpris378kr
  • Skolkit, värde129kr
  • Totalt värde507kr
  • Du betalar endast198kr
  • Du sparar hela309kr
* porto 29kr tillkommer
Beställ!

Prenumerationsvillkor för Kamratposten. Genom att klicka Beställ godkänner du villkoren för Tidningsbutiken

Fakta: Kamratposten

Det är mycket som händer i en tonårings liv. Det är många förändringar som sker och det dyker upp mycket funderingar. Har du någon tonåring i ditt liv som kan behöva en prenumeration på Sveriges populäraste ungdomstidning? Det har visat sig att Kamratposten har haft stor positiv påverkan på många unga vuxna och det gör att tidningen som funnit med i snart 125 år – fortsätter att vara en av de absolut populäraste och mest omtyckta ungdomstidningarna på marknaden!
Kamratposten är en ungdomstidning, helt fri från reklam och annonser, som enbart fokuserar på sånt som står i fokus för tonåringar. Kärleksproblem, lättförståeliga och aktuella nyheter, pyssel och quiz. Tidningen grundades år 1892 och har varit väldigt populär genom tiderna. Bonnier Magazines & Brands AB har hand om distributionen av tidningen och som chefredaktör sitter Lukas Björkman. Kamratposten delas ut med 19 nr varje år. Med andra ord behöver prenumeranterna inte vänta länge förrän nästa spännande utgåva dimper ner i brevlådan.
  • Land: Sverige / Språk: Svenska
  • Utgåvor/år: 19 / Förlag: Bonnier Magazines & Brands AB / Mediafy
  • Startår: 1892 / Chefredaktör: Lukas Björkman /