6 nr
av

Lantliv

+ Badrums-set 299 kr

Badrums-set
Premie

Lantliv

  • "En underbar tidning för dem dem som önskar ett kärleksfullt hem." - Bengt
Läs mer››

2 st handdukar

Få 2 stycken lyxiga frottéhanddukar på köpet. Handdukarna är i klassisk design och kommer i en varm grå färg.
Storlek på handdukarna: 30x50 cm
Värde: 99 kr

Savon de Marseille Karité handtvål

Denna härliga tvål går att använda som handtvål såväl som kroppstvål i duschen. Den kommer i en praktisk pumpflaska och är en favorit bland många. Innehållet är enbart vegetabiliskt vilket gör tvålen både vårdande och återfuktande. Storlek: 300 ml
Värde: 179 kr

Savon de Marseille Karité handkräm

Från samma serie får du även en mjukgörande och återfuktande handtvål. Den absorberas snabbt in i huden vilket gör att den inte upplevs kladdig. Innehåller rikliga mängder sheasmör för att bibehålla hudens naturliga balans.
Värde: 79 kr

6 nr + digital prenumeration!

När du beställer Lantliv via oss ingår det dessutom full digital tillgång till din prenumeration. Logga in med ditt prenumerationsnummer via paddan eller smartphonen och njut av tidningen vart du än befinner dig!
Värde: 414 kr

1. Fyll i din adress!

Efter ditt introduktionserbjudande får du tidningen i en bekväm tillsvidareprenumeration, portofritt direkt hem i brevlådan! Genom att klicka Beställ godkänner du villkoren för Tidningsbutiken och Lantliv.

2. Hur vill du betala?
Ditt erbjudande:
  • 6 nr, ord lösnrpris414kr
  • Badrums-set, värde357kr
  • Totalt värde771kr
  • Du betalar endast299kr
  • Du sparar hela472kr
* porto 59kr tillkommer
Beställ!

Genom att klicka Beställ godkänner du villkoren för Tidningsbutiken och Lantliv.

Fakta: Lantliv

Tidningen Lantliv publicerades för första gången år 1999 och har varit en stor succé sedan dess. I dagsläget ges tidningen ut av Bonnier Tidskrifter AB där Bettina Bieberstein Lee sitter som chefredaktör. Lantliv delas ut med 12 stycken fullsmockade utgåvor varje år och innehåller många inspirerande temasidor om inredning med de bästa köptipsen för månaden. Detta är tidningen för dig som ser dig själv som lite av en hemmafixare och livsnjutare. Sätt din personliga prägel på ditt hem genom att ta hjälp av tidningen Lantliv och imponera på såväl vänner som familj.
Är du ute efter en tidning som tar upp lite av varje och lämnar dig med en härlig känsla efter läsning? Då är detta tidningen för dig! Lantliv är framförallt en inredningstidning som inriktar sig till dig som söker den lantliga livsstilen i hemmet, oavsett om du bor i lägenhet eller hus. Med enkla knep och råd om hur man går tillväga, befinner du dig snart i drömhemmet du alltid önskat dig. Tidningen bjuder även på härligt inspirerande recept, mode och spännande intervjuer med spännande personer. Sluta fundera och beställ en prenumeration på Lantliv redan idag!
  • Land: Sverige / Språk: Svenska
  • Utgåvor/år: 12 / Förlag: Bonnier Magazines & Brands AB
  • Startår: 1999 / Chefredaktör: Anna-Lena Sventelius / Upplaga: 54800
2170E110-9FED-403D-924C-8EFD6AF61168