6 nr
av

Lantliv

+ Handvårds-set 299 kr

Handvårds-set
Premie

Lantliv

  • "En underbar tidning för dem dem som önskar ett kärleksfullt hem." - Bengt
Läs mer››
Du får:

Lyxig tvål från Savon de Marseille

Denna härliga tvål går att använda som handtvål såväl som kroppstvål i duschen. Dess goda doft av lavendel i praktisk pumpflaska har gjort den till en favorit bland många. Innehållet är enbart vegetabiliskt vilket gör tvålen både vårdande och återfuktande. Storlek: 300 ml
Värde: 159 kr

Du får:

Handkräm från Savon de Marseille

Från samma serie får du även en mjukgörande och återfuktande handtvål. Den absorberas snabbt in i huden vilket gör att den inte upplevs kladdig. Innehåller rikliga mängder sheasmör, olivolja och vitamin E för att bibehålla hudens naturliga balans.
Värde: 69 kr

1. Fyll i din adress!

Efter ditt introduktionserbjudande får du tidningen i en bekväm tillsvidareprenumeration, portofritt direkt hem i brevlådan! Prenumerationsvillkor för Lantliv. Prenumerationsvillkor för Tidningsbutiken.

2. Hur vill du betala?
Ditt erbjudande:
  • 6 nr, ord lösnrpris414kr
  • Handvårds-set, värde228kr
  • Totalt värde642kr
  • Du betalar endast299kr
  • Du sparar hela343kr
* porto 69kr tillkommer
Beställ!

Prenumerationsvillkor för Lantliv. Prenumerationsvillkor för Tidningsbutiken.

Fakta: Lantliv

Tidningen Lantliv publicerades för första gången år 1999 och har varit en stor succé sedan dess. I dagsläget ges tidningen ut av Bonnier Tidskrifter AB där Bettina Bieberstein Lee sitter som chefredaktör. Lantliv delas ut med 12 stycken fullsmockade utgåvor varje år och innehåller många inspirerande temasidor om inredning med de bästa köptipsen för månaden. Detta är tidningen för dig som ser dig själv som lite av en hemmafixare och livsnjutare. Sätt din personliga prägel på ditt hem genom att ta hjälp av tidningen Lantliv och imponera på såväl vänner som familj.
Är du ute efter en tidning som tar upp lite av varje och lämnar dig med en härlig känsla efter läsning? Då är detta tidningen för dig! Lantliv är framförallt en inredningstidning som inriktar sig till dig som söker den lantliga livsstilen i hemmet, oavsett om du bor i lägenhet eller hus. Med enkla knep och råd om hur man går tillväga, befinner du dig snart i drömhemmet du alltid önskat dig. Tidningen bjuder även på härligt inspirerande recept, mode och spännande intervjuer med spännande personer. Sluta fundera och beställ en prenumeration på Lantliv redan idag!
  • Land: Sverige / Språk: Svenska
  • Utgåvor/år: 12 / Förlag: Bonnier Magazines & Brands AB
  • Startår: 1999 / Chefredaktör: Anna-Lena Sventelius / Upplaga: 54800