Just nu!
38 sålda!
5 nr
av

Lantliv

+ 4 örngott 249 kr

4 örngott
Premie

4-pack örngott från Gripsholm

Fyra klassiska örngott i två diskreta färger, grått och vitt, som lätt kan komplettera andra sängkläder. Detta set innehåller 4 örngott, 2 gråa och 2 vita, i GOTS-certifierad bomull. GOTS-certifiering garanterar att produkten är hållbart producerad hela vägen från bomullsplanta till färdigt örngott.
Gripsholm är känt för hög kvalitet och intressanta vävningar. Produkterna har en behaglig känsla och en samtida look som ger en extra touch av kvalitet och stil. Stilen är modern och subtil och hämtar inspiration från det skandinaviska formspråket.

Antal: 4 örngott: 2 vita och 2 gråa
Material: 100 % ekologisk bomull
Mått: 50 x 60 cm
Varumärke: Gripsholm
Värde 279 kr

5 nr + Digital tillgång!

När du beställer Lantliv via oss ingår det dessutom full digital tillgång till din prenumeration. Logga in med ditt prenumerationsnummer via paddan eller smartphonen och njut av tidningen vart du än befinner dig!
Värde: 445 kr

Ditt erbjudande

Lantliv

  • 5 nr av Lantliv , värde 445 kr (ord lösnrpris)
  • 5 nr av tidningen
  • 4 örngott, värde 279 kr
  • 4 örngott

Totalt värde 724 kr

Du sparar hela 475 kr!
Erbjudande 249kr
Frakt 79 kr
Du betalar 328 kr

Lantliv

  • 5 nr av tidningen
  • 4 örngott
Totalt värde 724 kr!
Erbjudande 249kr
Frakt 79 kr
Du betalar 328 kr
Beställ

Efter introduktionserbjudandet övergår prenumerationen i en

bekväm tillsvidareprenumeration som kan avslutas när som helst.

Fakta: Lantliv

Tidningen Lantliv publicerades för första gången år 1999 och har varit en stor succé sedan dess. I dagsläget ges tidningen ut av Bonnier Magazines & Brands där Anna-Lena Sventelius sitter som chefredaktör. Lantliv delas ut med 12 stycken fullsmockade utgåvor varje år och innehåller många inspirerande temasidor om inredning med de bästa köptipsen för månaden. Detta är tidningen för dig som ser dig själv som lite av en hemmafixare och livsnjutare. Sätt din personliga prägel på ditt hem genom att ta hjälp av tidningen Lantliv och imponera på såväl vänner som familj.
Är du ute efter en tidning som tar upp lite av varje och lämnar dig med en härlig känsla efter läsning? Då är detta tidningen för dig! Lantliv är framförallt en inredningstidning som inriktar sig till dig som söker den lantliga livsstilen i hemmet, oavsett om du bor i lägenhet eller hus. Med enkla knep och råd om hur man går tillväga, befinner du dig snart i drömhemmet du alltid önskat dig. Tidningen bjuder även på härligt inspirerande recept, mode och spännande intervjuer med spännande personer. Sluta fundera och beställ en prenumeration på Lantliv redan idag!
  • Land: Sverige / Språk: Svenska
  • Utgåvor/år: 12 / Förlag: Bonnier News AB / /
  • Startår: 1999 / Chefredaktör: Anna-Lena Sventelius / Räckvidd: 149000

Beställ
2170E110-9FED-403D-924C-8EFD6AF61168