Just nu!
467 sålda!
6 nr
av

Lantliv

+ 2 muggar! 299 kr

2 muggar!
Premie

Lantliv

  • "En underbar tidning för dem dem som önskar ett kärleksfullt hem." - Bengt
Läs mer››

2 Ostindia Floris muggar från Rörstrand

Med dessa skönheter bjuder man gärna in till kaffe och te varje dag - bara för att få njuta av hur vackra dem är. Muggarna kommer från Rörstrands klassiska serie ”Ostindia Floris” och är underbart goda att dricka ur. Perfekta att servera såväl varm som kall dryck i. Rymmer: 30 cl
Värde: 378 kr

1. Fyll i din adress!

Efter ditt introduktionserbjudande får du tidningen i en bekväm tillsvidareprenumeration, portofritt direkt hem i brevlådan! Genom att klicka Beställ godkänner du villkoren för Tidningsbutiken och Lantliv.

2. Hur vill du betala?
Ditt erbjudande:
  • 6 nr, ord lösnrpris414kr
  • 2 muggar!, värde378kr
  • Totalt värde792kr
  • Du betalar endast299kr
  • Du sparar hela493kr
* porto 69kr tillkommer
Beställ!

Genom att klicka Beställ godkänner du villkoren för Tidningsbutiken och Lantliv.

Fakta: Lantliv

Tidningen Lantliv publicerades för första gången år 1999 och har varit en stor succé sedan dess. I dagsläget ges tidningen ut av Bonnier Tidskrifter AB där Bettina Bieberstein Lee sitter som chefredaktör. Lantliv delas ut med 12 stycken fullsmockade utgåvor varje år och innehåller många inspirerande temasidor om inredning med de bästa köptipsen för månaden. Detta är tidningen för dig som ser dig själv som lite av en hemmafixare och livsnjutare. Sätt din personliga prägel på ditt hem genom att ta hjälp av tidningen Lantliv och imponera på såväl vänner som familj.
Är du ute efter en tidning som tar upp lite av varje och lämnar dig med en härlig känsla efter läsning? Då är detta tidningen för dig! Lantliv är framförallt en inredningstidning som inriktar sig till dig som söker den lantliga livsstilen i hemmet, oavsett om du bor i lägenhet eller hus. Med enkla knep och råd om hur man går tillväga, befinner du dig snart i drömhemmet du alltid önskat dig. Tidningen bjuder även på härligt inspirerande recept, mode och spännande intervjuer med spännande personer. Sluta fundera och beställ en prenumeration på Lantliv redan idag!
  • Land: Sverige / Språk: Svenska
  • Utgåvor/år: 12 / Förlag: Bonnier Magazines & Brands AB
  • Startår: 1999 / Chefredaktör: Anna-Lena Sventelius / Upplaga: 54800
2170E110-9FED-403D-924C-8EFD6AF61168