Just nu!
83 sålda!
6 nr
av

Lantliv

+ Mon Amie-kanna 299 kr

Mon Amie-kanna
Premie

Lantliv

  • "En underbar tidning för dem dem som önskar ett kärleksfullt hem." - Bengt
Läs mer››

Kanna från Mon Amie, Rörstrand

Få denna fantastiska kanna från Rörstrand som välkomstgåva. Kannan är klädd med de klassiska Mon Amie-blommorna skapade av formgivaren marianne Westman. Enkel att göra ren då den tål maskindisk. Rymmer: 1,2 L
Värde: 549 kr

6 nr + Digital tillgång!

När du beställer Lantliv via oss ingår det dessutom full digital tillgång till din prenumeration. Logga in med ditt prenumerationsnummer via paddan eller smartphonen och njut av tidningen vart du än befinner dig!
Värde: 699 kr

1. Fyll i din adress!

Efter ditt introduktionserbjudande får du tidningen i en bekväm tillsvidareprenumeration, portofritt direkt hem i brevlådan!
Genom att klicka Beställ godkänner du villkoren för Tidningsbutiken och Lantliv.

2. Hur vill du betala?
Ditt erbjudande:
  • 6 nr, ord lösnrpris492kr
  • Mon Amie-kanna, värde549kr
  • Totalt värde1 041kr
  • Du betalar endast299kr
  • Du sparar hela742kr
* porto 89kr tillkommer
Beställ!

Efter ditt introduktionserbjudande får du tidningen i en bekväm tillsvidareprenumeration, portofritt direkt hem i brevlådan!
Genom att klicka Beställ godkänner du villkoren för Tidningsbutiken och Lantliv.

Fakta: Lantliv

Tidningen Lantliv publicerades för första gången år 1999 och har varit en stor succé sedan dess. I dagsläget ges tidningen ut av Bonnier Magazines & Brands där Anna-Lena Sventelius sitter som chefredaktör. Lantliv delas ut med 12 stycken fullsmockade utgåvor varje år och innehåller många inspirerande temasidor om inredning med de bästa köptipsen för månaden. Detta är tidningen för dig som ser dig själv som lite av en hemmafixare och livsnjutare. Sätt din personliga prägel på ditt hem genom att ta hjälp av tidningen Lantliv och imponera på såväl vänner som familj.
Är du ute efter en tidning som tar upp lite av varje och lämnar dig med en härlig känsla efter läsning? Då är detta tidningen för dig! Lantliv är framförallt en inredningstidning som inriktar sig till dig som söker den lantliga livsstilen i hemmet, oavsett om du bor i lägenhet eller hus. Med enkla knep och råd om hur man går tillväga, befinner du dig snart i drömhemmet du alltid önskat dig. Tidningen bjuder även på härligt inspirerande recept, mode och spännande intervjuer med spännande personer. Sluta fundera och beställ en prenumeration på Lantliv redan idag!
  • Land: Sverige / Språk: Svenska
  • Utgåvor/år: 12 / Förlag: Bonnier Magazines & Brands AB
  • Startår: 1999 / Chefredaktör: Anna-Lena Sventelius / Upplaga: 54800
2170E110-9FED-403D-924C-8EFD6AF61168