Just nu!
50 sålda!
5 nr
av

Lantliv

+ 4 örngott 249 kr

4 örngott
Premie

4-pack örngott från Gripsholm

Fyra klassiska örngott i två diskreta färger, grått och vitt, som lätt kan komplettera andra sängkläder. Detta set innehåller 4 örngott, 2 gråa och 2 vita, i GOTS-certifierad bomull. GOTS-certifiering garanterar att produkten är hållbart producerad hela vägen från bomullsplanta till färdigt örngott.
Gripsholm är känt för hög kvalitet och intressanta vävningar. Produkterna har en behaglig känsla och en samtida look som ger en extra touch av kvalitet och stil. Stilen är modern och subtil och hämtar inspiration från det skandinaviska formspråket.

Antal: 4 örngott: 2 vita och 2 gråa
Material: 100 % ekologisk bomull
Mått: 50 x 60 cm
Varumärke: Gripsholm
Värde 279 kr

5 nr + Digital tillgång!

När du beställer Lantliv via oss ingår det dessutom full digital tillgång till din prenumeration. Logga in med ditt prenumerationsnummer via paddan eller smartphonen och njut av tidningen vart du än befinner dig!
Värde: 445 kr

Ditt erbjudande

Lantliv

  • 5 nr av Lantliv , värde 475 kr (ord lösnrpris)
  • 5 nr av tidningen
  • 4 örngott, värde 279 kr
  • 4 örngott

Totalt värde 754 kr

Du sparar hela 505 kr!
Erbjudande 249kr
Frakt 79 kr
Du betalar 328 kr

Lantliv

  • 5 nr av tidningen
  • 4 örngott
Totalt värde 754 kr!
Erbjudande 249kr
Frakt 79 kr
Du betalar 328 kr
Beställ

Efter introduktionserbjudandet övergår prenumerationen i en

bekväm tillsvidareprenumeration som kan avslutas när som helst. Gäller ej Di DIgital.

Fakta: Lantliv

Välkommen till Lantliv, den ultimata tidningen för dig som drömmer om ett liv närmare naturen. Hos oss hittar du inspiration för ett harmoniskt boende, oavsett om du bor på landet eller i staden. Varför Lantliv? Lantliv är inte bara en tidning; det är en livsstil. En tidning som erbjuder sina läsare en flykt från vardagens stress till en värld fylld av grönska, hemlagad mat och självhushållning. Lantlivs artiklar är skrivna med passion och djup kunskap om lantlivets alla aspekter.
Varje nummer av Lantliv är packat med inspirerande innehåll som; trädgårdstips, inredning, recept, djur och natur. Så om du ute efter en tidning som tar upp lite av varje och lämnar dig med en härlig känsla efter läsning? Då är detta tidningen för dig! Ta del av Lantlivs enkla knep och råd om hur man går tillväga för att få drömhemmet du alltid önskat dig. Börja prenumerera på tidningen Lantliv till kampanjpris idag!
  • Land: Sverige / Språk: Svenska
  • Utgåvor/år: 12 / Förlag: Bonnier News AB / /
  • Startår: 1999 / Chefredaktör: Anna-Lena Sventelius / Räckvidd: 149000

Beställ
2170E110-9FED-403D-924C-8EFD6AF61168