Endast
38 kvar!
6 nr
av

Elle

+ Hårvårdsset 199 kr

Hårvårdsset
Premie

ELLE

  • "Alltid lika träffsäker när det kommer till mode." - Issa
Läs mer››

Hydrating Shampoo från Moroccanoil

Detta schampo ger ditt hår den ultimata återfuktningen och gör det lätt och följsamt. Innehåller A-vitamin, antioxidanter och arganolja. Fritt från sulfater och paraben. Innehåller 250 ml.
Värde: 199 kr

Hydrating Conditioner från Moroccanoil

Detta balsam är det perfekta komplementet till schampot ovan, skonsamt och utmärkt även för dig som tvättar håret dagligen. Innehåller E-vitamin, antioxidanter arganolja för bästa resultat. Efter användning blir håret silkeslent med mycket spänst – den perfekta kombinationen! Innehåller 250 ml.
Värde: 209 kr

Weightless Hydrating Mask från Moroccanoil

Denna hydrating mask från Moroccanoil ger skadade hår den extra näring som behövs. Applicera maksen i håret och låt den verka i 5 minuter. Innehåller riktigt med arganolja som gör håret mjukt och följsamt. Skyddar även håret mot yttre påverkan som kyla och styling med värmeverktyg. Innehåller 75 ml.
Värde: 109 kr

6 nr + Digital prenumeration!

När du beställer din Elle-prenumeration via oss på Tidningsbutiken får du full tillgång till tidningen digitalt. Logga in via telefonen eller surfplattan.
Värde: 354 kr

1. Fyll i din adress!

Prenumerationsvillkor för Elle. Prenumerationsvillkor för Tidningsbutiken.

2. Hur vill du betala?
Ditt erbjudande:
  • 6 nr, ord lösnrpris354kr
  • Hårvårdsset, värde553kr
  • Totalt värde907kr
  • Du betalar endast199kr
  • Du sparar hela708kr
* porto 59kr tillkommer
Beställ!

Prenumerationsvillkor för Elle. Prenumerationsvillkor för Tidningsbutiken.

Fakta: Elle

Elle – den främsta modetidningen I hela världen! Har du alltid velat prenumerera på en modetidning som gång på gång imponerar med vackra uppslag och uppdaterar dig med det senaste inom mode? Tidningen lyfter även populära resmål, trevliga restauranger och härliga boktips. Detta är en modetidning, fylld till max med ämnen som rör allt mellan himmel och jord, men framförallt säsongsmodet. Vi rekommenderar starkt en prenumeration på tidningen Elle – det är en riktig klassiker.
Tidningen Elle har funnits i Sverige sedan 1988 och har sedan dess varit en måttstock för riktig kvalité. Ansvarig utgivare för Elle är tidningsförlaget Aller Media AB, de ansvarar för att skicka ut tidning, faktura och eventuell premie. Chefredaktör för tidningen är Cia Jansson. Tidningen är på svenska och utkommer med 12 maxade utgåvor varje år. Beställ hem din tidningsprenumeration på Elle redan idag och njut av dess vackra omslag och intresseväckande innehåll – varmt välkommen!
  • Land: Sverige / Språk: Svenska
  • Utgåvor/år: 12 / Förlag: Aller Media / Mediafy
  • Startår: 1988 / Chefredaktör: Cia Jansson / Upplaga: 69500