Just nu!
57 sålda!
6 nr
av

Allt om Trädgård

+ Fina premier! 159 kr

Fina premier!
Premie

Allt om Trädgård

  • "Bra tidning både för oss som jobbar i trädgårdsbranschen och för hobbyfolk" - Katarina
Läs mer››
Allt detta ingår!

Hamptons handdukar i vit bomull

Just nu ingår det 2 lyxiga frottéhanddukar i klassisk design från Hamptons i 100% mjuk bomull. Mått: 40×60 cm.
Värde 390 kr

Allt detta ingår!

Handkräm från Crabtree & Evelyn

En handkräm full med berikande naturliga produkter. Händerna känns alltid återfuktade och mjuka och skyddar dem dessutom från yttre påverkan. Doftar underbart av lavendel, timjan, rosmarin och salvia. Innehåller: 100 gr
Värde: 169 kr

Allt detta ingår!

Trädgårdshandske från Garden Girl

Detta är en trädgårdshandske med det där lilla extra! En bekväm och smidig handske som underlättar såväl grovjobb som finkänslig skötsel. De har ett skyddande lager av syntetiskt gummi som gör dem både slitstarka och vattenavvisande. Färg: Roses, beige
Värde: 49 kr

Allt detta ingår!

6 nr + digital prenumeration!

Ta del av Allt om Trädgårds handfasta tips och råd kring hur du håller din trädgård i topptrim - oavsett om du är hemma eller på resande fot. Genom att ladda ned appen på telefonen eller läsplattan och skriva in ditt personnummer får du tillgång till tidningarna när du vill!
Värde: 312 kr

1. Premieval
Trädgårdshandskar
Fina premier!
2. Fyll i din adress!

Efter ditt introduktionserbjudande får du tidningen i en bekväm tillsvidareprenumeration, portofritt direkt hem i brevlådan! Genom att klicka Beställ godkänner du villkoren för Tidningsbutiken och Allt om Trädgård.

3. Hur vill du betala?
Ditt erbjudande:
  • 6 nr, ord lösnrpris312kr
  • Fina premier!, värde513kr
  • Totalt värde825kr
  • Du betalar endast159kr
  • Du sparar hela666kr
* porto 69kr tillkommer
Beställ!

Genom att klicka Beställ godkänner du villkoren för Tidningsbutiken och Allt om Trädgård.

Fakta: Allt om Trädgård

Fyll på din kunskapskvot med hjälp av en prenumeration på Allt om Trädgård, det finns alltid nya saker att läsa sig! Unna dig och dina gröna fingrar lite roliga projekt inspirerade av spännande reportage och tips från tidningen. Kanske har du inte riktigt lyckats bra i dina tidigare försök i trädgården, men frukta inte – Allt om Trädgård ger dig enkla och handfasta tips på hur du omvandlar tidigare eventuella fiaskon till storslagna succéer. Var med och skapa ditt personliga paradis från minsta lilla grässtrå till den mest väldoftande rabatten. Låt dig inspireras av tidningen Allt om Trädgård, beställ hem en prenumeration idag!
Allt om Trädgård är i särklass den absolut populäraste tidningen i hela norden och växer sig större och större varje dag. De lyckliga prenumeranterna får chansen att njuta av 16 inspirerande utgåvor varje år. Tidningen delas i dagsläget ut av förlaget Bonnier Magazines & Brands AB. I dagsläget finner vi Viveka Ljungström som chefredaktör. Allt om Trädgård är en uppskattad som present till såväl vännen som sig själv. Få de tips och råd som behövs för att lyckas ta din trädgård, balkong eller uteplats till nästa nivå! Du får de bästa råden om hur du uppnår drömmen om ditt alldeles egna smultronställe – en plats där du och vänner kan umgås i alla väder.
  • Land: Sverige / Språk: Svenska
  • Utgåvor/år: 16 / Förlag: Bonnier Magazines & Brands AB
  • Startår: 1993 / Chefredaktör: Viveka Ljungström / Upplaga: 70900