6 nr
av

Allt om Trädgård

+ Bra-att-ha-kit 149 kr

Bra-att-ha-kit
Premie

Allt om Trädgård

  • "Bra tidning både för oss som jobbar i trädgårdsbranschen och för hobbyfolk" - Katarina
Läs mer››
Allt detta ingår!

Specialdesignad bricka

Få en rund bricka i klassisk plåt med otroligt fina, iögonfallande mönster av vacker murgröna. Denna bricka är väldigt unik då den är designad av Allt om Trädgård själva. Storlek på brickan är 40 cm i diameter och har ett stadigt djup på 3 cm.
Värde: 349 kr

Allt detta ingår!

Fantastiskt doftljus

Detta doftljus har en ljuvlig doft av ”citrus bergamia”. Doftljuset levereras i en vacker, tillhörande ask som i samma iögonfallande design som brickan ovan samt servetterna nedan. Storlek: 7 x 8 cm
Värde: 99 kr

Allt detta ingår!

Matchande servetter

Du får dessutom 20 stycken pappersservetter, även dessa i det specialdesignade mönstret som matchar ovanstående produkter. Lyfter definitivt upp middagsserveringen eller fikastunden. Storlek 16 x 16 cm
Värde 49 kr

Allt detta ingår!

6 nr + digital prenumeration!

Ta del av Allt om Trädgårds handfasta tips och råd kring hur du håller din trädgård i topptrim - oavsett om du är hemma eller på resande fot. Genom att ladda ned appen på telefonen eller läsplattan och skriva in ditt personnummer får du tillgång till tidningarna när du vill!
Värde: 312 kr

1. Fyll i din adress!

Efter ditt introduktionserbjudande får du tidningen i en bekväm tillsvidareprenumeration, portofritt direkt hem i brevlådan! Prenumerationsvillkor för Allt om Trädgård. Prenumerationsvillkor för Tidningsbutiken.

2. Hur vill du betala?
Ditt erbjudande:
  • 6 nr, ord lösnrpris312kr
  • Bra-att-ha-kit, värde497kr
  • Totalt värde809kr
  • Du betalar endast149kr
  • Du sparar hela660kr
* porto 39kr tillkommer
Beställ!

Prenumerationsvillkor för Allt om Trädgård. Prenumerationsvillkor för Tidningsbutiken.

Fakta: Allt om Trädgård

Fyll på din kunskapskvot med hjälp av en prenumeration på Allt om Trädgård, det finns alltid nya saker att läsa sig! Unna dig och dina gröna fingrar lite roliga projekt inspirerade av spännande reportage och tips från tidningen. Kanske har du inte riktigt lyckats bra i dina tidigare försök i trädgården, men frukta inte – Allt om Trädgård ger dig enkla och handfasta tips på hur du omvandlar tidigare eventuella fiaskon till storslagna succéer. Var med och skapa ditt personliga paradis från minsta lilla grässtrå till den mest väldoftande rabatten. Låt dig inspireras av tidningen Allt om Trädgård, beställ hem en prenumeration idag!
Allt om Trädgård är i särklass den absolut populäraste tidningen i hela norden och växer sig större och större varje dag. De lyckliga prenumeranterna får chansen att njuta av 16 inspirerande utgåvor varje år. Tidningen delas i dagsläget ut av förlaget Bonnier Magazines & Brands AB. I dagsläget finner vi Viveka Ljungström som chefredaktör. Allt om Trädgård är en uppskattad som present till såväl vännen som sig själv. Få de tips och råd som behövs för att lyckas ta din trädgård, balkong eller uteplats till nästa nivå! Du får de bästa råden om hur du uppnår drömmen om ditt alldeles egna smultronställe – en plats där du och vänner kan umgås i alla väder.
  • Land: Sverige / Språk: Svenska
  • Utgåvor/år: 16 / Förlag: Bonnier Magazines & Brands AB
  • Startår: 1993 / Chefredaktör: Viveka Ljungström / Upplaga: 70900