3 nr
av

Allt om Trädgård

159 kr
I din prenumeration ingår det:

3 nr + digital prenumeration!

När du blir prenumerant på Allt om Trädgård ingår det full digital tillgång till din tidning vilket gör det enkelt för dig att ta del av innehåller vart du än befinner dig.
Värde: 207 kr

Ditt erbjudande

Allt om Trädgård

  • 3 nr av Allt om Trädgård , värde 207 kr (ord lösnrpris)
  • 3 nr av tidningen

Totalt värde 207 kr

Du sparar hela 48 kr!
Erbjudande 159kr
Frakt 0 kr
Du betalar 159 kr

Allt om Trädgård

  • 3 nr av tidningen
Totalt värde 207 kr!
Erbjudande 159kr
Frakt 0 kr
Du betalar 159 kr
Beställ

Efter introduktionserbjudandet övergår prenumerationen i en

bekväm tillsvidareprenumeration som kan avslutas när som helst.

Fakta: Allt om Trädgård

Fyll på din kunskapskvot med hjälp av en prenumeration på Allt om Trädgård, det finns alltid nya saker att läsa sig! Unna dig och dina gröna fingrar lite roliga projekt inspirerade av spännande reportage och tips från tidningen. Kanske har du inte riktigt lyckats bra i dina tidigare försök i trädgården, men frukta inte – Allt om Trädgård ger dig enkla och handfasta tips på hur du omvandlar tidigare eventuella fiaskon till storslagna succéer. Var med och skapa ditt personliga paradis från minsta lilla grässtrå till den mest väldoftande rabatten. Låt dig inspireras av tidningen Allt om Trädgård, beställ hem en prenumeration idag!
Allt om Trädgård är i särklass den absolut populäraste tidningen i hela norden och växer sig större och större varje dag. De lyckliga prenumeranterna får chansen att njuta av 16 inspirerande utgåvor varje år. Tidningen delas i dagsläget ut av förlaget Bonnier Magazines & Brands AB. I dagsläget finner vi Anna G Tufvesson som chefredaktör. Allt om Trädgård är en uppskattad som present till såväl vännen som sig själv. Få de tips och råd som behövs för att lyckas ta din trädgård, balkong eller uteplats till nästa nivå! Du får de bästa råden om hur du uppnår drömmen om ditt alldeles egna smultronställe – en plats där du och vänner kan umgås i alla väder.
  • Land: Sverige / Språk: Svenska
  • Utgåvor/år: 16 / Förlag: Bonnier News AB / /
  • Startår: 1993 / Chefredaktör: Anna G Tufvesson / Räckvidd: 210000

Beställ
2170E110-9FED-403D-924C-8EFD6AF61168