6 nr
av

Allt om Trädgård

+ Trädgårds-kit 199 kr

Trädgårds-kit
Premie
I din prenumeration ingår det:

Sekatör och planteringsspade

Det perfekta setet för trädgårdsentusiasten: en sekatör och en spade med vackert tryckt rosmönster. Produkterna är tillverkade av Esschert Design som är kända för sin kvalitet och dekorativa formgivning.
Spade: längd: 28 cm. Sekatör: längd: 20 cm Material: stål.
Varumärke: Esschert Design.
Värde 249 kr

I din prenumeration ingår det:

6 nr + digital prenumeration!

När du blir prenumerant på Allt om Trädgård ingår det full digital tillgång till din tidning vilket gör det enkelt för dig att ta del av innehåller vart du än befinner dig.
Värde: 414 kr

Ditt erbjudande

Allt om Trädgård

  • 6 nr av Allt om Trädgård , värde 414 kr (ord lösnrpris)
  • 6 nr av tidningen
  • Trädgårds-kit, värde 249 kr
  • Trädgårds-kit

Totalt värde 663 kr

Du sparar hela 464 kr!
Erbjudande 199kr
Frakt 69 kr
Du betalar 268 kr

Allt om Trädgård

  • 6 nr av tidningen
  • Trädgårds-kit
Totalt värde 663 kr!
Erbjudande 199kr
Frakt 69 kr
Du betalar 268 kr
Beställ

Efter introduktionserbjudandet övergår prenumerationen i en

bekväm tillsvidareprenumeration som kan avslutas när som helst.

Fakta: Allt om Trädgård

Fyll på din kunskapskvot med hjälp av en prenumeration på Allt om Trädgård, det finns alltid nya saker att läsa sig! Unna dig och dina gröna fingrar lite roliga projekt inspirerade av spännande reportage och tips från tidningen. Kanske har du inte riktigt lyckats bra i dina tidigare försök i trädgården, men frukta inte – Allt om Trädgård ger dig enkla och handfasta tips på hur du omvandlar tidigare eventuella fiaskon till storslagna succéer. Var med och skapa ditt personliga paradis från minsta lilla grässtrå till den mest väldoftande rabatten. Låt dig inspireras av tidningen Allt om Trädgård, beställ hem en prenumeration idag!
Allt om Trädgård är i särklass den absolut populäraste tidningen i hela norden och växer sig större och större varje dag. De lyckliga prenumeranterna får chansen att njuta av 16 inspirerande utgåvor varje år. Tidningen delas i dagsläget ut av förlaget Bonnier Magazines & Brands AB. I dagsläget finner vi Anna G Tufvesson som chefredaktör. Allt om Trädgård är en uppskattad som present till såväl vännen som sig själv. Få de tips och råd som behövs för att lyckas ta din trädgård, balkong eller uteplats till nästa nivå! Du får de bästa råden om hur du uppnår drömmen om ditt alldeles egna smultronställe – en plats där du och vänner kan umgås i alla väder.
  • Land: Sverige / Språk: Svenska
  • Utgåvor/år: 16 / Förlag: Bonnier News AB / /
  • Startår: 1993 / Chefredaktör: Anna G Tufvesson / Räckvidd: 210000

Beställ
2170E110-9FED-403D-924C-8EFD6AF61168