6 nr
av

Allt om Trädgård Tidningsprenumeration

+ Trädgårds-kit 159 kr

Trädgårds-kit
Premie

Allt om Trädgård

  • "Bra tidning både för oss som jobbar i trädgårdsbranschen och för hobbyfolk" - Katarina
Läs mer››

Spade från Fiskars

Du får den här plantspaden från Fiskars som är i en smal modell speciellt formgiven för plantering av blomsterlök, men den passar även för andra lite mindre planteringsjobb.
Material: Glasfiberförstärkt Polyamid
Värde: 50 kr

Sekatör från Fiskars

Den här eleganta sekatören från Fiskars är perfekt för alla beskärningsuppgifter du kan stöta på i trädgården. Det robusta handtaget ger dig ett bra grepp och sekatören fungerar både när du beskär buskar, träd och rosor.
Värde: 159 kr

Trädgårdshandskar

De här vackra trädgårdshandskarna från Garden Girl kallas för Rose och är både bekväma och ger dig en bra fingertoppskänsla. Handskarna är doppade i syntetiskt gummi (nitril) och är därmed vattenavvisande och slitstarka.
Värde: 49 kr
Välj storlek i kassan!

6 nr + digital prenumeration!

Köp 6 nr av Allt om Trädgård och få även tillgång till tidningen digitalt utan extra kostnad.
Värde: 372 kr

1. Premieval
Storlek
Trädgårds-kit
2. Fyll i din adress!

Efter ditt introduktionserbjudande får du tidningen i en bekväm tillsvidareprenumeration, portofritt direkt hem i brevlådan! Genom att klicka Beställ godkänner du villkoren för Tidningsbutiken och Allt om Trädgård Tidningsprenumeration.

3. Hur vill du betala?
Ditt erbjudande:
  • 6 nr, ord lösnrpris372kr
  • Trädgårds-kit, värde258kr
  • Totalt värde630kr
  • Du betalar endast159kr
  • Du sparar hela471kr
* porto 59kr tillkommer
Beställ!

Genom att klicka Beställ godkänner du villkoren för Tidningsbutiken och Allt om Trädgård Tidningsprenumeration.

Fakta: Allt om Trädgård Tidningsprenumeration

Fyll på din kunskapskvot med hjälp av en prenumeration på Allt om Trädgård, det finns alltid nya saker att läsa sig! Unna dig och dina gröna fingrar lite roliga projekt inspirerade av spännande reportage och tips från tidningen. Kanske har du inte riktigt lyckats bra i dina tidigare försök i trädgården, men frukta inte – Allt om Trädgård ger dig enkla och handfasta tips på hur du omvandlar tidigare eventuella fiaskon till storslagna succéer. Var med och skapa ditt personliga paradis från minsta lilla grässtrå till den mest väldoftande rabatten. Låt dig inspireras av tidningen Allt om Trädgård, beställ hem en prenumeration idag!
Allt om Trädgård är i särklass den absolut populäraste tidningen i hela norden och växer sig större och större varje dag. De lyckliga prenumeranterna får chansen att njuta av 16 inspirerande utgåvor varje år. Tidningen delas i dagsläget ut av förlaget Bonnier Magazines & Brands AB. I dagsläget finner vi Viveka Ljungström som chefredaktör. Allt om Trädgård är en uppskattad som present till såväl vännen som sig själv. Få de tips och råd som behövs för att lyckas ta din trädgård, balkong eller uteplats till nästa nivå! Du får de bästa råden om hur du uppnår drömmen om ditt alldeles egna smultronställe – en plats där du och vänner kan umgås i alla väder.
  • Land: Sverige / Språk: Svenska
  • Utgåvor/år: 16 / Förlag: Bonnier Magazines & Brands AB
  • Startår: 1993 / Chefredaktör: Viveka Ljungström / Upplaga: 70900
2170E110-9FED-403D-924C-8EFD6AF61168