6 nr
av

Allt om Trädgård

+ Trädgårds-set 149 kr

Trädgårds-set
Premie

Allt om Trädgård

  • "Bra tidning både för oss som jobbar i trädgårdsbranschen och för hobbyfolk" - Katarina
Läs mer››
Allt detta ingår!

Sekatör med parerstång från Nelson Garden

Denna snygga och praktiska sekatör har en modern retrodesign. Sekatören är perfekt i modellen för dig med lite mindre händer. Utmärkt när det kommer till små, snabba klipp. Längd 15,5 cm
Värde 149 kr

Allt detta ingår!

Blommig planteringsspade

En smidig planteringsspade i metall som lämpar sig utmärkt för planering av blommor i såväl krukor som i rabatter.
Värde: 59 kr

Allt detta ingår!

Tomatfrön

Du får dessutom lättodlade körsbärstomater som till och med novisen klarar av att hantera. Odla tomaterna på balkongen, fönsterkarmen, i ett växthus eller utomhus (men då ska de stå mycket skyddat). Du kommer att få rikligt med små tomater med söt och härlig smak.
Värde: 29 kr

Allt detta ingår!

6 nr + digital prenumeration!

Ta del av Allt om Trädgårds handfasta tips och råd kring hur du håller din trädgård i topptrim - oavsett om du är hemma eller på resande fot. Genom att ladda ned appen på telefonen eller läsplattan och skriva in ditt personnummer får du tillgång till tidningarna när du vill!
Värde: 312 kr

1. Fyll i din adress!

Efter ditt introduktionserbjudande får du tidningen i en bekväm tillsvidareprenumeration, portofritt direkt hem i brevlådan! Prenumerationsvillkor för Allt om Trädgård. Prenumerationsvillkor för Tidningsbutiken.

2. Hur vill du betala?
Ditt erbjudande:
  • 6 nr, ord lösnrpris312kr
  • Trädgårds-set, värde237kr
  • Totalt värde549kr
  • Du betalar endast149kr
  • Du sparar hela400kr
* porto 59kr tillkommer
Beställ!

Prenumerationsvillkor för Allt om Trädgård. Prenumerationsvillkor för Tidningsbutiken.

Fakta: Allt om Trädgård

Fyll på din kunskapskvot med hjälp av en prenumeration på Allt om Trädgård, det finns alltid nya saker att läsa sig! Unna dig och dina gröna fingrar lite roliga projekt inspirerade av spännande reportage och tips från tidningen. Kanske har du inte riktigt lyckats bra i dina tidigare försök i trädgården, men frukta inte – Allt om Trädgård ger dig enkla och handfasta tips på hur du omvandlar tidigare eventuella fiaskon till storslagna succéer. Var med och skapa ditt personliga paradis från minsta lilla grässtrå till den mest väldoftande rabatten. Låt dig inspireras av tidningen Allt om Trädgård, beställ hem en prenumeration idag!
Allt om Trädgård är i särklass den absolut populäraste tidningen i hela norden och växer sig större och större varje dag. De lyckliga prenumeranterna får chansen att njuta av 16 inspirerande utgåvor varje år. Tidningen delas i dagsläget ut av förlaget Bonnier Magazines & Brands AB. I dagsläget finner vi Viveka Ljungström som chefredaktör. Allt om Trädgård är en uppskattad som present till såväl vännen som sig själv. Få de tips och råd som behövs för att lyckas ta din trädgård, balkong eller uteplats till nästa nivå! Du får de bästa råden om hur du uppnår drömmen om ditt alldeles egna smultronställe – en plats där du och vänner kan umgås i alla väder.
  • Land: Sverige / Språk: Svenska
  • Utgåvor/år: 16 / Förlag: Bonnier Magazines & Brands AB
  • Startår: 1993 / Chefredaktör: Viveka Ljungström / Upplaga: 70900