Just nu!
147 sålda!
6 nr
av

Allt om Trädgård

+ Trädgårds-kit 179 kr

Trädgårds-kit
Premie

Allt om Trädgård

  • "Bra tidning både för oss som jobbar i trädgårdsbranschen och för hobbyfolk" - Katarina
Läs mer››

Sekatör från Fiskars

En praktisk sekatör ger utmärkta snittytor. Ergonomisk och bekvämt grepp. Sekatören har dessutom en sidoskär vilket gör det enkelt att kapa stjälkar, kvistar och grenar.
Värde 159 kr

Multisax

Multisax från Karlstad Redskap Denna praktiska sax av hög kvalité klipper av det mesta! Använd den såväl inomhus som utomhus. Testa dess uthållighet på blommor, papper och ståltråd. Mycket uppskattat verktyg att ha i hemmet!
Värde: 149 kr

6 nr + digital prenumeration!

Beställ Allt om Trädgård och få tillgång till tidningen digitalt, helt utan extra kostnad. Läs tidningen och bli inspirerad vart du än befinner dig.
Värde: 390 kr

1. Fyll i din adress!

Efter ditt introduktionserbjudande får du tidningen i en bekväm tillsvidareprenumeration, portofritt direkt hem i brevlådan!
Genom att klicka Beställ godkänner du villkoren för Tidningsbutiken och Allt om Trädgård.

2. Hur vill du betala?
Ditt erbjudande:
  • 6 nr, ord lösnrpris390kr
  • Trädgårds-kit, värde308kr
  • Totalt värde698kr
  • Du betalar endast179kr
  • Du sparar hela519kr
* porto 59kr tillkommer
Beställ!

Efter ditt introduktionserbjudande får du tidningen i en bekväm tillsvidareprenumeration, portofritt direkt hem i brevlådan!
Genom att klicka Beställ godkänner du villkoren för Tidningsbutiken och Allt om Trädgård.

Fakta: Allt om Trädgård

Fyll på din kunskapskvot med hjälp av en prenumeration på Allt om Trädgård, det finns alltid nya saker att läsa sig! Unna dig och dina gröna fingrar lite roliga projekt inspirerade av spännande reportage och tips från tidningen. Kanske har du inte riktigt lyckats bra i dina tidigare försök i trädgården, men frukta inte – Allt om Trädgård ger dig enkla och handfasta tips på hur du omvandlar tidigare eventuella fiaskon till storslagna succéer. Var med och skapa ditt personliga paradis från minsta lilla grässtrå till den mest väldoftande rabatten. Låt dig inspireras av tidningen Allt om Trädgård, beställ hem en prenumeration idag!
Allt om Trädgård är i särklass den absolut populäraste tidningen i hela norden och växer sig större och större varje dag. De lyckliga prenumeranterna får chansen att njuta av 16 inspirerande utgåvor varje år. Tidningen delas i dagsläget ut av förlaget Bonnier Magazines & Brands AB. I dagsläget finner vi Viveka Ljungström som chefredaktör. Allt om Trädgård är en uppskattad som present till såväl vännen som sig själv. Få de tips och råd som behövs för att lyckas ta din trädgård, balkong eller uteplats till nästa nivå! Du får de bästa råden om hur du uppnår drömmen om ditt alldeles egna smultronställe – en plats där du och vänner kan umgås i alla väder.
  • Land: Sverige / Språk: Svenska
  • Utgåvor/år: 16 / Förlag: Bonnier Magazines & Brands AB / Prenax AB /
  • Startår: 1993 / Chefredaktör: Viveka Ljungström / Upplaga: 70900
2170E110-9FED-403D-924C-8EFD6AF61168