Just nu!
281 sålda!
6 nr
av

Allt om Trädgård Tidningsprenumeration

+ Trädgårds-set 149 kr

Trädgårds-set
Premie

Allt om Trädgård

  • "Bra tidning både för oss som jobbar i trädgårdsbranschen och för hobbyfolk" - Katarina
Läs mer››

Sekatör från Nelson Garden

En ergonomisk sekatör med praktisk parerstång i fin retro-design. Perfekt för trädgårdsjobb som innefattar små och upprepande klipp. Sekatören är av den mindre modellen och passar bra för dig med lite mindre händer. Längd 15,5 cm
Värde 149 kr

Multisax från Karlstad Redskap

Även denna har en fin retro-design och kan användas inom många olika områden. Oavsett om du klipper blommor eller ståltråd fungerar multisaxen utmärkt! Saxen håller en hög kvalité och kan även användas för inomhus bruk.
Värde: 129 kr

Trädgårdshandske från Hestra Garden Dip

Detta är en trädgårdshandske med det där lilla extra! En bekväm och smidig handske som underlättar såväl grovjobb som finkänslig skötsel. De har ett skyddande lager av syntetiskt gummi som gör dem både slitstarka och vattenavvisande. Färg: Roses, beige
Värde: 39 kr

6 nr + digital prenumeration!

Ta del av Allt om Trädgårds handfasta tips och råd kring hur du håller din trädgård i topptrim - oavsett om du är hemma eller på resande fot. Genom att ladda ned appen på telefonen eller läsplattan och skriva in ditt personnummer får du tillgång till tidningarna när du vill!
Värde: 312 kr

1. Premieval
Storlek
Trädgårds-set
2. Fyll i din adress!

Efter ditt introduktionserbjudande får du tidningen i en bekväm tillsvidareprenumeration, portofritt direkt hem i brevlådan! Genom att klicka Beställ godkänner du villkoren för Tidningsbutiken och Allt om Trädgård Tidningsprenumeration.

3. Hur vill du betala?
Ditt erbjudande:
  • 6 nr, ord lösnrpris312kr
  • Trädgårds-set, värde317kr
  • Totalt värde629kr
  • Du betalar endast149kr
  • Du sparar hela480kr
* porto 49kr tillkommer
Beställ!

Genom att klicka Beställ godkänner du villkoren för Tidningsbutiken och Allt om Trädgård Tidningsprenumeration.

Fakta: Allt om Trädgård Tidningsprenumeration

Fyll på din kunskapskvot med hjälp av en prenumeration på Allt om Trädgård, det finns alltid nya saker att läsa sig! Unna dig och dina gröna fingrar lite roliga projekt inspirerade av spännande reportage och tips från tidningen. Kanske har du inte riktigt lyckats bra i dina tidigare försök i trädgården, men frukta inte – Allt om Trädgård ger dig enkla och handfasta tips på hur du omvandlar tidigare eventuella fiaskon till storslagna succéer. Var med och skapa ditt personliga paradis från minsta lilla grässtrå till den mest väldoftande rabatten. Låt dig inspireras av tidningen Allt om Trädgård, beställ hem en prenumeration idag!
Allt om Trädgård är i särklass den absolut populäraste tidningen i hela norden och växer sig större och större varje dag. De lyckliga prenumeranterna får chansen att njuta av 16 inspirerande utgåvor varje år. Tidningen delas i dagsläget ut av förlaget Bonnier Magazines & Brands AB. I dagsläget finner vi Viveka Ljungström som chefredaktör. Allt om Trädgård är en uppskattad som present till såväl vännen som sig själv. Få de tips och råd som behövs för att lyckas ta din trädgård, balkong eller uteplats till nästa nivå! Du får de bästa råden om hur du uppnår drömmen om ditt alldeles egna smultronställe – en plats där du och vänner kan umgås i alla väder.
  • Land: Sverige / Språk: Svenska
  • Utgåvor/år: 16 / Förlag: Bonnier Magazines & Brands AB
  • Startår: 1993 / Chefredaktör: Viveka Ljungström / Upplaga: 70900
2170E110-9FED-403D-924C-8EFD6AF61168