Just nu!
407 sålda!
6 nr
av

Allt om Trädgård Tidningsprenumeration

+ Trädgårdsset 149 kr

Trädgårdsset
Premie

Allt om Trädgård

 • "Bra tidning både för oss som jobbar i trädgårdsbranschen och för hobbyfolk" - Katarina
Läs mer››

Sekatör från Fiskars

En gul sekatör utrustad med sidoskär som ger rena snitt i exempelvis färska grenar och blomstjälkar. Det stadiga handtaget ger ett bra grepp när du ska jobba länge.
Värde: 214 kr

Trädgårdshandskar från Hestra

En tunn och smidig handske i grönt med små vita blommor på avsedd för trädgårdsarbete. Handskarna är stickade i polyester, utan sömmar och ger ett bra grepp när du arbetar i trädgården. Handskarna har upphängningsöglor och tål maskintvätt.
Värde: 39 kr

Välj om du vill ha handskarna i storlek 7 eller 8 när du beställer

6 nr + digital prenumeration!

Ta del av Allt om Trädgårds handfasta tips och råd kring hur du håller din trädgård i topptrim - oavsett om du är hemma eller på resande fot. Genom att ladda ned appen på telefonen eller läsplattan och skriva in ditt personnummer får du tillgång till tidningarna när du vill!
Värde: 354 kr

1. Premieval
Handskar i storlek 7 + Sekatör
Trädgårdsset
2. Fyll i din adress!

Efter ditt introduktionserbjudande får du tidningen i en bekväm tillsvidareprenumeration, portofritt direkt hem i brevlådan! Genom att klicka Beställ godkänner du villkoren för Tidningsbutiken och Allt om Trädgård Tidningsprenumeration.

3. Hur vill du betala?
Ditt erbjudande:
 • 6 nr, ord lösnrpris354kr
 • Trädgårdsset, värde253kr
 • Totalt värde607kr
 • Du betalar endast149kr
 • Du sparar hela458kr
* porto 49kr tillkommer
Beställ!

Genom att klicka Beställ godkänner du villkoren för Tidningsbutiken och Allt om Trädgård Tidningsprenumeration.

Fakta: Allt om Trädgård Tidningsprenumeration

Fyll på din kunskapskvot med hjälp av en prenumeration på Allt om Trädgård, det finns alltid nya saker att läsa sig! Unna dig och dina gröna fingrar lite roliga projekt inspirerade av spännande reportage och tips från tidningen. Kanske har du inte riktigt lyckats bra i dina tidigare försök i trädgården, men frukta inte – Allt om Trädgård ger dig enkla och handfasta tips på hur du omvandlar tidigare eventuella fiaskon till storslagna succéer. Var med och skapa ditt personliga paradis från minsta lilla grässtrå till den mest väldoftande rabatten. Låt dig inspireras av tidningen Allt om Trädgård, beställ hem en prenumeration idag!
Allt om Trädgård är i särklass den absolut populäraste tidningen i hela norden och växer sig större och större varje dag. De lyckliga prenumeranterna får chansen att njuta av 16 inspirerande utgåvor varje år. Tidningen delas i dagsläget ut av förlaget Bonnier Magazines & Brands AB. I dagsläget finner vi Viveka Ljungström som chefredaktör. Allt om Trädgård är en uppskattad som present till såväl vännen som sig själv. Få de tips och råd som behövs för att lyckas ta din trädgård, balkong eller uteplats till nästa nivå! Du får de bästa råden om hur du uppnår drömmen om ditt alldeles egna smultronställe – en plats där du och vänner kan umgås i alla väder.
 • Land: Sverige / Språk: Svenska
 • Utgåvor/år: 16 / Förlag: Bonnier Magazines & Brands AB
 • Startår: 1993 / Chefredaktör: Viveka Ljungström / Upplaga: 70900

Så här fungerar Tidningsbutiken

 • Steg1

  Du beställer en tidningsprenumeration på Tidningsbutiken

 • Steg2

  Vi lämnar din beställning till tidningsförlaget

 • Steg3

  Din prenumeration startar
  med en kommande utgåva

Om Tidningsbutiken

Hos Tidningsbutiken.se hittar du tidningsprenumerationer för hela familjen till marknadens lägsta priser och med de bästa premierna. Vi har många års erfarenhet av att förmedla tidningsprenumerationer online och att jobba med förlagen för att ta fram de bästa erbjudandena för dig som kund. Om du behöver hjälp med en prenumeration finns våra duktiga kundtjänstmedarbetare tillgängliga på både telefon och mail. Tidningsbutikens mål är att våra kunder ska hitta rätt prenumeration till bästa möjliga pris. Vi låter förlagen ta hand om din prenumeration. Det betyder att faktura, tidning och eventuella premier skickas direkt ifrån förlaget som ger ut din tidning.

Välkommen till Tidningsbutiken!

Missa inga erbjudanden!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev.
2170E110-9FED-403D-924C-8EFD6AF61168