4 nr
av

Teknikens Värld

+ Köks-set 99 kr

Köks-set
Premie

Teknikens Värld

  • "Läst & gottat mej i över 25 år!" - Greger
Läs mer››

Kockkniv från Fiskars

Med en kniv från Fiskars kan du laga mat som en riktig mästerkock! Med stål av mycket hög kvalité ger kniven en exklusiv känsla som imponerar på dina vänner. För att göra hanteringen så behändig som möjligt är handtaget gjort i ett grepptåligt och slitstakt material.
Längd: 20 cm
Värde: 229 kr

Skärbräda i bambu

Denna lyxiga och slittåliga skärbräda fungerar alldeles utmärkt att såväl skära mat på som att använda som ett snyggt uppläggningsfat. Skärbrädan är gjord i det skonsamma materialet bambu som inte påverkar kvalitén på dina knivar. Med hjälp av den både praktiska och snygga läderremmen kan du enkelt hänga upp skärbrädan då den inte utnyttjas.
Måttet är 36,5 (inkl. handtag) x 20 x 1,5 cm
Värde: 200 kr

4 nr + digital prenumeration!

Läs Teknikens Värld i tidningsform eller på exempelvis telefonen. Genom att ladda ned appen på på telefonen eller läsplattan får du full tillgång till prenumerationen digitalt.
Värde: 276 kr

1. Fyll i din adress!

Efter ditt introduktionserbjudande får du tidningen i en bekväm tillsvidareprenumeration, portofritt direkt hem i brevlådan! Genom att klicka Beställ godkänner du villkoren för Tidningsbutiken och Teknikens Värld.

2. Hur vill du betala?
Ditt erbjudande:
  • 4 nr, ord lösnrpris276kr
  • Köks-set, värde429kr
  • Totalt värde705kr
  • Du betalar endast99kr
  • Du sparar hela606kr
* porto 69kr tillkommer
Beställ!

Genom att klicka Beställ godkänner du villkoren för Tidningsbutiken och Teknikens Värld.

Fakta: Teknikens Värld

Tidningen Teknikens Värld är något för dig som söker bildjournalistik i absolut toppklass. Varje utgåva erbjuder dig allt från mindre budgetbilar till de snabbaste sportbilarna. Lär dig att ställa rätt frågor vid köp av begagnade bilar, dyk ner i spännande reportage samt frossa i biltester och nyheter! Tidningen samlar allt du behöver veta om det som händer i bilvärlden – gammalt som nytt.
Teknikens Värld grundades 1948 och är idag Sveriges mest lästa biltidning. Fullspäckad med biltester och spännande nyheter levereras den direkt hem i brevlådan och som digital utgåva. Tidningen finns för dig som redan är bilägare men också för dig som funderar på att köpa en ny bil. Här testas bilarna på bana och du kan enkelt och överskådligt se vilken bil som faller dig i smaken.
  • Land: Sverige / Språk: Svenska
  • Utgåvor/år: 26 / Förlag: Bonnier Magazines & Brands AB / Mediafy
  • Startår: 1948 / Chefredaktör: Daniel Frodin / Upplaga: 36000
2170E110-9FED-403D-924C-8EFD6AF61168