Just nu!
52 sålda!
4 nr
av

Teknikens Värld

+ In-ear-lurar 149 kr

In-ear-lurar
Premie

Teknikens Värld

  • "Läst & gottat mej i över 25 år!" - Greger
Läs mer››

Trådlösa In-Ear Hörlurar

Här har du ett par trådlösa in-ear-hörlurar med förstklassigt ljud. Hörlurarna är små men sitter perfekt i öronen vid rörelse eller träning. De har touch funktion och kopplas enkelt till ex. din mobiltelefon via bluetooth. Batteritiden är 3 timmar och det medföljer även en USB-kabel. Räckvidd ca 10 m och hörlurarna laddas i medföljande etui.
Värde: 600 kr

4 nr + digital prenumeration!

Läs Teknikens Värld i tidningsform eller på exempelvis telefonen. Genom att ladda ned appen på på telefonen eller läsplattan får du full tillgång till prenumerationen digitalt.
Värde: 316 kr

1. Fyll i din adress!

Efter ditt introduktionserbjudande får du tidningen i en bekväm tillsvidareprenumeration, portofritt direkt hem i brevlådan! Genom att klicka Beställ godkänner du villkoren för Tidningsbutiken och Teknikens Värld.

2. Hur vill du betala?
Ditt erbjudande:
  • 4 nr, ord lösnrpris316kr
  • In-ear-lurar, värde600kr
  • Totalt värde916kr
  • Du betalar endast149kr
  • Du sparar hela767kr
* porto 69kr tillkommer
Beställ!

Genom att klicka Beställ godkänner du villkoren för Tidningsbutiken och Teknikens Värld.

Fakta: Teknikens Värld

Tidningen Teknikens Värld är något för dig som söker bildjournalistik i absolut toppklass. Varje utgåva erbjuder dig allt från mindre budgetbilar till de snabbaste sportbilarna. Lär dig att ställa rätt frågor vid köp av begagnade bilar, dyk ner i spännande reportage samt frossa i biltester och nyheter! Tidningen samlar allt du behöver veta om det som händer i bilvärlden – gammalt som nytt.
Teknikens Värld grundades 1948 och är idag Sveriges mest lästa biltidning. Fullspäckad med biltester och spännande nyheter levereras den direkt hem i brevlådan och som digital utgåva. Tidningen finns för dig som redan är bilägare men också för dig som funderar på att köpa en ny bil. Här testas bilarna på bana och du kan enkelt och överskådligt se vilken bil som faller dig i smaken.
  • Land: Sverige / Språk: Svenska
  • Utgåvor/år: 26 / Förlag: Bonnier Magazines & Brands AB / Mediafy
  • Startår: 1948 / Chefredaktör: Daniel Frodin / Upplaga: 36000
2170E110-9FED-403D-924C-8EFD6AF61168