Just nu!
222 sålda!
4 nr
av

Teknikens Värld

+ Fina premier! 99 kr

Fina premier!
Premie

Teknikens Värld

  • "Läst & gottat mej i över 25 år!" - Greger
Läs mer››

Väderstation

Du får en väderstation som mäter såväl temperaturen inomhus som utomhus. Den är dessutom trådlös vilket gör det lättare att ta den med sig på exempelvis semestern. Räckvidd: 30 meter
Värde: 300 kr

Stort verktygsset – 40 delar

Ett praktiskt verktygsset som innehåller lite av allt! Stå aldrig utan verktyg när någonting behöver repareras eller fixas till. Setet kommer i ett fodral av hårdplast och innehåller:
Bitshållare
Hylshandtag
Hylsmejsel
Förlängningsarm
10 bits
11 sexkanthylsor
6 precisionsskruvmejslar
8 insexnycklar
Tång
Mattkniv
Värde: 290 kr

4 nr + digital prenumeration!

Läs Teknikens Värld i tidningsform eller på exempelvis telefonen. Genom att ladda ned appen på på telefonen eller läsplattan får du full tillgång till prenumerationen digitalt.
Värde: 276 kr

1. Fyll i din adress!

Efter ditt introduktionserbjudande får du tidningen i en bekväm tillsvidareprenumeration, portofritt direkt hem i brevlådan! Prenumerationsvillkor för Teknikens Värld. Genom att klicka Beställ godkänner du villkoren för Tidningsbutiken

2. Hur vill du betala?
Ditt erbjudande:
  • 4 nr, ord lösnrpris276kr
  • Fina premier!, värde560kr
  • Totalt värde836kr
  • Du betalar endast99kr
  • Du sparar hela737kr
* porto 59kr tillkommer
Beställ!

Prenumerationsvillkor för Teknikens Värld. Genom att klicka Beställ godkänner du villkoren för Tidningsbutiken

Fakta: Teknikens Värld

Tidningen Teknikens Värld är något för dig som söker bildjournalistik i absolut toppklass. Varje utgåva erbjuder dig allt från mindre budgetbilar till de snabbaste sportbilarna. Lär dig att ställa rätt frågor vid köp av begagnade bilar, dyk ner i spännande reportage samt frossa i biltester och nyheter! Tidningen samlar allt du behöver veta om det som händer i bilvärlden – gammalt som nytt.
Teknikens Värld grundades 1948 och är idag Sveriges mest lästa biltidning. Fullspäckad med biltester och spännande nyheter levereras den direkt hem i brevlådan och som digital utgåva. Tidningen finns för dig som redan är bilägare men också för dig som funderar på att köpa en ny bil. Här testas bilarna på bana och du kan enkelt och överskådligt se vilken bil som faller dig i smaken.
  • Land: Sverige / Språk: Svenska
  • Utgåvor/år: 26 / Förlag: Bonnier Magazines & Brands AB / Mediafy
  • Startår: 1948 / Chefredaktör: Daniel Frodin / Upplaga: 36000