Just nu!
134 sålda!
4 nr
av

Teknikens Värld

+ Lyxiga premier 99 kr

Lyxiga premier
Premie

Teknikens Värld

  • "Läst & gottat mej i över 25 år!" - Greger
Läs mer››

Praktisk smartwatch

Du får en smartwatch som innehåller alla möjliga häftiga funktioner! Håll exempelvis koll på kalendern, tiden och hur du sover. Smartwatchen innehåller dessutom en stegräknare för att du enkelt ska kunna hålla koll på hur mycket du rör dig om dagarna.
Du kan även koppla ihop den med din smartphone för att se vem det är som ringer och läsa inkomna sms. Utrustad med en elegant metallram och ett armband i mjukt silikon. Färg: Svart/silver. Laddare ingår.
Värde: 500 kr

24-delars verktygs-set

Detta verktygs-set innehåller allt man kan tänkas behöva! 1 tång, 1 brytkniv, 10 bitsar, 1 förlängningstång, 4 st hylsor, 1 bitshandtag, 6 st precisionsskruvmejslar. Känn dig aldrig verktygs-lös igen med ditt nya 24-delars set.
Värde: 150 kr

4 nr + digital prenumeration!

Läs Teknikens Värld i tidningsform eller på exempelvis telefonen. Genom att ladda ned appen på på telefonen eller läsplattan får du full tillgång till prenumerationen digitalt.
Värde: 276 kr

1. Fyll i din adress!

Efter ditt introduktionserbjudande får du tidningen i en bekväm tillsvidareprenumeration, portofritt direkt hem i brevlådan! Prenumerationsvillkor för Teknikens Värld. Prenumerationsvillkor för Tidningsbutiken.

2. Hur vill du betala?
Ditt erbjudande:
  • 4 nr, ord lösnrpris276kr
  • Lyxiga premier, värde650kr
  • Totalt värde926kr
  • Du betalar endast99kr
  • Du sparar hela827kr
* porto 59kr tillkommer
Beställ!

Prenumerationsvillkor för Teknikens Värld. Prenumerationsvillkor för Tidningsbutiken.

Fakta: Teknikens Värld

Tidningen Teknikens Värld är något för dig som söker bildjournalistik i absolut toppklass. Varje utgåva erbjuder dig allt från mindre budgetbilar till de snabbaste sportbilarna. Lär dig att ställa rätt frågor vid köp av begagnade bilar, dyk ner i spännande reportage samt frossa i biltester och nyheter! Tidningen samlar allt du behöver veta om det som händer i bilvärlden – gammalt som nytt.
Teknikens Värld grundades 1948 och är idag Sveriges mest lästa biltidning. Fullspäckad med biltester och spännande nyheter levereras den direkt hem i brevlådan och som digital utgåva. Tidningen finns för dig som redan är bilägare men också för dig som funderar på att köpa en ny bil. Här testas bilarna på bana och du kan enkelt och överskådligt se vilken bil som faller dig i smaken.
  • Land: Sverige / Språk: Svenska
  • Utgåvor/år: 26 / Förlag: Bonnier Magazines & Brands AB / Mediafy
  • Startår: 1948 / Chefredaktör: Daniel Frodin / Upplaga: 36000