4 nr
av

Teknikens Värld

+ Fina premier! 99 kr

Fina premier!
Premie

Teknikens Värld

  • "Läst & gottat mej i över 25 år!" - Greger
Läs mer››

Elegant herrklocka

Just nu får du en riktigt snygg herrklocka på köpet när du beställer. Urtavlan är svart och visar datum och har även kronograf med tidtagningsmöjligheter. Armbandet är i PU-läder och den har en boett i silver (43 mm).
Värde: 600 kr

24-delars verktygsset

Nu behöver du inte gå verktygslös längre! I vårt erbjudande ingår det nu ett 24-delars verktygsset med det nödvändigaste för hemmafixaren. Detta medföljer:
1 tång
1 brytkniv
10 bits
1 förlängningstång
4 hylsor
1 bitshandtag
6 precisionsskruvmejslar
Värde: 150 kr

4 nr + digital prenumeration!

Läs Teknikens Värld i tidningsform eller på exempelvis telefonen. Genom att ladda ned appen på på telefonen eller läsplattan får du full tillgång till prenumerationen digitalt.
Värde: 276 kr

1. Fyll i din adress!

Efter ditt introduktionserbjudande får du tidningen i en bekväm tillsvidareprenumeration, portofritt direkt hem i brevlådan! Genom att klicka Beställ godkänner du villkoren för Tidningsbutiken och Teknikens Värld.

2. Hur vill du betala?
Ditt erbjudande:
  • 4 nr, ord lösnrpris276kr
  • Fina premier!, värde750kr
  • Totalt värde1 026kr
  • Du betalar endast99kr
  • Du sparar hela927kr
* porto 69kr tillkommer
Beställ!

Genom att klicka Beställ godkänner du villkoren för Tidningsbutiken och Teknikens Värld.

Fakta: Teknikens Värld

Tidningen Teknikens Värld är något för dig som söker bildjournalistik i absolut toppklass. Varje utgåva erbjuder dig allt från mindre budgetbilar till de snabbaste sportbilarna. Lär dig att ställa rätt frågor vid köp av begagnade bilar, dyk ner i spännande reportage samt frossa i biltester och nyheter! Tidningen samlar allt du behöver veta om det som händer i bilvärlden – gammalt som nytt.
Teknikens Värld grundades 1948 och är idag Sveriges mest lästa biltidning. Fullspäckad med biltester och spännande nyheter levereras den direkt hem i brevlådan och som digital utgåva. Tidningen finns för dig som redan är bilägare men också för dig som funderar på att köpa en ny bil. Här testas bilarna på bana och du kan enkelt och överskådligt se vilken bil som faller dig i smaken.
  • Land: Sverige / Språk: Svenska
  • Utgåvor/år: 26 / Förlag: Bonnier Magazines & Brands AB / Mediafy
  • Startår: 1948 / Chefredaktör: Daniel Frodin / Upplaga: 36000
2170E110-9FED-403D-924C-8EFD6AF61168