Just nu!
48 sålda!
4 nr
av

Teknikens Värld

+ Teknik-set 129 kr

Teknik-set
Premie

Teknikens Värld

  • "Läst & gottat mej i över 25 år!" - Greger
Läs mer››

Lättmanövrerad drönare

Drönaren hanteras med hjälp av en lättmanövrerad handkontroll för att göra flygningen så smidig som möjligt. Hover Drone Nano tar sig an alla utmaningar med bravur – flyger i alla riktningar och vänder 360 grader i luften utan problem. Dessutom är alla 6 propellrarna täckta med ett extra skydd för att klara av de flera krascher utan att ta allt för mycket skapa av fallet. Drönaren kan flyga i 3 olika hastigheter.

· 3 hastigheter: Låg, medium och hög
· Loopfunktion
· Fjärrstyrning (3 x AAA-batterier – medföljer inte)
· Räckvidd upp till 50 meter
· Uppladdningsbart batteri 3,7 V
Värde: 499 kr

Liten & behändig kikare

Håller höga kvalité och ger dig möjligheten att se världen med 8 gångers förstoring i knivskarp bild. Kan användas i princip alla olika miljöer och fungerar dessutom utmärkt att ha med sig till exempelvis teatern eller konserten. Fodral och putsduk ingår!
Optisk lins: 21 mm
Värde: 250 kr

4 nr + digital prenumeration!

Läs Teknikens Värld i tidningsform eller på exempelvis telefonen. Genom att ladda ned appen på på telefonen eller läsplattan får du full tillgång till prenumerationen digitalt.
Värde: 276 kr

1. Fyll i din adress!

Efter ditt introduktionserbjudande får du tidningen i en bekväm tillsvidareprenumeration, portofritt direkt hem i brevlådan! Genom att klicka Beställ godkänner du villkoren för Tidningsbutiken och Teknikens Värld.

2. Hur vill du betala?
Ditt erbjudande:
  • 4 nr, ord lösnrpris276kr
  • Teknik-set, värde749kr
  • Totalt värde1 025kr
  • Du betalar endast129kr
  • Du sparar hela896kr
* porto 39kr tillkommer
Beställ!

Genom att klicka Beställ godkänner du villkoren för Tidningsbutiken och Teknikens Värld.

Fakta: Teknikens Värld

Tidningen Teknikens Värld är något för dig som söker bildjournalistik i absolut toppklass. Varje utgåva erbjuder dig allt från mindre budgetbilar till de snabbaste sportbilarna. Lär dig att ställa rätt frågor vid köp av begagnade bilar, dyk ner i spännande reportage samt frossa i biltester och nyheter! Tidningen samlar allt du behöver veta om det som händer i bilvärlden – gammalt som nytt.
Teknikens Värld grundades 1948 och är idag Sveriges mest lästa biltidning. Fullspäckad med biltester och spännande nyheter levereras den direkt hem i brevlådan och som digital utgåva. Tidningen finns för dig som redan är bilägare men också för dig som funderar på att köpa en ny bil. Här testas bilarna på bana och du kan enkelt och överskådligt se vilken bil som faller dig i smaken.
  • Land: Sverige / Språk: Svenska
  • Utgåvor/år: 26 / Förlag: Bonnier Magazines & Brands AB / Mediafy
  • Startår: 1948 / Chefredaktör: Daniel Frodin / Upplaga: 36000
2170E110-9FED-403D-924C-8EFD6AF61168