4 nr
av

Teknikens Värld

+ Premier 99 kr

Premier
Premie

Teknikens Värld

  • "Läst & gottat mej i över 25 år!" - Greger
Läs mer››

Behändig kikare

Denna smidiga och praktiska kikare är perfekt för såväl utflykten som teaterbesöket. Ger knivskarp skärpa med 8 ggr förstoring och är både stöt- och vattentålig. Kikaren har en optisk lins med 21 mm i diameter. Det ingår: putsduk & fodral
Värde: 250 kr

Multiverktyg med 11 funktioner

Stå aldrig utan verktyg med detta multiverktyg som innehåller hela 11 olika funktioner. Här finner du bland annat en minisåg, burk- och flasköppnare, liten och stor skruvmejsel, nagelfil, avbitartång och kniv. Hopfälld: 7 cm
Värde: 200 kr

4 nr + digital prenumeration!

Läs Teknikens Värld i tidningsform eller på exempelvis telefonen. Genom att ladda ned appen på på telefonen eller läsplattan får du full tillgång till prenumerationen digitalt.
Värde: 276 kr

1. Fyll i din adress!

Efter ditt introduktionserbjudande får du tidningen i en bekväm tillsvidareprenumeration, portofritt direkt hem i brevlådan! Genom att klicka Beställ godkänner du villkoren för Tidningsbutiken och Teknikens Värld.

2. Hur vill du betala?
Ditt erbjudande:
  • 4 nr, ord lösnrpris276kr
  • Premier, värde450kr
  • Totalt värde726kr
  • Du betalar endast99kr
  • Du sparar hela627kr
* porto 59kr tillkommer
Beställ!

Genom att klicka Beställ godkänner du villkoren för Tidningsbutiken och Teknikens Värld.

Fakta: Teknikens Värld

Tidningen Teknikens Värld är något för dig som söker bildjournalistik i absolut toppklass. Varje utgåva erbjuder dig allt från mindre budgetbilar till de snabbaste sportbilarna. Lär dig att ställa rätt frågor vid köp av begagnade bilar, dyk ner i spännande reportage samt frossa i biltester och nyheter! Tidningen samlar allt du behöver veta om det som händer i bilvärlden – gammalt som nytt.
Teknikens Värld grundades 1948 och är idag Sveriges mest lästa biltidning. Fullspäckad med biltester och spännande nyheter levereras den direkt hem i brevlådan och som digital utgåva. Tidningen finns för dig som redan är bilägare men också för dig som funderar på att köpa en ny bil. Här testas bilarna på bana och du kan enkelt och överskådligt se vilken bil som faller dig i smaken.
  • Land: Sverige / Språk: Svenska
  • Utgåvor/år: 26 / Förlag: Bonnier Magazines & Brands AB / Mediafy
  • Startår: 1948 / Chefredaktör: Daniel Frodin / Upplaga: 36000