Endast
68 kvar!
4 nr
av

FEMINA

+ Clarins-set 129 kr

Clarins-set
Premie

Femina

  • "Underbar tidning som bidrar med härlig läsning, mode, mat, inredning - allt!" - Sophie
Läs mer››

Multi Active Night Cream från Clarins

I erbjudandet ingår det en nattkräm från Clarins. Produkten tillåter din hud att återhämta sig och bidrar med en vacker lyster. Perfekt för dig som inte orkar med större skönhetsprocedurer. Innehåller: 30 ml
Värde: 366 kr

Beauty Flash Balm från Clarins

Denna, även kallade “Askungecrème” gör underverk för huden. Vid användning blir huden slätare och ser utvilad ut. Dessutom fäster eventuellt smink bättre och ger ett långvarigare resultat om du använder exempelvis foundation.
Värde: 366 kr

Moisture Rich Body Lotion från Clarins

Denna lotion går snabbt in i huden och klibbar inte. Den lämnar efter sig en riktigt härlig doft och arbetar försiktigt bort döda hudceller. Huden blir återfuktad och ökar sin elasticitet. Går bra att använda såväl morgon som kväll. Innehåller: 100 ml
Värde: 100 kr

4 nr + Digital prenumeration

När du beställer Femina via oss på Tidningsbutiken får du även tillgång till din nya prenumeration digitalt. Perfekt att ha under semestern eller att läsa när du är på väg till jobbet.
Värde: 199 kr

1. Fyll i din adress!

Prenumerationsvillkor för FEMINA. Prenumerationsvillkor för Tidningsbutiken.

2. Hur vill du betala?
Ditt erbjudande:
  • 4 nr, ord lösnrpris199,60kr
  • Clarins-set, värde832kr
  • Totalt värde1 031,60kr
  • Du betalar endast129kr
  • Du sparar hela902,60kr
* porto 49kr tillkommer
Beställ!

Prenumerationsvillkor för FEMINA. Prenumerationsvillkor för Tidningsbutiken.

Fakta: FEMINA

Femina – ett av Sveriges populäraste tidningar för kvinnor! Prenumerera på tidningen Femina och ta del av lite av varje. Var alltid uppdaterad med det senaste inom mode, nyttiga artiklar angående hälsa och välmående, läs om experternas råd och tips angående relationer, inredning, skönhet och inspirerande recept. Unna dig kvalitétstid med dig själv genom att börja prenumerera på Femina via oss på Tidningsbutiken – beställ redan idag!
Tidningen Femina delas ut varje månad vilket gör att du inte måste längta allt för länge på nästa tidning. Redan 1944 delades den första tidningen ut och är än idag en favorit på marknaden. Från början var tidningen en veckotidning, men har sedan 1982 gått över till en månadstidning. Som chefredaktör finner vi Ulrika Norberg och ansvarig utgivare för tidningen Femina är Aller Media AB.
  • Land: Sverige / Språk: Svenska
  • Utgåvor/år: 14 / Förlag: Aller Media / Mediafy
  • Startår: 1944 / Chefredaktör: Ulrika Norberg / Upplaga: 100100