3 nr
av

Hem & Antik

+ Koppar+bricka 159 kr

Koppar+bricka
Premie

Hem & Antik

 • "Underbar tidning fylld med vackra saker och inspiration!" - Maria
Läs mer››
Detta ingår!

Vacker bricka i plåt

I erbjudandet ingår det en vackert mönstrad bricka. Materialet är i plåt och fungerar utmärkt som såväl serverings- som ljusbricka – otroligt fin inredningsdetalj. Brickan är 33 cm i diameter och har en liten kant på 1,5 cm.
Värde: 250 kr

Detta ingår!

4 st porslinskoppar

Just nu får du 4 stycken, underbart sköna koppar av porslin på köpet. Dessa kommer i en grå färg och är glaserade upptill och oglaserade nedtill för att skapa en vacker effekt. Kopparna rymmer 200 ml. Storlek: 7,5 x 7 cm
Värde: 299 kr

1. Fyll i din adress!

Prenumerationsvillkor för Hem & Antik. Prenumerationsvillkor för Tidningsbutiken.

2. Hur vill du betala?
Ditt erbjudande:
 • 3 nr, ord lösnrpris207kr
 • Koppar+bricka, värde549kr
 • Totalt värde756kr
 • Du betalar endast159kr
 • Du sparar hela597kr
* porto 59kr tillkommer
Beställ!

Prenumerationsvillkor för Hem & Antik. Prenumerationsvillkor för Tidningsbutiken.

Fakta: Hem & Antik

Uppskattar du och ser en skönhet det lite äldre och önskar mer av detta i ditt hem? Då är detta definitivt inredningstidningen för dig! Tidningen Hem & Antik bjuder på fantastisk inspiration i vackra bilder och handfasta tips och råd kring hur du omvandlar ditt hem till något alldeles unikt. Lär dig hur du på bästa sett blandar både nytt och antikt i en underbar symbios. I tidningen finner du konkreta tips om vart du ska vända dig för att finna de bästa auktionsfynden hand i hand tillsammans med nyare möbler från Mio till Ikea.
Förlaget som står ansvariga för leveransen av tidningen Hem & Antik är Bonnier Antik & Livsstil. Trots tidningens korta existens har den tagit sina prenumeranter med storm. Första gången tidningen släpptes i Sverige var år 2004. Erika Funke sitter idag som chefredaktör. Tidningens vackra och efterlängtade utgåvor delas ut 8 gånger per år. Förnya och uppdatera ditt hem med allt från unika små askar till sängkläder. Lär dig hur du uttrycker dig själv genom fantastisk inredning. Det är lika bra att sluta fundera och tillåt dig själv (eller någon annan) en present på denna fantastiska inredningstidning!
 • Land: Sverige / Språk: Svenska
 • Utgåvor/år: 6 / Förlag: Bonnier antik & Livsstil 9475 / Mediafy
 • Startår: 2004 / Chefredaktör: Cecilia Lindblom / Upplaga: 29600

Så här fungerar Tidningsbutiken

 • Steg1

  Du beställer en tidningsprenumeration på Tidningsbutiken

 • Steg2

  Vi lämnar din beställning till tidningsförlaget

 • Steg3

  Din prenumeration startar
  med en kommande utgåva

Om Tidningsbutiken

Hos Tidningsbutiken.se hittar du tidningsprenumerationer för hela familjen till marknadens lägsta priser och med de bästa premierna. Vi har många års erfarenhet av att förmedla tidningsprenumerationer online och att jobba med förlagen för att ta fram de bästa erbjudandena för dig som kund. Om du behöver hjälp med en prenumeration finns våra duktiga kundtjänstmedarbetare tillgängliga på både telefon och mail. Tidningsbutikens mål är att våra kunder ska hitta rätt prenumeration till bästa möjliga pris. Vi låter förlagen ta hand om din prenumeration. Det betyder att faktura, tidning och eventuella premier skickas direkt ifrån förlaget som ger ut din tidning.

Välkommen till Tidningsbutiken!

Missa inga erbjudanden!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev.