4 nr
av

Allt om Vin

279 kr

Expressen Premium

När du beställer en prenumeration på Allt om Vin ingår Expressen Premium med tillgång till flertalet olika titlar - helt utan extra kostnad!

Ditt erbjudande

Allt om Vin

  • 4 nr av Allt om Vin , värde 396 kr (ord lösnrpris)
  • 4 nr av tidningen

Totalt värde 396 kr

Du sparar hela 117 kr!
Erbjudande 279kr
Frakt 0 kr
Du betalar 279 kr

Allt om Vin

  • 4 nr av tidningen
Totalt värde 396 kr!
Erbjudande 279kr
Frakt 0 kr
Du betalar 279 kr
Beställ

Efter introduktionserbjudandet övergår prenumerationen i en

bekväm tillsvidareprenumeration som kan avslutas när som helst. Gäller ej Di DIgital.

Fakta: Allt om Vin

Allt om Vin är Sveriges största och mest kompletta vintidning som ger dig allt du behöver för att njuta av vinets underbara värld. I Allt om Vin får du läsa om de senaste nyheterna, trenderna och tipsen inom vin, mat och dryck. Du får också ta del av Sveriges mest omfattande vinprovningar, där vår expertpanel testar nästan 10 000 viner varje år, från billiga boxar till exklusiva flaskor. Allt om Vin tar dig också med på resor till de mest spännande vinregionerna, intervjuer med de främsta vinmakarna och sommeliererna, och ger dig de bästa råden för att välja, förvara och servera vin.
Allt om Vin är inte bara en tidning, utan också en community för vinälskare. Som prenumerant får du tillgång till exklusiva erbjudanden, inbjudningar till spännande vinprovningar och events, och möjlighet att delta i tävlingar och utlottningar. Du får också chansen att ställa dina frågor direkt till våra vinexperter, som ger dig personlig feedback och rådgivning. Allt om Vin är mer än bara en tidning, det är en livsstil. Prenumerera på Allt om Vin idag och upptäck allt som tidningen har att erbjuda.
  • Land: Sverige / Språk: Svenska
  • Utgåvor/år: 11 / Förlag: Bonnier News AB
  • Startår: 1994 / Chefredaktör: Ulrika Fürstenhoff / Räckvidd: 82000

Beställ
2170E110-9FED-403D-924C-8EFD6AF61168