Just nu!
190 sålda!
6 nr
av

Illustrerad Vetenskap Tidningsprenumeration

+ Kikare 19950 kr

Kikare
Premie

Illustrerad Vetenskap

  • "Jag har läst alla nummer, prenumerant sedan 1984." – Per
Läs mer››

Mitilux Kikare

Med den här kraftfulla Mitilux-kikaren kommer du närmare stjärnhimlen. Se solsystemets gasjätte Jupiter, månens meteorkratrar och bergskedjor eller Merkurius faser utan att lämna ditt hem. Kikarens lins har en diameter på 44 mm och den väger endast 727 g vilket gör att den är enkel att ta med sig om du vill stjärnskåda utomhus. Som en extra bonus ingår även häftet Din guide till stjärnhimlen så att du som aldrig har stjärnskådat kan få hjälp att komma igång.
Värde:850 kr

6 nr + full digital tillgång!

Läs tidningen vart du än befinner dig! Full digital tillgång till prenumerationen under prenumerationsperioden. Inloggningsuppgifter skickas till dig per e-post så fort beställningen blivit behandlad.
Värde: 414 kr

1. Fyll i din adress!

Efter introduktionserbjudandet övergår prenumerationen i en bekväm tillsvidareprenumeration som kan avslutas när som helst. Genom att klicka "Beställ" godkänner du även köpvillkoren för Bonnier Publications International AS. Genom att klicka Beställ godkänner du villkoren för Tidningsbutiken och Illustrerad Vetenskap Tidningsprenumeration.

2. Hur vill du betala?
Ditt erbjudande:
  • 6 nr, ord lösnrpris507kr
  • Kikare, värde850kr
  • Totalt värde1 357kr
  • Du betalar endast199,50kr
  • Du sparar hela1 157,50kr
* porto 39,50kr tillkommer
Beställ!

Genom att klicka Beställ godkänner du villkoren för Tidningsbutiken och Illustrerad Vetenskap Tidningsprenumeration.

Fakta: Illustrerad Vetenskap Tidningsprenumeration

Tidningen Illustrerad Vetenskap ger dig som prenumerant en djup och lättillgänglig inblick i forskarnas och historikernas vardag. Följ men på upptäcktsresa och lär dig om djupa raviner och universums mörkaste delar. Du kan läsa om spännande nya rön men också grotta in dig i intressanta reportage om människor som levde för flera hundra tusen år sedan.
Illustrerad Vetenskap är en vetenskaplig tidskrift som grundades hos Bonnier Publications 1984. Huvudkontoret ligger i Köpenhamn men tidningen delas ut i hela 15 länder. Tidningen äger titeln som Nordens största vetenskapliga tidskrift och innefattar bland annat spännande reportage och artiklar inom ämnena vetenskap, natur och teknik. Låt dig fängslas av vår fascinerande värld nu och då!
  • Land: Sverige / Språk: Svenska
  • Utgåvor/år: 18 / Förlag: Bonnier Publications International AS
  • Startår: 1984 / Chefredaktör: Sebastian Relster / Upplaga: 98400
2170E110-9FED-403D-924C-8EFD6AF61168