Just nu!
217 sålda!
6 nr
av

Illustrerad Vetenskap Tidningsprenumeration

+ WiFi-mikroskop 19950 kr

WiFi-mikroskop
Premie

Illustrerad Vetenskap

  • "Jag har läst alla nummer, prenumerant sedan 1984." – Per
Läs mer››

WiFi-mikroskop

Med ditt nya mikroskop kommer du att ha möjligheten att se saker och djur i upp till 1000 gångers förstoring och med hjälp av de 8 LED-lamporna missar du inga detaljer. Mikroskopet är trådlöst och kopplas till din smartphone eller surfplatta med hjälp av wifi. Ladda ned appen ”Max See” för att se objekten i din enhet i knivskarpt format.
– Drifttid: 1,5 timme
– Videoupplösning: 1920 x 1080 pixlar
Detta medföljer: Laddningskabel och hållare i metall
Värde: 599 kr

6 nr + full digital tillgång!

Läs tidningen vart du än befinner dig! Full digital tillgång till prenumerationen under prenumerationsperioden. Inloggningsuppgifter skickas till dig per e-post så fort beställningen blivit behandlad.
Värde: 414 kr

1. Fyll i din adress!

Efter introduktionserbjudandet övergår prenumerationen i en bekväm tillsvidareprenumeration som kan avslutas när som helst. Genom att klicka "Beställ" godkänner du även köpvillkoren för Bonnier Publications International AS. Genom att klicka Beställ godkänner du villkoren för Tidningsbutiken och Illustrerad Vetenskap Tidningsprenumeration.

2. Hur vill du betala?
Ditt erbjudande:
  • 6 nr, ord lösnrpris414kr
  • WiFi-mikroskop, värde599kr
  • Totalt värde1 013kr
  • Du betalar endast199,50kr
  • Du sparar hela813,50kr
* porto 39,50kr tillkommer
Beställ!

Genom att klicka Beställ godkänner du villkoren för Tidningsbutiken och Illustrerad Vetenskap Tidningsprenumeration.

Fakta: Illustrerad Vetenskap Tidningsprenumeration

Tidningen Illustrerad Vetenskap ger dig som prenumerant en djup och lättillgänglig inblick i forskarnas och historikernas vardag. Följ men på upptäcktsresa och lär dig om djupa raviner och universums mörkaste delar. Du kan läsa om spännande nya rön men också grotta in dig i intressanta reportage om människor som levde för flera hundra tusen år sedan.
Illustrerad Vetenskap är en vetenskaplig tidskrift som grundades hos Bonnier Publications 1984. Huvudkontoret ligger i Köpenhamn men tidningen delas ut i hela 15 länder. Tidningen äger titeln som Nordens största vetenskapliga tidskrift och innefattar bland annat spännande reportage och artiklar inom ämnena vetenskap, natur och teknik. Låt dig fängslas av vår fascinerande värld nu och då!
  • Land: Sverige / Språk: Svenska
  • Utgåvor/år: 18 / Förlag: Bonnier Publications International AS
  • Startår: 1984 / Chefredaktör: Sebastian Relster / Upplaga: 98400
2170E110-9FED-403D-924C-8EFD6AF61168