6 nr
av

Illustrerad Vetenskap Tidningsprenumeration

+ Ryggsäck 179 kr

Ryggsäck
Premie

Illustrerad Vetenskap

  • "Jag har läst alla nummer, prenumerant sedan 1984." – Per
Läs mer››

Ficktjuvssäker Ryggsäck

Den här ryggsäcken från Outpack är ficktjuvssäker med dragkedjan placerad mot din rygg och dessutom medföljer ett hänglås så att du kan låsa samman kedjorna. Ryggsäcken har en stilren design som gör att du diskret kan ha med dig den i kollektivtrafiken eller på stan. Invändigt har ryggsäcken ett separat fack för din dator samt flera mindre fickor för exempelvis plånbok eller mobiltelefon.
Värde: 849 kr

6 nr + full digital tillgång!

Läs tidningen vart du än befinner dig! Full digital tillgång till prenumerationen under prenumerationsperioden. Inloggningsuppgifter skickas till dig per e-post så fort beställningen blivit behandlad.
Värde: 507 kr

1. Fyll i din adress!

Efter introduktionserbjudandet övergår prenumerationen i en bekväm tillsvidareprenumeration som kan avslutas när som helst. Genom att klicka "Beställ" godkänner du även köpvillkoren för Bonnier Publications International AS. Genom att klicka Beställ godkänner du villkoren för Tidningsbutiken och Illustrerad Vetenskap Tidningsprenumeration.

2. Hur vill du betala?
Ditt erbjudande:
  • 6 nr, ord lösnrpris507kr
  • Ryggsäck, värde849kr
  • Totalt värde1 356kr
  • Du betalar endast179kr
  • Du sparar hela1 177kr
* porto 39,50kr tillkommer
Beställ!

Genom att klicka Beställ godkänner du villkoren för Tidningsbutiken och Illustrerad Vetenskap Tidningsprenumeration.

Fakta: Illustrerad Vetenskap Tidningsprenumeration

Tidningen Illustrerad Vetenskap ger dig som prenumerant en djup och lättillgänglig inblick i forskarnas och historikernas vardag. Följ men på upptäcktsresa och lär dig om djupa raviner och universums mörkaste delar. Du kan läsa om spännande nya rön men också grotta in dig i intressanta reportage om människor som levde för flera hundra tusen år sedan.
Illustrerad Vetenskap är en vetenskaplig tidskrift som grundades hos Bonnier Publications 1984. Huvudkontoret ligger i Köpenhamn men tidningen delas ut i hela 15 länder. Tidningen äger titeln som Nordens största vetenskapliga tidskrift och innefattar bland annat spännande reportage och artiklar inom ämnena vetenskap, natur och teknik. Låt dig fängslas av vår fascinerande värld nu och då!
  • Land: Sverige / Språk: Svenska
  • Utgåvor/år: 18 / Förlag: Bonnier Publications International AS
  • Startår: 1984 / Chefredaktör: Sebastian Relster / Upplaga: 98400
2170E110-9FED-403D-924C-8EFD6AF61168