Just nu!
59 sålda!
6 nr
av

Illustrerad Vetenskap

+ Hörlurar 15950 kr

Hörlurar
Premie

Illustrerad Vetenskap

  • "Jag har läst alla nummer, prenumerant sedan 1984." - Per
Läs mer››

Vinyl Tech Bluetooth-hörlurar

Just nu ingår det ett par snygga bluetooth-hörlurar när du beställer via oss på Tidningsbutiken. Du får ett par on-ear-hörlurar med ett kraftfullt ljud som passar utmärkt för såväl musik som ljudbok/podcast. Dessa superlurar är utrustade med bluetooth 4.2 för bästa trådlösa upplevelse. Koppla enkelt in den medföljande kabeln om batteriet tar slut. Lyssna i flera timmar utan problem med hjälp av de mjuka öronkuddarna. Hörlurarna har även en inbyggd mikrofon för samtal. Medföljer: Tygpåse för förvaring.
Värde: 399 kr

1. Fyll i din adress!

Efter introduktionserbjudandet övergår prenumerationen i en bekväm tillsvidareprenumeration som kan avslutas när som helst. Genom att klicka "Beställ" godkänner du även köpvillkoren för Bonnier Publications International AS. Prenumerationsvillkor för Illustrerad Vetenskap. Prenumerationsvillkor för Tidningsbutiken.

2. Hur vill du betala?
Ditt erbjudande:
  • 6 nr, ord lösnrpris414kr
  • Hörlurar, värde399kr
  • Totalt värde813kr
  • Du betalar endast159,50kr
  • Du sparar hela653,50kr
* porto 39,50kr tillkommer
Beställ!

Prenumerationsvillkor för Illustrerad Vetenskap. Prenumerationsvillkor för Tidningsbutiken.

Fakta: Illustrerad Vetenskap

Tidningen Illustrerad Vetenskap ger dig som prenumerant en djup och lättillgänglig inblick i forskarnas och historikernas vardag. Följ men på upptäcktsresa och lär dig om djupa raviner och universums mörkaste delar. Du kan läsa om spännande nya rön men också grotta in dig i intressanta reportage om människor som levde för flera hundra tusen år sedan.
Illustrerad Vetenskap är en vetenskaplig tidskrift som grundades hos Bonnier Publications 1984. Huvudkontoret ligger i Köpenhamn men tidningen delas ut i hela 15 länder. Tidningen äger titeln som Nordens största vetenskapliga tidskrift och innefattar bland annat spännande reportage och artiklar inom ämnena vetenskap, natur och teknik. Låt dig fängslas av vår fascinerande värld nu och då!
  • Land: Sverige / Språk: Svenska
  • Utgåvor/år: 18 / Förlag: Bonnier Publications International AS
  • Startår: 1984 / Chefredaktör: Sebastian Relster / Upplaga: 98400