Just nu!
50 sålda!
6 nr
av

Illustrerad Vetenskap

+ Proffskikare 15950 kr

Proffskikare
Premie

Illustrerad Vetenskap

  • "Jag har läst alla nummer, prenumerant sedan 1984." - Per
Läs mer››

Proffskikare från Mitilux

Upplev saker och ting ur ett helt nytt perspektiv! Med denna superkikare som ger dig 8 gångers förstoring får du möjligheten att upptäcka en helt ny värld. Med det väl utrustade objektiven på 40 mm blir bilderna knivskarpa, oavsett miljö. Perfekt att ha med sig ut i naturen, på teatern eller sightseeingen. Fungerar utmärkt att använda tillsammans med glasögon. Det ingår även en tillhörande väska, halsrem och linsskydd.
Storlek: 180 mm x 55 mm x 145 mm (BxHxD)
Vikt: 727 g
Värde: 850 kr

1. Fyll i din adress!

Efter introduktionserbjudandet övergår prenumerationen i en bekväm tillsvidareprenumeration som kan avslutas när som helst. Genom att klicka "Beställ" godkänner du även köpvillkoren för Bonnier Publications International AS. Prenumerationsvillkor för Illustrerad Vetenskap. Prenumerationsvillkor för Tidningsbutiken.

2. Hur vill du betala?
Ditt erbjudande:
  • 6 nr, ord lösnrpris414kr
  • Proffskikare, värde850kr
  • Totalt värde1 264kr
  • Du betalar endast159,50kr
  • Du sparar hela1 104,50kr
* porto 39,50kr tillkommer
Beställ!

Prenumerationsvillkor för Illustrerad Vetenskap. Prenumerationsvillkor för Tidningsbutiken.

Fakta: Illustrerad Vetenskap

Tidningen Illustrerad Vetenskap ger dig som prenumerant en djup och lättillgänglig inblick i forskarnas och historikernas vardag. Följ men på upptäcktsresa och lär dig om djupa raviner och universums mörkaste delar. Du kan läsa om spännande nya rön men också grotta in dig i intressanta reportage om människor som levde för flera hundra tusen år sedan.
Illustrerad Vetenskap är en vetenskaplig tidskrift som grundades hos Bonnier Publications 1984. Huvudkontoret ligger i Köpenhamn men tidningen delas ut i hela 15 länder. Tidningen äger titeln som Nordens största vetenskapliga tidskrift och innefattar bland annat spännande reportage och artiklar inom ämnena vetenskap, natur och teknik. Låt dig fängslas av vår fascinerande värld nu och då!
  • Land: Sverige / Språk: Svenska
  • Utgåvor/år: 18 / Förlag: Bonnier Publications International AS
  • Startår: 1984 / Chefredaktör: Sebastian Relster / Upplaga: 98400