6 nr
av

Illustrerad Vetenskap

+ Fiberjacka 16950 kr

Fiberjacka
Premie

Illustrerad Vetenskap

  • "Jag har läst alla nummer, prenumerant sedan 1984." – Per
Läs mer››

Fiberjacka för vår- och höstväder!

Med denna supertunna och varma fiberjacka kan du utan problem ta en frisk promenad ute i vårsolen såväl som i höstrusket i oktober. Med hjälp av sitt ”ripstop-system” isolerar den värmen från din kropp och håller dig behagligt varm under hela promenaden, trots den kyliga luften ifrån. För optimalt vindskydd har jackan en elastisk kant i ärmarna och längst ned under midjan. Jackan är gjord av ett både vatten- och vindavvisande material som klarar av mindre nedfall. Finns i storlekarna M, L och XL.
Färg: Mörkblå
Värde: 649 kr

6 nr + full digital tillgång!

Läs tidningen vart du än befinner dig! Full digital tillgång till prenumerationen under prenumerationsperioden. Inloggningsuppgifter skickas till dig per e-post så fort beställningen blivit behandlad.
Värde: 414 kr

1. Premieval
Storlek
Fiberjacka
2. Fyll i din adress!

Efter introduktionserbjudandet övergår prenumerationen i en bekväm tillsvidareprenumeration som kan avslutas när som helst. Genom att klicka "Beställ" godkänner du även köpvillkoren för Bonnier Publications International AS. Genom att klicka Beställ godkänner du villkoren för Tidningsbutiken och Illustrerad Vetenskap.

3. Hur vill du betala?
Ditt erbjudande:
  • 6 nr, ord lösnrpris414kr
  • Fiberjacka, värde649kr
  • Totalt värde1 063kr
  • Du betalar endast169,50kr
  • Du sparar hela893,50kr
* porto 39,50kr tillkommer
Beställ!

Genom att klicka Beställ godkänner du villkoren för Tidningsbutiken och Illustrerad Vetenskap.

Fakta: Illustrerad Vetenskap

Tidningen Illustrerad Vetenskap ger dig som prenumerant en djup och lättillgänglig inblick i forskarnas och historikernas vardag. Följ men på upptäcktsresa och lär dig om djupa raviner och universums mörkaste delar. Du kan läsa om spännande nya rön men också grotta in dig i intressanta reportage om människor som levde för flera hundra tusen år sedan.
Illustrerad Vetenskap är en vetenskaplig tidskrift som grundades hos Bonnier Publications 1984. Huvudkontoret ligger i Köpenhamn men tidningen delas ut i hela 15 länder. Tidningen äger titeln som Nordens största vetenskapliga tidskrift och innefattar bland annat spännande reportage och artiklar inom ämnena vetenskap, natur och teknik. Låt dig fängslas av vår fascinerande värld nu och då!
  • Land: Sverige / Språk: Svenska
  • Utgåvor/år: 18 / Förlag: Bonnier Publications International AS
  • Startår: 1984 / Chefredaktör: Sebastian Relster / Upplaga: 98400