3 nr
av

Hembakat

179 kr
I din prenumeration ingår det:

3 nr + digital prenumeration!

Bläddra i tidningen när den dyker upp i brevlådan eller i appen på telefonen eller läsplattan om du är på resande fot. Du kan enkelt ladda ned appen och logga in med ditt prenumerationsnummer när prenumerationen är igång. Värde: 228 kr

Ditt erbjudande

Hembakat

  • 3 nr av Hembakat , värde 228 kr (ord lösnrpris)
  • 3 nr av tidningen

Totalt värde 228 kr

Du sparar hela 49 kr!
Erbjudande 179kr
Frakt 0 kr
Du betalar 179 kr

Hembakat

  • 3 nr av tidningen
Totalt värde 228 kr!
Erbjudande 179kr
Frakt 0 kr
Du betalar 179 kr
Beställ

Efter introduktionserbjudandet övergår prenumerationen i en

bekväm tillsvidareprenumeration som kan avslutas när som helst.

Fakta: Hembakat

Längtar du efter en prenumeration på en baktidning som erbjuder dig som prenumerant lite av varje? Då är detta tidningen för dig! Utforska fantastiska smakkombinationer och vackra bildreportage som tar med dig på en fantastisk resa inspirerade från världens alla hörn. Bjud såväl familjen som vänner på imponerande kreationer med hjälp av recepten från Hembakat. Du finner både enkla och lite mer komplicerade recept i tidningen. Våga utmana dig själv och utvecklas i konsten att skapa fantastiska bakverk. Ge dig själv en present och börja prenumerera på tidningen Hembakat – du kommer inte att ångra dig!
Tidningen Hembakat är en tidning som kontinuerligt ökat i popularitet sedan 2012 då tidningen första gången såg dagens ljus. Hembakat delas ut av Bonnier Magazines & Brands AB och kommer ut med 9 underbara utgåvor varje år. Här finner vi Eva Nordlinder som chefredaktör. I tidningen finner du som läsare även prisvärda tips på olika bakredskap som underlättar din tid i köket från många kända varumärken. Hembakat lyfter även smarriga middags- och lunchrecept, goda pajer och nytta matbröd. Ta del av våra fördelaktiga erbjudanden och unna dig en prenumeration på tidningen Hembakat redan idag!
  • Land: Sverige / Språk: Svenska
  • Utgåvor/år: 9 / Förlag: Bonnier News AB / /
  • Startår: 2009 / Chefredaktör: Ulrika Fürstenhoff / Räckvidd: 91000

Beställ
2170E110-9FED-403D-924C-8EFD6AF61168