Just nu!
59 sålda!
5 nr
av

Tara

+ Clarins-kit 199 kr

Clarins-kit
Premie

Tara

  • "Träning, mode och intervjuer - riktigt bra" - Ingrid
Läs mer››

Clarins Instant Mini Concealer

En concealer som tar bort tecken på trötthet och mörka partier i ansiktet.
Färg: 02 medium
Storlek: 2 ml
Värde: 110 kr

Clarins Beauty Flash Balm

Den här krämen eliminerar trötthetstecken och hjälper din make-up att hålla längre. Applicera den här produkten innan eller efter dagkrämen, eller använd som en ansiktsmask 2-3 gånger i veckan.
Storlek: 30 ml
Värde: 123 kr

Clarins Lipgloss

Det här läppglanset är i färgen Rose och är berikad med Sheasmör och F-Vitamin . Dina läppar får en härlig rosa färg samtidigt som produkten gör dem mjukare.
Färg: 01 Rose
Storlek: 5 ml
Värde: 90 kr

Clarins Extra Firming Day

Clarins Extra Firming serie innehåller flera anti-ageing ingredienser som hjälper huden att återfå sin lyster. Den här produkten passar alla hudtyper.
Storlek: 30 ml
Värde: 510 kr

5 nr + Digital prenumeration!

Läs dina nya tidningar i pappersform eller digitalt. Genom att ladda hem appen på telefonen eller läsplattan och logga in med ditt prenumerationsnummer kan du läsa tidningarna vart som helst.
Värde: 275 kr

1. Fyll i din adress!

Efter ditt introduktionserbjudande får du tidningen i en bekväm tillsvidareprenumeration, portofritt direkt hem i brevlådan! Genom att klicka Beställ godkänner du villkoren för Tidningsbutiken och Tara.

2. Hur vill du betala?
Ditt erbjudande:
  • 5 nr, ord lösnrpris295kr
  • Clarins-kit, värde833kr
  • Totalt värde1 128kr
  • Du betalar endast199kr
  • Du sparar hela929kr
* porto 59kr tillkommer
Beställ!

Genom att klicka Beställ godkänner du villkoren för Tidningsbutiken och Tara.

Fakta: Tara

Tidningen Tara har länge varit en favorit bland Sveriges kvinnor. Med en prenumeration får du allt du behöver för att känna dig helt up to date kring mode, relationer, familjefrågor och hälsa. Varje fullmatad utgåva tar upp allt från de bästa budgetköpen för säsongen till djupare och mer psykologiska ämnen. Du får hälsoråd som passar alla och alla viktiga tips för en stilsäker garderob! Du kan också läsa och lära dig om personlig utveckling och relationer. Du får tips från experter och råd från andra personer som befinner sig i liknande situationer. Som prenumerant på tidningen får du också spännande och djupgående reportage om roliga personligheter.
Den första utgåvan av Tara delades ut år 2000 och förlaget som står för de innehållsrika tidningarna är Bonnier Magazines & Brands AB. Som chefredaktör sitt Ann Fredlund. Med Taras spännande och utvecklande innehåll kommer detta snabbt bli din nya favorittidning. Den landar i brevlådan 14 gånger varje år. Innehållet är anpassat för dig som är kvinna och som är mitt i livet. Du har kanske kommit förbi stressen med småbarn och kan nu börja sätta dig själv i fokus. Passar denna beskrivning in på dig? Då har du hittat helt rätt. Unna dig själv en prenumeration på Tara och bli din egen coach i livet!
  • Land: Sverige / Språk: Svenska
  • Utgåvor/år: 14 / Förlag: Bonnier Magazines & Brands AB
  • Startår: 2000 / Chefredaktör: Ann Fredlund / Upplaga: 72200
2170E110-9FED-403D-924C-8EFD6AF61168