5 nr
av

Tara

+ EVY-set & mer 199 kr

EVY-set & mer
Premie

Tara

  • "Träning, mode och intervjuer - riktigt bra" - Ingrid
Läs mer››

EVY Sunscreen Mousse (SPF 30)

Bli en av EVY’s alla användare genom att testa denna solskyddsprodukt som kommer i form av en mousse. Passar alla hudtyper – till och med överkänslig hy. Fungerar utmärkt för såväl ansiktet som kroppen. Moussen är hyperallergen, fri från parfym och klibbar inte. Innehåller: 150 ml
Värde: 219 kr

EVY Daily UV Face Mousse (SPF 30)

Skydda ansiktet med denna solskyddsmousse från EVY. Moussen skyddar i upp till 6 timmar och innehåller vitamin C och E. speciellt framtagen för att passa alla hudtyper, även dem med känslig hud eller acnehud. Innehåller: 75 ml
Värde: 199 kr

Necessär

Denna snygga necessär måste inte gömmas undan i badrummet då den är både snygg och trendig. Passar utmärkt för såväl smink som hudvårdsprodukter. Storlek: 24cm x 18cm x 8cm. Material: Polyester.
Värde: 139 kr

Doftljus Fresh breeze

Väldoftande ljus som brinner upp till 35 timmar och är 7x8,5 cm stort. Doft: Ocean breeze
Värde: 169 kr

5 nr + digital tillgång!

Läs dina nya tidningar i pappersform eller digitalt. Genom att ladda hem appen på telefonen eller läsplattan och logga in med ditt personnummer kan du läsa tidningarna vart som helst.
Värde: 270 kr

1. Fyll i din adress!

Efter ditt introduktionserbjudande får du tidningen i en bekväm tillsvidareprenumeration, portofritt direkt hem i brevlådan! Genom att klicka Beställ godkänner du villkoren för Tidningsbutiken och Tara.

2. Hur vill du betala?
Ditt erbjudande:
  • 5 nr, ord lösnrpris269,50kr
  • EVY-set & mer, värde726kr
  • Totalt värde995,50kr
  • Du betalar endast199kr
  • Du sparar hela796,50kr
* porto 49kr tillkommer
Beställ!

Genom att klicka Beställ godkänner du villkoren för Tidningsbutiken och Tara.

Fakta: Tara

Tidningen Tara har länge varit en favorit bland Sveriges kvinnor. Med en prenumeration får du allt du behöver för att känna dig helt up to date kring mode, relationer, familjefrågor och hälsa. Varje fullmatad utgåva tar upp allt från de bästa budgetköpen för säsongen till djupare och mer psykologiska ämnen. Du får hälsoråd som passar alla och alla viktiga tips för en stilsäker garderob! Du kan också läsa och lära dig om personlig utveckling och relationer. Du får tips från experter och råd från andra personer som befinner sig i liknande situationer. Som prenumerant på tidningen får du också spännande och djupgående reportage om roliga personligheter.
Den första utgåvan av Tara delades ut år 2000 och förlaget som står för de innehållsrika tidningarna är Bonnier Magazines & Brands AB. Som chefredaktör sitt Ann Fredlund. Med Taras spännande och utvecklande innehåll kommer detta snabbt bli din nya favorittidning. Den landar i brevlådan 14 gånger varje år. Innehållet är anpassat för dig som är kvinna och som är mitt i livet. Du har kanske kommit förbi stressen med småbarn och kan nu börja sätta dig själv i fokus. Passar denna beskrivning in på dig? Då har du hittat helt rätt. Unna dig själv en prenumeration på Tara och bli din egen coach i livet!
  • Land: Sverige / Språk: Svenska
  • Utgåvor/år: 14 / Förlag: Bonnier Magazines & Brands AB
  • Startår: 2000 / Chefredaktör: Ann Fredlund / Upplaga: 72200
2170E110-9FED-403D-924C-8EFD6AF61168