5 nr
av

Tara

+ Nuxe-produkter 199 kr

Nuxe-produkter
Premie

Tara

  • "Träning, mode och intervjuer - riktigt bra" - Ingrid
Läs mer››

Dry Oil från Nuxe

Den här oljan från Nuxe passar alla hudtyper och kan användas för att reparera mindre bristningar i ansikte, kropp och hår. Oljan innnehåller antioxidanter som skyddar huden mot smuts och föroreningar.
Värde: 245 kr

Moisturising Stick från Nuxe

Det här fuktgivande läppceratet innehållande honung och solros kommer att göra underverk för dina läppar om de blir för torra eller skadade i den härliga sommarsolen.
Värde: 75 kr

5 nr + digital tillgång!

Läs dina nya tidningar i pappersform eller digitalt. Genom att ladda hem appen på telefonen eller läsplattan och logga in med ditt personnummer kan du läsa tidningarna vart som helst.
Värde: 270 kr

1. Fyll i din adress!

Efter ditt introduktionserbjudande får du tidningen i en bekväm tillsvidareprenumeration, portofritt direkt hem i brevlådan! Prenumerationsvillkor för Tara. Prenumerationsvillkor för Tidningsbutiken.

2. Hur vill du betala?
Ditt erbjudande:
  • 5 nr, ord lösnrpris270kr
  • Nuxe-produkter, värde320kr
  • Totalt värde590kr
  • Du betalar endast199kr
  • Du sparar hela391kr
* porto 49kr tillkommer
Beställ!

Prenumerationsvillkor för Tara. Prenumerationsvillkor för Tidningsbutiken.

Fakta: Tara

Tidningen Tara har länge varit en favorit bland Sveriges kvinnor. Med en prenumeration får du allt du behöver för att känna dig helt up to date kring mode, relationer, familjefrågor och hälsa. Varje fullmatad utgåva tar upp allt från de bästa budgetköpen för säsongen till djupare och mer psykologiska ämnen. Du får hälsoråd som passar alla och alla viktiga tips för en stilsäker garderob! Du kan också läsa och lära dig om personlig utveckling och relationer. Du får tips från experter och råd från andra personer som befinner sig i liknande situationer. Som prenumerant på tidningen får du också spännande och djupgående reportage om roliga personligheter.
Den första utgåvan av Tara delades ut år 2000 och förlaget som står för de innehållsrika tidningarna är Bonnier Magazines & Brands AB. Som chefredaktör sitt Ann Fredlund. Med Taras spännande och utvecklande innehåll kommer detta snabbt bli din nya favorittidning. Den landar i brevlådan 14 gånger varje år. Innehållet är anpassat för dig som är kvinna och som är mitt i livet. Du har kanske kommit förbi stressen med småbarn och kan nu börja sätta dig själv i fokus. Passar denna beskrivning in på dig? Då har du hittat helt rätt. Unna dig själv en prenumeration på Tara och bli din egen coach i livet!
  • Land: Sverige / Språk: Svenska
  • Utgåvor/år: 14 / Förlag: Bonnier Magazines & Brands AB
  • Startår: 2000 / Chefredaktör: Ann Fredlund / Upplaga: 72200