5 nr
av

Tara

+ Clarins-kit 199 kr

Clarins-kit
Premie

Tara

  • "Träning, mode och intervjuer - riktigt bra" - Ingrid
Läs mer››

Clarins Lipgloss

Det här läppglanset framhäver läpparnas naturliga färg och gör dem både mjukare och fylligare. Läppglanset är berikat med sheasmör och F-vitamin.
Färg: 01 Rose
Storlek: 5 ml
Värde: 90 kr

Clarins Hydra Essential Cream

Den här ansiktskrämen från Clarins har en effekt som varar i 24 timmar. Krämen har en smältande konsistens vilket gör att den lätt går in i huden och snabbt ger dig en silkeslenkänsla. Krämen kommer att återfukta din hud samtidigt som den ger dig en mjuk, lyster.
Storlek: 30 ml
Värde: 340 kr

Clarins Toning Lotion

Ett alkoholfritt ansiktsvatten som hjälper dig att avlägsna alla spår av andra produkter och smuts från ditt ansikte. Ansiktsvattnet ger dig huden en uppfriskande effekt.
Storlek: 100 ml
Värde: 140 kr

Clarins Extra Firming Day

Extra Firming-serien har produkter gjorda med högpresterande anti-ageing ingredienser som hjälper huden att förbli fast och återger huden sitt ungdomliga lyster.
Storlek: 30 ml
Värde: 510 kr

Necessär

Den här necessären har ett tropisk designtema med exotiska löv och en vacker rosa papegoja. Perfekt för dig som söker någonstans att förvara dina skönhetsprodukter både hemma och på resan.
Storlek: 24x18 cm
Värde: 90 kr

5 nr + Digital prenumeration!

Läs dina nya tidningar i pappersform eller digitalt. Genom att ladda hem appen på telefonen eller läsplattan och logga in med ditt prenumerationsnummer kan du läsa tidningarna vart som helst.
Värde: 275 kr

1. Fyll i din adress!

Efter ditt introduktionserbjudande får du tidningen i en bekväm tillsvidareprenumeration, portofritt direkt hem i brevlådan!
Genom att klicka Beställ godkänner du villkoren för Tidningsbutiken och Tara.

2. Hur vill du betala?
Ditt erbjudande:
  • 5 nr, ord lösnrpris295kr
  • Clarins-kit, värde1 170kr
  • Totalt värde1 465kr
  • Du betalar endast199kr
  • Du sparar hela1 266kr
* porto 59kr tillkommer
Beställ!

Efter ditt introduktionserbjudande får du tidningen i en bekväm tillsvidareprenumeration, portofritt direkt hem i brevlådan!
Genom att klicka Beställ godkänner du villkoren för Tidningsbutiken och Tara.

Fakta: Tara

Tidningen Tara har länge varit en favorit bland Sveriges kvinnor. Med en prenumeration får du allt du behöver för att känna dig helt up to date kring mode, relationer, familjefrågor och hälsa. Varje fullmatad utgåva tar upp allt från de bästa budgetköpen för säsongen till djupare och mer psykologiska ämnen. Du får hälsoråd som passar alla och alla viktiga tips för en stilsäker garderob! Du kan också läsa och lära dig om personlig utveckling och relationer. Du får tips från experter och råd från andra personer som befinner sig i liknande situationer. Som prenumerant på tidningen får du också spännande och djupgående reportage om roliga personligheter.
Den första utgåvan av Tara delades ut år 2000 och förlaget som står för de innehållsrika tidningarna är Bonnier Magazines & Brands AB. Som chefredaktör sitt Ann Fredlund. Med Taras spännande och utvecklande innehåll kommer detta snabbt bli din nya favorittidning. Den landar i brevlådan 14 gånger varje år. Innehållet är anpassat för dig som är kvinna och som är mitt i livet. Du har kanske kommit förbi stressen med småbarn och kan nu börja sätta dig själv i fokus. Passar denna beskrivning in på dig? Då har du hittat helt rätt. Unna dig själv en prenumeration på Tara och bli din egen coach i livet!
  • Land: Sverige / Språk: Svenska
  • Utgåvor/år: 14 / Förlag: Bonnier Magazines & Brands AB
  • Startår: 2000 / Chefredaktör: Ann Fredlund / Upplaga: 72200
2170E110-9FED-403D-924C-8EFD6AF61168