5 nr
av

Tara

+ Hudvårds-set 199 kr

Hudvårds-set
Premie

Tara

  • "Träning, mode och intervjuer - riktigt bra" - Ingrid
Läs mer››

Atmosphère tvål från Victor Vaissier

Nu får du den populära tvålen från Victor Vaissier på köpet! Tvålen innehåller fantastiska örter och eukalyptus och doftar underbart och uppfriskande. Det är väl känt att Victor Vaissier använder sig av kvalitativa produkter som exempelvis naturlig olivolja som återfuktar huden på djupet.
Värde: 95 kr

Atmosphère lotion från Victor Vaissier

Denna lotion innehåller samma härliga produkter som tvålen ovan. Produkterna är helt fria från parabener, färgämnen och mineraloljor vilket tydligt märks på huden då den efter användning blir silkeslen. Denna lotion blir snabbt en självklar favorit! Victor Vaissier fann sin inspiration i exotiska blommor och örter, vilket tydligt märks på dess noga genomtänka känsla och resultat.
Värde: 110 kr

Doftljus från Victor Vaissier

Du får dessutom ännu ett lyxigt doftljus på köpet. Denna med doft av jasmine och orkidé.
Värde: 170 kr

5 nr + Digital prenumeration!

Läs dina nya tidningar i pappersform eller digitalt. Genom att ladda hem appen på telefonen eller läsplattan och logga in med ditt personnummer kan du läsa tidningarna vart som helst.
Värde: 270 kr

1. Fyll i din adress!

Efter ditt introduktionserbjudande får du tidningen i en bekväm tillsvidareprenumeration, portofritt direkt hem i brevlådan! Genom att klicka Beställ godkänner du villkoren för Tidningsbutiken och Tara.

2. Hur vill du betala?
Ditt erbjudande:
  • 5 nr, ord lösnrpris274,50kr
  • Hudvårds-set, värde375kr
  • Totalt värde649,50kr
  • Du betalar endast199kr
  • Du sparar hela450,50kr
* porto 59kr tillkommer
Beställ!

Genom att klicka Beställ godkänner du villkoren för Tidningsbutiken och Tara.

Fakta: Tara

Tidningen Tara har länge varit en favorit bland Sveriges kvinnor. Med en prenumeration får du allt du behöver för att känna dig helt up to date kring mode, relationer, familjefrågor och hälsa. Varje fullmatad utgåva tar upp allt från de bästa budgetköpen för säsongen till djupare och mer psykologiska ämnen. Du får hälsoråd som passar alla och alla viktiga tips för en stilsäker garderob! Du kan också läsa och lära dig om personlig utveckling och relationer. Du får tips från experter och råd från andra personer som befinner sig i liknande situationer. Som prenumerant på tidningen får du också spännande och djupgående reportage om roliga personligheter.
Den första utgåvan av Tara delades ut år 2000 och förlaget som står för de innehållsrika tidningarna är Bonnier Magazines & Brands AB. Som chefredaktör sitt Ann Fredlund. Med Taras spännande och utvecklande innehåll kommer detta snabbt bli din nya favorittidning. Den landar i brevlådan 14 gånger varje år. Innehållet är anpassat för dig som är kvinna och som är mitt i livet. Du har kanske kommit förbi stressen med småbarn och kan nu börja sätta dig själv i fokus. Passar denna beskrivning in på dig? Då har du hittat helt rätt. Unna dig själv en prenumeration på Tara och bli din egen coach i livet!
  • Land: Sverige / Språk: Svenska
  • Utgåvor/år: 14 / Förlag: Bonnier Magazines & Brands AB
  • Startår: 2000 / Chefredaktör: Ann Fredlund / Upplaga: 72200
2170E110-9FED-403D-924C-8EFD6AF61168