5 nr
av

Tara

+ Oriflame-kit 199 kr

Oriflame-kit
Premie

Tara

  • "Träning, mode och intervjuer - riktigt bra" - Ingrid
Läs mer››

Oriflame Giordani Gold Bronzing Pearls

Vackert solpuder bestående av små kulor som ger en solbränd och skimrande effekt. Pudret innehåller dessutom pärlmineraler som gör huden otroligt len.
Värde: 349 kr

Oriflame Giordani Gold Silky Powder Polisher

Det ingår dessutom en praktisk borste för appliceringen av solpudret. Den smarta funktionen att kunna dra in sminkborsten i handtaget gör den lätt att ta med sig överallt. Ger ett jämnt och fint resultat.
Värde: 139 kr

Oriflame Giordani Gold Incredible Length Mascara

Komplettera sommarlooken med denna mascara som ger både längd och volym. Mascaran innehåller aktiva ingredienser som hjälper till att vårda och stärka dina fransar. Separerar fransarna och håller ett fint resultat hela dagen.
Värde: 219 kr

5 nr + Digital prenumeration!

Läs dina nya tidningar i pappersform eller digitalt. Genom att ladda hem appen på telefonen eller läsplattan och logga in med ditt prenumerationsnummer kan du läsa tidningarna vart som helst.
Värde: 295 kr

1. Fyll i din adress!

Efter ditt introduktionserbjudande får du tidningen i en bekväm tillsvidareprenumeration, portofritt direkt hem i brevlådan!
Genom att klicka Beställ godkänner du villkoren för Tidningsbutiken och Tara.

2. Hur vill du betala?
Ditt erbjudande:
  • 5 nr, ord lösnrpris295kr
  • Oriflame-kit, värde707kr
  • Totalt värde1 002kr
  • Du betalar endast199kr
  • Du sparar hela803kr
* porto 59kr tillkommer
Beställ!

Efter ditt introduktionserbjudande får du tidningen i en bekväm tillsvidareprenumeration, portofritt direkt hem i brevlådan!
Genom att klicka Beställ godkänner du villkoren för Tidningsbutiken och Tara.

Fakta: Tara

Tidningen Tara har länge varit en favorit bland Sveriges kvinnor. Med en prenumeration får du allt du behöver för att känna dig helt up to date kring mode, relationer, familjefrågor och hälsa. Varje fullmatad utgåva tar upp allt från de bästa budgetköpen för säsongen till djupare och mer psykologiska ämnen. Du får hälsoråd som passar alla och alla viktiga tips för en stilsäker garderob! Du kan också läsa och lära dig om personlig utveckling och relationer. Du får tips från experter och råd från andra personer som befinner sig i liknande situationer. Som prenumerant på tidningen får du också spännande och djupgående reportage om roliga personligheter.
Den första utgåvan av Tara delades ut år 2000 och förlaget som står för de innehållsrika tidningarna är Bonnier Magazines & Brands AB. Som chefredaktör sitt Ann Fredlund. Med Taras spännande och utvecklande innehåll kommer detta snabbt bli din nya favorittidning. Den landar i brevlådan 14 gånger varje år. Innehållet är anpassat för dig som är kvinna och som är mitt i livet. Du har kanske kommit förbi stressen med småbarn och kan nu börja sätta dig själv i fokus. Passar denna beskrivning in på dig? Då har du hittat helt rätt. Unna dig själv en prenumeration på Tara och bli din egen coach i livet!
  • Land: Sverige / Språk: Svenska
  • Utgåvor/år: 14 / Förlag: Bonnier Magazines & Brands AB
  • Startår: 2000 / Chefredaktör: Ann Fredlund / Upplaga: 72200
2170E110-9FED-403D-924C-8EFD6AF61168