5 nr
av

Tara

+ 3 premier 199 kr

3 premier
Premie

Tara

  • "Träning, mode och intervjuer - riktigt bra" - Ingrid
Läs mer››

Härlig hamamhandduk

Det ingår dessutom en handvävd hamamhanddukar när du beställer. Den är tunn och har fransar på kortsidorna. Perfekta att ha med sig till stranden när du är ute och reser.
Storlek: 90 x 170 cm + 8 cm frans
Material: 80% bomull och 20% polyester
Tvättråd: 40 grader, ej torktumling
Värde: 179 kr

Nuxe Multi-purpose dry oil

Denna guldolja kan användas såväl på kroppen som i håret och innehåller många näringsrika ämnen som går in i huden och vårdar på djupet. Kan även användas i håret för en vacker glans och i ansiktet. Minskar synligheter av bristningar och skyddar mot föroreningar. Innehåller: 50 ml
Värde: 245 kr

Nuxe Lip Moisturizing stick

Ett mjukgörande och lugnande läppcerat som passar utmärkt för dessa torra årstider. Ceratet skyddar dina läppar från yttre påverkan och innehåller ingredienser som exempelvis honung.
Värde: 75 kr

5 nr + Digital prenumeration!

Läs dina nya tidningar i pappersform eller digitalt. Genom att ladda hem appen på telefonen eller läsplattan och logga in med ditt personnummer kan du läsa tidningarna vart som helst.
Värde: 270 kr

1. Fyll i din adress!

Efter ditt introduktionserbjudande får du tidningen i en bekväm tillsvidareprenumeration, portofritt direkt hem i brevlådan! Genom att klicka Beställ godkänner du villkoren för Tidningsbutiken och Tara.

2. Hur vill du betala?
Ditt erbjudande:
  • 5 nr, ord lösnrpris269,50kr
  • 3 premier, värde499kr
  • Totalt värde768,50kr
  • Du betalar endast199kr
  • Du sparar hela569,50kr
* porto 49kr tillkommer
Beställ!

Genom att klicka Beställ godkänner du villkoren för Tidningsbutiken och Tara.

Fakta: Tara

Tidningen Tara har länge varit en favorit bland Sveriges kvinnor. Med en prenumeration får du allt du behöver för att känna dig helt up to date kring mode, relationer, familjefrågor och hälsa. Varje fullmatad utgåva tar upp allt från de bästa budgetköpen för säsongen till djupare och mer psykologiska ämnen. Du får hälsoråd som passar alla och alla viktiga tips för en stilsäker garderob! Du kan också läsa och lära dig om personlig utveckling och relationer. Du får tips från experter och råd från andra personer som befinner sig i liknande situationer. Som prenumerant på tidningen får du också spännande och djupgående reportage om roliga personligheter.
Den första utgåvan av Tara delades ut år 2000 och förlaget som står för de innehållsrika tidningarna är Bonnier Magazines & Brands AB. Som chefredaktör sitt Ann Fredlund. Med Taras spännande och utvecklande innehåll kommer detta snabbt bli din nya favorittidning. Den landar i brevlådan 14 gånger varje år. Innehållet är anpassat för dig som är kvinna och som är mitt i livet. Du har kanske kommit förbi stressen med småbarn och kan nu börja sätta dig själv i fokus. Passar denna beskrivning in på dig? Då har du hittat helt rätt. Unna dig själv en prenumeration på Tara och bli din egen coach i livet!
  • Land: Sverige / Språk: Svenska
  • Utgåvor/år: 14 / Förlag: Bonnier Magazines & Brands AB
  • Startår: 2000 / Chefredaktör: Ann Fredlund / Upplaga: 72200
2170E110-9FED-403D-924C-8EFD6AF61168