4 nr
av

Tara

209 kr
I din prenumeration ingår det:

4 nr + Digital prenumeration!

Läs dina nya tidningar i pappersform eller digitalt. Genom att ladda hem appen på telefonen eller läsplattan och logga in med ditt prenumerationsnummer kan du läsa tidningarna vart som helst.
Värde: 276 kr

Ditt erbjudande

Tara

  • 4 nr av Tara , värde 276 kr (ord lösnrpris)
  • 4 nr av tidningen

Totalt värde 276 kr

Du sparar hela 67 kr!
Erbjudande 209kr
Frakt 0 kr
Du betalar 209 kr

Tara

  • 4 nr av tidningen
Totalt värde 276 kr!
Erbjudande 209kr
Frakt 0 kr
Du betalar 209 kr
Beställ

Efter introduktionserbjudandet övergår prenumerationen i en

bekväm tillsvidareprenumeration som kan avslutas när som helst.

Fakta: Tara

Tidningen Tara har länge varit en favorit bland Sveriges kvinnor. Med en prenumeration får du allt du behöver för att känna dig helt up to date kring mode, relationer, familjefrågor och hälsa. Varje fullmatad utgåva tar upp allt från de bästa budgetköpen för säsongen till djupare och mer psykologiska ämnen. Du får hälsoråd som passar alla och alla viktiga tips för en stilsäker garderob! Du kan också läsa och lära dig om personlig utveckling och relationer. Du får tips från experter och råd från andra personer som befinner sig i liknande situationer. Som prenumerant på tidningen får du också spännande och djupgående reportage om roliga personligheter.
Den första utgåvan av Tara delades ut år 2000 och förlaget som står för de innehållsrika tidningarna är Bonnier Magazines & Brands AB. Som chefredaktör sitt Ann Fredlund. Med Taras spännande och utvecklande innehåll kommer detta snabbt bli din nya favorittidning. Den landar i brevlådan 14 gånger varje år. Innehållet är anpassat för dig som är kvinna och som är mitt i livet. Du har kanske kommit förbi stressen med småbarn och kan nu börja sätta dig själv i fokus. Passar denna beskrivning in på dig? Då har du hittat helt rätt. Unna dig själv en prenumeration på Tara och bli din egen coach i livet!
  • Land: Sverige / Språk: Svenska
  • Utgåvor/år: 14 / Förlag: AB Kvällstidningen Expressen
  • Startår: 2000 / Chefredaktör: Annika Ortmark Lind / Upplaga: 72200

Beställ
2170E110-9FED-403D-924C-8EFD6AF61168