Just nu!
90 sålda!
5 nr
av

Tara

+ Clarins-kit 275 kr

Clarins-kit
Premie

Tara

  • "Träning, mode och intervjuer - riktigt bra" - Ingrid
Läs mer››

Clarins Eye Makeup Remover

Den här sminkborttagning är perfekt när du i slutet av dagen ska torka bort mascara, ögonskugga och eyeliner. Flaskan har en lyxig vit- och blå design och är i bra storlek om du vill resa och inte har så mycket plats i väskan.
Innehåller: 50 ml
Värde: 120 kr

Clarins Toning Lotion

En skonsam ansiktstvätt som rengör huden och avlägsnar orenheter och smuts. Den gula flaskan innehåller en kräm som doftar kamomill och passar för normal- och torr hud.
Innehåller: 100 ml
Värde: 138 kr

Clarins Hydra Essentiel Creme

Den här ansiktskrämen passar för dig som har normal- och torr hud. Krämen går snabbt in i huden och ger dig en silkeslen-känsla och din hud ett härligt lyster som varar hela dagen.
Innehåller: 15 ml
Värde: 168 kr

Clarins Hydra Essentiel Serum

Det här är ett återfuktande ansiktsserum som passar bra för dig med torr hud. Med bara ett par droppar jobbar den igenom huden för att återställa fuktbalansen och ge ditt ansikte en boost.
Innehåller: 15 ml
Värde: 300 kr

Clarins Lipgloss 01 Rose

Ett återfuktande läppglans med rosa färg som är perfekt för dig som vill ha lite extra färg på läpparna samtidigt som du tar hand om dom. Tuben som läppglanset innehåller 12 ml och kan bäras med i en väskan eller stoppas ner den direkt i din ficka.
Innehåller: 12 ml
Värde: 80 kr

5 nr + Digital prenumeration!

Läs dina nya tidningar i pappersform eller digitalt. Genom att ladda hem appen på telefonen eller läsplattan och logga in med ditt personnummer kan du läsa tidningarna vart som helst.
Värde: 275 kr

1. Fyll i din adress!

Efter ditt introduktionserbjudande får du tidningen i en bekväm tillsvidareprenumeration, portofritt direkt hem i brevlådan! Genom att klicka Beställ godkänner du villkoren för Tidningsbutiken och Tara.

2. Hur vill du betala?
Ditt erbjudande:
  • 5 nr, ord lösnrpris274,50kr
  • Clarins-kit, värde806kr
  • Totalt värde1 080,50kr
  • Du betalar endast275kr
  • Du sparar hela805,50kr
* porto 69kr tillkommer
Beställ!

Genom att klicka Beställ godkänner du villkoren för Tidningsbutiken och Tara.

Fakta: Tara

Tidningen Tara har länge varit en favorit bland Sveriges kvinnor. Med en prenumeration får du allt du behöver för att känna dig helt up to date kring mode, relationer, familjefrågor och hälsa. Varje fullmatad utgåva tar upp allt från de bästa budgetköpen för säsongen till djupare och mer psykologiska ämnen. Du får hälsoråd som passar alla och alla viktiga tips för en stilsäker garderob! Du kan också läsa och lära dig om personlig utveckling och relationer. Du får tips från experter och råd från andra personer som befinner sig i liknande situationer. Som prenumerant på tidningen får du också spännande och djupgående reportage om roliga personligheter.
Den första utgåvan av Tara delades ut år 2000 och förlaget som står för de innehållsrika tidningarna är Bonnier Magazines & Brands AB. Som chefredaktör sitt Ann Fredlund. Med Taras spännande och utvecklande innehåll kommer detta snabbt bli din nya favorittidning. Den landar i brevlådan 14 gånger varje år. Innehållet är anpassat för dig som är kvinna och som är mitt i livet. Du har kanske kommit förbi stressen med småbarn och kan nu börja sätta dig själv i fokus. Passar denna beskrivning in på dig? Då har du hittat helt rätt. Unna dig själv en prenumeration på Tara och bli din egen coach i livet!
  • Land: Sverige / Språk: Svenska
  • Utgåvor/år: 14 / Förlag: Bonnier Magazines & Brands AB
  • Startår: 2000 / Chefredaktör: Ann Fredlund / Upplaga: 72200
2170E110-9FED-403D-924C-8EFD6AF61168