6 nr
av

Världens Historia

+ Drone Nano 14950 kr

Drone Nano
Premie

Världens Historia

  • "Mycket intressanta och lärorika artiklar." - Kjell
Läs mer››

Hover Drone Nano

När du väljer att beställa en prenumeration på Världens Historia får du nu en drönare på köpet! Drönaren hanteras med hjälp av en lättmanövrerad handkontroll för att göra flygningen så smidig som möjligt. Hover Drone Nano tar sig an alla utmaningar med bravur – flyger i alla riktningar och vänder 360 grader i luften utan problem. Dessutom är alla 6 propellrarna täckta med ett extra skydd för att klara av de flera krascher utan att ta allt för mycket skapa av fallet. Drönaren kan flyga i 3 olika hastigheter.

· 3 hastigheter: Låg, medium och hög
· Loopfunktion
· Fjärrstyrning (3 x AAA-batterier – medföljer inte)
· Räckvidd upp till 50 meter
· Uppladdningsbart batteri 3,7 V

Värde: 499 kr

6 nr + full digital tillgång!

Beställer du Världens Historia via oss ingår det en digital prenumeration som gör det möjligt för dig att läsa tidningen - även om du är på resande fot. Inloggningsuppgifter kommer per e-post från förlaget.
Värde: 381 kr

1. Fyll i din adress!

Efter introduktionserbjudandet övergår prenumerationen i en bekväm tillsvidareprenumeration som kan avslutas när som helst. Genom att klicka "Beställ" godkänner du även köpvillkoren för Bonnier Publications International AS. Prenumerationsvillkor för Världens Historia. Prenumerationsvillkor för Tidningsbutiken.

2. Hur vill du betala?
Ditt erbjudande:
  • 6 nr, ord lösnrpris381kr
  • Drone Nano, värde499kr
  • Totalt värde880kr
  • Du betalar endast149,50kr
  • Du sparar hela730,50kr
* porto 39,50kr tillkommer
Beställ!

Prenumerationsvillkor för Världens Historia. Prenumerationsvillkor för Tidningsbutiken.

Fakta: Världens Historia

Tidningen Världens Historia levererar förstklassigt innehåll och spännande läsning gång på gång! Har du inte stött på tidningen tidigare? Är du historieintresserad? Då har du verkligen missat någonting! Imponera på kompisarna och familjemedlemmarna med kunskap om vår forna historia. Ta del av intressanta artiklar som rör bland annat historiska krig, begravda hemligheter och chockerande fakta. Läs om spännande ingenjörer som bidragit till vår historia med fantastiska uppfinningar och idéer.
Tidningen Världens Historia delas ut av förlaget Bonnier Publications och kommer ut med 18 stycken spännande utgåvor varje år. Tidningen grundades under 2005 och har under sin relativt korta tid på marknaden tagit sina prenumeranter med storm och har blivit en storfavorit och en självklarhet för många. Beställ hem din prenumeration redan idag och ta del av allt detta och mycket mer. Varmt välkommen som prenumerant på Världens Historia!
  • Land: Sverige / Språk: Svenska
  • Utgåvor/år: 18 / Förlag: Bonnier Publications International AS
  • Startår: 2005 / Chefredaktör: Tonny Vorm / Upplaga: 51000