Just nu!
56 sålda!
6 nr
av

Världens Historia Tidningsprenumeration

+ Aircondition 179 kr

Aircondition
Premie

Världens Historia

  • "Mycket intressanta och lärorika artiklar." - Kjell
Läs mer››

Nordic Mini Aircondition

Den här lilla air conditioner är perfekt att ha exempelvis på ditt arbetsbord eller i din husvagn under de riktigt varma sommardagarna. Det enda du behöver för att den ska fungera är ett vägguttag eller en powerbank, därefter kyler den ner ett mindre rum med 4-8 grader. Maskinen drar sedan in den varma luften och kyler ner den med hjälp av ett vattenfilter. Du kan välja mellan tre olika funktioner (kylning, fukt och luftrening) och tre olika hastigheter.

Vattentank: 600 ml – air conditionern kan köras i upp till sju timmar.
Laddning: USB-laddare medföljer (utan adapter)
Storlek: 15 x 14,2 x 18,6 cm
Värde: 450 kr

6 nr + digital prenumeration!

I prenumerationen ingår det full digital tillgång. Ta del av tidningen via surfplattan eller telefonen när du är på resande fot. Inloggningsuppgifter får du från förlaget så fort de behandlat din beställning.
Värde: 381 kr

1. Fyll i din adress!

Efter introduktionserbjudandet övergår prenumerationen i en bekväm tillsvidareprenumeration som kan avslutas när som helst. Genom att klicka "Beställ" godkänner du även köpvillkoren för Bonnier Publications International AS. Genom att klicka Beställ godkänner du villkoren för Tidningsbutiken och Världens Historia Tidningsprenumeration.

2. Hur vill du betala?
Ditt erbjudande:
  • 6 nr, ord lösnrpris489kr
  • Aircondition, värde450kr
  • Totalt värde939kr
  • Du betalar endast179kr
  • Du sparar hela760kr
* porto 39,50kr tillkommer
Beställ!

Genom att klicka Beställ godkänner du villkoren för Tidningsbutiken och Världens Historia Tidningsprenumeration.

Fakta: Världens Historia Tidningsprenumeration

Tidningen Världens Historia levererar förstklassigt innehåll och spännande läsning gång på gång! Har du inte stött på tidningen tidigare? Är du historieintresserad? Då har du verkligen missat någonting! Imponera på kompisarna och familjemedlemmarna med kunskap om vår forna historia. Ta del av intressanta artiklar som rör bland annat historiska krig, begravda hemligheter och chockerande fakta. Läs om spännande ingenjörer som bidragit till vår historia med fantastiska uppfinningar och idéer.
Tidningen Världens Historia delas ut av förlaget Bonnier Publications och kommer ut med 18 stycken spännande utgåvor varje år. Tidningen grundades under 2005 och har under sin relativt korta tid på marknaden tagit sina prenumeranter med storm och har blivit en storfavorit och en självklarhet för många. Beställ hem din prenumeration redan idag och ta del av allt detta och mycket mer. Varmt välkommen som prenumerant på Världens Historia!
  • Land: Sverige / Språk: Svenska
  • Utgåvor/år: 19 / Förlag: Bonnier Publications International AS
  • Startår: 2005 / Chefredaktör: Tonny Vorm / Upplaga: 51000
2170E110-9FED-403D-924C-8EFD6AF61168