Just nu!
43 sålda!
2 nr
av

Världens Historia

+ Njord knivset 5950 kr

Njord knivset
Premie
I din prenumeration ingår det:

Njord Knivset

Här får du ett knivset som är uppkallat efter Njord, den nordiska guden för hav och sjöfart. Setet passar perfekt i det nordiska köket. Handslipad för perfekt skärpa och balans, klassisk nordisk design, knivblad i kvalitetsstål.
Njord-setet består av två superskarpa knivar som är döpta efter Njords två barn Freja och Frej. Freja är en hackkniv med en blandlängd på 17 cm – perfekt för att hacka och skiva. Frej är en kockkniv med en bladlängd på 20 cm – perfekt för exakta snitt.
Värde: 499 kr

I din prenumeration ingår det:

2 nr + digital prenumeration!

I prenumerationen ingår det full digital tillgång. Ta del av tidningen via surfplattan eller telefonen när du är på resande fot. Inloggningsuppgifter får du från förlaget så fort de behandlat din beställning.
Värde: 172 kr

Ditt erbjudande

Världens Historia

  • 2 nr av Världens Historia , värde 172 kr (ord lösnrpris)
  • 2 nr av tidningen
  • Njord knivset, värde 499 kr
  • Njord knivset

Totalt värde 671 kr

Du sparar hela 611,50 kr!
Erbjudande 59,50kr
Frakt 39,50 kr
Du betalar 99 kr

Världens Historia

  • 2 nr av tidningen
  • Njord knivset
Totalt värde 671 kr!
Erbjudande 59,50kr
Frakt 39,50 kr
Du betalar 99 kr
Beställ

Efter introduktionserbjudandet övergår prenumerationen i en

bekväm tillsvidareprenumeration som kan avslutas när som helst.

Fakta: Världens Historia

Tidningen Världens Historia levererar förstklassigt innehåll och spännande läsning gång på gång! Har du inte stött på tidningen tidigare? Är du historieintresserad? Då har du verkligen missat någonting! Imponera på kompisarna och familjemedlemmarna med kunskap om vår forna historia. Ta del av intressanta artiklar som rör bland annat historiska krig, begravda hemligheter och chockerande fakta. Läs om spännande ingenjörer som bidragit till vår historia med fantastiska uppfinningar och idéer.
Tidningen Världens Historia delas ut av förlaget Bonnier Publications och kommer ut med 18 stycken spännande utgåvor varje år. Tidningen grundades under 2005 och har under sin relativt korta tid på marknaden tagit sina prenumeranter med storm och har blivit en storfavorit och en självklarhet för många. Beställ hem din prenumeration redan idag och ta del av allt detta och mycket mer. Varmt välkommen som prenumerant på Världens Historia!
  • Land: Sverige / Språk: Svenska
  • Utgåvor/år: 19 / Förlag: Bonnier Publications International AS /
  • Startår: 2005 / Chefredaktör: Tonny Vorm / Upplaga: 51000

Beställ
2170E110-9FED-403D-924C-8EFD6AF61168