Just nu!
150 sålda!
6 nr
av

Världens Historia

+ Hörlurar 15950 kr

Hörlurar
Premie
I din prenumeration ingår det:

Vinyl Tech Bluetooth-hörlurar

Just nu ingår det ett par snygga bluetooth-hörlurar när du beställer via oss på Tidningsbutiken. Du får ett par on-ear-hörlurar med ett kraftfullt ljud som passar utmärkt för såväl musik som ljudbok/podcast. Dessa superlurar är utrustade med bluetooth 4.2 för bästa trådlösa upplevelse. Koppla enkelt i den medföljande kabeln om batteriet tar slut. Lyssna i flera timmar utan problem med hjälp av de mjuka öronkuddarna. Hörlurarna har även en inbyggd mikrofon för samtal. Medföljer: Tygpåse för förvaring.
Värde: 399

I din prenumeration ingår det:

6 nr + digital prenumeration!

I prenumerationen ingår det full digital tillgång. Ta del av tidningen via surfplattan eller telefonen när du är på resande fot. Inloggningsuppgifter får du från förlaget så fort de behandlat din beställning.
Värde: 516 kr

Ditt erbjudande

Världens Historia

  • 6 nr av Världens Historia , värde 516 kr (ord lösnrpris)
  • 6 nr av tidningen
  • Hörlurar, värde 399 kr
  • Hörlurar

Totalt värde 915 kr

Du sparar hela 755,50 kr!
Erbjudande 159,50kr
Frakt 39,50 kr
Du betalar 199 kr

Världens Historia

  • 6 nr av tidningen
  • Hörlurar
Totalt värde 915 kr!
Erbjudande 159,50kr
Frakt 39,50 kr
Du betalar 199 kr
Beställ

Efter introduktionserbjudandet övergår prenumerationen i en

bekväm tillsvidareprenumeration som kan avslutas när som helst.

Fakta: Världens Historia

Tidningen Världens Historia levererar förstklassigt innehåll och spännande läsning gång på gång! Har du inte stött på tidningen tidigare? Är du historieintresserad? Då har du verkligen missat någonting! Imponera på kompisarna och familjemedlemmarna med kunskap om vår forna historia. Ta del av intressanta artiklar som rör bland annat historiska krig, begravda hemligheter och chockerande fakta. Läs om spännande ingenjörer som bidragit till vår historia med fantastiska uppfinningar och idéer.
Tidningen Världens Historia delas ut av förlaget Bonnier Publications och kommer ut med 18 stycken spännande utgåvor varje år. Tidningen grundades under 2005 och har under sin relativt korta tid på marknaden tagit sina prenumeranter med storm och har blivit en storfavorit och en självklarhet för många. Beställ hem din prenumeration redan idag och ta del av allt detta och mycket mer. Varmt välkommen som prenumerant på Världens Historia!
  • Land: Sverige / Språk: Svenska
  • Utgåvor/år: 19 / Förlag: Bonnier Publications International AS /
  • Startår: 2005 / Chefredaktör: Tonny Vorm / Upplaga: 51000

Beställ
2170E110-9FED-403D-924C-8EFD6AF61168