6 nr
av

Världens Historia

+ SUKIYAKI-set 14950 kr

SUKIYAKI-set
Premie

Världens Historia

  • "Mycket intressanta och lärorika artiklar." - Kjell
Läs mer››

Nordisk design möter japansk tradition!

Detta nya, fantastiskt snygga knivset från SUKIYAKI är någonting utöver det vanliga. Det ska vara kul och enkelt att laga mat och det är det verkligen med dessa knivar till hands – knivar med exceptionell skärpa och balans. Skaftet är gjort av bambu vilket är såväl slittåligt och miljövänligt. Setet innehåller 2 knivar.
Värde: 349 kr

1. Fyll i din adress!

Efter introduktionserbjudandet övergår prenumerationen i en bekväm tillsvidareprenumeration som kan avslutas när som helst. Genom att klicka "Beställ" godkänner du även köpvillkoren för Bonnier Publications International AS. Prenumerationsvillkor för Världens Historia. Prenumerationsvillkor för Tidningsbutiken.

2. Hur vill du betala?
Ditt erbjudande:
  • 6 nr, ord lösnrpris381kr
  • SUKIYAKI-set, värde349kr
  • Totalt värde730kr
  • Du betalar endast149,50kr
  • Du sparar hela580,50kr
* porto 39,50kr tillkommer
Beställ!

Prenumerationsvillkor för Världens Historia. Prenumerationsvillkor för Tidningsbutiken.

Fakta: Världens Historia

Tidningen Världens Historia levererar förstklassigt innehåll och spännande läsning gång på gång! Har du inte stött på tidningen tidigare? Är du historieintresserad? Då har du verkligen missat någonting! Imponera på kompisarna och familjemedlemmarna med kunskap om vår forna historia. Ta del av intressanta artiklar som rör bland annat historiska krig, begravda hemligheter och chockerande fakta. Läs om spännande ingenjörer som bidragit till vår historia med fantastiska uppfinningar och idéer.
Tidningen Världens Historia delas ut av förlaget Bonnier Publications och kommer ut med 18 stycken spännande utgåvor varje år. Tidningen grundades under 2005 och har under sin relativt korta tid på marknaden tagit sina prenumeranter med storm och har blivit en storfavorit och en självklarhet för många. Beställ hem din prenumeration redan idag och ta del av allt detta och mycket mer. Varmt välkommen som prenumerant på Världens Historia!
  • Land: Sverige / Språk: Svenska
  • Utgåvor/år: 18 / Förlag: Bonnier Publications International AS
  • Startår: 2005 / Chefredaktör: Tonny Vorm / Upplaga: 51000