6 nr
av

Världens Historia

+ Fiberjacka 179 kr

Fiberjacka
Premie

Världens Historia

  • "Mycket intressanta och lärorika artiklar." - Kjell
Läs mer››
Välj mellan:

N'arctic Fiberjacka, herr

Med denna supertunna och varma fiberjacka kan du utan problem ta en frisk promenad ute i vårsolen såväl som i höstrusket i oktober. Med hjälp av sitt ”ripstop-system” isolerar den värmen från din kropp och håller dig behagligt varm under hela promenaden, trots den kyliga luften ifrån. För optimalt vindskydd har jackan en elastisk kant i ärmarna och längst ned under midjan. Jackan är gjord av både vatten- och vindavvisande material som klarar av mindre nedfall.
Värde: 650 kr

Välj mellan:

Fiberjacka från Active Fit, dam

Nu får du en snygg och ultralätt fiberjacka på köpet när du beställer via oss. Jackan känns mjuk och följer kroppen för perfekt passform. Med ett vindtätt material som andas behåller du en behaglig kroppstemperatur medan du aktiverar dig.
Värde: 650 kr

Välj mellan:

6 nr + digital prenumeration!

I prenumerationen ingår det full digital tillgång. Ta del av tidningen via surfplattan eller telefonen när du är på resande fot. Inloggningsuppgifter får du från förlaget så fort de behandlat din beställning.
Värde: 381 kr

1. Premieval
Fiberjacka, storlek
Fiberjacka
2. Fyll i din adress!

Efter introduktionserbjudandet övergår prenumerationen i en bekväm tillsvidareprenumeration som kan avslutas när som helst. Genom att klicka "Beställ" godkänner du även köpvillkoren för Bonnier Publications International AS. Prenumerationsvillkor för Världens Historia. Genom att klicka Beställ godkänner du villkoren för Tidningsbutiken

3. Hur vill du betala?
Ditt erbjudande:
  • 6 nr, ord lösnrpris381kr
  • Fiberjacka, värde650kr
  • Totalt värde1 031kr
  • Du betalar endast179kr
  • Du sparar hela852kr
* porto 39,50kr tillkommer
Beställ!

Prenumerationsvillkor för Världens Historia. Genom att klicka Beställ godkänner du villkoren för Tidningsbutiken

Fakta: Världens Historia

Tidningen Världens Historia levererar förstklassigt innehåll och spännande läsning gång på gång! Har du inte stött på tidningen tidigare? Är du historieintresserad? Då har du verkligen missat någonting! Imponera på kompisarna och familjemedlemmarna med kunskap om vår forna historia. Ta del av intressanta artiklar som rör bland annat historiska krig, begravda hemligheter och chockerande fakta. Läs om spännande ingenjörer som bidragit till vår historia med fantastiska uppfinningar och idéer.
Tidningen Världens Historia delas ut av förlaget Bonnier Publications och kommer ut med 18 stycken spännande utgåvor varje år. Tidningen grundades under 2005 och har under sin relativt korta tid på marknaden tagit sina prenumeranter med storm och har blivit en storfavorit och en självklarhet för många. Beställ hem din prenumeration redan idag och ta del av allt detta och mycket mer. Varmt välkommen som prenumerant på Världens Historia!
  • Land: Sverige / Språk: Svenska
  • Utgåvor/år: 18 / Förlag: Bonnier Publications International AS
  • Startår: 2005 / Chefredaktör: Tonny Vorm / Upplaga: 51000