Just nu!
56 sålda!
3 nr
av

Världens Historia

+ Ryggsäck 99 kr

Ryggsäck
Premie

Världens Historia

  • "Mycket intressanta och lärorika artiklar." - Kjell
Läs mer››

Ficktjuvssäker ryggsäck med hänglås

Letar du efter en trogen, oförstörbar, vattenavstötande och bekväm ryggsäck? Då kan du sluta leta! Med denna ficktjuvssäkra ryggsäck får du plats med allt och lite till när du är ute och reser. Perfekt när du rör dig i stora folksamlingar. Materialet är kraftigt och är väldigt svårt att skära upp och dragkedjorna är gömda.

Specifikationer:
- Ett separat fack till din bärbara dator eller surfplatta.
- Invändig dragkedja samt mindre fickor till mobiltelefonen, plånboken, med mera.
- Ryggpanel i material som andas
- Justerbara axelband
- Fack för dryckesflaska på sidan
- Vattenavstötande material
- Mått: B30, H42, D16
Värde: 849 kr

4 nr + digital prenumeration!

I prenumerationen ingår det full digital tillgång. Ta del av tidningen via surfplattan eller telefonen när du är på resande fot. Inloggningsuppgifter får du från förlaget så fort de behandlat din beställning.
Värde: kr

1. Fyll i din adress!

Efter introduktionserbjudandet övergår prenumerationen i en bekväm tillsvidareprenumeration som kan avslutas när som helst. Genom att klicka "Beställ" godkänner du även köpvillkoren för Bonnier Publications International AS. Genom att klicka Beställ godkänner du villkoren för Tidningsbutiken och Världens Historia.

2. Hur vill du betala?
Ditt erbjudande:
  • 3 nr, ord lösnrpris190,50kr
  • Ryggsäck, värde849kr
  • Totalt värde1 039,50kr
  • Du betalar endast99kr
  • Du sparar hela940,50kr
* porto 39,50kr tillkommer
Beställ!

Genom att klicka Beställ godkänner du villkoren för Tidningsbutiken och Världens Historia.

Fakta: Världens Historia

Tidningen Världens Historia levererar förstklassigt innehåll och spännande läsning gång på gång! Har du inte stött på tidningen tidigare? Är du historieintresserad? Då har du verkligen missat någonting! Imponera på kompisarna och familjemedlemmarna med kunskap om vår forna historia. Ta del av intressanta artiklar som rör bland annat historiska krig, begravda hemligheter och chockerande fakta. Läs om spännande ingenjörer som bidragit till vår historia med fantastiska uppfinningar och idéer.
Tidningen Världens Historia delas ut av förlaget Bonnier Publications och kommer ut med 18 stycken spännande utgåvor varje år. Tidningen grundades under 2005 och har under sin relativt korta tid på marknaden tagit sina prenumeranter med storm och har blivit en storfavorit och en självklarhet för många. Beställ hem din prenumeration redan idag och ta del av allt detta och mycket mer. Varmt välkommen som prenumerant på Världens Historia!
  • Land: Sverige / Språk: Svenska
  • Utgåvor/år: 18 / Förlag: Bonnier Publications International AS
  • Startår: 2005 / Chefredaktör: Tonny Vorm / Upplaga: 51000
2170E110-9FED-403D-924C-8EFD6AF61168