Just nu!
169 sålda!
5 nr
av

Damernas Värld

+ Rituals-set 249 kr

Rituals-set
Premie

Damernas Värld

  • "Seriös, aktuell, intressanta artiklar och bra modereportage." - Anna
Läs mer››

Schampo The Ritual of Ayurveda

Få ett glänsande hår från rot till topp med detta schampo som passar alla hårtyper. Schampot vårdar din hårbotten och stärker håret. Innehåller indisk ros och sötmandelolja. Fritt från sulfater, silikon och parabener.
Värde: 105 kr

Duscholja The Ritual of Ayurveda

Denna duscholja är perfekt för känslig, vintertorr hud. Oljan förvandlas till ett mjukt skum och vårdar huden på djupet. När huden mår bra håller den sig balanserad och underbart mjuk!
Värde: 95 kr

Duschskum The Ritual of Ayurveda

Du får en härlig duschgel från samma serie som ovan omvandlas nästan magiskt till ett skum när den lämnar flaskan och kommer i kontakt med vatten. Doftar underbart och lämnar huden mjuk och len. Innehåller: 200 ml
Värde: 95 kr

5 nr + Digital prenumeration

När du beställer en tidningsprenumeration av Damernas Värld ingår det dessutom digital tillgång till tidningen via smartphone och läsplatta. Ladda ned appen och skriv in ditt personnummer för att läsa tidningen. Oavsett vart du befinner dig!
Värde: 220 kr

1. Fyll i din adress!

Efter ditt introduktionserbjudande får du tidningen i en bekväm tillsvidareprenumeration, portofritt direkt hem i brevlådan! Genom att klicka Beställ godkänner du villkoren för Tidningsbutiken och Damernas Värld.

2. Hur vill du betala?
Ditt erbjudande:
  • 5 nr, ord lösnrpris325kr
  • Rituals-set, värde295kr
  • Totalt värde620kr
  • Du betalar endast249kr
  • Du sparar hela371kr
Beställ!

Genom att klicka Beställ godkänner du villkoren för Tidningsbutiken och Damernas Värld.

Fakta: Damernas Värld

Damernas Värld är Sveriges största modetidning. I varje nummer hittar du inspiration, tips och idéer om mode och skönhetsprodukter. Damernas Värld testar i varje nummer olika skönhetsprodukter och guidar dig till de absolut bästa produkterna. Förutom mode och skönhet så innehåller även tidningen reportage om hälsa, resor, mat, kultur och inredning. Damernas Värld är det självklara valet för dig som vill ha ett stilsäkert livsstilsmagasin.
Tidningen Damernas Värld grundades redan 1944 och har en lång historia om att vara en av de stora trendsättarna i Sverige och har ett stort inflytande i modebranschen. Varje år delar Damernas Värld ut priset Guldknappen till en svensk modeskapare som främjat svensk kläddesign och det är det finaste priset som finns i branschen. Chefredaktör är just nu Martina Bonnier sedan 2011. Damernas Värld ges ut 14 gånger per år av Bonnier Magazines & Brands AB. Skaffa dig en prenumeration redan idag!
  • Land: Sverige / Språk: Svenska
  • Utgåvor/år: 14 / Förlag: Bonnier Magazines & Brands AB / Mediafy
  • Startår: 1940 / Chefredaktör: Jonna Bergh / Upplaga: 83000
2170E110-9FED-403D-924C-8EFD6AF61168