5 nr
av

Damernas Värld

+ Clarins-kit 199 kr

Clarins-kit
Premie

Damernas Värld

  • "Seriös, aktuell, intressanta artiklar och bra modereportage." - Anna
Läs mer››

Clarins Hydra Essentiel Cream

Den här 24 timmarskrämen har en smältande konsistens om ger din hud en silkeslen känsla samtidigt som den återfuktas. Produkten innehåller 50 ml.
Värde: 120 kr

Clarins Body Lotion

En rik och absorberande lotion som ger din hud en underbar doft samtidigt som den ger den fukt och näring. Produkten innehåller bland annat persikomjölk och sheasmör. Produkten innehåller 100 ml.
Värde: 200 kr

Clarins Eye Make-Up Remover

Med den här sminkborttagningen kan du ta bort det där envisa vattenfasta sminket. Produktens ultrafina oljor rengör huden skonsamt och gör den mjuk vilket gör att den även passar bra för dig med lite känsligare hud. Flaskan innehåller 50 ml.
Värde: 120 kr

Clarins Eye Contour Gel

Den här ögongelen reducerar mörka ringar under ögonen med sin lugnande formula. Produkten innehåller 10 ml.
Värde: 200 kr

Necessär

Du får förutom alla dessa vårdande produkter även en necessär där du förvarar dom smidigt! Necessären har ett tropiskt motiv och kanske passar extra bra när du ska besöka lite varmare bräddgrader.
Värde: 90 kr

5 nr + Digital prenumeration

När du beställer en tidningsprenumeration av Damernas Värld ingår det dessutom digital tillgång till tidningen via smartphone och läsplatta. Du kan enkelt ladda ned appen och logga in med ditt prenumerationsnummer när prenumerationen är igång. Oavsett vart du befinner dig!
Värde: 345 kr

1. Fyll i din adress!

Efter ditt introduktionserbjudande får du tidningen i en bekväm tillsvidareprenumeration, portofritt direkt hem i brevlådan! Genom att klicka Beställ godkänner du villkoren för Tidningsbutiken och Damernas Värld.

2. Hur vill du betala?
Ditt erbjudande:
  • 5 nr, ord lösnrpris345kr
  • Clarins-kit, värde950kr
  • Totalt värde1 295kr
  • Du betalar endast199kr
  • Du sparar hela1 096kr
* porto 59kr tillkommer
Beställ!

Genom att klicka Beställ godkänner du villkoren för Tidningsbutiken och Damernas Värld.

Fakta: Damernas Värld

Damernas Värld är Sveriges största modetidning. I varje nummer hittar du inspiration, tips och idéer om mode och skönhetsprodukter. Damernas Värld testar i varje nummer olika skönhetsprodukter och guidar dig till de absolut bästa produkterna. Förutom mode och skönhet så innehåller även tidningen reportage om hälsa, resor, mat, kultur och inredning. Damernas Värld är det självklara valet för dig som vill ha ett stilsäkert livsstilsmagasin.
Tidningen Damernas Värld grundades redan 1944 och har en lång historia om att vara en av de stora trendsättarna i Sverige och har ett stort inflytande i modebranschen. Varje år delar Damernas Värld ut priset Guldknappen till en svensk modeskapare som främjat svensk kläddesign och det är det finaste priset som finns i branschen. Chefredaktör är just nu Martina Bonnier sedan 2011. Damernas Värld ges ut 14 gånger per år av Bonnier Magazines & Brands AB. Skaffa dig en prenumeration redan idag!
  • Land: Sverige / Språk: Svenska
  • Utgåvor/år: 14 / Förlag: Bonnier Magazines & Brands AB / Mediafy
  • Startår: 1940 / Chefredaktör: Jonna Bergh / Upplaga: 83000
2170E110-9FED-403D-924C-8EFD6AF61168