5 nr
av

Damernas Värld

+ Rituals-kit 199 kr

Rituals-kit
Premie

Damernas Värld

  • "Seriös, aktuell, intressanta artiklar och bra modereportage." - Anna
Läs mer››

Rituals Karma Mild Body Scrub

Unna dig själv denna milda skrubblera från The Ritual of Karma, utvecklad speciellt för känslig hud. Skrubben innehåller 94% ingredienser av naturligt ursprung med ultrafina bambupartiklar och kaolinlera. Den avlägsnar effektivt men skonsamt döda hudceller och återfuktar huden. 100 ml. Värde 110 kr

Rituals Karma Foaming Shower Gel

Skapa positiva vibbar för din själ och din hud med duschskummet från The Ritual of Karma. Denna unika gel förvandlas till ett exklusivt och fylligt skum med den söta doften av helig lotus och den näringsgivande kraften hos vitt te. Den gör din hud silkeslen och efterlämnar en underbar doft så att du kan njuta av den unika sommarkänslan hela dagen. 200 ml. Värde 95 kr

Rituals Karma Mini Fragrance Sticks

Naturliga och stilfulla minidoftstickor från The Ritual of Karma som är designade för de mindre utrymmena i ditt hem, berikade med den söta aromen av helig lotus och den näringsgivande kraften hos ekologiskt vitt te. Njut av doften i upp till 4-5 veckor. Värde 160 kr

5 nr + Digital prenumeration

När du beställer en tidningsprenumeration av Damernas Värld ingår det dessutom digital tillgång till tidningen via smartphone och läsplatta. Du kan enkelt ladda ned appen och logga in med ditt prenumerationsnummer när prenumerationen är igång. Oavsett vart du befinner dig!
Värde: 360 kr

1. Fyll i din adress!

Efter ditt introduktionserbjudande får du tidningen i en bekväm tillsvidareprenumeration, portofritt direkt hem i brevlådan!
Genom att klicka Beställ godkänner du villkoren för Tidningsbutiken och Damernas Värld.

2. Hur vill du betala?
Ditt erbjudande:
  • 5 nr, ord lösnrpris360kr
  • Rituals-kit, värde365kr
  • Totalt värde725kr
  • Du betalar endast199kr
  • Du sparar hela526kr
* porto 59kr tillkommer
Beställ!

Efter ditt introduktionserbjudande får du tidningen i en bekväm tillsvidareprenumeration, portofritt direkt hem i brevlådan!
Genom att klicka Beställ godkänner du villkoren för Tidningsbutiken och Damernas Värld.

Fakta: Damernas Värld

Damernas Värld är Sveriges största modetidning. I varje nummer hittar du inspiration, tips och idéer om mode och skönhetsprodukter. Damernas Värld testar i varje nummer olika skönhetsprodukter och guidar dig till de absolut bästa produkterna. Förutom mode och skönhet så innehåller även tidningen reportage om hälsa, resor, mat, kultur och inredning. Damernas Värld är det självklara valet för dig som vill ha ett stilsäkert livsstilsmagasin.
Tidningen Damernas Värld grundades redan 1944 och har en lång historia om att vara en av de stora trendsättarna i Sverige och har ett stort inflytande i modebranschen. Varje år delar Damernas Värld ut priset Guldknappen till en svensk modeskapare som främjat svensk kläddesign och det är det finaste priset som finns i branschen. Chefredaktör är just nu Martina Bonnier sedan 2011. Damernas Värld ges ut 14 gånger per år av Bonnier Magazines & Brands AB. Skaffa dig en prenumeration redan idag!
  • Land: Sverige / Språk: Svenska
  • Utgåvor/år: 14 / Förlag: Bonnier Magazines & Brands AB / Mediafy
  • Startår: 1940 / Chefredaktör: Jonna Bergh / Upplaga: 83000
2170E110-9FED-403D-924C-8EFD6AF61168