Just nu!
69 sålda!
4 nr
av

Damernas Värld

+ Rituals-kit 149 kr

Rituals-kit
Premie

Damernas Värld

  • "Seriös, aktuell, intressanta artiklar och bra modereportage." - Anna
Läs mer››

Body Cream från Rituals

Rituals Yalda Body Cream är den innehållsrika kroppskrämen som inte bara stärker huden, utan lämnar den även både återfuktad och behagligt mjuk. Doft: Granatäpple och vattenmelon. Innehåll: 220 ml
Värde: 195 kr

Duschskum från Rituals

Du får en härlig duschgel ur serien Rituals of Yalda som nästan magiskt omvandlas till ett skum när den lämnar flaskan och kommer i kontakt med vatten. Doftar underbart och lämnar huden mjuk och len. Doft: Granatäpple och vattenmelon. Innehåller: 200 ml Värde: 95 kr

4 nr + Digital prenumeration!

När du beställer en tidningsprenumeration av Damernas Värld ingår det dessutom digital tillgång till tidningen via smartphone och läsplatta. Ladda ned appen och skriv in ditt personnummer för att läsa tidningen. Oavsett vart du befinner dig!
Värde: 220 kr

1. Fyll i din adress!

Efter ditt introduktionserbjudande får du tidningen i en bekväm tillsvidareprenumeration, portofritt direkt hem i brevlådan! Genom att klicka Beställ godkänner du villkoren för Tidningsbutiken och Damernas Värld.

2. Hur vill du betala?
Ditt erbjudande:
  • 4 nr, ord lösnrpris219,60kr
  • Rituals-kit, värde290kr
  • Totalt värde509,60kr
  • Du betalar endast149kr
  • Du sparar hela360,60kr
* porto 59kr tillkommer
Beställ!

Genom att klicka Beställ godkänner du villkoren för Tidningsbutiken och Damernas Värld.

Fakta: Damernas Värld

Damernas Värld är Sveriges största modetidning. I varje nummer hittar du inspiration, tips och idéer om mode och skönhetsprodukter. Damernas Värld testar i varje nummer olika skönhetsprodukter och guidar dig till de absolut bästa produkterna. Förutom mode och skönhet så innehåller även tidningen reportage om hälsa, resor, mat, kultur och inredning. Damernas Värld är det självklara valet för dig som vill ha ett stilsäkert livsstilsmagasin.
Tidningen Damernas Värld grundades redan 1944 och har en lång historia om att vara en av de stora trendsättarna i Sverige och har ett stort inflytande i modebranschen. Varje år delar Damernas Värld ut priset Guldknappen till en svensk modeskapare som främjat svensk kläddesign och det är det finaste priset som finns i branschen. Chefredaktör är just nu Martina Bonnier sedan 2011. Damernas Värld ges ut 14 gånger per år av Bonnier Magazines & Brands AB. Skaffa dig en prenumeration redan idag!
  • Land: Sverige / Språk: Svenska
  • Utgåvor/år: 14 / Förlag: Bonnier Magazines & Brands AB / Mediafy
  • Startår: 1940 / Chefredaktör: Martina Bonnier / Upplaga: 83000
2170E110-9FED-403D-924C-8EFD6AF61168