5 nr
av

Damernas Värld

+ Rituals-set 199 kr

Rituals-set
Premie

Damernas Värld

  • "Seriös, aktuell, intressanta artiklar och bra modereportage." - Anna
Läs mer››

Body Scrub från Rituals

Denna skrubb både rengör och exfolierar på djupet och rensar bort både smuts och döda hudceller. Med sin såväl milda som rengörande formula lämnas din hud mjuk och len efter användning. Kroppsskrubben doftar av vit lotus.
Värde: 42 kr

DAO Shower Foam från Rituals

En exklusiv duschtvål som nästan magiskt förvandlas till ett skum efter att den lämnar flaskan. Det härliga löddret gör huden mjuk och återfuktad. Innehåll: 200 ml
Värde: 90 kr

Rituals Karma Solcréme spf 30
- Limited Edition

Du får dessutom en ansiktskräm med solskyddsfaktor som snabbt absorberas av huden. Förhindrar rynkor och ålderstecken orsakade av UVA- och UVB-strålar. Innehåller ekologiskt vitt te, E-vitaminer och Ginkgo Biloba. Innehåller: 50 ml
Värde: 165 kr

DAO Body cream

Denna innehållsrika kroppskräm stärker inte bara huden, utan lämnar den även både återfuktad och behagligt mjuk. Innehåll: 50 ml
Värde: 50 kr

5 nr + digital tillgång!

När du beställer en tidningsprenumeration av Damernas Värld ingår det dessutom digital tillgång till tidningen via smartphone och läsplatta. Ladda ned appen och skriv in ditt personnummer för att läsa tidningen. Oavsett vart du befinner dig!
Värde: 274 kr

1. Fyll i din adress!

Efter ditt introduktionserbjudande får du tidningen i en bekväm tillsvidareprenumeration, portofritt direkt hem i brevlådan! Prenumerationsvillkor för Damernas Värld. Prenumerationsvillkor för Tidningsbutiken.

2. Hur vill du betala?
Ditt erbjudande:
  • 5 nr, ord lösnrpris274,50kr
  • Rituals-set, värde347kr
  • Totalt värde621,50kr
  • Du betalar endast199kr
  • Du sparar hela422,50kr
* porto 59kr tillkommer
Beställ!

Prenumerationsvillkor för Damernas Värld. Prenumerationsvillkor för Tidningsbutiken.

Fakta: Damernas Värld

Damernas Värld är Sveriges största modetidning. I varje nummer hittar du inspiration, tips och idéer om mode och skönhetsprodukter. Damernas Värld testar i varje nummer olika skönhetsprodukter och guidar dig till de absolut bästa produkterna. Förutom mode och skönhet så innehåller även tidningen reportage om hälsa, resor, mat, kultur och inredning. Damernas Värld är det självklara valet för dig som vill ha ett stilsäkert livsstilsmagasin.
Tidningen Damernas Värld grundades redan 1944 och har en lång historia om att vara en av de stora trendsättarna i Sverige och har ett stort inflytande i modebranschen. Varje år delar Damernas Värld ut priset Guldknappen till en svensk modeskapare som främjat svensk kläddesign och det är det finaste priset som finns i branschen. Chefredaktör är just nu Martina Bonnier sedan 2011. Damernas Värld ges ut 14 gånger per år av Bonnier Magazines & Brands AB. Skaffa dig en prenumeration redan idag!
  • Land: Sverige / Språk: Svenska
  • Utgåvor/år: 14 / Förlag: Bonnier Magazines & Brands AB / Mediafy
  • Startår: 1940 / Chefredaktör: Martina Bonnier / Upplaga: 83000