5 nr
av

Damernas Värld

+ Clarins-kit 199 kr

Clarins-kit
Premie

Damernas Värld

  • "Seriös, aktuell, intressanta artiklar och bra modereportage." - Anna
Läs mer››

Clarins extra firming day cream

Denna dagkräm innehåller såväl anti-ageing som fasthetsgivande ämnen. Krämen är skön att applicera och lämnar huden sammetslen och känns återfuktad.
Värde: 510 kr

Clarins Extra firming night cream

Denna nattkräm från samma serie innehåller liknande ämnen som ovan, men är mer anpassad för att användas under natten. Krämen har en avslappnande doft och dagen efter vaknar du upp med vacker lyster!
Värde: 540 kr

Clarins lipgloss no. 1

Ett vårdande och förstärkande läppglans som ger en vacker lyster. Läpparna ser fylliga och jämna ut och doftar härligt. Läppglanset är behagligt på läpparna och skyddar dem från yttre påfrestningar. Innehåller: sheasmör och F-vitamin.
Värde: 80 kr

5 nr + Digital prenumeration

När du beställer en tidningsprenumeration av Damernas Värld ingår det dessutom digital tillgång till tidningen via smartphone och läsplatta. Du kan enkelt ladda ned appen och logga in med ditt prenumerationsnummer när prenumerationen är igång. Oavsett vart du befinner dig!

1. Fyll i din adress!

Efter ditt introduktionserbjudande får du tidningen i en bekväm tillsvidareprenumeration, portofritt direkt hem i brevlådan!
Genom att klicka Beställ godkänner du villkoren för Tidningsbutiken och Damernas Värld.

2. Hur vill du betala?
Ditt erbjudande:
  • 5 nr, ord lösnrpris345kr
  • Clarins-kit, värde1 140kr
  • Totalt värde1 485kr
  • Du betalar endast199kr
  • Du sparar hela1 286kr
* porto 59kr tillkommer
Beställ!

Efter ditt introduktionserbjudande får du tidningen i en bekväm tillsvidareprenumeration, portofritt direkt hem i brevlådan!
Genom att klicka Beställ godkänner du villkoren för Tidningsbutiken och Damernas Värld.

Fakta: Damernas Värld

Damernas Värld är Sveriges största modetidning. I varje nummer hittar du inspiration, tips och idéer om mode och skönhetsprodukter. Damernas Värld testar i varje nummer olika skönhetsprodukter och guidar dig till de absolut bästa produkterna. Förutom mode och skönhet så innehåller även tidningen reportage om hälsa, resor, mat, kultur och inredning. Damernas Värld är det självklara valet för dig som vill ha ett stilsäkert livsstilsmagasin.
Tidningen Damernas Värld grundades redan 1944 och har en lång historia om att vara en av de stora trendsättarna i Sverige och har ett stort inflytande i modebranschen. Varje år delar Damernas Värld ut priset Guldknappen till en svensk modeskapare som främjat svensk kläddesign och det är det finaste priset som finns i branschen. Chefredaktör är just nu Martina Bonnier sedan 2011. Damernas Värld ges ut 14 gånger per år av Bonnier Magazines & Brands AB. Skaffa dig en prenumeration redan idag!
  • Land: Sverige / Språk: Svenska
  • Utgåvor/år: 14 / Förlag: Bonnier Magazines & Brands AB / Mediafy
  • Startår: 1940 / Chefredaktör: Jonna Bergh / Upplaga: 83000
2170E110-9FED-403D-924C-8EFD6AF61168