5 nr
av

Damernas Värld

+ Rituals-kit 199 kr

Rituals-kit
Premie

Damernas Värld

  • "Seriös, aktuell, intressanta artiklar och bra modereportage." - Anna
Läs mer››

Ritual of Karma handkräm

Nu under sommaren är det aldrig dumt att ha en handkräm i närheten. Denna kräm innehåller helig lotus och vitt te som lugnar och återfuktar händerna. SPF: 15
Värde: 110 kr

Ritual of Karma Shower Foam

Intensivt återfuktande och doftar ljuvligt. Bildas snabbt till ett rikt skum när den lämnar flaskan. Tvålen är från samma serie som ovannämnda produkter. Innehåller 200 ml.
Värde: 95 kr

Ritual of Karma Doftstickor

Du får även dessa underbara doftstickor i miniversion från samma serie som ovan. Sprider en mild, men härlig doft i ditt hem. Doftstickorna kan placeras i såväl badrummet som i vardagsrummet och blir en vacker inredningsdetalj i ditt hem. Håller i ca 3 veckor. Innehåller: 50 ml
Värde: 150 kr

5 nr + Digital prenumeration

När du beställer en tidningsprenumeration av Damernas Värld ingår det dessutom digital tillgång till tidningen via smartphone och läsplatta. Ladda ned appen och skriv in ditt personnummer för att läsa tidningen. Oavsett vart du befinner dig!
Värde: 220 kr

1. Fyll i din adress!

Efter ditt introduktionserbjudande får du tidningen i en bekväm tillsvidareprenumeration, portofritt direkt hem i brevlådan! Genom att klicka Beställ godkänner du villkoren för Tidningsbutiken och Damernas Värld.

2. Hur vill du betala?
Ditt erbjudande:
  • 5 nr, ord lösnrpris274,50kr
  • Rituals-kit, värde355kr
  • Totalt värde629,50kr
  • Du betalar endast199kr
  • Du sparar hela430,50kr
* porto 59kr tillkommer
Beställ!

Genom att klicka Beställ godkänner du villkoren för Tidningsbutiken och Damernas Värld.

Fakta: Damernas Värld

Damernas Värld är Sveriges största modetidning. I varje nummer hittar du inspiration, tips och idéer om mode och skönhetsprodukter. Damernas Värld testar i varje nummer olika skönhetsprodukter och guidar dig till de absolut bästa produkterna. Förutom mode och skönhet så innehåller även tidningen reportage om hälsa, resor, mat, kultur och inredning. Damernas Värld är det självklara valet för dig som vill ha ett stilsäkert livsstilsmagasin.
Tidningen Damernas Värld grundades redan 1944 och har en lång historia om att vara en av de stora trendsättarna i Sverige och har ett stort inflytande i modebranschen. Varje år delar Damernas Värld ut priset Guldknappen till en svensk modeskapare som främjat svensk kläddesign och det är det finaste priset som finns i branschen. Chefredaktör är just nu Martina Bonnier sedan 2011. Damernas Värld ges ut 14 gånger per år av Bonnier Magazines & Brands AB. Skaffa dig en prenumeration redan idag!
  • Land: Sverige / Språk: Svenska
  • Utgåvor/år: 14 / Förlag: Bonnier Magazines & Brands AB / Mediafy
  • Startår: 1940 / Chefredaktör: Martina Bonnier / Upplaga: 83000
2170E110-9FED-403D-924C-8EFD6AF61168