Just nu!
45 sålda!
5 nr
av

Damernas Värld

+ Clarins-kit 199 kr

Clarins-kit
Premie

Damernas Värld

  • "Seriös, aktuell, intressanta artiklar och bra modereportage." - Anna
Läs mer››

Moisture Rich Body Lotion

Denna lotion går snabbt in i huden och klibbar inte. Den lämnar efter sig en riktigt härlig doft och arbetar försiktigt bort döda hudceller. Huden blir återfuktad och ökar sin elasticitet. Går bra att använda såväl morgon som kväll. Innehåller: 100 ml
Värde: 198 kr

Läppglans No 3 från Clarins

En perfekt kombination av lip-plumper, läppbalsam och läppglans får du när du använder Natural Lip Perfector från Clarins. Framtagen i tubform – lätt och smidig att ha med sig överallt! Volym: 5 ml
Värde: 80 kr

Beauty Flash Balm från Clarins

Denna ansiktskräm ger huden den effektiva boost vi alla längtar efter. Använd den efter du använt rengöringsborsten för att få absolut bästa effekt. Krämen reducerar mörka ringar och andra trötthetstecken och utrustar huden med vacker lyster! Innehåller: 30 ml
Värde: 243 kr

Rouge från Clarins

Avsluta med några drag av denna uppfriskande rouge. Går lätt in i huden och ger dig ett friskt utseende. Innehåller naturliga växtextrakt och bambupuder. Ger dessutom en highlighter-effekt!
Värde: 195 kr

5 nr + Digital prenumeration!

När du beställer en tidningsprenumeration av Damernas Värld ingår det dessutom digital tillgång till tidningen via smartphone och läsplatta. Ladda ned appen och skriv in ditt personnummer för att läsa tidningen. Oavsett vart du befinner dig!
Värde: 275 kr

1. Fyll i din adress!

Efter ditt introduktionserbjudande får du tidningen i en bekväm tillsvidareprenumeration, portofritt direkt hem i brevlådan! Genom att klicka Beställ godkänner du villkoren för Tidningsbutiken och Damernas Värld.

2. Hur vill du betala?
Ditt erbjudande:
  • 5 nr, ord lösnrpris274,50kr
  • Clarins-kit, värde716kr
  • Totalt värde990,50kr
  • Du betalar endast199kr
  • Du sparar hela791,50kr
* porto 59kr tillkommer
Beställ!

Genom att klicka Beställ godkänner du villkoren för Tidningsbutiken och Damernas Värld.

Fakta: Damernas Värld

Damernas Värld är Sveriges största modetidning. I varje nummer hittar du inspiration, tips och idéer om mode och skönhetsprodukter. Damernas Värld testar i varje nummer olika skönhetsprodukter och guidar dig till de absolut bästa produkterna. Förutom mode och skönhet så innehåller även tidningen reportage om hälsa, resor, mat, kultur och inredning. Damernas Värld är det självklara valet för dig som vill ha ett stilsäkert livsstilsmagasin.
Tidningen Damernas Värld grundades redan 1944 och har en lång historia om att vara en av de stora trendsättarna i Sverige och har ett stort inflytande i modebranschen. Varje år delar Damernas Värld ut priset Guldknappen till en svensk modeskapare som främjat svensk kläddesign och det är det finaste priset som finns i branschen. Chefredaktör är just nu Martina Bonnier sedan 2011. Damernas Värld ges ut 14 gånger per år av Bonnier Magazines & Brands AB. Skaffa dig en prenumeration redan idag!
  • Land: Sverige / Språk: Svenska
  • Utgåvor/år: 14 / Förlag: Bonnier Magazines & Brands AB / Mediafy
  • Startår: 1940 / Chefredaktör: Martina Bonnier / Upplaga: 83000
2170E110-9FED-403D-924C-8EFD6AF61168