4 nr
av

Damernas Värld

159 kr
I din prenumeration ingår det:

4 nr + Digital prenumeration

När du beställer en tidningsprenumeration av Damernas Värld ingår det dessutom digital tillgång till tidningen via smartphone och läsplatta. Du kan enkelt ladda ned appen och logga in med ditt prenumerationsnummer när prenumerationen är igång. Oavsett vart du befinner dig!
Värde: 288 kr

Ditt erbjudande

Damernas Värld

  • 4 nr av Damernas Värld , värde 288 kr (ord lösnrpris)
  • 4 nr av tidningen

Totalt värde 288 kr

Du sparar hela 129 kr!
Erbjudande 159kr
Frakt 0 kr
Du betalar 159 kr

Damernas Värld

  • 4 nr av tidningen
Totalt värde 288 kr!
Erbjudande 159kr
Frakt 0 kr
Du betalar 159 kr
Beställ

Efter introduktionserbjudandet övergår prenumerationen i en

bekväm tillsvidareprenumeration som kan avslutas när som helst.

Fakta: Damernas Värld

Damernas Värld är Sveriges största modetidning. I varje nummer hittar du inspiration, tips och idéer om mode och skönhetsprodukter. Damernas Värld testar i varje nummer olika skönhetsprodukter och guidar dig till de absolut bästa produkterna. Förutom mode och skönhet så innehåller även tidningen reportage om hälsa, resor, mat, kultur och inredning. Damernas Värld är det självklara valet för dig som vill ha ett stilsäkert livsstilsmagasin.
Tidningen Damernas Värld grundades redan 1944 och har en lång historia om att vara en av de stora trendsättarna i Sverige och har ett stort inflytande i modebranschen. Varje år delar Damernas Värld ut priset Guldknappen till en svensk modeskapare som främjat svensk kläddesign och det är det finaste priset som finns i branschen. Chefredaktör är just nu Martina Bonnier sedan 2011. Damernas Värld ges ut 14 gånger per år av Bonnier Magazines & Brands AB. Skaffa dig en prenumeration redan idag!
  • Land: Sverige / Språk: Svenska
  • Utgåvor/år: 14 / Förlag: Bonnier Magazines & Brands AB / Prenax AB
  • Startår: 1940 / Chefredaktör: Jonna Bergh / Upplaga: 83000

Beställ
2170E110-9FED-403D-924C-8EFD6AF61168