5 nr
av

Damernas Värld

+ Rituals-kit 199 kr

Rituals-kit
Premie

Damernas Värld

  • "Seriös, aktuell, intressanta artiklar och bra modereportage." - Anna
Läs mer››

Foaming Shower Gel från The Ritual of Karma

Rengör din hud med det här lyxiga duschskummet från The Rituals Denna unika gel förvandlas till ett fylligt skum som doftar av lotus och ekologiskt vitt te. En produkt som både ger näring till huden, rengör den och ger dig en bra känsla. Den gröna flaskan blir dessutom en fin färgklick i ditt badrum.
Volym: 70 ml
Värde: 105 kr

Hand Wash från The Ritual of Karma

Med den här skonsam handtvål med doft av lotus och ekologiskt vitt te rengör du händerna på djupet. Flaskan är i en snygg grön design som blir en fin inredningsdetalj i ditt badrum.
Volym: 300 ml
Värde: 95 kr

Hand Lotion från The Ritual of Karma

Den här produkten är utvecklad speciellt för att mjukgöra och skydda dina händer. Den här hand lotionen har en härlig doft av lotus och ekologiskt vitt te som snabbt absorberas av huden
Volym: 70 ml
Värde: 110 kr

5 nr + Digital prenumeration

När du beställer en tidningsprenumeration av Damernas Värld ingår det dessutom digital tillgång till tidningen via smartphone och läsplatta. Ladda ned appen och skriv in ditt personnummer för att läsa tidningen. Oavsett vart du befinner dig!
Värde: 220 kr

1. Fyll i din adress!

Efter ditt introduktionserbjudande får du tidningen i en bekväm tillsvidareprenumeration, portofritt direkt hem i brevlådan! Genom att klicka Beställ godkänner du villkoren för Tidningsbutiken och Damernas Värld.

2. Hur vill du betala?
Ditt erbjudande:
  • 5 nr, ord lösnrpris325kr
  • Rituals-kit, värde315kr
  • Totalt värde640kr
  • Du betalar endast199kr
  • Du sparar hela441kr
* porto 59kr tillkommer
Beställ!

Genom att klicka Beställ godkänner du villkoren för Tidningsbutiken och Damernas Värld.

Fakta: Damernas Värld

Damernas Värld är Sveriges största modetidning. I varje nummer hittar du inspiration, tips och idéer om mode och skönhetsprodukter. Damernas Värld testar i varje nummer olika skönhetsprodukter och guidar dig till de absolut bästa produkterna. Förutom mode och skönhet så innehåller även tidningen reportage om hälsa, resor, mat, kultur och inredning. Damernas Värld är det självklara valet för dig som vill ha ett stilsäkert livsstilsmagasin.
Tidningen Damernas Värld grundades redan 1944 och har en lång historia om att vara en av de stora trendsättarna i Sverige och har ett stort inflytande i modebranschen. Varje år delar Damernas Värld ut priset Guldknappen till en svensk modeskapare som främjat svensk kläddesign och det är det finaste priset som finns i branschen. Chefredaktör är just nu Martina Bonnier sedan 2011. Damernas Värld ges ut 14 gånger per år av Bonnier Magazines & Brands AB. Skaffa dig en prenumeration redan idag!
  • Land: Sverige / Språk: Svenska
  • Utgåvor/år: 14 / Förlag: Bonnier Magazines & Brands AB / Mediafy
  • Startår: 1940 / Chefredaktör: Jonna Bergh / Upplaga: 83000
2170E110-9FED-403D-924C-8EFD6AF61168