5 nr
av

Damernas Värld

+ Clarins-set 249 kr

Clarins-set
Premie

Damernas Värld

  • "Seriös, aktuell, intressanta artiklar och bra modereportage." - Anna
Läs mer››

Beauty Flash Balm från Clarins

Denna ansiktskräm ger huden den effektiva boost vi alla längtar efter. Använd den efter du använt rengöringsborsten för att få absolut bästa effekt. Krämen reducerar mörka ringar och andra trötthetstecken och utrustar huden med vacker lyster! Innehåller: 30 ml
Värde: 250 kr

Clarins Extra firming night cream

Denna nattkräm innehåller aktiva ämnen som är anpassade för att boosta och återfukta huden under natten. Krämen har en mild doft.
Värde: 540 kr

Eye Contour Gel

Men en ögongel reduceras bland annat mörka ringar under ögonen – väldigt skön under denna tunga vinterperiod. Gelen stärker även själva ögonkonturerna vilket gör att du ser piggare ut. Produkten är väldigt lätt i konsistensen och går snabbt in i huden. Volym: 10 ml
Värde: 200 kr

Clarins Velvet Lip Perfector

En perfekt kombination av lip-plumper, läppbalsam och läppglans får du när du använder Natural Lip Perfector från Clarins. Framtagen i tubform – lätt och smidig att ha med sig överallt! Färg: 02 rosewoodVolym: 5 ml
Värde: 90 kr

5 nr + Digital prenumeration

När du beställer en tidningsprenumeration av Damernas Värld ingår det dessutom digital tillgång till tidningen via smartphone och läsplatta. Du kan enkelt ladda ned appen och logga in med ditt prenumerationsnummer när prenumerationen är igång. Oavsett vart du befinner dig!
Värde: 360 kr

1. Fyll i din adress!

Efter ditt introduktionserbjudande får du tidningen i en bekväm tillsvidareprenumeration, portofritt direkt hem i brevlådan!
Genom att klicka Beställ godkänner du villkoren för Tidningsbutiken och Damernas Värld.

2. Hur vill du betala?
Ditt erbjudande:
  • 5 nr, ord lösnrpris360kr
  • Clarins-set, värde1 080kr
  • Totalt värde1 440kr
  • Du betalar endast249kr
  • Du sparar hela1 191kr
* porto 59kr tillkommer
Beställ!

Efter ditt introduktionserbjudande får du tidningen i en bekväm tillsvidareprenumeration, portofritt direkt hem i brevlådan!
Genom att klicka Beställ godkänner du villkoren för Tidningsbutiken och Damernas Värld.

Fakta: Damernas Värld

Damernas Värld är Sveriges största modetidning. I varje nummer hittar du inspiration, tips och idéer om mode och skönhetsprodukter. Damernas Värld testar i varje nummer olika skönhetsprodukter och guidar dig till de absolut bästa produkterna. Förutom mode och skönhet så innehåller även tidningen reportage om hälsa, resor, mat, kultur och inredning. Damernas Värld är det självklara valet för dig som vill ha ett stilsäkert livsstilsmagasin.
Tidningen Damernas Värld grundades redan 1944 och har en lång historia om att vara en av de stora trendsättarna i Sverige och har ett stort inflytande i modebranschen. Varje år delar Damernas Värld ut priset Guldknappen till en svensk modeskapare som främjat svensk kläddesign och det är det finaste priset som finns i branschen. Chefredaktör är just nu Martina Bonnier sedan 2011. Damernas Värld ges ut 14 gånger per år av Bonnier Magazines & Brands AB. Skaffa dig en prenumeration redan idag!
  • Land: Sverige / Språk: Svenska
  • Utgåvor/år: 14 / Förlag: Bonnier Magazines & Brands AB / Mediafy
  • Startår: 1940 / Chefredaktör: Jonna Bergh / Upplaga: 83000
2170E110-9FED-403D-924C-8EFD6AF61168