Just nu!
35 sålda!
5 nr
av

Damernas Värld

+ Strand-kit 199 kr

Strand-kit
Premie

Damernas Värld

  • "Seriös, aktuell, intressanta artiklar och bra modereportage." - Anna
Läs mer››

2 solkrämer från Rituals

Som välkomstgåva får du 2 ansiktskrämer från The Ritual of Karma med solskyddsfaktor som snabbt absorberas av huden samt förhindrar rynkor och ålderstecken orsakade av UVA- och UVB-strålar. Innehåller ekologiskt vitt te, E-vitaminer och Ginkgo Biloba. Det ingår en kräm med SPF50 och en med SPF30.
Värde: 340 kr

Bag-All necessär

Denna populära necessär från det svenska märket Bag-all är så pass rimlig att den får plats med de flesta nödvändigheterna när du ska i väg till stranden, poolen eller liknande. Wet Beach Stuff-necessären är dessutom vattentät. Storlek: 27 x 17 x 5 cm
Värde: 349 kr

5 nr + Digital prenumeration

När du beställer en tidningsprenumeration av Damernas Värld ingår det dessutom digital tillgång till tidningen via smartphone och läsplatta. Du kan enkelt ladda ned appen och logga in med ditt prenumerationsnummer när prenumerationen är igång. Oavsett vart du befinner dig!
Värde: 345 kr

1. Fyll i din adress!

Efter ditt introduktionserbjudande får du tidningen i en bekväm tillsvidareprenumeration, portofritt direkt hem i brevlådan!
Genom att klicka Beställ godkänner du villkoren för Tidningsbutiken och Damernas Värld.

2. Hur vill du betala?
Ditt erbjudande:
  • 5 nr, ord lösnrpris345kr
  • Strand-kit, värde689kr
  • Totalt värde1 034kr
  • Du betalar endast199kr
  • Du sparar hela835kr
* porto 59kr tillkommer
Beställ!

Efter ditt introduktionserbjudande får du tidningen i en bekväm tillsvidareprenumeration, portofritt direkt hem i brevlådan!
Genom att klicka Beställ godkänner du villkoren för Tidningsbutiken och Damernas Värld.

Fakta: Damernas Värld

Damernas Värld är Sveriges största modetidning. I varje nummer hittar du inspiration, tips och idéer om mode och skönhetsprodukter. Damernas Värld testar i varje nummer olika skönhetsprodukter och guidar dig till de absolut bästa produkterna. Förutom mode och skönhet så innehåller även tidningen reportage om hälsa, resor, mat, kultur och inredning. Damernas Värld är det självklara valet för dig som vill ha ett stilsäkert livsstilsmagasin.
Tidningen Damernas Värld grundades redan 1944 och har en lång historia om att vara en av de stora trendsättarna i Sverige och har ett stort inflytande i modebranschen. Varje år delar Damernas Värld ut priset Guldknappen till en svensk modeskapare som främjat svensk kläddesign och det är det finaste priset som finns i branschen. Chefredaktör är just nu Martina Bonnier sedan 2011. Damernas Värld ges ut 14 gånger per år av Bonnier Magazines & Brands AB. Skaffa dig en prenumeration redan idag!
  • Land: Sverige / Språk: Svenska
  • Utgåvor/år: 14 / Förlag: Bonnier Magazines & Brands AB / Mediafy
  • Startår: 1940 / Chefredaktör: Jonna Bergh / Upplaga: 83000
2170E110-9FED-403D-924C-8EFD6AF61168