5 nr
av

Damernas Värld

+ Clarins-kit 199 kr

Clarins-kit
Premie

Damernas Värld

  • "Seriös, aktuell, intressanta artiklar och bra modereportage." - Anna
Läs mer››

Clarins SOS Primer

Denna primer från Clarins är det perfekta underlaget för din foundation då den både vårdar huden och förlänger hållbarheten av sminket. Primern har en lätt struktur som försiktigt jämnar ut rodnad och synliga porer. Den är både lystergivande och ljusreflekterande. Nyans: 00
Värde: 109 kr

Natural lip perfector

Ett vårdande och förstärkande läppglans som ger en vacker lyster. Läpparna ser fylliga och jämna ut och doftar härligt av vanilj och kola. Läppglanset är behagligt på läpparna och skyddar dem från yttre påfrestningar.
Innehåller: 5 ml
Värde: 80 kr

BB Skin Detox FLuid

Med denna fluid reducerar du bland annat mörka ringar under ögonen och avgiftar huden som kommit av yttre faktorer. Den stärker och piggar upp. Produkten vägen knappt någonting och är väldigt lätt i konsistensen. Innehåller bland annat aloe vera.
Värde: 61 kr

Moisture Rich Body Lotion

Denna lotion går snabbt in i huden och klibbar inte. Den lämnar efter sig en riktigt härlig doft och arbetar försiktigt bort döda hudceller. Huden blir återfuktad och ökar sin elasticitet. Går bra att använda såväl morgon som kväll. Innehåller: 100 ml
Värde: 198 kr

Clarins rouge-puder

Avsluta din makeup med några drag av denna uppfriskande rouge. Går lätt in i huden och ger dig ett friskt och lätt skimrande utseende. Rougen består av 100% naturliga och vårdande växtextrakt. Storlek: 3,7 g
Värde: 195 kr

5 nr + Digital prenumeration

När du beställer en tidningsprenumeration av Damernas Värld ingår det dessutom digital tillgång till tidningen via smartphone och läsplatta. Ladda ned appen och skriv in ditt personnummer för att läsa tidningen. Oavsett vart du befinner dig!
Värde: 220 kr

1. Fyll i din adress!

Efter ditt introduktionserbjudande får du tidningen i en bekväm tillsvidareprenumeration, portofritt direkt hem i brevlådan! Genom att klicka Beställ godkänner du villkoren för Tidningsbutiken och Damernas Värld.

2. Hur vill du betala?
Ditt erbjudande:
  • 5 nr, ord lösnrpris274,50kr
  • Clarins-kit, värde643kr
  • Totalt värde917,50kr
  • Du betalar endast199kr
  • Du sparar hela718,50kr
* porto 59kr tillkommer
Beställ!

Genom att klicka Beställ godkänner du villkoren för Tidningsbutiken och Damernas Värld.

Fakta: Damernas Värld

Damernas Värld är Sveriges största modetidning. I varje nummer hittar du inspiration, tips och idéer om mode och skönhetsprodukter. Damernas Värld testar i varje nummer olika skönhetsprodukter och guidar dig till de absolut bästa produkterna. Förutom mode och skönhet så innehåller även tidningen reportage om hälsa, resor, mat, kultur och inredning. Damernas Värld är det självklara valet för dig som vill ha ett stilsäkert livsstilsmagasin.
Tidningen Damernas Värld grundades redan 1944 och har en lång historia om att vara en av de stora trendsättarna i Sverige och har ett stort inflytande i modebranschen. Varje år delar Damernas Värld ut priset Guldknappen till en svensk modeskapare som främjat svensk kläddesign och det är det finaste priset som finns i branschen. Chefredaktör är just nu Martina Bonnier sedan 2011. Damernas Värld ges ut 14 gånger per år av Bonnier Magazines & Brands AB. Skaffa dig en prenumeration redan idag!
  • Land: Sverige / Språk: Svenska
  • Utgåvor/år: 14 / Förlag: Bonnier Magazines & Brands AB / Mediafy
  • Startår: 1940 / Chefredaktör: Martina Bonnier / Upplaga: 83000
2170E110-9FED-403D-924C-8EFD6AF61168