Just nu!
63 sålda!
5 nr
av

Damernas Värld

+ EVY Solskydd 199 kr

EVY Solskydd
Premie

Damernas Värld

  • "Seriös, aktuell, intressanta artiklar och bra modereportage." - Anna
Läs mer››

UV Face Mousse

Denna Face Mousse förstärker hudbarriären och skyddar mot irritationer orsakade av smink. Produkten dämpar inflammationer och passar för hud som har akne eller är extra känslig.
Innehåller: 75 ml
Värde: 199 kr

EVY Daily Tan Activator

Den här fuktmoussen stimulerar hudens melaniproduktion och förlänger livslängden på din solbränna. Passar utmärkt för torr eller känslig hud året om.
Innehåller: 150 ml
Värde: 239 kr

Repair Mousse

Den här Daily Repair Moussen är en multifunktionell produkt som passar allt från torra händer till svårare hudproblem på hela kroppen.
Innehåller: 100 ml
Värde: 219 kr

Solskyddsmousse spf 20

Den här solskyddsmoussen skyddar huden mot solen och hjälper dig att få färg utan att du skadar dig själv. Den här produkten kan både användas i ansiktet och till kroppen.
Innehåller: 150 ml
Värde: 209 kr

5 nr + Digital prenumeration

När du beställer en tidningsprenumeration av Damernas Värld ingår det dessutom digital tillgång till tidningen via smartphone och läsplatta. Ladda ned appen och skriv in ditt personnummer för att läsa tidningen. Oavsett vart du befinner dig!
Värde: 220 kr

1. Fyll i din adress!

Efter ditt introduktionserbjudande får du tidningen i en bekväm tillsvidareprenumeration, portofritt direkt hem i brevlådan! Genom att klicka Beställ godkänner du villkoren för Tidningsbutiken och Damernas Värld.

2. Hur vill du betala?
Ditt erbjudande:
  • 5 nr, ord lösnrpris325kr
  • EVY Solskydd, värde866kr
  • Totalt värde1 191kr
  • Du betalar endast199kr
  • Du sparar hela992kr
* porto 69kr tillkommer
Beställ!

Genom att klicka Beställ godkänner du villkoren för Tidningsbutiken och Damernas Värld.

Fakta: Damernas Värld

Damernas Värld är Sveriges största modetidning. I varje nummer hittar du inspiration, tips och idéer om mode och skönhetsprodukter. Damernas Värld testar i varje nummer olika skönhetsprodukter och guidar dig till de absolut bästa produkterna. Förutom mode och skönhet så innehåller även tidningen reportage om hälsa, resor, mat, kultur och inredning. Damernas Värld är det självklara valet för dig som vill ha ett stilsäkert livsstilsmagasin.
Tidningen Damernas Värld grundades redan 1944 och har en lång historia om att vara en av de stora trendsättarna i Sverige och har ett stort inflytande i modebranschen. Varje år delar Damernas Värld ut priset Guldknappen till en svensk modeskapare som främjat svensk kläddesign och det är det finaste priset som finns i branschen. Chefredaktör är just nu Martina Bonnier sedan 2011. Damernas Värld ges ut 14 gånger per år av Bonnier Magazines & Brands AB. Skaffa dig en prenumeration redan idag!
  • Land: Sverige / Språk: Svenska
  • Utgåvor/år: 14 / Förlag: Bonnier Magazines & Brands AB / Mediafy
  • Startår: 1940 / Chefredaktör: Jonna Bergh / Upplaga: 83000
2170E110-9FED-403D-924C-8EFD6AF61168