6 nr
av

Amelia

+ Sommar-kit 199 kr

Sommar-kit
Premie

Amelia

  • "En tidning med goda recept, hälsosamma råd och spännande intervjuer." - Sara
Läs mer››

2 Hamam-handdukar

Det ingår dessutom 2 stycken handvävda hamam-handdukar när du beställer. De är tunna och har fransar på kortsidorna. Perfekta att ha med sig till exempelvis stranden när du är ute och reser. Kommer i färgerna klassisk grå och duvblå.
Storlek: 90 x 170 cm + 8 cm frans
Material: 80% bomull och 20% polyester
Tvättråd: 40 grader, ej torktumling
Värde: 358 kr

Moringa body butter från The Body Shop

Unna dig själv en rejäl omgång av denna body butter, berikad med moringafröolja och massor av näring. Krämen doftar ljuvligt och gör att huden succesivt efter användning blir både mjukare och smidigare. Innehåller: 200 ml
Värde: 185 kr

6 nr + full digital tillgång!

När du beställer hem Amelia via oss på Tidningsbutiken får du dessutom full digital tillgång till din prenumeration. Ladda hem appen på din telefon eller surfplatta och läs tidningen vart du än befinner dig.
Värde: 269 kr

1. Fyll i din adress!

Efter ditt introduktionserbjudande får du tidningen i en bekväm tillsvidareprenumeration, portofritt direkt hem i brevlådan! Prenumerationsvillkor för Amelia. Prenumerationsvillkor för Tidningsbutiken.

2. Hur vill du betala?
Ditt erbjudande:
  • 6 nr, ord lösnrpris269,40kr
  • Sommar-kit, värde543kr
  • Totalt värde812,40kr
  • Du betalar endast199kr
  • Du sparar hela613,40kr
* porto 59kr tillkommer
Beställ!

Prenumerationsvillkor för Amelia. Prenumerationsvillkor för Tidningsbutiken.

Fakta: Amelia

Amelia är Sveriges mest lästa och köpta tidning för kvinnor. Varje år säljs det ca 2,3 miljoner Ameliatidningar runt om i landet inklusive de 11 specialutgåvorna. Amelia är en relationstidning för kvinnan mitt i livet. I varje nummer får du massvis av tips och råd om mode, män, träning, resereportage och stilfull inredning. Amelias mål är att fortsätta vara Sveriges mest älskade kvinnotidning och tummar inte på kvaliteten.
Tidningen Amelia lanserades redan 1995 av Amelia Adamo och ges ut var fjortonde dag. Chefredaktör är Åsa Lundegård och tidningens målgrupp är kvinnor 25-55 år. Amelia vill inspirera alla kvinnor i vardagen att förverkliga sina drömmar. Så tveka inte att börja prenumerera på Amelia redan idag – Just nu får du även fina premier!
  • Land: Sverige / Språk: Svenska
  • Utgåvor/år: 18 / Förlag: Bonnier Magazines & Brands AB / Mediafy
  • Startår: 1995 / Chefredaktör: Åsa Lundegård / Upplaga: 90000