Just nu!
137 sålda!
5 nr
av

amelia

+ Hudvård 199 kr

Hudvård
Premie
I din prenumeration ingår det:

Hudvård från Emma S

Warm Fig & Bergamot Body Lotion
Krämig och mjukgörande kroppslotion med varm doft av fikonblad och bergamott som för tankarna till en varm sommardag i södra Frankrike. Närande botaniska oljor från kokos, aprikos, macadamianöt och sheafrukt håller din hud mjuk och len. Innehåller skyddande antioxidanter från açaibär samt vitamin E. 350 ml. Värde 189 kr.

Warm Fig & Bergamot Body Wash
Rengörande duschtvål med varm doft av fikonblad och bergamott som för tankarna till en varm sommarmorgon i södra Frankrike. Den härliga duschtvålen är berikad med närande botaniska oljor från sheafrukt och macadamianöt samt glycerin som hindrar huden från att torka ut. 350 ml. Värde 129 kr.

Warm Fig & Bergamot Hand Soap
En återfuktande handtvål med en varm doft av fikonblad och bergamott. Innehåller mjukgörande glycerin och sheasmör samt extrakt från ängsull som hjälper till att återställa hudens skyddande barriär. 250 ml. Värde 149 kr.

I din prenumeration ingår det:

Expressen Premium

När du beställer en prenumeration på amelia ingår Expressen Premium med tillgång till flertalet olika titlar - helt utan extra kostnad!

Ditt erbjudande

amelia

  • 5 nr av amelia , värde 345 kr (ord lösnrpris)
  • 5 nr av tidningen
  • Hudvård, värde 467 kr
  • Hudvård

Totalt värde 812 kr

Du sparar hela 613 kr!
Erbjudande 199kr
Frakt 69 kr
Du betalar 268 kr

amelia

  • 5 nr av tidningen
  • Hudvård
Totalt värde 812 kr!
Erbjudande 199kr
Frakt 69 kr
Du betalar 268 kr
Beställ

Efter introduktionserbjudandet övergår prenumerationen i en

bekväm tillsvidareprenumeration som kan avslutas när som helst. Gäller ej Di DIgital.

Fakta: amelia

Är du en kvinna som vill ha mer av livet? Som vill läsa om relationer, mode, skönhet, jobb, hälsa, resor, pengar, barn och personlig utveckling? Då är amelia tidningen för dig! amelia är Sveriges största och mest älskade magasin för kvinnor mellan 25 och 50 år. amelia grundades 1995 av Amelia Adamo, en av landets mest framgångsrika och inflytelserika medieprofiler. amelia har sedan dess blivit utsedd till Årets tidskrift och har en räckvidd på över 360 000 läsare.
Amelia är en tidning som inspirerar, underhåller och utmanar dig. I varje nummer hittar du spännande reportage, smarta tips, roliga tester, gripande berättelser och vackra bilder. Amelia tar upp ämnen som du bryr dig om och som berör dig på djupet. Amelia är en tidning som ger dig glädje, energi och mod att följa dina drömmar. Om du vill prenumerera på amelia, har du kommit till rätt ställe. På Tidningsbutiken kan du beställa amelia till fina kampanjpriser och få tidningen direkt hem i brevlådan.
  • Land: Sverige / Språk: Svenska
  • Utgåvor/år: 18 / Förlag: Bonnier News AB / /
  • Startår: 1995 / Chefredaktör: Sara Thunmarker Telde / Räckvidd: 154000

Beställ
2170E110-9FED-403D-924C-8EFD6AF61168