6 nr
av

Amelia

+ Hudvårds-kit 199 kr

Hudvårds-kit
Premie

Amelia

  • "En tidning med goda recept, hälsosamma råd och spännande intervjuer." - Sara
Läs mer››

Skin Pulse rengöringborste

Det perfekta komplementet till din dagliga rengöringsrutin. Denna rengöringsborste i silikon är vattentät och utsöndrar lätta pulseringar för att rengöra huden på djupet.
Jobbar effektivt bort döda hudceller och tilltäppta porer.
Värde: 499 kr

Rengöringsgel från Eucerin

Denna rengöringsgel fungerar utmärkt för de flesta hudtyper. Använd den för att ta bort sminket och för att återfå fuktbalasen. Fri från parfym, alkohol och färgämnen. Innehåller 200 ml.
Värde: 129 kr

Toner från Eucerin

Effektiv och skonsamt ansiktsvatten som fungerar för alla hudtyper och bibehåller hudens normala fuktnivå. Innehåller 200 ml.
Värde: 129 kr

6 nr + full digital tillgång!

När du beställer 6 nr av Amelia ingår det digital tillgång under hela perioden som prenumerant. Få tillgång till det digitala materialet genom att ladda ned appen på smartphonen eller läsplatta. Skriv in ditt personnummer så är det klart!
Värde: 269 kr

1. Fyll i din adress!

Efter ditt introduktionserbjudande får du tidningen i en bekväm tillsvidareprenumeration, portofritt direkt hem i brevlådan! Prenumerationsvillkor för Amelia. Prenumerationsvillkor för Tidningsbutiken.

2. Hur vill du betala?
Ditt erbjudande:
  • 6 nr, ord lösnrpris269,40kr
  • Hudvårds-kit, värde757kr
  • Totalt värde1 026,40kr
  • Du betalar endast199kr
  • Du sparar hela827,40kr
* porto 59kr tillkommer
Beställ!

Prenumerationsvillkor för Amelia. Prenumerationsvillkor för Tidningsbutiken.

Fakta: Amelia

Amelia är Sveriges mest lästa och köpta tidning för kvinnor. Varje år säljs det ca 2,3 miljoner Ameliatidningar runt om i landet inklusive de 11 specialutgåvorna. Amelia är en relationstidning för kvinnan mitt i livet. I varje nummer får du massvis av tips och råd om mode, män, träning, resereportage och stilfull inredning. Amelias mål är att fortsätta vara Sveriges mest älskade kvinnotidning och tummar inte på kvaliteten.
Tidningen Amelia lanserades redan 1995 av Amelia Adamo och ges ut var fjortonde dag. Chefredaktör är Åsa Lundegård och tidningens målgrupp är kvinnor 25-55 år. Amelia vill inspirera alla kvinnor i vardagen att förverkliga sina drömmar. Så tveka inte att börja prenumerera på Amelia redan idag – Just nu får du även fina premier!
  • Land: Sverige / Språk: Svenska
  • Utgåvor/år: 18 / Förlag: Bonnier Magazines & Brands AB / Mediafy
  • Startår: 1995 / Chefredaktör: Åsa Lundegård / Upplaga: 90000