Just nu!
37 sålda!
6 nr
av

amelia

+ Nivea-kit 199 kr

Nivea-kit
Premie

amelia

  • "En tidning med goda recept, hälsosamma råd och spännande intervjuer." - Sara
Läs mer››

Dagkräm från Nivea

Med både Q10 och vitamin c är två starka antioxidanter som tar tillbaka din naturliga lyster och energi. Krämen jämnar dessutom ut eventuella rynkor och skyddar mot solen då den innehåller SPF15.
Värde: 155 kr

Nattkräm från Nivea

Du får dessutom en nattkräm från samma serie som ovan. Låt formulan verka under natten och vakna upp med återfuktad och vacker hy!
Värde: 155 kr

Ansiktsrengöring från Nivea

Rengör och återfukta på samma gång med denna ansiktsrengöring från Nivea. Funkar på såväl vanlig som vattenfast smink. Innehåller: 200 ml
Värde: 49 kr

Rengöringsservetter från Nivea

Du får dessutom rengöringsservetter som du bekvämt kan ta med dig om du tex är på resande fot. Även dessa återfuktar och tar effektivt bort smink.
Värde: 59 kr

Ansiktsmask från Nivea

Lugnar stressad och torr hud. Innehåller berikande extrakt från såväl honung som mandelolja. Återuppliva huden efter en lång och kall vinter med denna ansiktsmask från Nivea!
Värde: 21 kr

6 nr + digital prenumeration!

Du får dessutom full digital tillgång till prenumerationen digitalt - Läs amelia vart du än befinner dig.
Värde: 269 kr

1. Fyll i din adress!

Efter ditt introduktionserbjudande får du amelia i en bekväm tillsvidareprenumeration, portofritt direkt hem i brevlådan. Du betalar då 44,90 kr/nummer (med reservation för moms- och prisändringar). Genom att klicka Beställ godkänner du villkoren för Tidningsbutiken och amelia.

2. Hur vill du betala?
Ditt erbjudande:
  • 6 nr, ord lösnrpris269,40kr
  • Nivea-kit, värde439kr
  • Totalt värde708,40kr
  • Du betalar endast199kr
  • Du sparar hela509,40kr
* porto 59kr tillkommer
Beställ!

Genom att klicka Beställ godkänner du villkoren för Tidningsbutiken och amelia.

Fakta: amelia

Amelia är Sveriges mest lästa och köpta tidning för kvinnor. Varje år säljs det ca 2,3 miljoner ameliatidningar runt om i landet inklusive de 11 specialutgåvorna. Amelia är en relationstidning för kvinnan mitt i livet. I varje nummer får du massvis av tips och råd om mode, män, träning, resereportage och stilfull inredning. amelias mål är att fortsätta vara Sveriges mest älskade kvinnotidning och tummar inte på kvaliteten.
Tidningen amelia lanserades redan 1995 av Amelia Adamo och ges ut var fjortonde dag. Chefredaktör är Åsa Lundegård och tidningens målgrupp är kvinnor 25-55 år. Amelia vill inspirera alla kvinnor i vardagen att förverkliga sina drömmar. Så tveka inte att börja prenumerera på amelia redan idag – Just nu får du även fina premier!
  • Land: Sverige / Språk: Svenska
  • Utgåvor/år: 18 / Förlag: Bonnier Magazines & Brands AB / Mediafy
  • Startår: 1995 / Chefredaktör: Åsa Lundegård / Upplaga: 90000
2170E110-9FED-403D-924C-8EFD6AF61168