Just nu!
52 sålda!
6 nr
av

amelia

+ Nivea-set 199 kr

Nivea-set
Premie

amelia

  • "En tidning med goda recept, hälsosamma råd och spännande intervjuer." - Sara
Läs mer››

Nivea Sun Lotion

Den här solskyddsfaktorn är utvecklas av NIVEAS hudvårdsexperter för att kunna skydda din hud på djupet. Produkten är vattenresistent och dermatologiskt testad.
Innehåller: 200 ml
Värde: 79 kr

Nivea Sun UV

Den här solkrämen är speciellt utvecklad för den känsliga huden i ansiktet. Produkten innehåller högeffektiva UVA/UVB-filter och naturliga antioxidanter som skyddar huden från att brännas i solen. Den här produkten har en återfuktande effekt och gör huden matt vilket passar bra som bas under ditt smink. Oftamologiskt och dermatologiskt testad.
Innehåller: 50 ml.
Värde: 106 kr

Nivea Sun Bronze Oil Spray

Den här sololjan är transparent och absorberas snabbt av huden. Produkten innehåller UVA/UBA-filter och promelanin som gör att produkten både skyddar mot solen och hjälper dig att få en naturlig bränna. Produkten är vattenresistent och dermatologiskt testad.
Innehåller: 200 ml
Värde: 137 kr

Nivea After Sun Lotion

Den här produkten innehåller Aloe Vera och är snabb absorberande vilket gör att den snabbt kan återställa hudens fuktbalans och ge en lugnande effekt. Produkten är även berikad med provitamin B5 och E-vitamin som hjälper till att ta hand om huden efter en dag i solen. Dermatologist testad.
Innehåller: 200 ml
Värde: 79 kr

Labello Lip SPF30

Den här produkten både vårdar och skyddar dina läppar mot solen. Produkten innehåller naturliga oljor och sheasmör som smälter direkt in i dina läppar och håller dom återfuktade i 24 timmar. Kliniskt testad.
Värde: 32 kr

6 nr + digital prenumeration!

Du får dessutom full digital tillgång till prenumerationen digitalt - Läs amelia vart du än befinner dig.
Värde: 299 kr

1. Fyll i din adress!

Efter ditt introduktionserbjudande får du amelia i en bekväm tillsvidareprenumeration, portofritt direkt hem i brevlådan. Du betalar då 44,90 kr/nummer (med reservation för moms- och prisändringar). Genom att klicka Beställ godkänner du villkoren för Tidningsbutiken och amelia.

2. Hur vill du betala?
Ditt erbjudande:
  • 6 nr, ord lösnrpris299,40kr
  • Nivea-set, värde499kr
  • Totalt värde798,40kr
  • Du betalar endast199kr
  • Du sparar hela599,40kr
* porto 59kr tillkommer
Beställ!

Genom att klicka Beställ godkänner du villkoren för Tidningsbutiken och amelia.

2170E110-9FED-403D-924C-8EFD6AF61168