2 nr
av

Gör det själv

+ Laser 129 kr

Laser
Premie
I din prenumeration ingår det:

Laseravståndsmätare

Liten, smart laseravståndsmätare som du kan ha i fickan. Laseravståndsmätaren kan med ett enkelt klick mäta upp till 20 meter. Det är genialiskt när du ska mäta upp för en ny terrass, bestämma arean på en vägg eller mäta hur lång uppfarten är. Dina tre senaste mätningar sparas automatisk på displayen, så att du har full koll.
Med laseravståndsmätaren går det också snabbt att beräkna arean av en fyrkantig yta. Du tar snabbt de två måtten och laseravståndsmätaren räknar ut arean med detsamma.
På samma sätt går det också att räkna ut volymen på något fyrkantigt. Laseravståndsmätaren gör det också möjligt att snabbt räkna ut ena sidans längd på en triangel med hjälp av Pythagoras sats. Du registrerar måtten på 2 av sidorna i en rätvinklig triangel och laseravståndsmätaren räknar direkt ut längden på triangelns sista sida.
Alla mätningar och resultat visas på en lättläst och bakgrundsbelyst LCD-display, och laseravståndsmätaren stängs av automatiskt när den inte använts i 45 sekunder.
Laseravståndsmätaren använder 2 x AAA batterier som ger ca 5000 mätningar.
Värde: 299 kr

I din prenumeration ingår det:

2 nr + Digital prenumeration!

Nu ingår det även digital tillgång till din prenumeration. Logga in med hjälp av inloggningsuppgifterna som skickar per e-post från förlaget.
Värde: 168 kr

Ditt erbjudande

Gör det själv

  • 2 nr av Gör det själv , värde 167,80 kr (ord lösnrpris)
  • 2 nr av tidningen
  • Laser, värde 299 kr
  • Laser

Totalt värde 466,80 kr

Du sparar hela 337,80 kr!
Erbjudande 129kr
Frakt 49 kr
Du betalar 178 kr

Gör det själv

  • 2 nr av tidningen
  • Laser
Totalt värde 466,80 kr!
Erbjudande 129kr
Frakt 49 kr
Du betalar 178 kr
Beställ

Efter introduktionserbjudandet övergår prenumerationen i en

bekväm tillsvidareprenumeration som kan avslutas när som helst.

Fakta: Gör det själv

Tidningen Gör det själv är tidningen för dig som älskar att pyssla i hemmet, jobbar mer eget hantverk eller som helt enkelt älskar att göra saker själv! Tidningen bjuder på roligt innehåll både för dig som är nybörjare men även för dig som redan är lite varm i kläderna. Du får enkla steg-för-steg guider med pedagogiska bilder som visar precis hur du ska få bästa resultat av ditt projekt!
Bonnier Publications delade ut den första utgåvan av denna tidskrift 1981. Den delas idag ut till ca 27 500 prenumeranter. De allra flesta prenumeranter är villa eller radhusägare men eftersom tidningen också innehåller mindre inomhus-projekt så är detta något även för dig som bor i lägenhet!
  • Land: Sverige / Språk: Svenska
  • Utgåvor/år: 19 / Förlag: Bonnier Publications International AS
  • Startår: 1981 / Chefredaktör: Rune Michaelsen / Upplaga: 40000

Beställ
2170E110-9FED-403D-924C-8EFD6AF61168