Endast
77 kvar!
5 nr
av

ELLE Decoration

+ Lyxiga premier 189 kr

Lyxiga premier
Premie

Elle Decoration

  • "En inredningstidning av hög kvalité!" - Emelie
Läs mer››

Handtvål & handkräm från
Den Gamla Tvålfabriken

I erbjudandet ingår det en handtvål och en handkräm från Den Gamla Tvålfabriken. Dessa produkter håller en hög kvalité och återfuktar huden på djupet under användning. Tvålen innehåller 500 ml och hankrämen innehåller 300 ml. Doft: Citrongräs

Doftljus från Mirrocal

Fint ljus att ha framme som doftar underbart av ”french lace” och har en brinntid på 32 timmar. Doften fungerar lika bra i sovrummet som i badrummet - du väljer själv!

5 nr + Digital prenumeration!

När du beställer Elle Decoration via oss på Tidningsbutiken får du dessutom full digital tillgång till din nya prenumeration digitalt. Läs tidningen vart du vill och njut av härlig inredning vart du än befinner dig.
Värde: 536 kr

1. Fyll i din adress!

Prenumerationsvillkor för ELLE Decoration. Prenumerationsvillkor för Tidningsbutiken.

2. Hur vill du betala?
Ditt erbjudande:
  • 5 nr, ord lösnrpris325kr
  • Lyxiga premier, värde400kr
  • Totalt värde725kr
  • Du betalar endast189kr
  • Du sparar hela536kr
* porto 49kr tillkommer
Beställ!

Prenumerationsvillkor för ELLE Decoration. Prenumerationsvillkor för Tidningsbutiken.

Fakta: ELLE Decoration

ELLE Decoration är tidningen för dig som brinner för interiör och design! Lär dig allt om lite till om vad som är inne just nu, vilka trender vi ska följa och inte följa för att få till drömhemmet alla avgudar. Tidningarna är säsongsbaserade och kommer alltid med givande tips avseende årstiderna. ELLE Decoration är full med härlig inspiration och fortsätter att leverera hög kvalité vid varje utgivning! Tidningen finns på flera olika språk i flera olika länder.
Tidningen är på svenska och kommer ut med 10 inspirationsrika utgåvor varje år och ansvarig utgivare är Aller Media AB. ELLE Decoration grundades redan 1992 och har länge varit en given favorit på marknaden. Ta del av det senaste inom design, läs spännande artiklar och reportage och få schyssta shoppingtips. Som chefredaktör finner vi Svante Öquist. Beställ hem din nya prenumeration på ELLE Decoration redan idag – du kommer inte att bli besviken!
  • Land: Sverige / Språk: Svenska
  • Utgåvor/år: 10 / Förlag: Aller Media
  • Startår: 1992 / Chefredaktör: Svante Öquist / Upplaga: 55900