Just nu!
48 sålda!
4 nr
av

Fixa

+ Väska & Kruka 149 kr

Väska & Kruka
Premie

Fixa

  • "Vackra reportage och massor av tips för hur man kan få sin egen trädgård mysig och vacker." - Helena
Läs mer››
Detta ingår:

Väska från Ceannis

Den här gråa väskan med blommor är både snygg och praktisk. Ta med dig den nästa gång du ska gå till mataffären eller varför inte när du åker till din sysselsättning. Du stänger väskan med en knapp som har magnetlås. Väskans rem är lagom lång för att du ska kunna bära den bekvämt på din axel.
Storlek: 30x35 cm
Värde: 350 kr

Detta ingår:

Örtkruka från Sagaform

En praktisk bevattningskruka som passar perfekt för färska örter eller hyacinter. Du vattnar din växt enkelt via en liten öppning i krukans hörn.
Material: Stengods
Storlek: 130x130x86 mm
Värde: 199 kr

Detta ingår:

4 nr + digital prenumeration!

Du får 4 nr av tidningen Fixa och full digital tillgång till din prenumeration digitalt. Du kan smidigt hämta hem appen och knappa in ditt personnummer för att få tillgång till ditt konto.
Värde: 260 kr

1. Fyll i din adress!

Efter ditt introduktionserbjudande får du tidningen i en bekväm tillsvidareprenumeration, portofritt direkt hem i brevlådan! Genom att klicka Beställ godkänner du villkoren för Tidningsbutiken och Fixa.

2. Hur vill du betala?
Ditt erbjudande:
  • 4 nr, ord lösnrpris276kr
  • Väska & Kruka, värde549kr
  • Totalt värde825kr
  • Du betalar endast149kr
  • Du sparar hela676kr
* porto 49kr tillkommer
Beställ!

Genom att klicka Beställ godkänner du villkoren för Tidningsbutiken och Fixa.

Fakta: Fixa

Ser du dig själv som lite av en hemmafixare med gröna fingrar? Då är detta tidningen för dig! Tidningen Fixa inriktar sig på till dig som såväl novis som expert och hjälper dig med tips och råd hur du på bästa sätt når ditt egna lilla paradis. Här finner du reportage om både större och mindre projekt för dig att bita tänderna i och vackra uppslag på blommande rabatter som inspirerar sina läsare. Utveckla tidigare fiaskon i trädgården till fullständiga succéer! Börja prenumerera på tidningen Fixa redan idag och ta del av de fina premierna.
Tidningen Fixa ser trädgården som en förlängning av hemmet och vill oavsett årstid få dig som läsare att spendera mer tid utomhus med din favorithobby. Få tips om hur du lyckas bäst med allt från stenläggning till garagerenovering. Detta är en uppskattad gör-det-själv-tidning som inspirerats av det populära magasinet Allt om Trädgården. Tidningen Fixa lyfter även smarriga recept att bjuda både vänner och familj på ute i det nya uterummet eller på picknickfilten. Tidningen delas ut av Bonnier Magazines & Brands AB där Viveka Ljungström sitter som chefredaktör. Det delas ut 4 stycken säsongsbaserade och efterlängtade utgåvor varje år.
  • Land: Sverige / Språk: Svenska
  • Utgåvor/år: 4 / Förlag: Bonnier Magazines & Brands AB
  • Chefredaktör: Viveka Ljungström /
2170E110-9FED-403D-924C-8EFD6AF61168