Just nu!
64 sålda!
4 nr
av

Fixa

+ 4 Glas+handduk 179 kr

4 Glas+handduk
Premie

Fixa

  • "Vackra reportage och massor av tips för hur man kan få sin egen trädgård mysig och vacker." - Helena
Läs mer››
Detta ingår:

4 picknickglas från Sagaform

Ta möjligheten att duka upp din picknick med stil! Du får 4 picknicglas i tålig akrylplast från det kända märket Sagaform. Dessa ser ut som riktigt lyxiga glas, men håller om du tappar dem i marken.
Glasen rymmer 30 cl och är 11 cm höga.
Värde: 199 kr

Detta ingår:

Härlig hamamhandduk

Det ingår dessutom en handvävd hamamhandduk när du beställer. Den är tunn och har fransar på kortsidorna. Perfekta att ha med sig till stranden under exempelvis semestern.
Storlek: 70 x 140 cm
Material: 100% bomull
Tvättråd: 40 grader, ej torktumling
Värde: 249 kr

Detta ingår:

4 nr + digital prenumeration!

Du får 3 nr av tidningen Fixa och full digital tillgång till din prenumeration digitalt. Du kan smidigt hämta hem appen och knappa in ditt personnummer för att få tillgång till ditt konto.
Värde: 177 kr

1. Fyll i din adress!

Efter ditt introduktionserbjudande får du tidningen i en bekväm tillsvidareprenumeration, portofritt direkt hem i brevlådan! Genom att klicka Beställ godkänner du villkoren för Tidningsbutiken och Fixa.

2. Hur vill du betala?
Ditt erbjudande:
  • 4 nr, ord lösnrpris260kr
  • 4 Glas+handduk, värde448kr
  • Totalt värde708kr
  • Du betalar endast179kr
  • Du sparar hela529kr
* porto 49kr tillkommer
Beställ!

Genom att klicka Beställ godkänner du villkoren för Tidningsbutiken och Fixa.

Fakta: Fixa

Ser du dig själv som lite av en hemmafixare med gröna fingrar? Då är detta tidningen för dig! Tidningen Fixa inriktar sig på till dig som såväl novis som expert och hjälper dig med tips och råd hur du på bästa sätt når ditt egna lilla paradis. Här finner du reportage om både större och mindre projekt för dig att bita tänderna i och vackra uppslag på blommande rabatter som inspirerar sina läsare. Utveckla tidigare fiaskon i trädgården till fullständiga succéer! Börja prenumerera på tidningen Fixa redan idag och ta del av de fina premierna.
Tidningen Fixa ser trädgården som en förlängning av hemmet och vill oavsett årstid få dig som läsare att spendera mer tid utomhus med din favorithobby. Få tips om hur du lyckas bäst med allt från stenläggning till garagerenovering. Detta är en uppskattad gör-det-själv-tidning som inspirerats av det populära magasinet Allt om Trädgården. Tidningen Fixa lyfter även smarriga recept att bjuda både vänner och familj på ute i det nya uterummet eller på picknickfilten. Tidningen delas ut av Bonnier Magazines & Brands AB där Viveka Ljungström sitter som chefredaktör. Det delas ut 4 stycken säsongsbaserade och efterlängtade utgåvor varje år.
  • Land: Sverige / Språk: Svenska
  • Utgåvor/år: 4 / Förlag: Bonnier Magazines & Brands AB
  • Chefredaktör: Viveka Ljungström /
2170E110-9FED-403D-924C-8EFD6AF61168