Helårsprenumeration 4 nr
av

Fixa

+ Inrednings-kit 169 kr

Inrednings-kit
Premie

Fixa

  • "Vackra reportage och massor av tips för hur man kan få sin egen trädgård mysig och vacker." - Helena
Läs mer››
Detta ingår:

Vit terrakottakruka

Du får en vackert vitglaserad terrakottakruka med tillhörande guldglaserat fat. Perfekt för dig som exempelvis vill ha lite gröna örter i köket med en finare finish. Storlek: 9 cm i diameter, 10 cm hög.
Värde: 229 kr

Detta ingår:

Somriga kökshanddukar

Man kan aldrig få nog av kökshanddukar och dessa kommer i ett klassiskt somrigt utseendet med småblommigt mönster. Handdukarna har måtten 50 x 60 cm.
Värde: 99kr

Detta ingår:

4 nr + digital prenumeration!

Du får 4 nr av tidningen Fixa och full digital tillgång till din prenumeration digitalt. Du kan smidigt hämta hem appen och knappa in ditt personnummer för att få tillgång till ditt konto.
Värde: 300 kr

1. Fyll i din adress!

Efter ditt introduktionserbjudande får du tidningen i en bekväm tillsvidareprenumeration, portofritt direkt hem i brevlådan!
Genom att klicka Beställ godkänner du villkoren för Tidningsbutiken och Fixa.

2. Hur vill du betala?
Ditt erbjudande:
  • 4 nr, ord lösnrpris300kr
  • Inrednings-kit, värde328kr
  • Totalt värde628kr
  • Du betalar endast169kr
  • Du sparar hela459kr
* porto 59kr tillkommer
Beställ!

Efter ditt introduktionserbjudande får du tidningen i en bekväm tillsvidareprenumeration, portofritt direkt hem i brevlådan!
Genom att klicka Beställ godkänner du villkoren för Tidningsbutiken och Fixa.

Fakta: Fixa

Ser du dig själv som lite av en hemmafixare med gröna fingrar? Då är detta tidningen för dig! Tidningen Fixa inriktar sig på till dig som såväl novis som expert och hjälper dig med tips och råd hur du på bästa sätt når ditt egna lilla paradis. Här finner du reportage om både större och mindre projekt för dig att bita tänderna i och vackra uppslag på blommande rabatter som inspirerar sina läsare. Utveckla tidigare fiaskon i trädgården till fullständiga succéer! Börja prenumerera på tidningen Fixa redan idag och ta del av de fina premierna.
Tidningen Fixa ser trädgården som en förlängning av hemmet och vill oavsett årstid få dig som läsare att spendera mer tid utomhus med din favorithobby. Få tips om hur du lyckas bäst med allt från stenläggning till garagerenovering. Detta är en uppskattad gör-det-själv-tidning som inspirerats av det populära magasinet Allt om Trädgården. Tidningen Fixa lyfter även smarriga recept att bjuda både vänner och familj på ute i det nya uterummet eller på picknickfilten. Tidningen delas ut av Bonnier Magazines & Brands AB där Viveka Ljungström sitter som chefredaktör. Det delas ut 4 stycken säsongsbaserade och efterlängtade utgåvor varje år.
  • Land: Sverige / Språk: Svenska
  • Utgåvor/år: 4 / Förlag: Bonnier Magazines & Brands AB
  • Chefredaktör: Viveka Ljungström /
2170E110-9FED-403D-924C-8EFD6AF61168