Just nu!
48 sålda!
3 nr
av

Fixa

+ Trädgårds-kit 159 kr

Trädgårds-kit
Premie
I din prenumeration ingår det:

Trädgårdsset från Esschert Design

Det perfekta setet för trädgårdsentusiasten: en blomsterspruta, en spade och en kratta. Redskapen är perfekta för att hantera mindre plantor och kan hängas upp i läderremmen när de inte används.

Blomsterspruta:
Längd: 9 cm
Bredd: 7,4 cm
Höjd: 17,2 cm
Volym: 0,32 l
Spade och kratta: längd: 16 cm

Värde 278 kr

Ditt erbjudande

Fixa

  • 3 nr av Fixa , värde 255 kr (ord lösnrpris)
  • 3 nr av tidningen
  • Trädgårds-kit, värde 278 kr
  • Trädgårds-kit

Totalt värde 533 kr

Du sparar hela 374 kr!
Erbjudande 159kr
Frakt 69 kr
Du betalar 228 kr

Fixa

  • 3 nr av tidningen
  • Trädgårds-kit
Totalt värde 533 kr!
Erbjudande 159kr
Frakt 69 kr
Du betalar 228 kr
Beställ

Efter introduktionserbjudandet övergår prenumerationen i en

bekväm tillsvidareprenumeration som kan avslutas när som helst. Gäller ej Di DIgital.

Fakta: Fixa

Är du en av dem som älskar att fixa hemma i trädgården? Vill du få inspiration, tips och råd om hur du kan skapa en vacker, trivsam och prunkande oas som bjuder in till både njutning och fest? Då är tidningen Fixa något för dig! Fixa kommer ut fyra gånger per år, en gång per årstid, och är fullmatad med reportage, guider, intervjuer och idéer för att göra din trädgård till en förlängning av ditt hem. Här hittar du allt från att plantera blommor, grönsaker och frukt till att bygga härliga uteplatser, pergolor, växthus och dammar. Du får också lära dig om de senaste trenderna, produkterna och teknikerna inom trädgårdsdesign och -skötsel.
Fixa är en tidning som vill inspirera dig att ha kul med din trädgård, oavsett om du är nybörjare eller erfaren. Du får massor av lekfulla, nyfikna och hållbara tips som passar alla typer av trädgårdar och plånböcker. Du får också ta del av andra trädgårdsälskares erfarenheter, utmaningar och lösningar. Fixa är en tidning som har glimten i ögat och som vill sprida positiv energi och kreativitet. Om du prenumererar på Fixa får du en fantastisk tidning direkt hem i brevlådan. Så vad väntar du på? Beställ din prenumeration på Fixa idag och upptäck hur roligt och enkelt det är att fixa din drömträdgård. Du kommer inte att ångra dig! Fixa är tidningen som ger dig trygghet, förtroende och kvalitet i din trädgårdshobby. Fixa är tidningen för dig som vill fixa mer!
  • Land: Sverige / Språk: Svenska
  • Utgåvor/år: 4 / Förlag: / Bonnier News AB
  • Chefredaktör: Anna G Tufvesson /

Beställ
2170E110-9FED-403D-924C-8EFD6AF61168