Helårsprenumeration 4 nr
av

Fixa

+ Fina premier 169 kr

Fina premier
Premie

Fixa

  • "Vackra reportage och massor av tips för hur man kan få sin egen trädgård mysig och vacker." - Helena
Läs mer››
Detta ingår:

Handkräm från Weleda

En handkräm full med berikande antioxidanter och ekologiska produkter. Händerna känns alltid återfuktade och mjuka och skyddar dem dessutom från yttre påverkan. Innehåller: 50 ml
Värde: 79 kr

Detta ingår:

Duschkräm från Weleda

Det ingår dessutom en ekologisk duschkräm som innehåller nattljusolja och olja från macadamianötter som återfuktar och vårdar huden. Innehåller dessutom exfolierande socker och kokostensider. Doft: Magnolia, kardemumma och sandelträ.
Värde: 79 kr

Detta ingår:

2 handdukar

Få dessutom dessa fina handdukar som gåva. De har en klassisk design med bubblig frotté i 100% bomull. Storlek på handdukarna: 30x50 cm
Färg: Roströd
Värde: 99 kr

Detta ingår:

4 nr + digital prenumeration!

Du får 4 nr av tidningen Fixa och full digital tillgång till din prenumeration digitalt. Du kan smidigt hämta hem appen och knappa in ditt personnummer för att få tillgång till ditt konto.
Värde: 300 kr

1. Fyll i din adress!

Efter ditt introduktionserbjudande får du tidningen i en bekväm tillsvidareprenumeration, portofritt direkt hem i brevlådan!
Genom att klicka Beställ godkänner du villkoren för Tidningsbutiken och Fixa.

2. Hur vill du betala?
Ditt erbjudande:
  • 4 nr, ord lösnrpris300kr
  • Fina premier, värde257kr
  • Totalt värde557kr
  • Du betalar endast169kr
  • Du sparar hela388kr
* porto 59kr tillkommer
Beställ!

Efter ditt introduktionserbjudande får du tidningen i en bekväm tillsvidareprenumeration, portofritt direkt hem i brevlådan!
Genom att klicka Beställ godkänner du villkoren för Tidningsbutiken och Fixa.

Fakta: Fixa

Ser du dig själv som lite av en hemmafixare med gröna fingrar? Då är detta tidningen för dig! Tidningen Fixa inriktar sig på till dig som såväl novis som expert och hjälper dig med tips och råd hur du på bästa sätt når ditt egna lilla paradis. Här finner du reportage om både större och mindre projekt för dig att bita tänderna i och vackra uppslag på blommande rabatter som inspirerar sina läsare. Utveckla tidigare fiaskon i trädgården till fullständiga succéer! Börja prenumerera på tidningen Fixa redan idag och ta del av de fina premierna.
Tidningen Fixa ser trädgården som en förlängning av hemmet och vill oavsett årstid få dig som läsare att spendera mer tid utomhus med din favorithobby. Få tips om hur du lyckas bäst med allt från stenläggning till garagerenovering. Detta är en uppskattad gör-det-själv-tidning som inspirerats av det populära magasinet Allt om Trädgården. Tidningen Fixa lyfter även smarriga recept att bjuda både vänner och familj på ute i det nya uterummet eller på picknickfilten. Tidningen delas ut av Bonnier Magazines & Brands AB där Viveka Ljungström sitter som chefredaktör. Det delas ut 4 stycken säsongsbaserade och efterlängtade utgåvor varje år.
  • Land: Sverige / Språk: Svenska
  • Utgåvor/år: 4 / Förlag: Bonnier Magazines & Brands AB
  • Chefredaktör: Viveka Ljungström /
2170E110-9FED-403D-924C-8EFD6AF61168