5 nr
av

Sköna hem

+ Rituals-kit 199 kr

Rituals-kit
Premie

Sköna Hem

  • "Min favorit, bra tidning med inspiration till mitt hem." - Karin
Läs mer››

Tvål från Rituals

Det ingår en vårdande tvål men en ljuvlig doft från det omtyckta märket Rituals. Perfekt att använda som hand- eller kroppstvål. Njut av Rituals höga kvalité på produkter och upptäck din nya favorittvål. Har en ljuvlig doft av jasmin, citrus och pion.
Värde: 115 kr

Doftstickor från Rituals

Du får även dessa underbara doftstickor när du beställer Sköna Hem. Sprider en mild och härlig doft i ditt hem. Doftstickorna kan placeras i såväl badrummet som i vardagsrummet. Stickorna är även en vacker inredningsdetalj i ditt hem. Oljan är baserad på samma ingredienser som tvålen och innehåller 100 ml.
Värde: 215 kr

5 nr + digital prenumeration!

Du får dessutom tillgång till prenumerationen digitalt. Logga in på din smartphone eller läsplatta och ta del av härlig inspiration vart du än befinner dig.
Värde: 425 kr

1. Fyll i din adress!

Efter ditt introduktionserbjudande får du tidningen i en bekväm tillsvidareprenumeration, portofritt direkt hem i brevlådan!
Genom att klicka Beställ godkänner du villkoren för Tidningsbutiken och Sköna hem.

2. Hur vill du betala?
Ditt erbjudande:
  • 5 nr, ord lösnrpris425kr
  • Rituals-kit, värde330kr
  • Totalt värde755kr
  • Du betalar endast199kr
  • Du sparar hela556kr
* porto 59kr tillkommer
Beställ!

Efter ditt introduktionserbjudande får du tidningen i en bekväm tillsvidareprenumeration, portofritt direkt hem i brevlådan!
Genom att klicka Beställ godkänner du villkoren för Tidningsbutiken och Sköna hem.

Fakta: Sköna hem

Sköna hem är tidningen för dig som älskar inredning och söker inspiration till ditt egna hem. Sköna hem står för kvalité, trender och traditioner. Detta är något Sköna hem har levererar i 14 nummer per år och har gjort det sedan 1979 då den första tidningen kom ut. Sköna hem är Sveriges ledande inredningsmagasin med en upplaga på 93 600.
Sköna hem ger dig förutom massvis av inspiration en uppsjö av köpråd och tips för att du skall kunna skapa ditt alldeles egna drömhem. Det spelar ingen roll om du bor i villa, lägenhet eller radhus här finner du inspiration för rummet och för alla typer av boende från slott till koja. Så passa på att börja prenumerera redan idag på Sköna hem och du får fina premier att piffa upp hemmet med.
  • Land: Sverige / Språk: Svenska
  • Utgåvor/år: 14 / Förlag: Bonnier Magazines & Brands AB
  • Startår: 1979 / Chefredaktör: Claes Blom / Upplaga: 93600
2170E110-9FED-403D-924C-8EFD6AF61168