5 nr
av

Sköna hem

+ Lyxigt set 199 kr

Lyxigt set
Premie

Sköna Hem

  • "Min favorit, bra tidning med inspiration till mitt hem." - Karin
Läs mer››

Nothern Dawn handtvål & handlotion från Meraki

Väldoftande och skonsamma för huden! Detta lyxiga set från Meraki passar utmärkt att ha på handfatet, i tvättstugan eller i köket. Med sitt ekologiskt certifierade innehåll fungerar de utmärkt för daglig användning. Doftar ljuvligt av apelsin, patchouli och cederträ.
Värde: 290 kr

2 handdukar

Få 2 lyxiga frottéhanddukar i klassisk design. Handdukarna är vita med en randig struktur och passar in i alla typer av hem. Storlek på handdukarna: 30x50 cm
Värde: 99 kr

5 nr + digital prenumeration!

Du får dessutom tillgång till prenumerationen digitalt. Logga in på din smartphone eller läsplatta och ta del av härlig inspiration vart du än befinner dig.
Värde: 425 kr

1. Fyll i din adress!

Efter ditt introduktionserbjudande får du tidningen i en bekväm tillsvidareprenumeration, portofritt direkt hem i brevlådan!
Genom att klicka Beställ godkänner du villkoren för Tidningsbutiken och Sköna hem.

2. Hur vill du betala?
Ditt erbjudande:
  • 5 nr, ord lösnrpris425kr
  • Lyxigt set, värde389kr
  • Totalt värde814kr
  • Du betalar endast199kr
  • Du sparar hela615kr
* porto 59kr tillkommer
Beställ!

Efter ditt introduktionserbjudande får du tidningen i en bekväm tillsvidareprenumeration, portofritt direkt hem i brevlådan!
Genom att klicka Beställ godkänner du villkoren för Tidningsbutiken och Sköna hem.

Fakta: Sköna hem

Sköna hem är tidningen för dig som älskar inredning och söker inspiration till ditt egna hem. Sköna hem står för kvalité, trender och traditioner. Detta är något Sköna hem har levererar i 14 nummer per år och har gjort det sedan 1979 då den första tidningen kom ut. Sköna hem är Sveriges ledande inredningsmagasin med en upplaga på 93 600.
Sköna hem ger dig förutom massvis av inspiration en uppsjö av köpråd och tips för att du skall kunna skapa ditt alldeles egna drömhem. Det spelar ingen roll om du bor i villa, lägenhet eller radhus här finner du inspiration för rummet och för alla typer av boende från slott till koja. Så passa på att börja prenumerera redan idag på Sköna hem och du får fina premier att piffa upp hemmet med.
  • Land: Sverige / Språk: Svenska
  • Utgåvor/år: 14 / Förlag: Bonnier Magazines & Brands AB
  • Startår: 1979 / Chefredaktör: Claes Blom / Upplaga: 93600
2170E110-9FED-403D-924C-8EFD6AF61168