Just nu!
48 sålda!
8 nr
av

Sköna hem

+ Rödvinsglas 299 kr

Rödvinsglas
Premie

Sköna Hem

  • "Min favorit, bra tidning med inspiration till mitt hem." - Karin
Läs mer››

4 rödvinsglas från Iittala

Vackert framtagna rödvinsglas från Iittala ur den omtalade serien Essence. Formgivaren bakom dessa glas är Alfredo Häberli och skapades 2001.Alfredos tanke bakom formgivningen var; Att med så få glas som möjligt kunna servera hela spektra av goda viner.

Med en strävan efter att skapa tidlöst, vackra ikoner ligger Iittala ständigt i framkant med sina kreationer. Serien Essence är och kommer att fortsätta vara en tidlöst vacker serie genom tiderna!
Rymmer: 45 cl
Värde: 676 kr

8 nr + digital prenumeration!

Du får hela 8 nr av Sveriges största inredningstidning. Som prenumerant får du även läsa tidningen digitalt på telefonen eller läsplattan.
Värde: 520 kr

1. Fyll i din adress!

Efter ditt introduktionserbjudande får du tidningen i en bekväm tillsvidareprenumeration, portofritt direkt hem i brevlådan! Prenumerationsvillkor för Sköna hem. Prenumerationsvillkor för Tidningsbutiken.

2. Hur vill du betala?
Ditt erbjudande:
  • 8 nr, ord lösnrpris520kr
  • Rödvinsglas, värde676kr
  • Totalt värde1 196kr
  • Du betalar endast299kr
  • Du sparar hela897kr
* porto 99kr tillkommer
Beställ!

Prenumerationsvillkor för Sköna hem. Prenumerationsvillkor för Tidningsbutiken.

Fakta: Sköna hem

Sköna hem är tidningen för dig som älskar inredning och söker inspiration till ditt egna hem. Sköna hem står för kvalité, trender och traditioner. Detta är något Sköna hem har levererar i 14 nummer per år och har gjort det sedan 1979 då den första tidningen kom ut. Sköna hem är Sveriges ledande inredningsmagasin med en upplaga på 93 600.
Sköna hem ger dig förutom massvis av inspiration en uppsjö av köpråd och tips för att du skall kunna skapa ditt alldeles egna drömhem. Det spelar ingen roll om du bor i villa, lägenhet eller radhus här finner du inspiration för rummet och för alla typer av boende från slott till koja. Så passa på att börja prenumerera redan idag på Sköna hem och du får fina premier att piffa upp hemmet med.
  • Land: Sverige / Språk: Svenska
  • Utgåvor/år: 14 / Förlag: Bonnier Magazines & Brands AB
  • Startår: 1979 / Chefredaktör: Claes Blom / Upplaga: 93600