2 nr
av

Gods & Gårdar

159 kr
I din prenumeration ingår det:

2 nr + Digital tillgång

I erbjudandet ingår det 4 tidningar i pappersform och i digital form. När du blivit prenumerant kan du ladda ned appen och logga in med ditt prenumerationsnummer - klart!
Värde: 198 kr

Ditt erbjudande

Gods & Gårdar

  • 2 nr av Gods & Gårdar , värde 238 kr (ord lösnrpris)
  • 2 nr av tidningen

Totalt värde 238 kr

Du sparar hela 79 kr!
Erbjudande 159kr
Frakt 0 kr
Du betalar 159 kr

Gods & Gårdar

  • 2 nr av tidningen
Totalt värde 238 kr!
Erbjudande 159kr
Frakt 0 kr
Du betalar 159 kr
Beställ

Efter introduktionserbjudandet övergår prenumerationen i en

bekväm tillsvidareprenumeration som kan avslutas när som helst. Gäller ej Di DIgital.

Fakta: Gods & Gårdar

Drömmer du om att bo på en herrgård, ett slott eller en gård? Vill du få en inblick i hur det är att leva i en historisk och vacker miljö? Då är tidningen Gods & Gårdar perfekt för dig! Gods & Gårdar kommer ut sex gånger per år och tar dig med till Sveriges vackraste gårdar, slott och herresäten. Här får du läsa om familjerna som bor där, deras historia, passion och livsstil. Du får också se fantastiska bilder på deras hem, inredning, konst, antikviteter och trädgårdar.
Gods & Gårdar är en tidning som vill inspirera dig att njuta av det goda livet, oavsett om du bor på landet eller i stan. Du får tips och råd om hur du kan skapa en klassisk och elegant stil i ditt eget hem, med hjälp av byggnadsvård, exklusiv shopping och smarta lösningar. Du får också lära dig mer om svensk historia, kultur, mat och dryck, genom spännande reportage, intervjuer och recept. Beställ din prenumeration på Gods & Gårdar via Tidningsbutiken och upplev det bästa av svensk herrgårdskultur. Gods & Gårdar är tidningen som ger dig lyx, kvalitet och inspiration i din vardag. Gods & Gårdar är tidningen för dig som helt enkelt älskar gods och gårdar!
  • Land: Sverige / Språk: Svenska
  • Utgåvor/år: 12 / Förlag: Bonnier News AB / Mediafy Magazines AB
  • Startår: 1996 / Chefredaktör: Helene Arkhem / Räckvidd: 87000

Beställ
2170E110-9FED-403D-924C-8EFD6AF61168