4 nr
av

Gods & Gårdar

198 kr
I din prenumeration ingår det:

4 nr + Digital tillgång

I erbjudandet ingår det 4 tidningar i pappersform och i digital form. När du blivit prenumerant kan du ladda ned appen och logga in med ditt prenumerationsnummer - klart!
Värde: 396 kr

Ditt erbjudande

Gods & Gårdar

  • 4 nr av Gods & Gårdar , värde 396 kr (ord lösnrpris)
  • 4 nr av tidningen

Totalt värde 396 kr

Du sparar hela 198 kr!
Erbjudande 198kr
Frakt 0 kr
Du betalar 198 kr

Gods & Gårdar

  • 4 nr av tidningen
Totalt värde 396 kr!
Erbjudande 198kr
Frakt 0 kr
Du betalar 198 kr
Beställ

Efter introduktionserbjudandet övergår prenumerationen i en

bekväm tillsvidareprenumeration som kan avslutas när som helst.

Fakta: Gods & Gårdar

Drunknar du ofta i dagdrömmar om inredning? Har du en svaghet för äldre möbler och miljöer? Då har du funnit din framtida älsklingstidning! Tidningen Gods & Gårdar tar med dig på en resa till fantastiska miljöer som bjuder på det mesta. Upptäck underbara och personliga gods och gårdar runtomkring hela Sverige. Läs de spännande reportagen om personerna bakom dessa skapelser. Personerna som dagligen jobbar på att bevara ett arv eller renoverar en tidigare förfallen byggnad till ett smärre paradis. Få värdefulla tips och idéskapande inspiration från den omtyckta tidningen Gods & Gårdar!
Funderar du på att börja prenumerera på Gods & Gårdar? Detta är en tidning som inte bara lyfter vackra miljöer utan tar även upp goda recept på såväl mat som dryck, kommer med trädgårdstips och användbara byggnadsråd. Tidningen delas ut av förlaget Bonnier Magazines & Brands AB. Här finner vi Erika Funke som chefredaktör. Gods & Gårdar delas ut med 12 vackra tidningar per år. Unna dig att dagdrömma om alla dessa vackra herrgårdar och slott – köp en prenumeration till dig själv eller någon annan inredningstokig vän i din närhet. Välkommen som prenumerant på tidningen Gods & Gårdar!
  • Land: Sverige / Språk: Svenska
  • Utgåvor/år: 12 / Förlag: Bonnier News AB /
  • Startår: 1996 / Chefredaktör: Erika Funke / Räckvidd: 87000

Beställ
2170E110-9FED-403D-924C-8EFD6AF61168