Just nu!
36 sålda!
6 nr
av

Allt i Hemmet

+ Inredningsset 199 kr

Inredningsset
Premie

Allt i Hemmet

  • "Allt i Hemmet har verkligen lite av ALLT." - Ida
Läs mer››
Detta ingår:

Sammetsnecessär

Nu kan du förvara dina skönhetsprodukter i denna lyxiga necessär i mörk sammet. Den är så pass fin att man inte behöver ställa undan den efter användning – låt den stå framme och bli en del av inredningen! Storlek: 17 x 12 x 6 cm. Material: Polyestersammet
Värde: 99 kr

Detta ingår:

Lavendel-doftljus

Ett stilrent doftljus som även är en fin inredningsdetalj. Ljuset kommer i en svart behållare med ett stilrent trälock.
Storlek: 7 x 6,3 cm. Brinntid: 35 timmar
Värde: 149 kr

Detta ingår:

2 frottéhanddukar

Få 2 lyxiga frottéhanddukar från i klassisk design. Handdukarna är gråa och kommer inslagna med ett lyxigt naturfärgat snöre. Storlek på handdukarna: 30x50 cm
Värde: 99 kr

Detta ingår:

6 nr + digital prenumeration!

Läs tidningen i pappersform och digitalt! I din nya prenumeration ingår det även full tillgång till tidningen digitalt. Ladda ned appen på läsplattan eller telefonen och ta med dig tidningen överallt.
Värde: 372 kr

1. Fyll i din adress!

Efter ditt introduktionserbjudande får du tidningen i en bekväm tillsvidareprenumeration, portofritt direkt hem i brevlådan. Du betalar då 65 kr/nummer (med reservation för moms- och prisändringar). Genom att klicka Beställ godkänner du villkoren för Tidningsbutiken och Allt i Hemmet.

2. Hur vill du betala?
Ditt erbjudande:
  • 6 nr, ord lösnrpris390kr
  • Inredningsset, värde347kr
  • Totalt värde737kr
  • Du betalar endast199kr
  • Du sparar hela538kr
* porto 59kr tillkommer
Beställ!

Genom att klicka Beställ godkänner du villkoren för Tidningsbutiken och Allt i Hemmet.

Fakta: Allt i Hemmet

Tidningen Allt i Hemmet är för dig som är intresserad av inredning och vill hitta inspiration till ett trivsamt och vackert hem. Allt i Hemmet är en av Sveriges mest lästa inredningstidningar och passar till alla, oavsett om du bor i en lägenhet, villa eller radhus. Här finns inspiration för alla rum! Du får även mängder med matnyttiga tips och råd för att skapa det hemmet du önskar.
Allt i Hemmet grundades redan 1956 och ges ut med 12 nummer per år av Bonnier Magazines & Brands AB. Läs intressanta hemma hos reportage och möt personerna bakom drömhemmen och hör deras historia. Stora bildreportage och hög kvalité på artiklar kommer inspirera till ditt hem och hjälpa dig när du sitter fast och blivit hemmablind. Så börja prenumerera på Allt i Hemmet idag och få fina inredningsdetaljer att piffa ditt hem med!
  • Land: Sverige / Språk: Svenska
  • Utgåvor/år: 13 / Förlag: Bonnier Magazines & Brands AB / Mediafy
  • Startår: 1956 / Chefredaktör: Johanna Boström /
2170E110-9FED-403D-924C-8EFD6AF61168