6 nr
av

Allt i Hemmet

+ Badrums-set 199 kr

Badrums-set
Premie

Allt i Hemmet

  • "Allt i Hemmet har verkligen lite av ALLT." - Ida
Läs mer››
Detta ingår:

Lyxig tvål från Savon de Marseille

Denna härliga tvål går att använda som handtvål såväl som kroppstvål i duschen. Den kommer i en praktisk pumpflaska och är en favorit bland många. Innehållet är enbart vegetabiliskt vilket gör tvålen både vårdande och återfuktande. Storlek: 300 ml
Värde: 179 kr

Detta ingår:

Handkräm från Savon de Marseille

Från samma serie får du även en mjukgörande och återfuktande handtvål. Den absorberas snabbt in i huden vilket gör att den inte upplevs kladdig. Innehåller rikliga mängder sheasmör, olivolja och vitamin E för att bibehålla hudens naturliga balans.
Värde: 79 kr

Detta ingår:

2 lyxiga handdukar

Just nu ingår det 2 lyxiga frottéhanddukar i klassisk design i 100% mjuk bomull. Mått: 30×50 cm. Färg: Roströd
Värde 99 kr

Detta ingår:

6 nr + digital prenumeration!

Läs tidningen i pappersform och digitalt! I din nya prenumeration ingår det även full tillgång till tidningen digitalt. Ladda ned appen på läsplattan eller telefonen och ta med dig tidningen överallt.
Värde: 372 kr

1. Fyll i din adress!

Efter ditt introduktionserbjudande får du tidningen i en bekväm tillsvidareprenumeration, portofritt direkt hem i brevlådan. Du betalar då 65 kr/nummer (med reservation för moms- och prisändringar). Genom att klicka Beställ godkänner du villkoren för Tidningsbutiken och Allt i Hemmet.

2. Hur vill du betala?
Ditt erbjudande:
  • 6 nr, ord lösnrpris372kr
  • Badrums-set, värde357kr
  • Totalt värde729kr
  • Du betalar endast199kr
  • Du sparar hela530kr
* porto 59kr tillkommer
Beställ!

Genom att klicka Beställ godkänner du villkoren för Tidningsbutiken och Allt i Hemmet.

Fakta: Allt i Hemmet

Tidningen Allt i Hemmet är för dig som är intresserad av inredning och vill hitta inspiration till ett trivsamt och vackert hem. Allt i Hemmet är en av Sveriges mest lästa inredningstidningar och passar till alla, oavsett om du bor i en lägenhet, villa eller radhus. Här finns inspiration för alla rum! Du får även mängder med matnyttiga tips och råd för att skapa det hemmet du önskar.
Allt i Hemmet grundades redan 1956 och ges ut med 12 nummer per år av Bonnier Magazines & Brands AB. Läs intressanta hemma hos reportage och möt personerna bakom drömhemmen och hör deras historia. Stora bildreportage och hög kvalité på artiklar kommer inspirera till ditt hem och hjälpa dig när du sitter fast och blivit hemmablind. Så börja prenumerera på Allt i Hemmet idag och få fina inredningsdetaljer att piffa ditt hem med!
  • Land: Sverige / Språk: Svenska
  • Utgåvor/år: 12 / Förlag: Bonnier Magazines & Brands AB / Mediafy
  • Startår: 1956 / Chefredaktör: Jenny Oscarsson /
2170E110-9FED-403D-924C-8EFD6AF61168