6 nr
av

Allt i Hemmet

+ 4 glas+ bricka 199 kr

4 glas+ bricka
Premie

Allt i Hemmet

  • "Allt i Hemmet har verkligen lite av ALLT." - Ida
Läs mer››
Detta ingår:

4 picknickglas från Sagaform

Förbered dig inför picknicksäsongen! Du får 4 picknickglas av akrylplast som definitivt klarar av att följa med ut på picknick. Rymmer: 30 cl. Färg: Transparent plast.
Värde 199 kr

Detta ingår:

Love Birds-bricka

Vackert mönstrad bricka designad av Nadja Wedin. Materialet är i plåt och fungerar utmärkt som såväl serverings- som ljusbricka – otroligt fin inredningsdetalj. Brickan är 33 cm i diameter och har en liten kant på 1,8 cm.
Värde: 275 kr

Detta ingår:

6 nr + digital prenumeration!

Läs tidningen i pappersform och digitalt! I din nya prenumeration ingår det även full tillgång till tidningen digitalt. Ladda ned appen på läsplattan eller telefonen och ta med dig tidningen överallt.
Värde: 372 kr

1. Fyll i din adress!

Efter ditt introduktionserbjudande får du tidningen i en bekväm tillsvidareprenumeration, portofritt direkt hem i brevlådan. Du betalar då 65 kr/nummer (med reservation för moms- och prisändringar). Genom att klicka Beställ godkänner du villkoren för Tidningsbutiken och Allt i Hemmet.

2. Hur vill du betala?
Ditt erbjudande:
  • 6 nr, ord lösnrpris372kr
  • 4 glas+ bricka, värde449kr
  • Totalt värde821kr
  • Du betalar endast199kr
  • Du sparar hela622kr
* porto 59kr tillkommer
Beställ!

Genom att klicka Beställ godkänner du villkoren för Tidningsbutiken och Allt i Hemmet.

Fakta: Allt i Hemmet

Tidningen Allt i Hemmet är för dig som är intresserad av inredning och vill hitta inspiration till ett trivsamt och vackert hem. Allt i Hemmet är en av Sveriges mest lästa inredningstidningar och passar till alla, oavsett om du bor i en lägenhet, villa eller radhus. Här finns inspiration för alla rum! Du får även mängder med matnyttiga tips och råd för att skapa det hemmet du önskar.
Allt i Hemmet grundades redan 1956 och ges ut med 12 nummer per år av Bonnier Magazines & Brands AB. Läs intressanta hemma hos reportage och möt personerna bakom drömhemmen och hör deras historia. Stora bildreportage och hög kvalité på artiklar kommer inspirera till ditt hem och hjälpa dig när du sitter fast och blivit hemmablind. Så börja prenumerera på Allt i Hemmet idag och få fina inredningsdetaljer att piffa ditt hem med!
  • Land: Sverige / Språk: Svenska
  • Utgåvor/år: 12 / Förlag: Bonnier Magazines & Brands AB / Mediafy
  • Startår: 1956 / Chefredaktör: Jenny Oscarsson /
2170E110-9FED-403D-924C-8EFD6AF61168