8 nr
av

Allt i Hemmet

+ Inredningsset 299 kr

Inredningsset
Premie

Allt i Hemmet

  • "Allt i Hemmet har verkligen lite av ALLT." - Ida
Läs mer››
Detta ingår:

Vacker pläd i valfri färg

Uppdatera hemmet med denna vackra pläd med fransar och läderdetalj. Välj vilken färg som passar dig bäst! Materialet består av 100% akryl och bör tvättas i 30 grader. 100x140 cm
Värde: 299 kr

Detta ingår:

Keramikljusstake

Komplettera med en ny ljusstake i glaserad keramik. Passar utmärkt såväl i vardagsrummet som på köksbordet under en mysig middag. Diameter, höjd: 10x3 cm
Värde: 129 kr

Detta ingår:

8 nr + digital prenumeration!

Läs tidningen i pappersform och digitalt! I din nya prenumeration ingår det även full tillgång till tidningen digitalt. Ladda ned appen på läsplattan eller telefonen och ta med dig tidningen överallt.
Värde: 496 kr

1. Premieval
Färg
Inredningsset
2. Fyll i din adress!

Efter ditt introduktionserbjudande får du tidningen i en bekväm tillsvidareprenumeration, portofritt direkt hem i brevlådan. Du betalar då 65 kr/nummer (med reservation för moms- och prisändringar). Genom att klicka Beställ godkänner du villkoren för Tidningsbutiken och Allt i Hemmet.

3. Hur vill du betala?
Ditt erbjudande:
  • 8 nr, ord lösnrpris496kr
  • Inredningsset, värde428kr
  • Totalt värde924kr
  • Du betalar endast299kr
  • Du sparar hela625kr
* porto 79kr tillkommer
Beställ!

Genom att klicka Beställ godkänner du villkoren för Tidningsbutiken och Allt i Hemmet.

Fakta: Allt i Hemmet

Tidningen Allt i Hemmet är för dig som är intresserad av inredning och vill hitta inspiration till ett trivsamt och vackert hem. Allt i Hemmet är en av Sveriges mest lästa inredningstidningar och passar till alla, oavsett om du bor i en lägenhet, villa eller radhus. Här finns inspiration för alla rum! Du får även mängder med matnyttiga tips och råd för att skapa det hemmet du önskar.
Allt i Hemmet grundades redan 1956 och ges ut med 12 nummer per år av Bonnier Magazines & Brands AB. Läs intressanta hemma hos reportage och möt personerna bakom drömhemmen och hör deras historia. Stora bildreportage och hög kvalité på artiklar kommer inspirera till ditt hem och hjälpa dig när du sitter fast och blivit hemmablind. Så börja prenumerera på Allt i Hemmet idag och få fina inredningsdetaljer att piffa ditt hem med!
  • Land: Sverige / Språk: Svenska
  • Utgåvor/år: 12 / Förlag: Bonnier Magazines & Brands AB / Mediafy
  • Startår: 1956 / Chefredaktör: Jenny Oscarsson /
2170E110-9FED-403D-924C-8EFD6AF61168