Just nu!
53 sålda!
6 nr
av

M-magasin

+ Lyxiga premier 189 kr

Lyxiga premier
Premie

M-Magasin:

  • "Många intressanta artiklar och även många bra tips gällande allt från recept till träning." - Lotta
Läs mer››
Detta ingår:

Fin poncho

I erbjudandet får du välja mellan en hallonröd eller grå poncho. Riktigt mjuk och härlig att ha på sig då materialet är super-soft acryl. Handtvättas i 40 grader. Storlek: 130 x 160 cm
Värde: 249 kr

Detta ingår:

Clarins Dagkräm

Denna hudkräm från Clarins både vårdar och förebygger ålderstecken i huden. Efter användning får man en fantastik lyster. Den känns väldigt fräsch och tynger inte ned.
Värde: 299 kr

Detta ingår:

Clarins Bronzing Duo

Med en perfekt balans mellan mineraler och naturliga ingredienser får din hud en vacker solkysst look vid användning av denna bronzer. Anpassa den efter din hud med hjälp av de 2 olika nyanserna. Har ett solskydd på SPF 15. Nyans: 02 medium
Värde: 147 kr

Detta ingår:

Moisture Rich Body Lotion

Denna lotion går snabbt in i huden och klibbar inte. Den lämnar efter sig en riktigt härlig doft och arbetar försiktigt bort döda hudceller. Huden blir återfuktad och ökar sin elasticitet. Går bra att använda såväl morgon som kväll. Innehåller: 100 ml
Värde: 200 kr

Detta ingår:

6 nr + digital tillgång!

Utöver papperstidningarna får du dessutom digital tillgång till dina tidningar. Läs tidningen på telefonen eller i surfplattan – vart du än befinner dig. Det går snabbt, smidigt och enkelt! Ladda ned appen och logga in med ditt personnummer så får du tillgång till dina tidningar.
Värde: 359 kr

1. Premieval
Färg
Lyxiga premier
2. Fyll i din adress!

Efter ditt introduktionserbjudande får du tidningen i en bekväm tillsvidareprenumeration, portofritt direkt hem i brevlådan! Genom att klicka Beställ godkänner du villkoren för Tidningsbutiken och M-magasin.

3. Hur vill du betala?
Ditt erbjudande:
  • 6 nr, ord lösnrpris359,40kr
  • Lyxiga premier, värde895kr
  • Totalt värde1 254,40kr
  • Du betalar endast189kr
  • Du sparar hela1 065,40kr
* porto 49kr tillkommer
Beställ!

Genom att klicka Beställ godkänner du villkoren för Tidningsbutiken och M-magasin.

Fakta: M-magasin

Är du ute efter en mogen tidning eller är du på jakt efter en present till din mamma eller hustru? Detta är en fantastiskt populär tidning som framför allt läses av den mogna kvinnan! Med relevanta inslag och upplysningar om allt från mode till ekonomi bidrar tidningen till att du alltid känner dig uppdaterad och redo att ta dig an världen. Tidningen tar upp viktiga ämnen som rör din generations och dess vardag; hur man på bästa sätt tar hand om både kropp, själ och livets alla frågor.
Tidningen M-Magasin grundades år 2006 och har snabbt skjutit i popularitet. 15 fullspäckade och uppfriskande utgåvor delas ut varje år av förlaget Bonnier Magazines & Brands AB. Som chefredaktör finner du Amelia Adamo. Vill du också hänga med i svängarna och känna dig delaktig och uppdaterad i vilket håll världen är på väg. Tidningen är inspirerande, upplyftande och lämnar inte dig som läsare besviken. Unna dig en prenumeration och njut av de vackra uppslagen, viktiga råd, roligt mode och spännande resetips. Missa inte detta fantastiska erbjudande, du kommer inte att ångra dig!
  • Land: Sverige / Språk: Svenska
  • Utgåvor/år: 17 / Förlag: Bonnier Magazines & Brands AB / Mediafy
  • Startår: 2006 / Chefredaktör: Amelia Adamo / Upplaga: 86200
2170E110-9FED-403D-924C-8EFD6AF61168