Just nu!
148 sålda!
6 nr
av

M-magasin

+ Välmående-kit 189 kr

Välmående-kit
Premie

M-Magasin:

  • "Många intressanta artiklar och även många bra tips gällande allt från recept till träning." - Lotta
Läs mer››
Detta ingår:

Röd Poncho

Välj om du vill ha en röd eller beige poncho när du beställer
En mjuk och härlig röd poncho som fungerar både inomhus och ute under en sensommarkväll. Kan enkelt matchas med långbyxor eller en klänning. Fin vidd i halsen och asymmetrisk nederkant som ger ett snyggt fall. Tvättas för hand eller i 40 grader. Ponchon är gjord i super-soft akryl.
Storlek: ca 67 x 85 cm, one size. Värde: 249 kr

Detta ingår:

Beige Poncho

Välj om du vill ha en röd eller beige poncho när du beställer
En mjuk och härlig beige poncho som fungerar både inomhus och ute under en sensommarkväll. Kan enkelt matchas med långbyxor eller en klänning. Fin vidd i halsen och asymmetrisk nederkant som ger ett snyggt fall. Tvättas för hand eller i 40 grader. Ponchon är gjord i super-soft akryl.
Storlek: ca 67 x 85 cm, one size. Värde: 249 kr

Detta ingår:

Clarins Concealer

En flytande concealer som ljusar upp ögonområdet och minimerar mörka ringar. Den flytande konsistensen gör att den smälter perfekt in med huden.
Innehåller: 5 ml
Värde: 110 kr

Detta ingår:

Clarins Lipgloss

Natural Lip Perfector är en kombination av läppglans, lip-plumper och läppbalsam. Produkten vårdar dina läppar och ger dom en härlig glans. Praktisk tub som enkelt får plats i fickan.
Innehåller: 5 ml.
Värde 80 kr

Detta ingår:

Clarins Hydra Essential Cream

Den här hudkrämen smälter in i huden och ger dig en silkesmjuk känsla. Med den här krämen blir huden blir återfuktad och får lyster.
Innehåller: 15 ml
Värde 168 kr

Detta ingår:

6 nr + digital prenumeration!

Nu kan du även ta med dig M-Magasin vart du än befinner dig! Du får även fulltillgång till tidningen digitalt när du beställer din prenumeration via oss!
Värde 396 kr

1. Premieval
Poncho & Skönhetsprodukter
Välmående-kit
2. Fyll i din adress!

Efter ditt introduktionserbjudande får du tidningen i en bekväm tillsvidareprenumeration, portofritt direkt hem i brevlådan! Genom att klicka Beställ godkänner du villkoren för Tidningsbutiken och M-magasin.

3. Hur vill du betala?
Ditt erbjudande:
  • 6 nr, ord lösnrpris396kr
  • Välmående-kit, värde607kr
  • Totalt värde1 003kr
  • Du betalar endast189kr
  • Du sparar hela814kr
* porto 59kr tillkommer
Beställ!

Genom att klicka Beställ godkänner du villkoren för Tidningsbutiken och M-magasin.

Fakta: M-magasin

Är du ute efter en mogen tidning eller är du på jakt efter en present till din mamma eller hustru? Detta är en fantastiskt populär tidning som framför allt läses av den mogna kvinnan! Med relevanta inslag och upplysningar om allt från mode till ekonomi bidrar tidningen till att du alltid känner dig uppdaterad och redo att ta dig an världen. Tidningen tar upp viktiga ämnen som rör din generations och dess vardag; hur man på bästa sätt tar hand om både kropp, själ och livets alla frågor.
Tidningen M-Magasin grundades år 2006 och har snabbt skjutit i popularitet. 15 fullspäckade och uppfriskande utgåvor delas ut varje år av förlaget Bonnier Magazines & Brands AB. Som chefredaktör finner du Amelia Adamo. Vill du också hänga med i svängarna och känna dig delaktig och uppdaterad i vilket håll världen är på väg. Tidningen är inspirerande, upplyftande och lämnar inte dig som läsare besviken. Unna dig en prenumeration och njut av de vackra uppslagen, viktiga råd, roligt mode och spännande resetips. Missa inte detta fantastiska erbjudande, du kommer inte att ångra dig!
  • Land: Sverige / Språk: Svenska
  • Utgåvor/år: 17 / Förlag: Bonnier Magazines & Brands AB / Mediafy
  • Startår: 2006 / Chefredaktör: Amelia Adamo / Upplaga: 86200
2170E110-9FED-403D-924C-8EFD6AF61168