Just nu!
57 sålda!
6 nr
av

M-magasin

+ Lyxiga premier 189 kr

Lyxiga premier
Premie

M-Magasin:

  • "Många intressanta artiklar och även många bra tips gällande allt från recept till träning." - Lotta
Läs mer››
Allt detta ingår!

Snygg ryggsäck!

I erbjudandet ingår det en liten och smidig ryggsäck i svart konstläder. Axelbanden är enkla att justera så att de passar just dig.
Storlek: 19 x 9 x 25 cm
Värde: 279 kr

Allt detta ingår!

Clarins extra firming day cream

Denna dagkräm innehåller såväl anti-ageing som fasthetsgivande ämnen. Krämen är skön att applicera och lämnar huden sammetslen och känns återfuktad.
Värde: 460 kr

Allt detta ingår!

Clarins Extra firming night cream

Denna nattkräm från samma serie innehåller liknande ämnen som ovan, men är mer anpassad för att användas under natten. Krämen har en avslappnande doft och dagen efter vaknar du upp med vacker lyster!
Värde: 515 kr

Allt detta ingår!

6 nr + digital tillgång!

Utöver papperstidningarna får du dessutom digital tillgång till dina tidningar. Läs tidningen på telefonen eller i surfplattan – vart du än befinner dig. Det går snabbt, smidigt och enkelt! Ladda ned appen och logga in med ditt personnummer så får du tillgång till dina tidningar.
Värde: 359 kr

1. Fyll i din adress!

Efter ditt introduktionserbjudande får du tidningen i en bekväm tillsvidareprenumeration, portofritt direkt hem i brevlådan! Prenumerationsvillkor för M-magasin. Prenumerationsvillkor för Tidningsbutiken.

2. Hur vill du betala?
Ditt erbjudande:
  • 6 nr, ord lösnrpris359,40kr
  • Lyxiga premier, värde1 254kr
  • Totalt värde1 613,40kr
  • Du betalar endast189kr
  • Du sparar hela1 424,40kr
* porto 49kr tillkommer
Beställ!

Prenumerationsvillkor för M-magasin. Prenumerationsvillkor för Tidningsbutiken.

Fakta: M-magasin

Är du ute efter en mogen tidning eller är du på jakt efter en present till din mamma eller hustru? Detta är en fantastiskt populär tidning som framför allt läses av den mogna kvinnan! Med relevanta inslag och upplysningar om allt från mode till ekonomi bidrar tidningen till att du alltid känner dig uppdaterad och redo att ta dig an världen. Tidningen tar upp viktiga ämnen som rör din generations och dess vardag; hur man på bästa sätt tar hand om både kropp, själ och livets alla frågor.
Tidningen M-Magasin grundades år 2006 och har snabbt skjutit i popularitet. 15 fullspäckade och uppfriskande utgåvor delas ut varje år av förlaget Bonnier Magazines & Brands AB. Som chefredaktör finner du Amelia Adamo. Vill du också hänga med i svängarna och känna dig delaktig och uppdaterad i vilket håll världen är på väg. Tidningen är inspirerande, upplyftande och lämnar inte dig som läsare besviken. Unna dig en prenumeration och njut av de vackra uppslagen, viktiga råd, roligt mode och spännande resetips. Missa inte detta fantastiska erbjudande, du kommer inte att ångra dig!
  • Land: Sverige / Språk: Svenska
  • Utgåvor/år: 17 / Förlag: Bonnier Magazines & Brands AB / Mediafy
  • Startår: 2006 / Chefredaktör: Amelia Adamo / Upplaga: 86200