6 nr
av

M-magasin

+ NovAge-kit 189 kr

NovAge-kit
Premie

M-Magasin:

  • "Många intressanta artiklar och även många bra tips gällande allt från recept till träning." - Lotta
Läs mer››
Detta ingår:

NovAge Eye & Lip Cream

Den här ögon- och läppkrämen är speciellt framtagen för att definiera och jämna ut djupa rynkor kring dina ögon och på överläppen. Produkten reducerar mörka ringar och påsar under ögonen.
Innehåller: 15 ml
Värde: 349 kr

Detta ingår:

NovAge Overnight Mask

Den här nattkrämen lämnar du i ansiktet när du går och lägger dig för en djup återfuktning som kommer att dig ett nytt lyster på morgonen. Produkten är milt parfymerad.
Innehåller: 50 ml
Värde: 389 kr

Detta ingår:

NovAge Hand Cream

En skyddande handkräm som reducerar torrhet med återfuktande ingredienser. Krämen lämnar händerna lena och skyddar mot solen med SPF 25.
Innehåller: 50 ml
Värde: 249 kr

Detta ingår:

6 nr + digital prenumeration!

Nu kan du även ta med dig M-Magasin vart du än befinner dig! Du får även fulltillgång till tidningen digitalt när du beställer din prenumeration via oss!
Värde 396 kr

1. Fyll i din adress!

Efter ditt introduktionserbjudande får du tidningen i en bekväm tillsvidareprenumeration, portofritt direkt hem i brevlådan! Genom att klicka Beställ godkänner du villkoren för Tidningsbutiken och M-magasin.

2. Hur vill du betala?
Ditt erbjudande:
  • 6 nr, ord lösnrpris396kr
  • NovAge-kit, värde987kr
  • Totalt värde1 383kr
  • Du betalar endast189kr
  • Du sparar hela1 194kr
* porto 59kr tillkommer
Beställ!

Genom att klicka Beställ godkänner du villkoren för Tidningsbutiken och M-magasin.

Fakta: M-magasin

Är du ute efter en mogen tidning eller är du på jakt efter en present till din mamma eller hustru? Detta är en fantastiskt populär tidning som framför allt läses av den mogna kvinnan! Med relevanta inslag och upplysningar om allt från mode till ekonomi bidrar tidningen till att du alltid känner dig uppdaterad och redo att ta dig an världen. Tidningen tar upp viktiga ämnen som rör din generations och dess vardag; hur man på bästa sätt tar hand om både kropp, själ och livets alla frågor.
Tidningen M-Magasin grundades år 2006 och har snabbt skjutit i popularitet. 15 fullspäckade och uppfriskande utgåvor delas ut varje år av förlaget Bonnier Magazines & Brands AB. Som chefredaktör finner du Amelia Adamo. Vill du också hänga med i svängarna och känna dig delaktig och uppdaterad i vilket håll världen är på väg. Tidningen är inspirerande, upplyftande och lämnar inte dig som läsare besviken. Unna dig en prenumeration och njut av de vackra uppslagen, viktiga råd, roligt mode och spännande resetips. Missa inte detta fantastiska erbjudande, du kommer inte att ångra dig!
  • Land: Sverige / Språk: Svenska
  • Utgåvor/år: 17 / Förlag: Bonnier Magazines & Brands AB / Mediafy
  • Startår: 2006 / Chefredaktör: Amelia Adamo / Upplaga: 86200
2170E110-9FED-403D-924C-8EFD6AF61168