Just nu!
63 sålda!
5 nr
av

M-magasin

+ Handdukar 199 kr

Handdukar
Premie
I din prenumeration ingår det:

2-pack handdukar från Lexington

Lexingtonhandduken är en mjuk och fluffig handduk. Den är tillverkad i tjock bomull på 600 gsm vilket bidrar till en härlig tyngd och hög absorptionsförmåga. Här får du två handdukar i en lyxigt sparsmakad beige nyans som skapar ett elegant intryck i badrummet. Denna handduk blir bara mjukare med tiden och ger huden en lyxig start på dagen. Mått 50x70 cm. Färg ljusbeige. Värde 500 kr.

I din prenumeration ingår det:

5 nr + digital prenumeration!

Nu kan du även ta med dig M-Magasin vart du än befinner dig! Du får även fulltillgång till tidningen digitalt när du beställer din prenumeration via oss!
Värde 395 kr

Ditt erbjudande

M-magasin

  • 5 nr av M-magasin , värde 395 kr (ord lösnrpris)
  • 5 nr av tidningen
  • Handdukar, värde 495 kr
  • Handdukar

Totalt värde 890 kr

Du sparar hela 691 kr!
Erbjudande 199kr
Frakt 69 kr
Du betalar 268 kr

M-magasin

  • 5 nr av tidningen
  • Handdukar
Totalt värde 890 kr!
Erbjudande 199kr
Frakt 69 kr
Du betalar 268 kr
Beställ

Efter introduktionserbjudandet övergår prenumerationen i en

bekväm tillsvidareprenumeration som kan avslutas när som helst.

Fakta: M-magasin

Är du ute efter en mogen tidning eller är du på jakt efter en present till din mamma eller hustru? Detta är en fantastiskt populär tidning som framför allt läses av den mogna kvinnan! Med relevanta inslag och upplysningar om allt från mode till ekonomi bidrar tidningen till att du alltid känner dig uppdaterad och redo att ta dig an världen. Tidningen tar upp viktiga ämnen som rör din generations och dess vardag; hur man på bästa sätt tar hand om både kropp, själ och livets alla frågor.
Tidningen M-Magasin grundades år 2006 och har snabbt skjutit i popularitet. 15 fullspäckade och uppfriskande utgåvor delas ut varje år av förlaget Bonnier Magazines & Brands AB. Som chefredaktör finner du Amelia Adamo. Vill du också hänga med i svängarna och känna dig delaktig och uppdaterad i vilket håll världen är på väg. Tidningen är inspirerande, upplyftande och lämnar inte dig som läsare besviken. Unna dig en prenumeration och njut av de vackra uppslagen, viktiga råd, roligt mode och spännande resetips. Missa inte detta fantastiska erbjudande, du kommer inte att ångra dig!
  • Land: Sverige / Språk: Svenska
  • Utgåvor/år: 17 / Förlag: Bonnier News AB / / / Prenax AB
  • Startår: 2006 / Chefredaktör: Åsa Lundegård / Räckvidd: 123000

Beställ
2170E110-9FED-403D-924C-8EFD6AF61168