Just nu!
33 sålda!
6 nr
av

M-magasin

+ Ansiktsvård 189 kr

Ansiktsvård
Premie

M-Magasin:

  • "Många intressanta artiklar och även många bra tips gällande allt från recept till träning." - Lotta
Läs mer››
Detta ingår

Moonsun Organic of Sweden Face oil

En lyxig ansiktsolja som balanserar den naturliga fuktnivån för såväl ansiktet som halsen. Innehållet och förpackningen är helt giftfri och ekologisk. Passar alla olika hudtyper och går dessutom att använda med effektivt resultat i hårtopparna. Detta är ett svenskt märke som produceras i Stockholm. Innehåller: 30 ml
Värde: 398 kr

Detta ingår

Moonsun Organic of Sweden Face cream

Det ingår dessutom en återfuktande ansiktskräm från samma serie. Använd krämen efter du rengjort ansiktet morgon som kväll. Doftar underbart av lind och neroli. Går utmärkt att använda som ögonkräm. Innehåller: 50 ml
Värde: 398 kr

Detta ingår

6 nr + digital tillgång!

Utöver papperstidningarna får du dessutom digital tillgång till dina tidningar. Läs tidningen på telefonen eller i surfplattan – vart du än befinner dig. Det går snabbt, smidigt och enkelt! Ladda ned appen och logga in med ditt personnummer så får du tillgång till dina tidningar.
Värde: 359 kr

1. Fyll i din adress!

Efter ditt introduktionserbjudande får du tidningen i en bekväm tillsvidareprenumeration, portofritt direkt hem i brevlådan! Genom att klicka Beställ godkänner du villkoren för Tidningsbutiken och M-magasin.

2. Hur vill du betala?
Ditt erbjudande:
  • 6 nr, ord lösnrpris359,40kr
  • Ansiktsvård, värde796kr
  • Totalt värde1 155,40kr
  • Du betalar endast189kr
  • Du sparar hela966,40kr
* porto 49kr tillkommer
Beställ!

Genom att klicka Beställ godkänner du villkoren för Tidningsbutiken och M-magasin.

Fakta: M-magasin

Är du ute efter en mogen tidning eller är du på jakt efter en present till din mamma eller hustru? Detta är en fantastiskt populär tidning som framför allt läses av den mogna kvinnan! Med relevanta inslag och upplysningar om allt från mode till ekonomi bidrar tidningen till att du alltid känner dig uppdaterad och redo att ta dig an världen. Tidningen tar upp viktiga ämnen som rör din generations och dess vardag; hur man på bästa sätt tar hand om både kropp, själ och livets alla frågor.
Tidningen M-Magasin grundades år 2006 och har snabbt skjutit i popularitet. 15 fullspäckade och uppfriskande utgåvor delas ut varje år av förlaget Bonnier Magazines & Brands AB. Som chefredaktör finner du Amelia Adamo. Vill du också hänga med i svängarna och känna dig delaktig och uppdaterad i vilket håll världen är på väg. Tidningen är inspirerande, upplyftande och lämnar inte dig som läsare besviken. Unna dig en prenumeration och njut av de vackra uppslagen, viktiga råd, roligt mode och spännande resetips. Missa inte detta fantastiska erbjudande, du kommer inte att ångra dig!
  • Land: Sverige / Språk: Svenska
  • Utgåvor/år: 17 / Förlag: Bonnier Magazines & Brands AB / Mediafy
  • Startår: 2006 / Chefredaktör: Amelia Adamo / Upplaga: 86200