Just nu!
97 sålda!
5 nr
av

M-magasin

+ Handdukar 199 kr

Handdukar
Premie
I din prenumeration ingår det:

2-pack handdukar från Lexington

Lexingtonhandduken är en mjuk och fluffig handduk. Den är tillverkad i tjock bomull på 600 gsm vilket bidrar till en härlig tyngd och hög absorptionsförmåga. Här får du två handdukar i en lyxigt sparsmakad beige nyans som skapar ett elegant intryck i badrummet. Denna handduk blir bara mjukare med tiden och ger huden en lyxig start på dagen. Mått 50x70 cm. Färg ljusbeige. Värde 500 kr.

I din prenumeration ingår det:

5 nr + digital prenumeration!

Nu kan du även ta med dig M-Magasin vart du än befinner dig! Du får även fulltillgång till tidningen digitalt när du beställer din prenumeration via oss!
Värde 395 kr

Ditt erbjudande

M-magasin

  • 5 nr av M-magasin , värde 395 kr (ord lösnrpris)
  • 5 nr av tidningen
  • Handdukar, värde 495 kr
  • Handdukar

Totalt värde 890 kr

Du sparar hela 691 kr!
Erbjudande 199kr
Frakt 69 kr
Du betalar 268 kr

M-magasin

  • 5 nr av tidningen
  • Handdukar
Totalt värde 890 kr!
Erbjudande 199kr
Frakt 69 kr
Du betalar 268 kr
Beställ

Efter introduktionserbjudandet övergår prenumerationen i en

bekväm tillsvidareprenumeration som kan avslutas när som helst. Gäller ej Di DIgital.

Fakta: M-magasin

Är du på jakt efter en mogen tidning eller vill du ge en fin present till din mamma eller hustru? M-Magasin är en fantastiskt populär tidning som framför allt läses av den mogna kvinnan. Prenumerera på M-Magasin, tidningen för dig som fyllt 50 och vill fortsätta leva ett rikt och intressant liv där M-Magasin en unik mix av ämnen. Tidningens fokus ligger på relationer, hälsa och ekonomi – allt skräddarsytt för dig. M-Magasin handplockar mode för den aktiva 50+ kvinnan och ger dig insikter om kultur, skönhet och resor. M-Magasin är din pålitliga källa för att leva ett rikare liv.
Tidningen M-Magasin tar upp ämnen som berör din generations vardag. Hur tar man hand om kropp och själ? Hur navigerar man genom livets alla frågor? M-Magasin ger dig svar och inspiration. Njut av vackra bilder och ta del av viktiga råd. Tidningen bjuder på roligt mode och spännande resetips. Varje nummer är en källa till inspiration och upplyftning. Unna dig en prenumeration på M-Magasin och bli delaktig i en gemenskap av likasinnade. Missa inte detta fantastiska erbjudande – du kommer inte att ångra dig!
  • Land: Sverige / Språk: Svenska
  • Utgåvor/år: 17 / Förlag: Bonnier News AB / / / Mediafy Magazines AB
  • Startår: 2006 / Chefredaktör: Åsa Lundegård / Räckvidd: 123000

Beställ
2170E110-9FED-403D-924C-8EFD6AF61168