5 nr
av

Gör det själv

+ Laser 199 kr

Laser
Premie

Gör Det Själv

  • "Bra ritningar för allehanda hemmabyggen!" - Maria
Läs mer››

Kombinations-laser

Underlätta arbetet med denna kombinationslaser från Tech Pro. Använd dig av den horisontella och vertikala laserstrålen, krysslasern, lodrät och vågrät 45-graders libell. Du kommer dessutom att ha ett måttband av stål nära till hands vid alla tillfällen som gömmer sig i lasern. Måttbandet mäter 2,5 meter.

Lasern är i samma storlek som en tumstock och får därför plats i arbetsbyxorna utan problem.
Värde: 299 kr

5 nr + Digital prenumeration!

Nu ingår det även digital tillgång till din prenumeration. Logga in med hjälp av inloggningsuppgifterna som skickar per e-post från förlaget.
Värde: 300 kr

1. Fyll i din adress!

Efter introduktionserbjudandet övergår prenumerationen i en bekväm tillsvidareprenumeration som kan avslutas när som helst. Genom att klicka "Beställ" godkänner du även köpvillkoren för Bonnier Publications International AS. Genom att klicka Beställ godkänner du villkoren för Tidningsbutiken och Gör det själv.

2. Hur vill du betala?
Ditt erbjudande:
  • 5 nr, ord lösnrpris299,50kr
  • Laser, värde299kr
  • Totalt värde598,50kr
  • Du betalar endast199kr
  • Du sparar hela399,50kr
* porto 49kr tillkommer
Beställ!

Genom att klicka Beställ godkänner du villkoren för Tidningsbutiken och Gör det själv.

Fakta: Gör det själv

Tidningen Gör det själv är tidningen för dig som älskar att pyssla i hemmet, jobbar mer eget hantverk eller som helt enkelt älskar att göra saker själv! Tidningen bjuder på roligt innehåll både för dig som är nybörjare men även för dig som redan är lite varm i kläderna. Du får enkla steg-för-steg guider med pedagogiska bilder som visar precis hur du ska få bästa resultat av ditt projekt!
Bonnier Publications delade ut den första utgåvan av denna tidskrift 1981. Den delas idag ut till ca 27 500 prenumeranter. De allra flesta prenumeranter är villa eller radhusägare men eftersom tidningen också innehåller mindre inomhus-projekt så är detta något även för dig som bor i lägenhet!
  • Land: Sverige / Språk: Svenska
  • Utgåvor/år: 18 / Förlag: Bonnier Publications International AS
  • Startår: 1981 / Chefredaktör: Rune Michaelsen / Upplaga: 40000
2170E110-9FED-403D-924C-8EFD6AF61168