5 nr
av

Gör det själv

+ Kamera 199 kr

Kamera
Premie

Gör Det Själv

  • "Bra ritningar för allehanda hemmabyggen!" - Maria
Läs mer››

Inspektionskamera

Din nya bästa vän att ha med dig i verktygslådan! Denna lilla och smidiga kamera gör det möjligt för dig att inspektera områden du inte kunnat inspektera tidigare.
Roliga uppdrag med kameran:
- kika in i hålrum i väggar och murar
- undersök avloppsstopp
- kika upp under nedsänkta innertak
- kontrollera motorer eller se in under bilen

Kabeln är 3,5 meter lång och kan böjas hur som helst. Kameran är vattentålig och har en inbyggd LED-lampa för mörka utrymmen. Den är dessutom utrustad med en magnet längst fram för att fånga upp exempelvis förlorade smycken i avloppsröret. Koppla upp dig trådlöst till kameran med hjälp av wifi.
Värde: 599 kr

5 nr + Digital prenumeration!

Nu ingår det även digital tillgång till din prenumeration. Logga in med hjälp av inloggningsuppgifterna som skickar per e-post från förlaget.
Värde: 300 kr

1. Fyll i din adress!

Efter introduktionserbjudandet övergår prenumerationen i en bekväm tillsvidareprenumeration som kan avslutas när som helst. Genom att klicka "Beställ" godkänner du även köpvillkoren för Bonnier Publications International AS. Genom att klicka Beställ godkänner du villkoren för Tidningsbutiken och Gör det själv.

2. Hur vill du betala?
Ditt erbjudande:
  • 5 nr, ord lösnrpris391,25kr
  • Kamera, värde599kr
  • Totalt värde990,25kr
  • Du betalar endast199kr
  • Du sparar hela791,25kr
* porto 49,50kr tillkommer
Beställ!

Genom att klicka Beställ godkänner du villkoren för Tidningsbutiken och Gör det själv.

Fakta: Gör det själv

Tidningen Gör det själv är tidningen för dig som älskar att pyssla i hemmet, jobbar mer eget hantverk eller som helt enkelt älskar att göra saker själv! Tidningen bjuder på roligt innehåll både för dig som är nybörjare men även för dig som redan är lite varm i kläderna. Du får enkla steg-för-steg guider med pedagogiska bilder som visar precis hur du ska få bästa resultat av ditt projekt!
Bonnier Publications delade ut den första utgåvan av denna tidskrift 1981. Den delas idag ut till ca 27 500 prenumeranter. De allra flesta prenumeranter är villa eller radhusägare men eftersom tidningen också innehåller mindre inomhus-projekt så är detta något även för dig som bor i lägenhet!
  • Land: Sverige / Språk: Svenska
  • Utgåvor/år: 19 / Förlag: Bonnier Publications International AS
  • Startår: 1981 / Chefredaktör: Rune Michaelsen / Upplaga: 40000
2170E110-9FED-403D-924C-8EFD6AF61168