Just nu!
50 sålda!
5 nr
av

Gör det själv

+ Ångtvätt 199 kr

Ångtvätt
Premie

Gör Det Själv

  • "Bra ritningar för allehanda hemmabyggen!" - Maria
Läs mer››

Ångtvätt

Den här kraftfulla ångtvätten ingår just nu när du beställer din tidningsprenumeration på Gör det själv. Ångtvätten är praktisk när du exempelvis ska rengöra grillgallret, trädgårdsdynorna eller bilsäten. Du kan även använda den när du ska tvätta fönster. Den rengör snabbt och effektivt helt utan att använda rengöringsmedel. Den varma ångan tar utan problem bort fett och smuts för ett fräscht resultat.

Ångtvätten levereras med flera tillbehör:
- Borstmunstycke
- Förlängningsmunstycke
- Vinkelmunstycke
- Flexibelt förlängningsmunstycke
- Munstycke för speglar och fönster
- Platt munstycke med bomullstrasa
Värde: 349 kr

5 nr + Digital prenumeration!

Nu ingår det även digital tillgång till din prenumeration. Logga in med hjälp av inloggningsuppgifterna som skickar per e-post från förlaget.
Värde: 300 kr

1. Fyll i din adress!

Efter introduktionserbjudandet övergår prenumerationen i en bekväm tillsvidareprenumeration som kan avslutas när som helst. Genom att klicka "Beställ" godkänner du även köpvillkoren för Bonnier Publications International AS. Genom att klicka Beställ godkänner du villkoren för Tidningsbutiken och Gör det själv.

2. Hur vill du betala?
Ditt erbjudande:
  • 5 nr, ord lösnrpris391,25kr
  • Ångtvätt, värde349kr
  • Totalt värde740,25kr
  • Du betalar endast199kr
  • Du sparar hela541,25kr
* porto 49kr tillkommer
Beställ!

Genom att klicka Beställ godkänner du villkoren för Tidningsbutiken och Gör det själv.

Fakta: Gör det själv

Tidningen Gör det själv är tidningen för dig som älskar att pyssla i hemmet, jobbar mer eget hantverk eller som helt enkelt älskar att göra saker själv! Tidningen bjuder på roligt innehåll både för dig som är nybörjare men även för dig som redan är lite varm i kläderna. Du får enkla steg-för-steg guider med pedagogiska bilder som visar precis hur du ska få bästa resultat av ditt projekt!
Bonnier Publications delade ut den första utgåvan av denna tidskrift 1981. Den delas idag ut till ca 27 500 prenumeranter. De allra flesta prenumeranter är villa eller radhusägare men eftersom tidningen också innehåller mindre inomhus-projekt så är detta något även för dig som bor i lägenhet!
  • Land: Sverige / Språk: Svenska
  • Utgåvor/år: 19 / Förlag: Bonnier Publications International AS
  • Startår: 1981 / Chefredaktör: Rune Michaelsen / Upplaga: 40000
2170E110-9FED-403D-924C-8EFD6AF61168