Just nu!
36 sålda!
5 nr
av

Gör det själv

+ Termometer 199 kr

Termometer
Premie

Gör Det Själv

  • "Bra ritningar för allehanda hemmabyggen!" - Maria
Läs mer››

Infraröd Termometer

Med den här infraröda termometern med inbyggd laser kan du kontrollera om isoleringen ligger som den ska i väggar och tak eller om det är någonstans där värmen sipprar ut. Den här termometern är enkel att använda. Du pekar den mot den ytan där du vill mäta temperaturen och läser sedan av vad LCD-display. Termometern fungerar på alla ytor, även om det rör sig om olja eller vatten. Genom att optimera hur värmen hålls i ditt hem kan du dessutom spara några slantar genom att sänka värmekostnaden. Värde 499 kr

5 nr + Digital prenumeration!

Nu ingår det även digital tillgång till din prenumeration. Logga in med hjälp av inloggningsuppgifterna som skickar per e-post från förlaget.
Värde: 300 kr

1. Fyll i din adress!

Efter introduktionserbjudandet övergår prenumerationen i en bekväm tillsvidareprenumeration som kan avslutas när som helst. Genom att klicka "Beställ" godkänner du även köpvillkoren för Bonnier Publications International AS. Genom att klicka Beställ godkänner du villkoren för Tidningsbutiken och Gör det själv.

2. Hur vill du betala?
Ditt erbjudande:
  • 5 nr, ord lösnrpris391,25kr
  • Termometer, värde499kr
  • Totalt värde890,25kr
  • Du betalar endast199kr
  • Du sparar hela691,25kr
* porto 49kr tillkommer
Beställ!

Genom att klicka Beställ godkänner du villkoren för Tidningsbutiken och Gör det själv.

Fakta: Gör det själv

Tidningen Gör det själv är tidningen för dig som älskar att pyssla i hemmet, jobbar mer eget hantverk eller som helt enkelt älskar att göra saker själv! Tidningen bjuder på roligt innehåll både för dig som är nybörjare men även för dig som redan är lite varm i kläderna. Du får enkla steg-för-steg guider med pedagogiska bilder som visar precis hur du ska få bästa resultat av ditt projekt!
Bonnier Publications delade ut den första utgåvan av denna tidskrift 1981. Den delas idag ut till ca 27 500 prenumeranter. De allra flesta prenumeranter är villa eller radhusägare men eftersom tidningen också innehåller mindre inomhus-projekt så är detta något även för dig som bor i lägenhet!
  • Land: Sverige / Språk: Svenska
  • Utgåvor/år: 19 / Förlag: Bonnier Publications International AS
  • Startår: 1981 / Chefredaktör: Rune Michaelsen / Upplaga: 40000
2170E110-9FED-403D-924C-8EFD6AF61168