Just nu!
80 sålda!
5 nr
av

Gör det själv

+ Väggscanner 199 kr

Väggscanner
Premie

Gör Det Själv

  • "Bra ritningar för allehanda hemmabyggen!" - Maria
Läs mer››

Väggscanner med fuktmätare

Med den här väggscannern från Tech-Pro kan du kontrollera om det finns en strömförande kabel eller ett vattenrör i väggen där du tänkte borra. Du kan även mäta fukt och ta reda på om det döljer sig exempelvis ett armeringsjärn på andra sidan. Fuktmätaren även användas för att ta reda på om veden är redo att stoppas in i kaminen.
Värde: 499 kr

5 nr + Digital prenumeration!

Nu ingår det även digital tillgång till din prenumeration. Logga in med hjälp av inloggningsuppgifterna som skickar per e-post från förlaget.
Värde: 300 kr

1. Fyll i din adress!

Efter introduktionserbjudandet övergår prenumerationen i en bekväm tillsvidareprenumeration som kan avslutas när som helst. Genom att klicka "Beställ" godkänner du även köpvillkoren för Bonnier Publications International AS. Genom att klicka Beställ godkänner du villkoren för Tidningsbutiken och Gör det själv.

2. Hur vill du betala?
Ditt erbjudande:
  • 5 nr, ord lösnrpris391,25kr
  • Väggscanner, värde499kr
  • Totalt värde890,25kr
  • Du betalar endast199kr
  • Du sparar hela691,25kr
* porto 49kr tillkommer
Beställ!

Genom att klicka Beställ godkänner du villkoren för Tidningsbutiken och Gör det själv.

Fakta: Gör det själv

Tidningen Gör det själv är tidningen för dig som älskar att pyssla i hemmet, jobbar mer eget hantverk eller som helt enkelt älskar att göra saker själv! Tidningen bjuder på roligt innehåll både för dig som är nybörjare men även för dig som redan är lite varm i kläderna. Du får enkla steg-för-steg guider med pedagogiska bilder som visar precis hur du ska få bästa resultat av ditt projekt!
Bonnier Publications delade ut den första utgåvan av denna tidskrift 1981. Den delas idag ut till ca 27 500 prenumeranter. De allra flesta prenumeranter är villa eller radhusägare men eftersom tidningen också innehåller mindre inomhus-projekt så är detta något även för dig som bor i lägenhet!
  • Land: Sverige / Språk: Svenska
  • Utgåvor/år: 19 / Förlag: Bonnier Publications International AS
  • Startår: 1981 / Chefredaktör: Rune Michaelsen / Upplaga: 40000
2170E110-9FED-403D-924C-8EFD6AF61168