Just nu!
109 sålda!
6 nr
av

Allt om Mat

+ Kosta Boda-set 159 kr

Kosta Boda-set
Premie

Allt om Mat

  • "Bra recept ,både enklare och lite fredagsrecept." - Agnieszka
Läs mer››
Detta ingår:

6-pack dricksglas från Kosta Boda

Oavsett tillfälle kan dessa stilrena glas dukas fram! Njut av apelsinjuicen med klass eller slå upp en härlig öl under finmiddagen med ett par nära vänner. Glasen är ur serien Bruk och är framtagna av formgivaren Anna Ehrner. De är dessutom stapelbara och tål maskindisk för att passa det moderna hemmet. Rymmer: 20 cl
Värde: 447 kr

Detta ingår:

6 nr + digital prenumeration!

Bläddra i tidningen när den dyker upp i brevlådan eller i appen på telefonen eller läsplattan om du är på resande fot. Du kan enkelt ladda ned appen och logga in med ditt personnummer när prenumerationen är igång.

Värde: 330 kr

1. Fyll i din adress!

Efter ditt introduktionserbjudande får du tidningen i en bekväm tillsvidareprenumeration, portofritt direkt hem i brevlådan! Prenumerationsvillkor för Allt om Mat. Genom att klicka Beställ godkänner du villkoren för Tidningsbutiken

2. Hur vill du betala?
Ditt erbjudande:
  • 6 nr, ord lösnrpris330kr
  • Kosta Boda-set, värde447kr
  • Totalt värde777kr
  • Du betalar endast159kr
  • Du sparar hela618kr
* porto 59kr tillkommer
Beställ!

Prenumerationsvillkor för Allt om Mat. Genom att klicka Beställ godkänner du villkoren för Tidningsbutiken

Fakta: Allt om Mat

Tidningen Allt om Mat är för dig som älskar mat och matlagning. Passar lika bra till nybörjaren som precis börjat intressera sig för matlagning som till mästerkocken som vill lära sig mer och behöver inspiration till nya kreativa maträtter. Här hittar du recept i mängder och Allt om Mat har en egen matredaktion som provlagar alla recept som publiceras i tidningen. Förutom recept och reportage om mat så levererar även tidningens vinprovargrupp en uppsjö av tester på viner årligen.
Tidningen Allt om Mat grundades redan 1970 då matlagning inte alls var lika trendigt som idag men blev snabbt en succé. Tidningen ges ut 18 gånger per år med ett nummer per månad samt 6 stycken Allt om Mat Special. 452 000 personer läser tidningen varje år som ges ut av Bonnier Magazines & Brands AB med Mona Johansson som chefredaktör. Så vill du få den kompletta guiden till ett godare liv i brevlådan varje månad så börja prenumerera på Allt om Mat!
  • Land: Sverige / Språk: Svenska
  • Utgåvor/år: 18 / Förlag: Bonnier Magazines & Brands AB / Mediafy
  • Startår: 1970 / Chefredaktör: Suzanne Ribbing / Upplaga: 81700