Just nu!
191 sålda!
8 nr
av

Allt om Mat

+ Champagneglas 299 kr

Champagneglas
Premie

Allt om Mat

  • "Bra recept ,både enklare och lite fredagsrecept." - Agnieszka
Läs mer››

4 Champagneglas från Iittala

Det finns få saker här i livet som överglänser de stilrena och klassiska glasen från Iittala. Du får just nu ett 4-pack champagneglas ur serien Essence. Med dessa skönheter kan du avnjuta en mysig kväll ute på balkongen en varm sommarkväll eller under en lite lyxigare middagsbjudning. Glasen tål maskindisk och rymmer 21 cl.
Värde: 599 kr

8 nr + digital prenumeration!

Bläddra i tidningen när den dyker upp i brevlådan eller i appen på telefonen eller läsplattan om du är på resande fot. Du kan enkelt ladda ned appen och logga in med ditt personnummer när prenumerationen är igång.
Värde: 520 kr

1. Fyll i din adress!

Efter ditt introduktionserbjudande får du tidningen i en bekväm tillsvidareprenumeration, portofritt direkt hem i brevlådan! Genom att klicka Beställ godkänner du villkoren för Tidningsbutiken och Allt om Mat.

2. Hur vill du betala?
Ditt erbjudande:
  • 8 nr, ord lösnrpris472kr
  • Champagneglas, värde599kr
  • Totalt värde1 071kr
  • Du betalar endast299kr
  • Du sparar hela772kr
* porto 99kr tillkommer
Beställ!

Genom att klicka Beställ godkänner du villkoren för Tidningsbutiken och Allt om Mat.

Fakta: Allt om Mat

Tidningen Allt om Mat är för dig som älskar mat och matlagning. Passar lika bra till nybörjaren som precis börjat intressera sig för matlagning som till mästerkocken som vill lära sig mer och behöver inspiration till nya kreativa maträtter. Här hittar du recept i mängder och Allt om Mat har en egen matredaktion som provlagar alla recept som publiceras i tidningen. Förutom recept och reportage om mat så levererar även tidningens vinprovargrupp en uppsjö av tester på viner årligen.
Tidningen Allt om Mat grundades redan 1970 då matlagning inte alls var lika trendigt som idag men blev snabbt en succé. Tidningen ges ut 18 gånger per år med ett nummer per månad samt 6 stycken Allt om Mat Special. 452 000 personer läser tidningen varje år som ges ut av Bonnier Magazines & Brands AB med Mona Johansson som chefredaktör. Så vill du få den kompletta guiden till ett godare liv i brevlådan varje månad så börja prenumerera på Allt om Mat!
  • Land: Sverige / Språk: Svenska
  • Utgåvor/år: 18 / Förlag: Bonnier Magazines & Brands AB
  • Startår: 1970 / Chefredaktör: Suzanne Ribbing / Upplaga: 81700
2170E110-9FED-403D-924C-8EFD6AF61168