Just nu!
621 sålda!
6 nr
av

Allt om Mat

+ Iittala-glas 199 kr

Iittala-glas
Premie

Allt om Mat

  • "Bra recept ,både enklare och lite fredagsrecept." - Agnieszka
Läs mer››
Detta ingår:

4 snygga Iittala glas

Nu ingår det 4 stycken stapelbara dricksglas från populära Iittala. Glasen har skapats av formgivaren Matti Klenell och är smidiga att förvara och tar minimalt med plats i skåpen. Använd dem för såväl juice som drinkar eller varför inte desserten? Endast fantasin sätter gränserna! Rymmer: 34 cl
Totalt värde: 400 kr

Detta ingår:

6 nr + digital tillgång!

Bläddra i tidningen när den dyker upp i brevlådan eller i appen på telefonen eller läsplattan om du är på resande fot. Du kan enkelt ladda ned appen och logga in med ditt personnummer när prenumerationen är igång.
Värde: 330 kr

1. Fyll i din adress!

Efter ditt introduktionserbjudande får du tidningen i en bekväm tillsvidareprenumeration, portofritt direkt hem i brevlådan! Prenumerationsvillkor för Allt om Mat. Prenumerationsvillkor för Tidningsbutiken.

2. Hur vill du betala?
Ditt erbjudande:
  • 6 nr, ord lösnrpris330kr
  • Iittala-glas, värde400kr
  • Totalt värde730kr
  • Du betalar endast199kr
  • Du sparar hela531kr
* porto 59kr tillkommer
Beställ!

Prenumerationsvillkor för Allt om Mat. Prenumerationsvillkor för Tidningsbutiken.

Fakta: Allt om Mat

Tidningen Allt om Mat är för dig som älskar mat och matlagning. Passar lika bra till nybörjaren som precis börjat intressera sig för matlagning som till mästerkocken som vill lära sig mer och behöver inspiration till nya kreativa maträtter. Här hittar du recept i mängder och Allt om Mat har en egen matredaktion som provlagar alla recept som publiceras i tidningen. Förutom recept och reportage om mat så levererar även tidningens vinprovargrupp en uppsjö av tester på viner årligen.
Tidningen Allt om Mat grundades redan 1970 då matlagning inte alls var lika trendigt som idag men blev snabbt en succé. Tidningen ges ut 18 gånger per år med ett nummer per månad samt 6 stycken Allt om Mat Special. 452 000 personer läser tidningen varje år som ges ut av Bonnier Magazines & Brands AB med Mona Johansson som chefredaktör. Så vill du få den kompletta guiden till ett godare liv i brevlådan varje månad så börja prenumerera på Allt om Mat!
  • Land: Sverige / Språk: Svenska
  • Utgåvor/år: 18 / Förlag: Bonnier Magazines & Brands AB / Mediafy
  • Startår: 1970 / Chefredaktör: Suzanne Ribbing / Upplaga: 81700