Just nu!
97 sålda!
4 nr
av

Hembakat

+ Bakformar 199 kr

Bakformar
Premie

Hembakat

  • "Bra och inspirerande recept. Vill baka nästan allt i varje nummer." - Natalie
Läs mer››

Bakforms-set

Baka riktigt smarriga pajer och kakor med hjälp av detta springforms set bestående av en rund och en kvadratisk bakform. De är behandlade med non-stick-beläggning vilket underlättar när det är dags för rengöring. Mått: Rund: 24,5 x 5 cm; Fyrkantig: 21 x 21 x 2,4 cm
Värde: 259 kr

4 nr + digital prenumeration!

Utöver dina 4 utsökta tidningar i pappersform får du dessutom tillgång till din prenumeration digitalt. Det är superenkelt - ladda ned appen på mobilen eller surfplattan och logga in med ditt personnummer.
Värde: 260 kr

1. Fyll i din adress!

Efter ditt introduktionserbjudande får du tidningen i en bekväm tillsvidareprenumeration, portofritt direkt hem i brevlådan! Genom att klicka Beställ godkänner du villkoren för Tidningsbutiken och Hembakat.

2. Hur vill du betala?
Ditt erbjudande:
  • 4 nr, ord lösnrpris260kr
  • Bakformar, värde259kr
  • Totalt värde519kr
  • Du betalar endast199kr
  • Du sparar hela320kr
* porto 49kr tillkommer
Beställ!

Genom att klicka Beställ godkänner du villkoren för Tidningsbutiken och Hembakat.

Fakta: Hembakat

Längtar du efter en prenumeration på en baktidning som erbjuder dig som prenumerant lite av varje? Då är detta tidningen för dig! Utforska fantastiska smakkombinationer och vackra bildreportage som tar med dig på en fantastisk resa inspirerade från världens alla hörn. Bjud såväl familjen som vänner på imponerande kreationer med hjälp av recepten från Hembakat. Du finner både enkla och lite mer komplicerade recept i tidningen. Våga utmana dig själv och utvecklas i konsten att skapa fantastiska bakverk. Ge dig själv en present och börja prenumerera på tidningen Hembakat – du kommer inte att ångra dig!
Tidningen Hembakat är en tidning som kontinuerligt ökat i popularitet sedan 2012 då tidningen första gången såg dagens ljus. Hembakat delas ut av Bonnier Magazines & Brands AB och kommer ut med 9 underbara utgåvor varje år. Här finner vi Eva Nordlinder som chefredaktör. I tidningen finner du som läsare även prisvärda tips på olika bakredskap som underlättar din tid i köket från många kända varumärken. Hembakat lyfter även smarriga middags- och lunchrecept, goda pajer och nytta matbröd. Ta del av våra fördelaktiga erbjudanden och unna dig en prenumeration på tidningen Hembakat redan idag!
  • Land: Sverige / Språk: Svenska
  • Utgåvor/år: 9 / Förlag: Bonnier Magazines & Brands AB
  • Startår: 2009 / Chefredaktör: Eva Nordlinder / Upplaga: 29100
2170E110-9FED-403D-924C-8EFD6AF61168