Just nu!
31 sålda!
3 nr
av

Scandinavian Living

+ Högtalare 129 kr

Högtalare
Premie
I din prenumeration ingår det:

Nordic trådlös högtalare med lampa

Enkel och smart bluetooth-högtalare med lampa i stilren design och bra kvalitet, så att du kan njuta av exempelvis din musik eller ljudbok, oavsett om du är i vardagsrummet eller ute på terrassen.
Högtalaren med lampa har ett snyggt handtag som gör den enkel att ta med sig ut på terrassen eller altanen under varma sommarkvällar. Med den inbyggda dimmern kan du justera ljusstyrkan själv och få en mysig belysning när mörkret faller. Ljudet styrs direkt på din smartphone via bluetooth.
Belysnings- och speltid: ca 7 timmar, så att du kan njuta av musik större delen av dagen. Automatisk och enkel parkoppling via bluetooth Laddningskabel och manual ingår.
Värde: 499 kr

I din prenumeration ingår det:

3 nr + full digital tillgång!

I prenumerationen ingår det full digital tillgång. Ta del av tidningen via surfplattan eller telefonen när du är på resande fot. Inloggningsuppgifter får du från förlaget så fort de behandlat din beställning. Värde: 267 kr

Ditt erbjudande

Scandinavian Living

  • 3 nr av Scandinavian Living , värde 267 kr (ord lösnrpris)
  • 3 nr av tidningen
  • Högtalare, värde 499 kr
  • Högtalare

Totalt värde 766 kr

Du sparar hela 637 kr!
Erbjudande 129kr
Frakt 49 kr
Du betalar 178 kr

Scandinavian Living

  • 3 nr av tidningen
  • Högtalare
Totalt värde 766 kr!
Erbjudande 129kr
Frakt 49 kr
Du betalar 178 kr
Beställ

Efter introduktionserbjudandet övergår prenumerationen i en

bekväm tillsvidareprenumeration som kan avslutas när som helst.

Fakta: Scandinavian Living

Beställ en av Sveriges bästa tidningar som håller stort fokus på inredning, design och shoppingtips för hemmet! Få en unik överblick över de senaste designnyheterna i såväl Sverige som utomlands. I Scandinavian Living by BO BEDRE får du uppleva exceptionella och spännande hem i olika former och format.
Scandinavian Living by BO BEDRE riktar sig till alla som drömmer om att skapa ett fantastiskt och inspirerande hem från hela Norden. Ta dessutom del av läckra recept för både vardag och fest. Tidningen delas ut av förlaget Bonnier Publications International AS och kommer ut 6 gånger varje år.
  • Land: Sverige / Språk: Svenska
  • Utgåvor/år: 6 / Förlag: Bonnier Publications International AS
  • Chefredaktör: Erik Rimmer /

Beställ
2170E110-9FED-403D-924C-8EFD6AF61168