5 nr
av

101 Idéer

+ Bok 199 kr

Bok
Premie

101 Idéer

  • "En tidning som lätt sätter sprätt på mina tankar å idéer." - Monika
Läs mer››
Du får:

Boken ”Mormorsrutor”

Man brukar säga att gamla trender ofta kommer tillbaka med tiden. Minns ni de underbart virkade ”mormorsrutorna”? Dessa har återigen tagit oss med storm och dyker upp som moderna inslag i moderna hem. Du får all hjälp du behöver från boken Mormorsrutor för att skapa dessa små konstverk. Du får tillgång till mönster till såväl kuddar som plädar och mycket, mycket mer. Skapa exempelvis söta väskor, sköna pallsitsar, fodral till mobilen eller datorn. Endast fantasin sätter gränserna! Författare: Jennie Olsson
Värde: 129 kr

Du får:

3 nr + digital tillgång!

Du får 3 nr av den inspirationsrika tidningen 101 Idéer och full digital tillgång till dina tidningar via smartphonen och läsplattan. Ladda ned appen och läs tidningen vart du än befinner dig!
Värde: 195 kr

1. Fyll i din adress!

Efter ditt introduktionserbjudande får du tidningen i en bekväm tillsvidareprenumeration, portofritt direkt hem i brevlådan! Prenumerationsvillkor för 101 Idéer. Prenumerationsvillkor för Tidningsbutiken.

2. Hur vill du betala?
Ditt erbjudande:
  • 5 nr, ord lösnrpris325kr
  • Bok, värde129kr
  • Totalt värde454kr
  • Du betalar endast199kr
  • Du sparar hela255kr
* porto 39kr tillkommer
Beställ!

Prenumerationsvillkor för 101 Idéer. Prenumerationsvillkor för Tidningsbutiken.

Fakta: 101 Idéer

Är du en händig person som inte kan få nog av att pyssla med stora som små projekt? Då har du verkligen hittat rätt! I 101 Idéer finner du allt mellan himmel och jord! Det vill säga hur du tillverkar dina egna smycken, hur man virkar den perfekta filten och även större snickeriprojekt. Med hjälp av roliga och smarta tips på festdekorationer kommer ditt party att bli ihåg kommet lång tid efter att sista gästen valt att gå hem. Tidningen erbjuder även en uppsjö av härliga och kreativa recept för dig som tycker om att laga mat. Imponera på familjen eller vännerna på alla plan och njut av att vara kreativ tillsammans med 101 Idéer.
Tidningen som delas ut av Bonnier Magazines & Brands AB kommer ut med 5 stycken fullspäckade utgåvor per år. Med beskrivande projekttexter vänder sig tidningen till både noviserna och experterna. 101 Idéer grundades 2010 och är alltså en relativt ny tidning, men den har snabbt stigit i popularitet och är mycket uppskattad av dagens prenumeranter. Varje utgåva är uppdaterad med det senaste inom området och lämnar dig med en stor skaparlust! Ulrika Falk sitter som chefredaktör.
  • Land: Sverige / Språk: Svenska
  • Utgåvor/år: 5 / Förlag: Bonnier Magazines & Brands AB
  • Startår: 2009 / Chefredaktör: Ulrika Falk /