2 nr
av

Släkthistoria

+ Stabilisator 9950 kr

Stabilisator
Premie

Släkthistoria

  • "Känns exklusiv, välarbetad och har alltid spännande reportage!" - Ingeborg
Läs mer››
Detta ingår:

Bluetooth gimbalstabilisator till mobiltelefonen

Med denna gimalstabilisator kommer du att kunna filma och ta bilder på en helt ny nivå. Din nya gimbalstabilisator kommer med hjälp av ny teknik att eliminera alla skakningar från dina filmer och videos. Placera din smartphone i hållaren och låt den lilla motorn sköta resten. Det ingår dessutom en Bluetoothstyrd fjärrkontroll som gör det möjligt för dig att ta bilder och filma på avstånd.
Värde: 649 kr

Detta ingår:

2 nr + digital prenumeration!

När du beställer din prenumeration på Släkthistoria ingår det en digital prenumeration. Inloggningsuppgifter och ytterligare information kring detta mottar du i din orderbekräftelse från Släkthistoria.
Värde: 179 kr

1. Fyll i din adress!


Genom att klicka Beställ godkänner du villkoren för Tidningsbutiken och Släkthistoria.

2. Hur vill du betala?
Ditt erbjudande:
  • 2 nr, ord lösnrpris179,80kr
  • Stabilisator, värde649kr
  • Totalt värde828,80kr
  • Du betalar endast99,50kr
  • Du sparar hela729,30kr
* porto 49,50kr tillkommer
Beställ!


Genom att klicka Beställ godkänner du villkoren för Tidningsbutiken och Släkthistoria.

Fakta: Släkthistoria

Är du intresserad av hur det var att leva i Sverige förr i tiden? I tidningen Släkthistoria får du följa med på en resa tillbaka i tiden. Läs intervjuer med framstående släktforskare och deras fascinerande fynd. Släkthistoria passar utmärkt för dig som vill lära dig mer om Sveriges historia eller är intresserad av att börja släktforska själv. Bli en av många nöjda prenumeranter och beställ hem tidningen redan idag – nu till riktigt bra kampanjpris!
Släkthistoria ger sina prenumeranter en inblick i svensk historia, tips och råd från experter på hur man släktforskar som bäst och ta del av intressanta insändare från engagerade läsare. Tidningen ges ut av Allt om Historia AB och kommer ut med 8 nr per år. Första tidningen kom ut redan 2013 och har varit en storfavorit bland historieälskare sedan dess. Ansvarig chefredaktör är Magnus Bergsten.
  • Land: Sverige / Språk: Svenska
  • Utgåvor/år: 12 / Förlag: Allt om Historia AB (2416)
  • Startår: 2013 / Chefredaktör: Magnus Bergsten /
2170E110-9FED-403D-924C-8EFD6AF61168