Just nu!
46 sålda!
5 nr
av

Släkthistoria

+ Hörlurar 19950 kr

Hörlurar
Premie

Släkthistoria

  • "Känns exklusiv, välarbetad och har alltid spännande reportage!" - Ingeborg
Läs mer››
Detta ingår:

Nordic Trådlösa Hörlurar

Ett par snygga hörlurar som du kan använda när du ska lyssna på din favoritmusik, en fängslande ljudbok eller en lärorik podcast. Du kopplar dom enkelt till din dator, mobiltelefon eller surfplatta via Bluetooth.
Hörlurarna är utformade i en stilren design som passar perfekt när du pendlar till jobbet eller ska på en lite längre resa. De kan vikas ihop så att de lätt får plats i exempelvis en väska när du inte använder dom.
Med det inbyggda pek-gränssnittet kan du styra musik eller besvara/avvisa telefonsamtal. Laddningskabel och manual ingår.

Batteritid: ca 8 timmar
Värde: 599 kr

Detta ingår:

5 nr + digital prenumeration!

När du beställer din prenumeration på Släkthistoria ingår det en digital prenumeration. Inloggningsuppgifter och ytterligare information kring detta mottar du i din orderbekräftelse från Släkthistoria.
Värde: 350 kr

1. Fyll i din adress!

Genom att klicka Beställ godkänner du villkoren för Tidningsbutiken och Släkthistoria.

2. Hur vill du betala?
Ditt erbjudande:
  • 5 nr, ord lösnrpris449,50kr
  • Hörlurar, värde599kr
  • Totalt värde1 048,50kr
  • Du betalar endast199,50kr
  • Du sparar hela849kr
* porto 49,50kr tillkommer
Beställ!

Genom att klicka Beställ godkänner du villkoren för Tidningsbutiken och Släkthistoria.

Fakta: Släkthistoria

Är du intresserad av hur det var att leva i Sverige förr i tiden? I tidningen Släkthistoria får du följa med på en resa tillbaka i tiden. Läs intervjuer med framstående släktforskare och deras fascinerande fynd. Släkthistoria passar utmärkt för dig som vill lära dig mer om Sveriges historia eller är intresserad av att börja släktforska själv. Bli en av många nöjda prenumeranter och beställ hem tidningen redan idag – nu till riktigt bra kampanjpris!
Släkthistoria ger sina prenumeranter en inblick i svensk historia, tips och råd från experter på hur man släktforskar som bäst och ta del av intressanta insändare från engagerade läsare. Tidningen ges ut av Allt om Historia AB och kommer ut med 8 nr per år. Första tidningen kom ut redan 2013 och har varit en storfavorit bland historieälskare sedan dess. Ansvarig chefredaktör är Magnus Bergsten.
  • Land: Sverige / Språk: Svenska
  • Utgåvor/år: 8 / Förlag: Allt om Historia AB (2416)
  • Startår: 2013 / Chefredaktör: Magnus Bergsten /
2170E110-9FED-403D-924C-8EFD6AF61168