Just nu!
78 sålda!
4 nr
av

Klassiska Bilar

+ Roliga premier 99 kr

Roliga premier
Premie

Klassiska Bilar - En tidning från Teknikens Värld!

  • "Klassiker är mycket bra om man vill läsa om gamla bilar." - Johan
Läs mer››

Väderstation med klocka

Denna praktiska väderstation med inbyggd klocka håller dig ständigt uppdaterad med de aktuella väderprognoserna och visar även luftfuktighet och temperatur inomhus för där du befinner dig. Den inbyggda klockan har en alarmfunktion med snooze-möjlighet för dig som tycker om att dra dig på morgonen! Batterier ingår inte.
Värde: 300 kr

Klassiskt rutig pläd

Med en härlig pläd kommer man långt! Använd denna i bilen, hemma i soffan eller över axlarna när det är ruggigt väder utomhus.
Material: 100% akryl
Mått: 100x150 cm
Värde: 250 kr

4 nr + tillgång digitalt!

När du blir prenumerant på tidningen så ingår det full digital tillgång till prenumerationen. Du kan logga in med hjälp av appen via en telefon eller läsplatta. Ladda ned appen och skriv in ditt personnummer för att få tillgång!
Värde: 279 kr

1. Fyll i din adress!

Efter ditt introduktionserbjudande får du tidningen i en bekväm tillsvidareprenumeration, portofritt direkt hem i brevlådan! Prenumerationsvillkor för Klassiska Bilar. Prenumerationsvillkor för Tidningsbutiken.

2. Hur vill du betala?
Ditt erbjudande:
  • 4 nr, ord lösnrpris279,60kr
  • Roliga premier, värde550kr
  • Totalt värde829,60kr
  • Du betalar endast99kr
  • Du sparar hela730,60kr
* porto 49kr tillkommer
Beställ!

Prenumerationsvillkor för Klassiska Bilar. Prenumerationsvillkor för Tidningsbutiken.

Fakta: Klassiska Bilar

Klassiska Bilar är tidningen för dig som älskar bilar från förr. Här kan du läsa allt om 50, 60 och 70-talets alla bilar. Här får du som läsare detaljerade tester och provkörningar av riktiga veteranbilar på riktigt i nutid. Klassiska Bilars systertidning Teknikens Värld har testat bilar sedan 1948 och gräver även fram massvis av intressanta artiklar och tester i sitt arkiv. Du får även fina bildreportage av Sveriges bästa bildfotografer.
Klassiska Bilar ges ut 10 gånger per år och uppskattas av alla typer av bilentusiaster. I varje nummer kan du läsa om veteranbilsträffar, veteranrace, renoveringstips, veteranbilstester, guider till ditt veteranbilsköp, resmål för bilentusiaster och massor av fler intressanta artiklar. Så tveka inte att börja prenumerera på Klassiska Bilar redan idag och få massor av inspiration till din nästa veteranbil eller till pärlan som redan står i garaget.
  • Land: Sverige / Språk: Svenska
  • Utgåvor/år: 10 / Förlag: Bonnier Magazines & Brands AB
  • Upplaga: 85000