2 nr
av

Chef & Ledare

+ Bok 125 kr

Bok
Premie

Chef & Ledare

  • "Så välskrivna och intressanta artiklar, jag som läsare känner igen mig och får lust att läsa mer." - Susanne
Läs mer››
Detta ingår:

Min hemlighet av Petter Stordalen

I Min hemlighet delar Petter Stordalen med sig av alla sina hemligheter, alla de tips och tricks som tagit honom dit han är idag både som make, far och företagsledare. En historia om att våga när andra tvekar, om att få ut det bästa av de omkring dig. En historia att både lära av och leva efter.

Stordalen delar med sig av sin kunskap om företagande, investeringar, förhandling och hur man inspirerar sina anställda. Men det handlar lika mycket om resan hit om hur blev Petter Stordalen en av Nordens största entreprenörer. Vad är nyckeln till att nå framgång? Och var det värt det?
Värde: 55 kr

1. Fyll i din adress!

Genom att klicka Beställ godkänner du villkoren för Tidningsbutiken och Chef & Ledare.

2. Hur vill du betala?
Ditt erbjudande:
  • 2 nr, ord lösnrpris158kr
  • Bok, värde55kr
  • Totalt värde213kr
  • Du betalar endast125kr
  • Du sparar hela88kr
* porto 19kr tillkommer
Beställ!

Genom att klicka Beställ godkänner du villkoren för Tidningsbutiken och Chef & Ledare.

Fakta: Chef & Ledare

Framgångsrika ledare och entreprenörer delar egenskaper med varandra. Framgångsfaktorer som har tagit dem dit där de är idag. Det är inte ovanligt att de själva inte ser vilka egenskaper de har. Vad det är som skiljer dem från alla andra. Alla egenskaper går att lära sig. Bar du vet vilka de är! Vissa har alltid haft dem, andra har utvecklat sina egenskaper genom upplevelser de haft. De strävar efter att bli sitt bästa jag och tävlar bara mot sig själva. De slutar aldrig att lära sig. De delar en aptit på kunskap och går ofta upp tidigare på morgonen än de flesta av oss ens skulle drömma om att göra ibland upp till tre timmar innan arbetsdagen börjar. I media pågår en ständig jakt på olika framgångsfaktorer men vi låter personer berätta själva, med sin egna ord. Vi föredrar fördjupade intervjuer istället för korta. Vi tror att du älskar att läsa bara innehållet berör. Att få krypa upp i soffan och läsa berättelser som inspirerar.
I fördjupade intervjuer i tidningen berättar det sin historia. Genom att ställa frågor och genom ett genuint intresse för historien får du som läsare en inblick i vad som gör just de här personerna så framgångsrika. Genom underhållande långläsning blir tidningen en mentor som du kan använda i ditt eget liv. Det är aldrig för sent att lyckas med sitt liv, sin karriär eller sin stora dröm. Ibland är det en enda mening som förändrar våra liv. En enda mening som berör oss och får oss att se något vi inte sett. Om bara en enda intervju kan få dig som läsare att få modet att byta miljö till en miljö där du har större möjligheter att utvecklas så har vi vunnit med tidningens syfte att vara mentor. Tidningen riktar sig både till chefer, ledande företagsledare och entreprenörer men också till dig som bara vill få inspiration att förändra ditt liv och komma närmare målet att bli det bästa du kan bli!
  • Land: Sverige / Språk: Svenska
  • Utgåvor/år: 4 / Förlag: Kompetensgruppen i Sverige AB
  • Startår: 2017 / Chefredaktör: Anders Åkerman /
2170E110-9FED-403D-924C-8EFD6AF61168