Just nu!
71 sålda!
6 nr
av

Allt om Historia

+ Knivset 16950 kr

Knivset
Premie

Allt om Historia - Din guide till världshistorien

  • "Jag har läst tidningen varje månad i åtta år och den är fantastisk." - Yaniv
Läs mer››

Hasaki Omakase-knivet

Just nu ingår det ett knivset från Hasaki Omakase när du beställer via oss! Du får 2 stycken högkvalitativa knivar för 2 olika användningsområden. Nakiri-kniven på 32 cm är perfekt att hacka och skiva med och är en så kallad kockkniv och Yanagiba-kniven är en filékniv på 33 cm som fungerar utmärkt för det mesta. Skaften är i riktigt starkt pakkaträ som trippelpolerats för bästa komfort och bladen är av riktigt slittåligt stål.
Värde: 429 kr

1. Fyll i din adress!

Efter introduktionserbjudandet övergår prenumerationen i en bekväm tillsvidareprenumeration som kan avslutas när som helst. Genom att klicka "Beställ" godkänner du även köpvillkoren för Bonnier Publications International AS. Prenumerationsvillkor för Allt om Historia. Prenumerationsvillkor för Tidningsbutiken.

2. Hur vill du betala?
Ditt erbjudande:
  • 6 nr, ord lösnrpris389,40kr
  • Knivset, värde429kr
  • Totalt värde818,40kr
  • Du betalar endast169,50kr
  • Du sparar hela648,90kr
* porto 39,50kr tillkommer
Beställ!

Prenumerationsvillkor för Allt om Historia. Prenumerationsvillkor för Tidningsbutiken.

Fakta: Allt om Historia

I tidningen Allt om Historia finner du några av världshistoriens mest spännande berättelser i välskrivna reportage. Följ med tillbaka i historien och läs om allt mellan himmel och jord – större och mindre krig som utspelat sig på vår jord, populärkultur och spektakulära personer. Varje nummer lyfter spännande historiska nyheter, har frågor & svar, roliga quiz att utmana dig själv eller andra i samt diverse kartor och faktarutor.
En väl uppbyggd faktatidning-tidning med vackra bilder och pedagogiskt skriva texter. Allt om Historia ges ut av förlaget Bonnier Publications AS. Prenumeranterna får njuta av hela 14 exemplar varje år som levereras hela vägen hem till din brevlåda. Tidningen grundades år 2005 och har sedan dess blivit mer och mer populär! Som chefredaktör på förlaget sitter Åke Steinwall. Beställ hem din prenumeration på Allt om Historia redan idag och ta del av vår fantastiska historia!
  • Land: Sverige / Språk: Svenska
  • Utgåvor/år: 14 / Förlag: Allt om Historia AB (2416)
  • Startår: 2005 / Chefredaktör: Åke Steinwall / Upplaga: 26700