Just nu!
35 sålda!
6 nr
av

Allt om Historia

+ Drone Car 14950 kr

Drone Car
Premie

Allt om Historia

  • "Jag har läst tidningen varje månad i åtta år och den är fantastisk." - Yaniv
Läs mer››

HYBRID Drone Car

Upptäck HYBRID Dronecar – en fantastisk ny uppfinning som kombinerar 2 storfavoriter. Tänk dig att kunna fjärrstyra en snygg och smidig liten radiobil som utan problem går från att köra på marken, till att flyga. Med hjälp av quadcopter-strukturen blir drönaren såväl felxibel som lättmanövrerad. I din nya Hybrid Dronecar finns även en inbyggd lampa som underlättar flygning i svagare ljus. Börja experimentera med din nya drönar-bil så snart som möjligt och hitta din nya hobby!

6 nr + digital prenumeration!

Nu ingår det dessutom full digital tillgång till prenumerationen. Inloggningsuppgifter mottar du direkt från förlaget så fort de registrerat din beställning.
Värde: 389 kr

1. Fyll i din adress!

Efter introduktionserbjudandet övergår prenumerationen i en bekväm tillsvidareprenumeration som kan avslutas när som helst. Genom att klicka "Beställ" godkänner du även köpvillkoren för Bonnier Publications International AS. Genom att klicka Beställ godkänner du villkoren för Tidningsbutiken och Allt om Historia.

2. Hur vill du betala?
Ditt erbjudande:
  • 6 nr, ord lösnrpris389,40kr
  • Drone Car, värde499kr
  • Totalt värde888,40kr
  • Du betalar endast149,50kr
  • Du sparar hela738,90kr
* porto 49,50kr tillkommer
Beställ!

Genom att klicka Beställ godkänner du villkoren för Tidningsbutiken och Allt om Historia.

Fakta: Allt om Historia

I tidningen Allt om Historia finner du några av världshistoriens mest spännande berättelser i välskrivna reportage. Följ med tillbaka i historien och läs om allt mellan himmel och jord – större och mindre krig som utspelat sig på vår jord, populärkultur och spektakulära personer. Varje nummer lyfter spännande historiska nyheter, har frågor & svar, roliga quiz att utmana dig själv eller andra i samt diverse kartor och faktarutor.
En väl uppbyggd faktatidning-tidning med vackra bilder och pedagogiskt skriva texter. Allt om Historia ges ut av förlaget Bonnier Publications AS. Prenumeranterna får njuta av hela 14 exemplar varje år som levereras hela vägen hem till din brevlåda. Tidningen grundades år 2005 och har sedan dess blivit mer och mer populär! Som chefredaktör på förlaget sitter Åke Steinwall. Beställ hem din prenumeration på Allt om Historia redan idag och ta del av vår fantastiska historia!
  • Land: Sverige / Språk: Svenska
  • Utgåvor/år: 14 / Förlag: Allt om Historia AB (2416)
  • Startår: 2005 / Chefredaktör: Åke Steinwall / Upplaga: 26700