Just nu!
50 sålda!
2 nr
av

STYLEBY

+ Hudvårds-kit 149 kr

Hudvårds-kit
Premie

STYLEBY

  • "Sveriges i särklass bästa modetidning, både i text och bild." - Lena
Läs mer››
Du får:

Special Cleansing från Dermalogica

Den här löddrande rengöringskrämen rån Dermalogica är skonsam mot din hud och tar effektivt bort smink och smuts. Produkten är tvålfri och och torkar inte ut huden.
Produkten innehåller 50 ml.

Du får:

Daily Microfoliant från Dermalogica

Daily Microfoliant är en skonsam peeling för ansiktet som är framtagen så att du kan använda den dagligen utan att huden tar skada. Den hjälper dig att få mjuk och fin hud genom att avlägsna döda hudceller.
Produkten innehåller 13 g.

Du får:

Skin Smoothing Cream från Dermalogica

Skin Smoothing Cream är en ansiktskrämen som hjälper din hud att bevara sin fuktbalans och återställer spänsten i huden. Med den här produkten så bibehåller du din ungdomliga lyster och får en hälsosam hy inför sommaren.
Produkten innehåller 22 ml.

Du får:

MultiVitamin Power Firm från Dermalogica

Den här skyddande ögonbalsamen kommer att reparera och släta ut din hud så att du ser fräsch ut inför sommaren. Bekämpar effektivt fina linjer och ger ansiktet åter sin lyster.
Produkten innehåller 5 ml.

Du får:

4 nr av STYLE Edit

I erbjudandet ingår det dessutom 4 digitala utgåvor av STYLEBYs alldeles egna trendmagasin. Perfekt för dig som vill hålla koll på det senaste. 4 gånger om året kommer även STYLEBY Style Edit i digital form som framförallt fokuserar på trender från catwalken.

Du får:

2 nr + tillgång digitalt!

Njut av dina tidningar hemma på soffan eller via telefonen när du är ute på äventyr och missa aldrig det senaste modet. Ladda ned appen och logga in med ditt personnummer när du blivit prenumerant.
Värde: 516 kr

1. Fyll i din adress!

Efter ditt introduktionserbjudande får du tidningen i en bekväm tillsvidareprenumeration, portofritt direkt hem i brevlådan! Prenumerationsvillkor för STYLEBY. Prenumerationsvillkor för Tidningsbutiken.

2. Hur vill du betala?
Ditt erbjudande:
  • 2 nr, ord lösnrpris258kr
  • Hudvårds-kit, värde400kr
  • Totalt värde658kr
  • Du betalar endast149kr
  • Du sparar hela509kr
* porto 49kr tillkommer
Beställ!

Prenumerationsvillkor för STYLEBY. Prenumerationsvillkor för Tidningsbutiken.

Fakta: STYLEBY

STYLEBY är magasinet för dig som vill ha det bästa urvalet av svenska och internationella designers, smart och snyggt förpackat i en magasinsupplevelse utöver det vanliga. Jonna Bergh är ansvarig utgivare samt chefredaktör. Sedan starten våren 2011 har tidningen vunnit priser som årets art director 2014 (Sveriges tidskrifter), årets bästa nya tidskrift 2012 (Resumé) samt årets rookie 2012 (Sveriges tidskrifter). STYLEBY visar den perfekta mixen av nya trender och evig stil – en härlig inspirationsbomb med de allra bästa köpen och alltid med en tanke om att stil är något vi odlar över tid.
STYLEBY ges ut 4 gånger per år av Bonnier Magazines & Brands AB. I varje nummer får du läsa om spännande modepersonligheter som delar med sig av sina tips och idéer runt mode. Du får även trendspaningar på vad som gäller just nu, hemma-hos-reportage som du kan inspireras av samt tips på hur du kan kombinera din garderob och göra nya smarta inköp. Så tveka inte att börja prenumerera på STYLEBY redan idag!
  • Land: Sverige / Språk: Svenska
  • Utgåvor/år: 4 / Förlag: Bonnier Magazines & Brands AB
  • Startår: 2011 / Chefredaktör: Jonna Bergh / Upplaga: 29000