Helårsprenumeration 2 nr
av

STYLEBY

179 kr

STYLEBY

  • "Sveriges i särklass bästa modetidning, både i text och bild." - Lena
Läs mer››
Du får:

2 nr + tillgång digitalt!

Njut av dina tidningar hemma på soffan eller via telefonen när du är ute på äventyr och missa aldrig det senaste modet. Ladda ned appen och logga in med ditt prenumerationsnummer när du blivit prenumerant.
Värde: 198 kr

1. Fyll i din adress!

Efter ditt introduktionserbjudande får du tidningen i en bekväm tillsvidareprenumeration, portofritt direkt hem i brevlådan!
Genom att klicka Beställ godkänner du villkoren för Tidningsbutiken och STYLEBY.

2. Hur vill du betala?
Ditt erbjudande:
  • 2 nr, ord lösnrpris198kr
  • Du betalar endast179kr
  • Du sparar hela19kr
Beställ!

Efter ditt introduktionserbjudande får du tidningen i en bekväm tillsvidareprenumeration, portofritt direkt hem i brevlådan!
Genom att klicka Beställ godkänner du villkoren för Tidningsbutiken och STYLEBY.

Fakta: STYLEBY

STYLEBY är magasinet för dig som vill ha det bästa urvalet av svenska och internationella designers, smart och snyggt förpackat i en magasinsupplevelse utöver det vanliga. Jonna Bergh är ansvarig utgivare samt chefredaktör. Sedan starten våren 2011 har tidningen vunnit priser som årets art director 2014 (Sveriges tidskrifter), årets bästa nya tidskrift 2012 (Resumé) samt årets rookie 2012 (Sveriges tidskrifter). STYLEBY visar den perfekta mixen av nya trender och evig stil – en härlig inspirationsbomb med de allra bästa köpen och alltid med en tanke om att stil är något vi odlar över tid.
STYLEBY ges ut 4 gånger per år av Bonnier Magazines & Brands AB. I varje nummer får du läsa om spännande modepersonligheter som delar med sig av sina tips och idéer runt mode. Du får även trendspaningar på vad som gäller just nu, hemma-hos-reportage som du kan inspireras av samt tips på hur du kan kombinera din garderob och göra nya smarta inköp. Så tveka inte att börja prenumerera på STYLEBY redan idag!
  • Land: Sverige / Språk: Svenska
  • Utgåvor/år: 2 / Förlag: Bonnier Magazines & Brands AB
  • Startår: 2011 / Chefredaktör: Jonna Bergh / Upplaga: 29000
2170E110-9FED-403D-924C-8EFD6AF61168