4 nr
av

STYLEBY

+ Cremorlab-kit 299 kr

Cremorlab-kit
Premie

STYLEBY - Nytt mode & evig stil

  • "Sveriges i särklass bästa modetidning, både i text och bild." - Lena
Läs mer››
Du får:

Cremorlab hudvårds-kit

I dagens erbjudande ingår det ett hudvårds-kit från Cremorlab. I paketerbjudandet ingår det ett patenterat termalvatten som kallas för T.E.N. som återfuktar huden och är innehållsrikt på mineraler. Du får även 3 lyxiga ansiktsmasker för olika ändamål (återfuktning, lindring och återskapande). Utöver detta ingår det dessutom Snow Falls Melting Cream (20 ml) och Mineral Treatment Essence (15 ml) – Cremorlabs bästsäljande produkter!
Värde: 439 kr

“Har du funderat på att testa koreansk hudvård blir det inte bättre än så här - Cremorlab är ett av Sydkoreas mest älskade märken. Eko-vänligt, men samtidigt innovativt, extra snällt och återfuktande för huden med hjälp av mineralrikt vatten. I nummer #51 utnämner vi TEN Mineral Treatment Essence till en av STYLEBYs Beauty Heros!” - Anja Skeppe Grahn, Beauty Editor STYLEBY

Du får:

4 nr + tillgång digitalt!

Njut av dina tidningar hemma på soffan eller via telefonen när du är ute på äventyr och missa aldrig det senaste modet. 4 gånger om året kommer även STYLEBY Style Edit i digital form som framförallt fokuserar på trender från catwalken. Ladda ned appen och logga in med ditt personnummer när du blivit prenumerant.
Värde: 516 kr

1. Fyll i din adress!

Efter ditt introduktionserbjudande får du tidningen i en bekväm tillsvidareprenumeration, portofritt direkt hem i brevlådan! Prenumerationsvillkor för STYLEBY. Prenumerationsvillkor för Tidningsbutiken.

2. Hur vill du betala?
Ditt erbjudande:
  • 4 nr, ord lösnrpris516kr
  • Cremorlab-kit, värde439kr
  • Totalt värde955kr
  • Du betalar endast299kr
  • Du sparar hela656kr
* porto 39kr tillkommer
Beställ!

Prenumerationsvillkor för STYLEBY. Prenumerationsvillkor för Tidningsbutiken.

Fakta: STYLEBY

STYLEBY är magasinet för dig som vill ha det bästa urvalet av svenska och internationella designers, smart och snyggt förpackat i en magasinsupplevelse utöver det vanliga. Jonna Bergh är ansvarig utgivare samt chefredaktör. Sedan starten våren 2011 har tidningen vunnit priser som årets art director 2014 (Sveriges tidskrifter), årets bästa nya tidskrift 2012 (Resumé) samt årets rookie 2012 (Sveriges tidskrifter). STYLEBY visar den perfekta mixen av nya trender och evig stil – en härlig inspirationsbomb med de allra bästa köpen och alltid med en tanke om att stil är något vi odlar över tid.
STYLEBY ges ut 4 gånger per år av Bonnier Magazines & Brands AB. I varje nummer får du läsa om spännande modepersonligheter som delar med sig av sina tips och idéer runt mode. Du får även trendspaningar på vad som gäller just nu, hemma-hos-reportage som du kan inspireras av samt tips på hur du kan kombinera din garderob och göra nya smarta inköp. Så tveka inte att börja prenumerera på STYLEBY redan idag!
  • Land: Sverige / Språk: Svenska
  • Utgåvor/år: 4 / Förlag: Bonnier Magazines & Brands AB
  • Startår: 2011 / Chefredaktör: Jonna Bergh / Upplaga: 29000