Detta erbjudande gäller t.o.m. 26/12 eller så länge lagret räcker. 7 nr
av

Tävla & Vinn

199 kr

Tävla & Vinn

  • "Lösa korsord och njuta av sin egen stund till hjärngympa är inget man tackar nej till." - Jamina
Läs mer››
1. Fyll i din adress!

Du prenumererar helt utan bindningstid. Efter dina beställda nummer får du erbjudande om att förnya din prenumeration till ett extra förmånligt pris. På krysset.se kan du läsa mer om vilken tidning som passar dig bäst. Genom att klicka Beställ godkänner du villkoren för Tidningsbutiken och Tävla & Vinn.

2. Hur vill du betala?
Ditt erbjudande:
  • 7 nr, ord lösnrpris301kr
  • Du betalar endast199kr
  • Du sparar hela102kr
Beställ!

Genom att klicka Beställ godkänner du villkoren för Tidningsbutiken och Tävla & Vinn.

Fakta: Tävla & Vinn

Detta är den perfekta krysstidningen för dig som avancerat från de lättare krysstidningarna och känner för en ny utmaning. Tidningen är känd för sina friska humoristiska inslag och är därför lika underhållande som utvecklande att läsa. Oavsett om du är 10 eller 90 år gammal kommer du att uppskatta att prenumerera på Tävla & Vinn. Unna dig själv eller någon annan en prenumeration på tidningen Tävla & Vinn!
I tidningen finner du korsord och kryss varvat med roliga ordlekar. Varje månad delas tidningen ut till lyckliga prenumeranter runt om i landet. Förlaget som står bakom Tävla & Vinn är Bonnier Magazines & Brands AB. Dela klurigheterna tillsammans med din familj och vänner eller uppskatta egentiden. Tidningen grundades år 1990 och har uppskattats i över 20 år av svenska folket. Ulrika Falk sitter som chefredaktör för tidningen.
Svårighetsgrad: 2 pennor
  • Land: Sverige / Språk: Svenska
  • Utgåvor/år: 12 / Förlag: Keesing Sverige AB / Mediafy
  • Startår: 1990 / Chefredaktör: Ulrika Falk /
2170E110-9FED-403D-924C-8EFD6AF61168