Just nu!
41 sålda!
3 nr
av

Moderna Klassiker

+ Lyxiga premier 149 kr

Lyxiga premier
Premie

Moderna Klassiker

  • När tidningen kommer lägger jag inte ifrån mig den förrän jag läst klart! - Lars
Läs mer››
Detta ingår:

Trådlösa hörlurar

Med en batteritid på ca 8 timmar kan du njuta av musik, poddar och filmer när du åker till jobbet eller är på resande fot utan att behöva oroa dig över att ladda. Du kan dessutom vara upp till 10 meter ifrån din enhet utan att ljudet påverkas. De är riktigt sköna och är programmerade med bluetooth version 4.1. Du kan enkelt kontrollera ljudet på hörluren och en micro USB-kabel ingår.
Värde: 600 kr

Detta ingår:

24-delars verktygsset

Nu behöver du inte gå verktygslös längre! I vårt erbjudande ingår det nu ett 24-delars verktygsset med det nödvändigaste för hemmafixaren. Detta medföljer:
1 tång
1 brytkniv
10 bits
1 förlängningstång
4 hylsor
1 bitshandtag
6 precisionsskruvmejslar
Värde: 150 kr

1. Fyll i din adress!

Efter ditt introduktionserbjudande får du tidningen i en bekväm tillsvidareprenumeration, portofritt direkt hem i brevlådan! Genom att klicka Beställ godkänner du villkoren för Tidningsbutiken och Moderna Klassiker.

2. Hur vill du betala?
Ditt erbjudande:
  • 3 nr, ord lösnrpris267kr
  • Lyxiga premier, värde750kr
  • Totalt värde1 017kr
  • Du betalar endast149kr
  • Du sparar hela868kr
* porto 59kr tillkommer
Beställ!

Genom att klicka Beställ godkänner du villkoren för Tidningsbutiken och Moderna Klassiker.

Fakta: Moderna Klassiker

Unna din nyfikenhet och upptäck en värld utav form, precision och nostalgi! I Moderna Klassiker så finner du ett stort uppslag utav bilar daterade från 1980, 90- och 00-talet. Här kan du läsa om entusiastbilarna; från gamla drömbilar med iögonfallande skavanker, pedantskötta samlarobjekt, till det senaste i modern, klassisk, ingenjörskonst. I Tidningen finner du även intressanta och värdefulla tips vad gäller biskötsel, samt information om hur du gör för att få tag i din drömbil.
Tidningen grundades 2017 som ett alternativ för den riktigt bilintresserade. I varje nummer finner du insiktsfulla artiklar, intervjuer, djupdykande analyser och jämförelser. Moderna Klassiker ges ut med 4 utgåvor varje år och innehåller 84 sidor utav spännande läsning. Chefredaktör är Daniel Fordin och tidningen publiceras utav tidningsförlaget Bonnier Magazines & Brands.
  • Land: Sverige / Språk: Svenska
  • Utgåvor/år: 4 / Förlag: Bonnier Magazines & Brands AB
  • Startår: 2017 / Chefredaktör: Daniel Frodin /