Just nu!
37 sålda!
5 nr
av

Knep & Knåp

129 kr

Knep & Knåp

  • "Den är bra för den som har leklusten kvar!" - Magnus
Läs mer››

Hyperstora Korsordsboken

Hyperstora Korsordsboken är för dig som inte kan få nog av roliga klurigheter. I det här fallet får du hela 250 kluriga utmaningar att ta tag i. Boken är framtagen av Bonnier Korsord.
Värde: 149 kr

1. Fyll i din adress!

Du prenumererar helt utan bindningstid. Efter dina beställda nummer får du erbjudande om att förnya din prenumeration till ett extra förmånligt pris. På krysset.se kan du läsa mer om vilken tidning som passar dig bäst. Genom att klicka Beställ godkänner du villkoren för Tidningsbutiken och Knep & Knåp.

2. Hur vill du betala?
Ditt erbjudande:
  • 5 nr, ord lösnrpris199,50kr
  • Du betalar endast129kr
  • Du sparar hela70,50kr
Beställ!

Genom att klicka Beställ godkänner du villkoren för Tidningsbutiken och Knep & Knåp.

Fakta: Knep & Knåp

En liten, men ack så söt krysstidning fullmatad med hela 52 sidor för dig att njuta av! Knep & Knåp kan nyttjas av hela familjen, oavsett ålder och erbjuder någonting för alla. Tidningen lever definitivt upp till sitt namn och gör dig inte besviken. Inte undra på att Knep & Knåp blivit så populär blad hushållen runt omkring i Sverige. Unna dig en prenumeration redan idag! Du kommer inte att ångra dig.
14 utgåvor av Knep & Knåp delas ut av Bonnier Magazines & Brands AB varje år. Tidningen grundades 1985 och har länge varit en stor favorit på marknaden. Varje utgåva är fullspäckad med sudokun, korsord, kryss, ordlekar och härliga bilder. Utvecklas i din egen takt och imponeras över känslan att klara av dessa kluriga uppgifter. 52 sidor av utmaningar håller dig sysselsatt lagom till att nästa utgåva ramlar ner i brevlådan!
Svårighetsgrad: 1 penna
  • Land: Sverige / Språk: Svenska
  • Utgåvor/år: 14 / Förlag: Keesing Sverige AB / Mediafy
  • Startår: 1985 / Chefredaktör: Ulrika Falk /