5 nr
av

Populär Historia

+ Multiverktyg 249 kr

Multiverktyg
Premie
I din prenumeration ingår det:

3 olika precisionsverktyg

Borrjigg
Skapa starka och dolda fogar med hjälp av borrjiggen i aluminium. Du kan dessutom med hjälp av denna försänka exempelvis skruvar. Det ingår en borr i 3 olika storlekar och 3 olika borrstopp.

Multivinkel
Med hjälp av din nya multivinkel kommer du aldrig mer ha besvär att mäta sneda och svåråtkomliga vinklar. Passar perfekt när man arbetar med till exempel kakel. Går att justeras i 4 olika lägen och kan därefter låsas fast.

Profilmall
Använd profilmallen när du behöver såga oregelbundna former, exempelvis en golvbräda som ska passa runt ett rör. Lägg profilmallen mot önskad form och de små stiften anpassar sig och formas till en exakt avbild. Storlek: 26 cm

Värde: 499 kr

I din prenumeration ingår det:

5 nr + full digital tillgång!

När du väljer att prenumerera på Populär Historia via oss på Tidningsbutiken ingår det full digital tillgång till din prenumeration. Läs tidningen vart du är befinner dig!
Värde: 457 kr

Ditt erbjudande

Populär Historia

  • 5 nr av Populär Historia , värde 457,50 kr (ord lösnrpris)
  • 5 nr av tidningen
  • Multiverktyg, värde 499 kr
  • Multiverktyg

Totalt värde 956,50 kr

Du sparar hela 707,50 kr!
Erbjudande 249kr
Frakt 0 kr
Du betalar 249 kr

Populär Historia

  • 5 nr av tidningen
  • Multiverktyg
Totalt värde 956,50 kr!
Erbjudande 249kr
Frakt 0 kr
Du betalar 249 kr
Beställ

Efter introduktionserbjudandet övergår prenumerationen i en

bekväm tillsvidareprenumeration som kan avslutas när som helst.

Fakta: Populär Historia

Populär Historia är tidningen som tar med dig på en resa bakåt i tiden! Följ med hela vägen till vikingatiden och tillbaka till det svenska folkhemmet. Varje nummer lyfter såväl kända som relativt okända historiska händelser – perfekt för dig som älskar att ha koll på historiens gång. Journalisterna som ligger bakom reportagen är specialiserade inom sina områden vilket gör att de blir välskrivna, korrekta och sanningsenliga. Res tillbaka i tiden med din nya prenumeration på Populär Historia!
Tidningen är på svenska och utkommer med 12 välfyllda nummer per år. Du blir prenumerant hos Allt om Historia AB. Populär Historia grundades år 1991 och har blivit en självklar vän i flertalet svenska och utländska hem. Chefredaktör för tidningen är i dagsläget Jacob Wiberg. Börja prenumerera på Populär Historia idag, ta del av en ny tidning varje månad i såväl fysisk som digital form och få en lyxig premie på köpet. Börja prenumerera redan idag via Tidningsbutiken.
  • Land: Sverige / Språk: Svenska
  • Utgåvor/år: 14 / Förlag: Allt om Historia AB (2416)
  • Startår: 1991 / Chefredaktör: Jacob Wiberg / Upplaga: 19000

Beställ
2170E110-9FED-403D-924C-8EFD6AF61168