6 nr
av

Populär Historia

+ Powerbank 17950 kr

Powerbank
Premie

Populär Historia

  • ”Tjock tidning med intressanta och lärorika reportage som underhåller” – Ann
Läs mer››

Stone Powerbank

Var aldrig mer orolig över att telefonen, högtalaren, kameran eller surfplattan tar slut på batteri. Med denna starka powerbank med en kapacitet på 6000 mAh kan du dessutom ladda fullt 2 gånger om! Den är utrustad med en LED-lampa som visar dig hur mycket ström som finns kvar och har 2 olika strömingångar.
Värde: 299 kr

6 nr + full digital tillgång!

När du väljer att prenumerera på Populär Historia via oss på Tidningsbutiken ingår det full digital tillgång till din prenumeration. Läs tidningen vart du är befinner dig!
Värde: 449 kr

1. Fyll i din adress!

Efter introduktionserbjudandet övergår prenumerationen i en bekväm tillsvidareprenumeration som kan avslutas när som helst. Genom att klicka "Beställ" godkänner du även köpvillkoren för Bonnier Publications International AS. Genom att klicka Beställ godkänner du villkoren för Tidningsbutiken och Populär Historia.

2. Hur vill du betala?
Ditt erbjudande:
  • 6 nr, ord lösnrpris449,40kr
  • Powerbank, värde299kr
  • Totalt värde748,40kr
  • Du betalar endast179,50kr
  • Du sparar hela568,90kr
* porto 49,50kr tillkommer
Beställ!

Genom att klicka Beställ godkänner du villkoren för Tidningsbutiken och Populär Historia.

Fakta: Populär Historia

Populär Historia är tidningen som tar med dig på en resa bakåt i tiden! Följ med hela vägen till vikingatiden och tillbaka till det svenska folkhemmet. Varje nummer lyfter såväl kända som relativt okända historiska händelser – perfekt för dig som älskar att ha koll på historiens gång. Journalisterna som ligger bakom reportagen är specialiserade inom sina områden vilket gör att de blir välskrivna, korrekta och sanningsenliga. Res tillbaka i tiden med din nya prenumeration på Populär Historia!
Tidningen är på svenska och utkommer med 12 välfyllda nummer per år. Du blir prenumerant hos Allt om Historia AB. Populär Historia grundades år 1991 och har blivit en självklar vän i flertalet svenska och utländska hem. Chefredaktör för tidningen är i dagsläget Jacob Wiberg. Börja prenumerera på Populär Historia idag, ta del av en ny tidning varje månad i såväl fysisk som digital form och få en lyxig premie på köpet. Börja prenumerera redan idag via Tidningsbutiken.
  • Land: Sverige / Språk: Svenska
  • Utgåvor/år: 12 / Förlag: Allt om Historia AB (2416)
  • Startår: 1991 / Chefredaktör: Jacob Wiberg / Upplaga: 19000
2170E110-9FED-403D-924C-8EFD6AF61168