5 nr
av

Lycko-Kryss

129 kr

Lycko-Kryss

  • "Jag får inte nog! Svåraste krysstidningen på marknaden." - Monika
Läs mer››

Hyperstora Korsordsboken

Ta dig ann utmaningen att lösa alla kluriga korsord, sudokun och ordlekar i den Hyperstora Korsordsboken! Man kan aldrig få för mycket hjärngympa. Boken är framtagen av Bonnier Korsord.
Värde: 149 kr

1. Fyll i din adress!

Du prenumererar helt utan bindningstid. Efter dina beställda nummer får du erbjudande om att förnya din prenumeration till ett extra förmånligt pris. På krysset.se kan du läsa mer om vilken tidning som passar dig bäst. Genom att klicka Beställ godkänner du villkoren för Tidningsbutiken och Lycko-Kryss.

2. Hur vill du betala?
Ditt erbjudande:
  • 5 nr, ord lösnrpris199,50kr
  • Du betalar endast129kr
  • Du sparar hela70,50kr
Beställ!

Genom att klicka Beställ godkänner du villkoren för Tidningsbutiken och Lycko-Kryss.

Fakta: Lycko-Kryss

Är du en riktig baddare på att lösa kluriga utmaningar? Då är detta tidningen för dig! Lycko-Kryss är den svåraste krysstidningen på marknaden och utmanar dig verkligen till ditt yttersta. Varje kryss tar sin tid men vid varje genomfört korsord känner man sig som en riktig vinnare vilket snabbt skapar ett krysslösnings-beroende. I tidningen finner du dessutom språkliga klurigheter och ordlekar som sätter din skicklighet på prov!
Tidningen delas ut av Bonnier Magazines & Brands AB med 8 kluriga utgåvor per år. Upptäck en helt ny värld med din nya prenumeration på Lycko-Kryss. Tidningen grundades redan 1968 och är en stor favorit bland många kryssare runt om i Sverige. Som chefredaktör för tidningen finner vi Ulrika Falk.
Svårighetsgrad: 4 pennor
  • Land: Sverige / Språk: Svenska
  • Utgåvor/år: 8 / Förlag: Keesing Sverige AB
  • Startår: 1968 / Chefredaktör: Ulrika Falk /