Avslutas automatiskt! 4 nr
av

Allt om Flugfiske

339 kr

4 nr + Digital tillgång!

När du blir prenumerant på Allt om Flugfiske ingår det full digital tillgång till din prenumeration. Njut av tidningen vart du än befinner dig.
Värde: 460 kr

Ditt erbjudande

Allt om Flugfiske

  • 4 nr av Allt om Flugfiske , värde 460 kr (ord lösnrpris)
  • 4 nr av tidningen

Totalt värde 460 kr

Du sparar hela 121 kr!
Erbjudande 339kr
Frakt 0 kr
Du betalar 339 kr

Allt om Flugfiske

  • 4 nr av tidningen
Totalt värde 460 kr!
Erbjudande 339kr
Frakt 0 kr
Du betalar 339 kr
Beställ

Fakta: Allt om Flugfiske

Allt om Flugfiske är Skandinaviens största och mest populära flugfisketidning som ger dig allt du behöver veta om denna spännande hobby. I Allt om Flugfiske får du följa med på fiskeäventyr i både när och fjärran, lära dig nya tekniker och knep, inspireras av vackra bilder och läsa om de senaste nyheterna och trenderna inom flugfiskevärlden. Allt om Flugfiske är tidningen för dig som vill utveckla ditt flugfiske och uppleva mer glädje och framgång vid vattnet. Om du prenumererar på Allt om Flugfiske får du tidningen bekvämt hemskickad varje månad, till ett fördelaktigt pris.
Du får också tillgång till tidningens digitala utgåva, där du kan läsa tidningen på din dator, surfplatta eller mobil. Dessutom får du automatiskt avslut på din prenumeration, så du slipper krångla med uppsägning. Du kan också besöka Allt om Flugfiskes hemsida, där du hittar ännu mer intressant och användbar information om flugfiske, såsom flugbindningsfilmer, tävlingar, reportage och mycket mer. Prenumerera på Allt om Flugfiske redan idag och ta del av allt som tidningen har att erbjuda. Du kommer inte att bli besviken!
  • Land: Sverige / Språk: Svenska
  • Utgåvor/år: 6 / Förlag: Jakt & Fiskejournalen i Sverige AB /
  • Startår: 2004 / Chefredaktör: Johan Klingberg /

Beställ
2170E110-9FED-403D-924C-8EFD6AF61168