Just nu!
33 sålda!
6 nr
av

Privata affärer

+ 4 premier 199 kr

4 premier
Premie

Privata Affärer

  • "Absolut bästa tidningen för en småsparare som inte är så insatta." - Marianne
Läs mer››

Klocka

En praktisk klocka i brunt läder som passar vid alla tillfällen. Urtavlan är vit med guldiga visare och kommer att vara till stor hjälp när du är på språng och vill ha koll på tiden eller bara styla till dagens outfit.
Värde: 499 kr

Korthållare

Den här korthållaren är i perfekt storlek för dig som allra helst bär med dig så lite kort som möjligt och vill kunna få plats med i bakfickan på dina jeans eller i en jackficka. Den bruna diskreta färgen gör att korthållaren kommer att passa vid alla tillfällen.
Värde: 414 kr

2 nr av Placeringsguiden

Utöver en klocka och en korthållare så medföljer även 2 nr av Placeringsguiden. I Placeringsguiden hittar du verktygen du behöver för att placera dina pengar framgångsrikt. Du hittar tips och råd från flera av Sveriges mest kända placeringsskribenter som analyserar och delar med sig av hur just du kan få bättre avkastning.
Värde: 198 kr

6 nr + digital prenumeration!

Utöver dina 6 nr av tidningen Privata Affärer ingår det en digital prenumeration. Läs tidningen på telefonen eller läsplattan vart du än befinner dig. Perfekt om du är på semester eller affärsresa.
Värde: 534 kr

1. Fyll i din adress!

Efter ditt introduktionserbjudande får du tidningen i en bekväm tillsvidareprenumeration, portofritt direkt hem i brevlådan! Genom att klicka Beställ godkänner du villkoren för Tidningsbutiken och Privata affärer.

2. Hur vill du betala?
Ditt erbjudande:
  • 6 nr, ord lösnrpris474kr
  • 4 premier, värde826kr
  • Totalt värde1 300kr
  • Du betalar endast199kr
  • Du sparar hela1 101kr
* porto 69kr tillkommer
Beställ!

Genom att klicka Beställ godkänner du villkoren för Tidningsbutiken och Privata affärer.

Fakta: Privata affärer

Är du intresserad av ekonomi i alla dess former eller känner att du vill lära dig mer inom området? Då är detta prenumerationen för dig! Med en prenumeration på tidningen Privata Affärer får du den fantastiska möjligheten att utvecklas inom området ekonomi. Varje månad kommer du som prenumerant att motta en färsk tidningsupplaga med det senaste inom privatekonomi. Var med och ta del av tips och råd från experter kring hur du på bästa sätt hanterar dina affärer som privatperson. Tidningen ger dig en unik inblick i vad som händer på de absolut tyngsta bolagen på den moderna finansmarknaden i dagsläget.
Ta del av analytiska reportage och få en bredare inblick i börsmarknaden och mycket mer! Året var 1978 när den första tidningen av Privata Affärer lanserades och har sedan dess varit en av de populäraste affärstidningarna på marknaden. Privata Affärer är en dyrbar källa till information för dig som privatperson och kommer bland annat med konkreta placeringsråd. Tidningen ges i dagsläget ut av förlaget Bonnier Magazines & Brands AB där Per Hammarlund sitter som chefredaktör. Privata Affärer delas ut med 12 informationsrika utgåvor per år. Vill du unna dig själv eller en vän en prenumeration på tidningen? Beställ din prenumeration redan idag via oss på Tidningsbutiken – du kommer inte att bli besviken!
  • Land: Sverige / Språk: Svenska
  • Utgåvor/år: 12 / Förlag: Bonnier Magazines & Brands AB / Mediafy
  • Startår: 1978 / Chefredaktör: Per Hammarlund / Upplaga: 47600
2170E110-9FED-403D-924C-8EFD6AF61168