Just nu!
35 sålda!
6 nr
av

Privata affärer

+ 2 glas + bok 199 kr

2 glas + bok
Premie

Privata Affärer

  • "Absolut bästa tidningen för en småsparare som inte är så insatt." - Marianne
Läs mer››

Whiskyglas från Orrefors

Just nu ingår det 2 stycken whiskyglas från det kända märket Orrefors. Dessa fantastiskt vackra glas är skapade av formgivaren Martti Rytkönen. Glasen rekommenderas att handdiskas och rymmer 25 cl.
Värde: 299 kr

Boken ”Så här blir du miljonär i hängmatta”

Vill du bli miljonär utan att egentligen anstränga sig – ungefär som att ligga i hängmattan. Då ska du läsa den här boken. Den ger grundkunskaper och enkla råd att lyckas. Författaren Per H Börjesson har gått från att vara en aktieamatör till att bli börsexpert.
Värde: 60 kr

6 nr + digital prenumeration!

Utöver dina 6 nr av tidningen Privata Affärer ingår det en digital prenumeration. Läs tidningen på telefonen eller läsplattan vart du än befinner dig.
Värde: 414 kr

1. Fyll i din adress!

Efter ditt introduktionserbjudande får du tidningen i en bekväm tillsvidareprenumeration, portofritt direkt hem i brevlådan! Prenumerationsvillkor för Privata affärer. Prenumerationsvillkor för Tidningsbutiken.

2. Hur vill du betala?
Ditt erbjudande:
  • 6 nr, ord lösnrpris414kr
  • 2 glas + bok, värde359kr
  • Totalt värde773kr
  • Du betalar endast199kr
  • Du sparar hela574kr
* porto 59kr tillkommer
Beställ!

Prenumerationsvillkor för Privata affärer. Prenumerationsvillkor för Tidningsbutiken.

Fakta: Privata affärer

Är du intresserad av ekonomi i alla dess former eller känner att du vill lära dig mer inom området? Då är detta prenumerationen för dig! Med en prenumeration på tidningen Privata Affärer får du den fantastiska möjligheten att utvecklas inom området ekonomi. Varje månad kommer du som prenumerant att motta en färsk tidningsupplaga med det senaste inom privatekonomi. Var med och ta del av tips och råd från experter kring hur du på bästa sätt hanterar dina affärer som privatperson. Tidningen ger dig en unik inblick i vad som händer på de absolut tyngsta bolagen på den moderna finansmarknaden i dagsläget.
Ta del av analytiska reportage och få en bredare inblick i börsmarknaden och mycket mer! Året var 1978 när den första tidningen av Privata Affärer lanserades och har sedan dess varit en av de populäraste affärstidningarna på marknaden. Privata Affärer är en dyrbar källa till information för dig som privatperson och kommer bland annat med konkreta placeringsråd. Tidningen ges i dagsläget ut av förlaget Bonnier Magazines & Brands AB där Per Hammarlund sitter som chefredaktör. Privata Affärer delas ut med 12 informationsrika utgåvor per år. Vill du unna dig själv eller en vän en prenumeration på tidningen? Beställ din prenumeration redan idag via oss på Tidningsbutiken – du kommer inte att bli besviken!
  • Land: Sverige / Språk: Svenska
  • Utgåvor/år: 12 / Förlag: Bonnier Magazines & Brands AB / Mediafy
  • Startår: 1978 / Chefredaktör: Per Hammarlund / Upplaga: 47600