6 nr
av

Privata affärer

+ Chark-kit 198 kr

Chark-kit
Premie

Just nu

 • 6 nr av Privata Affärer
 • Exklusiv kockkniv
 • Slitstark skärbräda
 • Unik kökshandduk
 • Spara 866 kr
Läs mer››

Kockkniv från James Smith

Med dessa knivar kan du laga mat som en riktig mästerkock! Med stål av mycket hög kvalité ger kniven en exklusiv känsla som imponerar på dina vänner. För att göra hanteringen så behändig som möjligt är handtaget gjort i ett grepptåligt och slitstakt material.
Storlek: 34 cm
Värde: 300 kr

Skärbräda i bambu

Denna lyxiga och slittåliga skärbräda fungerar alldeles utmärkt att såväl skära mat på som att använda som ett snyggt uppläggningsfat. Skärbrädan är gjord i det skonsamma materialet bambu som inte påverkar kvalitén på dina knivar. Med hjälp av den både praktiska och snygga läderremmen kan du enkelt hänga upp skärbrädan när den inte utnyttjas.
Måttet är 36,5 (inkl. handtag) x 20 x 1,5 cm
Värde: 200 kr

Häftig kökshandduk

Denna kökshandduk är inte bara snygg, utan även lärorik! Det är svårt att ha koll på vilka köttbitar som kommer från vilka delar av djuren. Med denna kökshandduk håller du koll på läget då den enkelt illustrerar styckningsscheman för nöt, gris och lamm.
40 x 60 cm, 100% bomull
Värde: 150 kr

1. Fyll i din adress!

Efter ditt introduktionserbjudande får du tidningen i en bekväm tillsvidareprenumeration, portofritt direkt hem i brevlådan! Prenumerationsvillkor för Privata affärer. Prenumerationsvillkor för Tidningsbutiken.

2. Hur vill du betala?
Ditt erbjudande:
 • 6 nr, ord lösnrpris414kr
 • Chark-kit, värde650kr
 • Totalt värde1 064kr
 • Du betalar endast198kr
 • Du sparar hela866kr
* porto 39,50kr tillkommer
Beställ!

Prenumerationsvillkor för Privata affärer. Prenumerationsvillkor för Tidningsbutiken.

Fakta: Privata affärer

Är du intresserad av ekonomi i alla dess former eller känner att du vill lära dig mer inom området? Då är detta prenumerationen för dig! Med en prenumeration på tidningen Privata Affärer får du den fantastiska möjligheten att utvecklas inom området ekonomi. Varje månad kommer du som prenumerant att motta en färsk tidningsupplaga med det senaste inom privatekonomi. Var med och ta del av tips och råd från experter kring hur du på bästa sätt hanterar dina affärer som privatperson. Tidningen ger dig en unik inblick i vad som händer på de absolut tyngsta bolagen på den moderna finansmarknaden i dagsläget.
Ta del av analytiska reportage och få en bredare inblick i börsmarknaden och mycket mer! Året var 1978 när den första tidningen av Privata Affärer lanserades och har sedan dess varit en av de populäraste affärstidningarna på marknaden. Privata Affärer är en dyrbar källa till information för dig som privatperson och kommer bland annat med konkreta placeringsråd. Tidningen ges i dagsläget ut av förlaget Bonnier Magazines & Brands AB där Per Hammarlund sitter som chefredaktör. Privata Affärer delas ut med 12 informationsrika utgåvor per år. Vill du unna dig själv eller en vän en prenumeration på tidningen? Beställ din prenumeration redan idag via oss på Tidningsbutiken – du kommer inte att bli besviken!
 • Land: Sverige / Språk: Svenska
 • Utgåvor/år: 12 / Förlag: Bonnier Magazines & Brands AB / Mediafy
 • Startår: 1978 / Chefredaktör: Per Hammarlund / Upplaga: 47600