Halvårsprenumeration 6 nr
av

Privata affärer

529 kr

Privata Affärer

 • "Absolut bästa tidningen för en småsparare som inte är så insatta." - Marianne
Läs mer››

Powerbank

Med din nya powerbank behöver du aldrig gå utan batteri på telefonen. Varför? Den är liten och tar inte någon större plats i fickan och är lätt att alltid ha med sig. Du laddar genom att ansluta din USB-kabel i powerbanken. Laddar snabbt – perfekt när du är på språng och inser att du inte har tillräckligt med batteri på exempelvis din telefon.
Kapacitet: 3000 mAh
Värde: 250 kr

4 nr + digital prenumeration!

Utöver dina 4 nr av tidningen Privata Affärer ingår det en digital prenumeration. Läs tidningen på telefonen eller läsplattan vart du än befinner dig. Perfekt om du är på semester eller affärsresa.
Värde: 396 kr

1. Välj erbjudande!
6nr 529kr
4nr 199kr
Powerbank
2. Fyll i din adress!

Efter ditt introduktionserbjudande får du tidningen i en bekväm tillsvidareprenumeration, portofritt direkt hem i brevlådan!
Genom att klicka Beställ godkänner du villkoren för Tidningsbutiken och Privata affärer. och Privata affärer.

3. Hur vill du betala?
Ditt erbjudande:
 • 6 nr, ord lösnrpris594kr
 • Du betalar endast529kr
 • Du sparar hela65kr
 • 4 nr, ord lösnrpris396kr
 • Powerbank, värde250kr
 • Totalt värde646kr
 • Du betalar endast199kr
 • Du sparar hela447kr
* porto 79kr tillkommer
Beställ!

Efter ditt introduktionserbjudande får du tidningen i en bekväm tillsvidareprenumeration, portofritt direkt hem i brevlådan!
Genom att klicka Beställ godkänner du villkoren för Tidningsbutiken och Privata affärer. och Privata affärer.

Fakta: Privata affärer

Är du intresserad av ekonomi i alla dess former eller känner att du vill lära dig mer inom området? Då är detta prenumerationen för dig! Med en prenumeration på tidningen Privata Affärer får du den fantastiska möjligheten att utvecklas inom området ekonomi. Varje månad kommer du som prenumerant att motta en färsk tidningsupplaga med det senaste inom privatekonomi. Var med och ta del av tips och råd från experter kring hur du på bästa sätt hanterar dina affärer som privatperson. Tidningen ger dig en unik inblick i vad som händer på de absolut tyngsta bolagen på den moderna finansmarknaden i dagsläget.
Ta del av analytiska reportage och få en bredare inblick i börsmarknaden och mycket mer! Året var 1978 när den första tidningen av Privata Affärer lanserades och har sedan dess varit en av de populäraste affärstidningarna på marknaden. Privata Affärer är en dyrbar källa till information för dig som privatperson och kommer bland annat med konkreta placeringsråd. Tidningen ges i dagsläget ut av förlaget Bonnier Magazines & Brands AB där Per Hammarlund sitter som chefredaktör. Privata Affärer delas ut med 12 informationsrika utgåvor per år. Vill du unna dig själv eller en vän en prenumeration på tidningen? Beställ din prenumeration redan idag via oss på Tidningsbutiken – du kommer inte att bli besviken!
 • Land: Sverige / Språk: Svenska
 • Utgåvor/år: 12 / Förlag: Bonnier Magazines & Brands AB / Mediafy
 • Startår: 1978 / Chefredaktör: Per Hammarlund / Upplaga: 47600
2170E110-9FED-403D-924C-8EFD6AF61168