6 nr
av

Privata affärer

+ 4 premier 199 kr

4 premier
Premie

Privata Affärer

  • "Absolut bästa tidningen för en småsparare som inte är så insatt." - Marianne
Läs mer››

Stilsäker klocka

Just nu får du en riktigt snygg klocka på köpet när du beställer hem Privata Affärer. Armbandet är i PU-läder och boetten är i zink (40 mm). Klockan är dessutom vattentålig upp till 3 ATM och klarar med andra ord av exempelvis regnskurar. Urverket är japanskt. Klockan levereras i en lyxig presentbox.
Värde: 499 kr

Praktisk korthållare

Det ingår dessutom en snygg korthållare som rymmer 6 kort. Det finns dessutom utrymme för sedlar i sedelfacket i mitten. Även denna är gjord av PU-läder och är 10x7,2 cm stor.
Värde: 149 kr

2 nr av Placeringsguiden

Behöver du tips och råd kring hur du på bästa sätt ska placera dina aktier, fonder, råvaror osv? Med Placeringsguiden får du alla verktyg du behöver för en lyckad placering. Just nu ingår det 2 utgåvor när du beställer erbjudandet via oss på Tidningsbutiken.
Värde: 178 kr

6 nr + digital prenumeration!

Utöver dina 6 nr av tidningen Privata Affärer ingår det en digital prenumeration. Läs tidningen på telefonen eller läsplattan vart du än befinner dig. Perfekt om du är på semester eller affärsresa.
Värde: 414 kr

1. Fyll i din adress!

Efter ditt introduktionserbjudande får du tidningen i en bekväm tillsvidareprenumeration, portofritt direkt hem i brevlådan! Genom att klicka Beställ godkänner du villkoren för Tidningsbutiken och Privata affärer.

2. Hur vill du betala?
Ditt erbjudande:
  • 6 nr, ord lösnrpris414kr
  • 4 premier, värde826kr
  • Totalt värde1 240kr
  • Du betalar endast199kr
  • Du sparar hela1 041kr
* porto 69kr tillkommer
Beställ!

Genom att klicka Beställ godkänner du villkoren för Tidningsbutiken och Privata affärer.

Fakta: Privata affärer

Är du intresserad av ekonomi i alla dess former eller känner att du vill lära dig mer inom området? Då är detta prenumerationen för dig! Med en prenumeration på tidningen Privata Affärer får du den fantastiska möjligheten att utvecklas inom området ekonomi. Varje månad kommer du som prenumerant att motta en färsk tidningsupplaga med det senaste inom privatekonomi. Var med och ta del av tips och råd från experter kring hur du på bästa sätt hanterar dina affärer som privatperson. Tidningen ger dig en unik inblick i vad som händer på de absolut tyngsta bolagen på den moderna finansmarknaden i dagsläget.
Ta del av analytiska reportage och få en bredare inblick i börsmarknaden och mycket mer! Året var 1978 när den första tidningen av Privata Affärer lanserades och har sedan dess varit en av de populäraste affärstidningarna på marknaden. Privata Affärer är en dyrbar källa till information för dig som privatperson och kommer bland annat med konkreta placeringsråd. Tidningen ges i dagsläget ut av förlaget Bonnier Magazines & Brands AB där Per Hammarlund sitter som chefredaktör. Privata Affärer delas ut med 12 informationsrika utgåvor per år. Vill du unna dig själv eller en vän en prenumeration på tidningen? Beställ din prenumeration redan idag via oss på Tidningsbutiken – du kommer inte att bli besviken!
  • Land: Sverige / Språk: Svenska
  • Utgåvor/år: 12 / Förlag: Bonnier Magazines & Brands AB / Mediafy
  • Startår: 1978 / Chefredaktör: Per Hammarlund / Upplaga: 47600
2170E110-9FED-403D-924C-8EFD6AF61168