Just nu!
102 sålda!
6 nr
av

Privata affärer

+ Lyxiga gåvor 299 kr

Lyxiga gåvor
Premie
I din prenumeration ingår det:

Stilrent armbandsur

Stilsäker klocka med armband i PU-läder. Klockan har boette i zink -storlek 40 mm och japanskt urverk. Vattentålig upp till 3 ATM (håller för regn). Klockan packas i giftbox. Passar lika bra till arbetet som på fritiden. Värde 499 kr

I din prenumeration ingår det:

Klassisk korthållare

Praktisk och klassisk korthållare för kreditkort, körkort eller andra kort i samma format. Plats för 3 kort per sida samt 1 stort sedelfack i mitten. Brunt PU-läder. Storlek: 10 x 7,2 cm. Packas i giftbox. Värde 149 kr

I din prenumeration ingår det:

6 nr + digital prenumeration!

Utöver dina 6 nr av tidningen Privata Affärer ingår det en digital prenumeration. Läs tidningen på telefonen eller läsplattan vart du än befinner dig. Perfekt om du är på semester eller affärsresa.
Värde: 594 kr

Ditt erbjudande

Privata affärer

  • 6 nr av Privata affärer , värde 594 kr (ord lösnrpris)
  • 6 nr av tidningen
  • Lyxiga gåvor, värde 648 kr
  • Lyxiga gåvor

Totalt värde 1 242 kr

Du sparar hela 943 kr!
Erbjudande 299kr
Frakt 79 kr
Du betalar 378 kr

Privata affärer

  • 6 nr av tidningen
  • Lyxiga gåvor
Totalt värde 1 242 kr!
Erbjudande 299kr
Frakt 79 kr
Du betalar 378 kr
Beställ

Efter introduktionserbjudandet övergår prenumerationen i en

bekväm tillsvidareprenumeration som kan avslutas när som helst.

Fakta: Privata affärer

Är du intresserad av ekonomi i alla dess former eller känner att du vill lära dig mer inom området? Då är detta prenumerationen för dig! Med en prenumeration på tidningen Privata Affärer får du den fantastiska möjligheten att utvecklas inom området ekonomi. Varje månad kommer du som prenumerant att motta en färsk tidningsupplaga med det senaste inom privatekonomi. Var med och ta del av tips och råd från experter kring hur du på bästa sätt hanterar dina affärer som privatperson. Tidningen ger dig en unik inblick i vad som händer på de absolut tyngsta bolagen på den moderna finansmarknaden i dagsläget.
Ta del av analytiska reportage och få en bredare inblick i börsmarknaden och mycket mer! Året var 1978 när den första tidningen av Privata Affärer lanserades och har sedan dess varit en av de populäraste affärstidningarna på marknaden. Privata Affärer är en dyrbar källa till information för dig som privatperson och kommer bland annat med konkreta placeringsråd. Tidningen ges i dagsläget ut av förlaget Bonnier Magazines & Brands AB där Per Hammarlund sitter som chefredaktör. Privata Affärer delas ut med 12 informationsrika utgåvor per år. Vill du unna dig själv eller en vän en prenumeration på tidningen? Beställ din prenumeration redan idag via oss på Tidningsbutiken – du kommer inte att bli besviken!
  • Land: Sverige / Språk: Svenska
  • Utgåvor/år: 12 / Förlag: Bonnier News AB / Prenax AB /
  • Startår: 1978 / Chefredaktör: Per Hammarlund / Räckvidd: 142000

Beställ
2170E110-9FED-403D-924C-8EFD6AF61168