Just nu!
95 sålda!
6 nr
av

Privata affärer

+ Köks-set 199 kr

Köks-set
Premie

Privata Affärer

  • "Absolut bästa tidningen för en småsparare som inte är så insatt." - Marianne
Läs mer››

Skärbräda från Morberg

När du väljer att prenumerera via oss så får du just nu en Skärbräda från Mobergs kökskollektion som gåva. Skärbrädan är tillverkad i massiv ek och passar perfekt till grillsäsongen eller som en dekoration i köket. Mått: 30x20x2 cm
Värde 399 kr

Exklusiv kockkniv

Med dessa knivar kan du laga mat som en riktig mästerkock! Med stål av mycket hög kvalité ger kniven en exklusiv känsla som imponerar på dina vänner. För att göra hanteringen så behändig som möjligt är handtaget gjort i ett grepptåligt och slitstakt material.
Längd: 34 cm
Värde: 300 kr

2 nr av Placeringsguiden

Behöver du tips och råd kring hur du på bästa sätt ska placera dina aktier, fonder, råvaror osv? Med Placeringsguiden får du alla verktyg du behöver för en lyckad placering. Just nu ingår det 2 utgåvor när du beställer erbjudandet via oss på Tidningsbutiken.
Värde: 178 kr

6 nr + digital prenumeration!

Utöver dina 6 nr av tidningen Privata Affärer ingår det en digital prenumeration. Läs tidningen på telefonen eller läsplattan vart du än befinner dig. Perfekt om du är på semester eller affärsresa.
Värde: 414 kr

1. Fyll i din adress!

Efter ditt introduktionserbjudande får du tidningen i en bekväm tillsvidareprenumeration, portofritt direkt hem i brevlådan! Genom att klicka Beställ godkänner du villkoren för Tidningsbutiken och Privata affärer.

2. Hur vill du betala?
Ditt erbjudande:
  • 6 nr, ord lösnrpris414kr
  • Köks-set, värde877kr
  • Totalt värde1 291kr
  • Du betalar endast199kr
  • Du sparar hela1 092kr
* porto 59kr tillkommer
Beställ!

Genom att klicka Beställ godkänner du villkoren för Tidningsbutiken och Privata affärer.

Fakta: Privata affärer

Är du intresserad av ekonomi i alla dess former eller känner att du vill lära dig mer inom området? Då är detta prenumerationen för dig! Med en prenumeration på tidningen Privata Affärer får du den fantastiska möjligheten att utvecklas inom området ekonomi. Varje månad kommer du som prenumerant att motta en färsk tidningsupplaga med det senaste inom privatekonomi. Var med och ta del av tips och råd från experter kring hur du på bästa sätt hanterar dina affärer som privatperson. Tidningen ger dig en unik inblick i vad som händer på de absolut tyngsta bolagen på den moderna finansmarknaden i dagsläget.
Ta del av analytiska reportage och få en bredare inblick i börsmarknaden och mycket mer! Året var 1978 när den första tidningen av Privata Affärer lanserades och har sedan dess varit en av de populäraste affärstidningarna på marknaden. Privata Affärer är en dyrbar källa till information för dig som privatperson och kommer bland annat med konkreta placeringsråd. Tidningen ges i dagsläget ut av förlaget Bonnier Magazines & Brands AB där Per Hammarlund sitter som chefredaktör. Privata Affärer delas ut med 12 informationsrika utgåvor per år. Vill du unna dig själv eller en vän en prenumeration på tidningen? Beställ din prenumeration redan idag via oss på Tidningsbutiken – du kommer inte att bli besviken!
  • Land: Sverige / Språk: Svenska
  • Utgåvor/år: 12 / Förlag: Bonnier Magazines & Brands AB / Mediafy
  • Startår: 1978 / Chefredaktör: Per Hammarlund / Upplaga: 47600