4 nr
av

National Geographic Sverige

+ Knivset 149 kr

Knivset
Premie

National Geographic Sverige

  • "Alldeles utmärkt att fullständigt förkovra sig i." - Conny
Läs mer››

Hasaki Omakase knivset

Beställ din prenumeration hos oss och få ett Hasaki Omakase knivset som premie. Knivarna har blad i högkvalitativt stål och ett kraftigt skaft i tåligt och trippelpolerat pakkaträ. Snygg och genomtänkt design i allt från produkt till förpackning. Hasaki Omakase kan i stora drag översättas ”det är upp till dig”. I setet ingår det 2 knivar; Nakiri 32 cm och Yanagiba 33 cm.
Värde: 429 kr

4 nr + full digital tillgång!

Beställ hem National Geographic och få tillgång till prenumerationen digitalt. Missa inga utgivningar, oavsett vart du befinner dig. Inloggningsuppgifterna mottar du så fort förlaget registrerat din beställning.
Värde: 278 kr

1. Fyll i din adress!

Efter introduktionserbjudandet övergår prenumerationen i en bekväm tillsvidareprenumeration som kan avslutas när som helst. Genom att klicka "Beställ" godkänner du även köpvillkoren för Bonnier Publications International AS. Genom att klicka Beställ godkänner du villkoren för Tidningsbutiken och National Geographic Sverige.

2. Hur vill du betala?
Ditt erbjudande:
  • 4 nr, ord lösnrpris278kr
  • Knivset, värde429kr
  • Totalt värde707kr
  • Du betalar endast149kr
  • Du sparar hela558kr
* porto 49kr tillkommer
Beställ!

Genom att klicka Beställ godkänner du villkoren för Tidningsbutiken och National Geographic Sverige.

Fakta: National Geographic Sverige

Ta vara på den värld vi lever i! Prenumerera på National Geographic och förundras över vår fantastiska flora och fauna. Du kan ta del av tidningens vackra och utforskande bildreportage, spännande artiklar och rolig fakta om de människor och natur som vi delas jorden med. Prenumerera på tidningen och läs och forskning och framsteg inom djur och natur. Tidningen berör mycket aktuella händelser men också viktiga historiska händelser runt om i världen.
National Geographic grundades i USA och den första tidningen delades ut 1888. Syftet var då att öka intresset för geografi men det blev snabbt en populär tidskrift. Tidningen har mycket fokus på bilder och i början på 1900-talet publicerades den första färgbilden. Sedan dess har tidningen översatts i 25 språk och finns att prenumerera på i 27 länder. Sedan 2000 finns den även på svenska. Gör som många andra och prenumerera på världens mest välkända tidskrift inom djur och natur.
  • Land: Sverige / Språk: Svenska
  • Utgåvor/år: 13 / Förlag: Bonnier Publications International AS
  • Startår: 2001 / Chefredaktör: Karen Gunn / Upplaga: 25800
2170E110-9FED-403D-924C-8EFD6AF61168