5 nr
av

Militär Historia

+ Laddare 19950 kr

Laddare
Premie

Militär Historia

  • "Otroligt intressant och läsvärd. Äntligen finns en bra tidning om militärhistoria!" - Martin
Läs mer››

Trådlös Laddare till din Smartphone

Om du alltid har med din mobiltelefon och vill kunna ladda den utan att krångla med sladdar, så är detta premien för dig!

Med den här stilrena smartphoneladdaren så kan du ladda upp till två mobiltelefoner samtidigt. Det enda du behöver göra är att finna en plats i ditt hem där du vill ha plattan, jacka i den medföljande kontakten i ett uttag och lägg din mobiltelefon ovanpå plattan. Därefter är det bara att vänta medan plattan snabbt fyller på batteriet på din mobiltelefon!

Kan användas till telefoner som stödjer Qi, till exempel:
iPhone – 8/8Plus/X
Samsung Galaxy Notes – 5/8
Samsung Galaxy – 8/S8/S8+/S8/S7/S7/S6/S6/S9+
Huawei Mate
Sony Xperia XZ22
Värde 599 kr

5 nr + full digital tillgång!

Beställ Militär Historia till kampanjpris och få tillgång till din nya tidningsprenumerationen digitalt via surfplattan eller mobilen.
Värde: 445 kr

1. Fyll i din adress!

Efter introduktionserbjudandet övergår prenumerationen i en bekväm tillsvidareprenumeration som kan avslutas när som helst. Genom att klicka "Beställ" godkänner du även köpvillkoren för Bonnier Publications International AS. Genom att klicka Beställ godkänner du villkoren för Tidningsbutiken och Militär Historia.

2. Hur vill du betala?
Ditt erbjudande:
  • 5 nr, ord lösnrpris449,50kr
  • Laddare, värde599kr
  • Totalt värde1 048,50kr
  • Du betalar endast199,50kr
  • Du sparar hela849kr
* porto 49,50kr tillkommer
Beställ!

Genom att klicka Beställ godkänner du villkoren för Tidningsbutiken och Militär Historia.

Fakta: Militär Historia

Militär Historia är det självklara valet när det kommer till faktarik läsning om historiens absolut största militära händelser. Läs om såväl stora som små slag som inträffat världens över, läs om fältherrar som spelat en stor roll för historien, doktrinerna och vapnen. Militär Historia är en tidning som bjuder in till målande bilder av våra historiska ögonblick med hjälp av fantastisk journalistik och foton från vårt förflutna.
Oavsett vilken nivå ditt intresse ligger på finns det någonting för alla i Militär Historia. Tidningen ges ut av förlaget Allt om Historia AB och har funnits sedan 2009. En gång i månaden får du ett nytt spännande nummer att läsa från pärm till pärm. Militär Historia är en tidning som går att läsas om och om igen utan att tröttna! Chefredaktör för tidningen är Anna Larsdottir.
  • Land: Sverige / Språk: Svenska
  • Utgåvor/år: 12 / Förlag: Allt om Historia AB (2416)
  • Startår: 2009 / Chefredaktör: Anna Larsdottir /
2170E110-9FED-403D-924C-8EFD6AF61168