5 nr
av

Militär Historia

+ Powerbank 19950 kr

Powerbank
Premie

Militär Historia

  • "Otroligt intressant och läsvärd. Äntligen finns en bra tidning om militärhistoria!" - Martin
Läs mer››

Svart Powerbank

Nu behöver du aldrig få slut på batterierna när du är hemifrån. Ta med den här smidiga powerbanken i din väska så kan du snabbt ladda upp din mobiltelefon eller surfplatta. Du kan med den smidiga displayen se exakt hur mycket ström du har kvar på din powerbank och du kan t.o.m. ladda två enheter samtidig om det behövs. Powerbanken har 2 USB-portar och en USB-kabel för laddning av Powerbanken medföljer.
Mått: 150x70x48 mm
Värde: 399 kr

5 nr + full digital tillgång!

Beställ Militär Historia till kampanjpris och få tillgång till din nya tidningsprenumerationen digitalt via surfplattan eller mobilen.
Värde: 445 kr

1. Premieval
Färg
Powerbank
2. Fyll i din adress!

Efter introduktionserbjudandet övergår prenumerationen i en bekväm tillsvidareprenumeration som kan avslutas när som helst. Genom att klicka "Beställ" godkänner du även köpvillkoren för Bonnier Publications International AS. Genom att klicka Beställ godkänner du villkoren för Tidningsbutiken och Militär Historia.

3. Hur vill du betala?
Ditt erbjudande:
  • 5 nr, ord lösnrpris449,50kr
  • Powerbank, värde399kr
  • Totalt värde848,50kr
  • Du betalar endast199,50kr
  • Du sparar hela649kr
* porto 49,50kr tillkommer
Beställ!

Genom att klicka Beställ godkänner du villkoren för Tidningsbutiken och Militär Historia.

Fakta: Militär Historia

Militär Historia är det självklara valet när det kommer till faktarik läsning om historiens absolut största militära händelser. Läs om såväl stora som små slag som inträffat världens över, läs om fältherrar som spelat en stor roll för historien, doktrinerna och vapnen. Militär Historia är en tidning som bjuder in till målande bilder av våra historiska ögonblick med hjälp av fantastisk journalistik och foton från vårt förflutna.
Oavsett vilken nivå ditt intresse ligger på finns det någonting för alla i Militär Historia. Tidningen ges ut av förlaget Allt om Historia AB och har funnits sedan 2009. En gång i månaden får du ett nytt spännande nummer att läsa från pärm till pärm. Militär Historia är en tidning som går att läsas om och om igen utan att tröttna! Chefredaktör för tidningen är Anna Larsdottir.
  • Land: Sverige / Språk: Svenska
  • Utgåvor/år: 12 / Förlag: Allt om Historia AB (2416)
  • Startår: 2009 / Chefredaktör: Anna Larsdottir /
2170E110-9FED-403D-924C-8EFD6AF61168