Just nu!
464 sålda!
1 nr
av

Baka & Sylta

0 kr

Baka & Sylta - Magasinet för matglada livsnjutare!

  • "Bra tidning med riktigt goda recept" - Martina
Läs mer››

1 nr + Digital tillgång!

Du får 1 nr av Baka & Sylta OCH full digital tillgång till tidningen digitalt via telefonen eller läsplattan. Du kan med andra ord läsa tidningen vart du än befinner dig i världen om du inte är hemma och kan ta emot den vid brevlådan!

1. Fyll i din adress!

Genom att klicka Beställ godkänner du villkoren för Tidningsbutiken och Baka & Sylta.

2. Hur vill du betala?
Ditt erbjudande:
  • 1 nr, ord lösnrpris64,90kr
  • Du betalar endast0kr
  • Du sparar hela64,90kr
Beställ!

Genom att klicka Beställ godkänner du villkoren för Tidningsbutiken och Baka & Sylta.

Fakta: Baka & Sylta

Om du älskar att baka, men är ute efter lite nya recept så är Saveurs Baka & Sylta absolut någonting för dig! Tidningen ges ut 6 gånger per år och varje tidning ger dig minst 50 stycken spännande recept med inspiration från hela världen. Recepten fungerar för såväl erfarna- som oerfarna bagare och är tydligt utmärkta med svårighetsgrad så att man inte tar sig vatten över huvudet. Med Baka & Sylta får du tips på vad du kan baka både till vardags- och till högtider.
Saveurs Baka & Sylta är en relativt ny tidning på marknaden som hade sin första utgivning under 2016. Tidningen delas ut varannan månad av förlaget Burda Nordic As vars tidningar finns att köpa i hela norden. I varje nummer finner du många olika recept som anpassas efter årstiden vi befinner oss i och recepten fungerar både för de som bakar för första gången och de med lite mer erfarenhet. Varje nummer av Baka & Sylta har ett eget tema som fokuserar på en specifik ingrediens.
  • Land: Sverige / Språk: Svenska
  • Utgåvor/år: 8 / Förlag: Burda Nordic A/S
  • Startår: 2016 / Chefredaktör: Louise D. Ørsted / Upplaga: 10000
2170E110-9FED-403D-924C-8EFD6AF61168