6 nr
av

PC-Tidningen

+ Powerbank 19950 kr

Powerbank
Premie

PC-Tidningen

  • "Man får tillgång till många intressanta program!" - Ulf
Läs mer››
Detta ingår:

Stone Powerbank

Med din nya Stone Powerbank behöver du aldrig gå utan batteri på telefonen. Varför? Därför att den är liten och inte tar någon större plats i fickan eller väskan och besitter 2 fulla laddningar för din smartphone. Enheten har 2 stycken strömutgångar – den ena anpassad efter smartphones och den andra anpassad efter exempelvis kameror, surfplattor och högtalare. Du laddar genom att ansluta din USB-kabel i powerbanken. Denna är även utrustad med LED-ljus som hela tiden visar på hur mycket ström som finns kvar att förbruka. Det ingår även en USB-kabel att ladda din Stone Powerbank med.
Kapacitet: 6 000 mAh
Värde: 299 kr

Detta ingår:

6 nr + digital tillgång!

I din nya prenumeration ingår det dessutom en digital prenumeration. När beställningen mottagits av förlaget skickas inloggningsuppgifter till dig per e-post.
Värde: 407 kr

1. Fyll i din adress!

Efter introduktionserbjudandet övergår prenumerationen i en bekväm tillsvidareprenumeration som kan avslutas när som helst. Genom att klicka "Beställ" godkänner du även köpvillkoren för Bonnier Publications International AS. Genom att klicka Beställ godkänner du villkoren för Tidningsbutiken och PC-Tidningen.

2. Hur vill du betala?
Ditt erbjudande:
  • 6 nr, ord lösnrpris407,40kr
  • Powerbank, värde299kr
  • Totalt värde706,40kr
  • Du betalar endast199,50kr
  • Du sparar hela506,90kr
* porto 29,50kr tillkommer
Beställ!

Genom att klicka Beställ godkänner du villkoren för Tidningsbutiken och PC-Tidningen.

Fakta: PC-Tidningen

Med en prenumeration på PC-Tidningen håller du dig uppdaterad med det absolut senaste inom datorvärlden. PC-Tidningen är en av Sveriges populäraste datormagasin och är en stor favorit bland många läsare. Med hjälp av tidningens pedagogiska och simpla ”steg för steg-anvisningar” lär du dig hur du använder din dator på absolut bästa sätt. En populär del i tidningen är deras ”frågelåda”. Hit kan prenumeranterna skicka in sina frågor och funderingar och få bra och utförliga svar.
Ta del av nya och uppdaterade produktnyheter direkt hem i din brevlåda. Tidningen delas ut och trycks av förlaget Bonnier Publications A/S. Den första utgåvan kom ut i butik 1997 och idag delas den ut till prenumeranter 18 gånger per år. Du som prenumerant måste med andra ord inte vänta allt för länge tills nästa tidning levereras. Varje tidning bjuder på många intressanta produkttexter som hjälper dig att hitta rätt bärbara PC, antivirusprogram och tillbehör!
  • Land: Sverige / Språk: Svenska
  • Utgåvor/år: 18 / Förlag: Bonnier Publications International AS
  • Startår: 1997 / Chefredaktör: Leif Jonasson / Upplaga: 19800