6 nr
av

PC-Tidningen

+ Multikamera 19950 kr

Multikamera
Premie

PC-Tidningen

  • "Man får tillgång till många intressanta program!" - Ulf
Läs mer››
Detta ingår:

Foqus Prox11 Multikamera

Få den här grymma actionkameran tillsammans med din prenumeration av PC-Tidningen. Kameran väger inte mer än 46 gram och kan filma i 1080p full HD med 30 fps. Den breda linsen med 140-graders vinkel gör att tittarna får se det du ser oavsett om du cyklar i skogen, klättrar i berg eller dyker. Du kan filma ända ner till 30 meters djup med hjälp av det vattentäta skyddshöljet som även håller borta damm och smuts.
I paketet ingår extrautrustning såsom monteringsfästen till cykel och hjälm.
Bra att veta:
- Stillbildsupplösning: 5.0 megapixels CMOS-sensor
- Videoupplösning: 1920 x 1080p 30 fps (AVI)
- Är kompatibel med MikroSD/SDHC/SDXC-minneskort upp till 32GB
(medföljer inte)
Värde: 599 kr

Detta ingår:

6 nr + digital tillgång!

I din nya prenumeration ingår det dessutom en digital prenumeration. När beställningen mottagits av förlaget skickas inloggningsuppgifter till dig per e-post.
Värde: 407 kr

1. Fyll i din adress!

Efter introduktionserbjudandet övergår prenumerationen i en bekväm tillsvidareprenumeration som kan avslutas när som helst. Genom att klicka "Beställ" godkänner du även köpvillkoren för Bonnier Publications International AS. Genom att klicka Beställ godkänner du villkoren för Tidningsbutiken och PC-Tidningen.

2. Hur vill du betala?
Ditt erbjudande:
  • 6 nr, ord lösnrpris549kr
  • Multikamera, värde599kr
  • Totalt värde1 148kr
  • Du betalar endast199,50kr
  • Du sparar hela948,50kr
* porto 49,50kr tillkommer
Beställ!

Genom att klicka Beställ godkänner du villkoren för Tidningsbutiken och PC-Tidningen.

Fakta: PC-Tidningen

Med en prenumeration på PC-Tidningen håller du dig uppdaterad med det absolut senaste inom datorvärlden. PC-Tidningen är en av Sveriges populäraste datormagasin och är en stor favorit bland många läsare. Med hjälp av tidningens pedagogiska och simpla ”steg för steg-anvisningar” lär du dig hur du använder din dator på absolut bästa sätt. En populär del i tidningen är deras ”frågelåda”. Hit kan prenumeranterna skicka in sina frågor och funderingar och få bra och utförliga svar.
Ta del av nya och uppdaterade produktnyheter direkt hem i din brevlåda. Tidningen delas ut och trycks av förlaget Bonnier Publications A/S. Den första utgåvan kom ut i butik 1997 och idag delas den ut till prenumeranter 18 gånger per år. Du som prenumerant måste med andra ord inte vänta allt för länge tills nästa tidning levereras. Varje tidning bjuder på många intressanta produkttexter som hjälper dig att hitta rätt bärbara PC, antivirusprogram och tillbehör!
  • Land: Sverige / Språk: Svenska
  • Utgåvor/år: 19 / Förlag: Bonnier Publications International AS
  • Startår: 1997 / Chefredaktör: Leif Jonasson / Upplaga: 19800
2170E110-9FED-403D-924C-8EFD6AF61168