6 nr
av

PC-Tidningen

+ Kamera 19950 kr

Kamera
Premie

PC-Tidningen

  • "Man får tillgång till många intressanta program!" - Ulf
Läs mer››
Detta ingår:

Övervakningskamera

Med den här övervakningskameran kan du hålla koll på ditt hem när du är iväg direkt i din mobiltelefon. Kameran har en 360-graders vinkel som ger dig en full överblick över vad som sker i ett rum. Detta gör att du enkelt kan hålla ett öga på ditt husdjur eller försäkra dig om att inget händer när du är borta. Du kan även ställa in kameran så att den skickar ett meddelande till dig när den registrerar rörelse så att du inte behöver kolla till kameran i onödan. Övervakningskameran fungerar både med iPhone och Android-telefoner.
Värde: 599 kr

Detta ingår:

6 nr + digital tillgång!

I din nya prenumeration ingår det dessutom en digital prenumeration. När beställningen mottagits av förlaget skickas inloggningsuppgifter till dig per e-post.
Värde: 407 kr

1. Fyll i din adress!

Efter introduktionserbjudandet övergår prenumerationen i en bekväm tillsvidareprenumeration som kan avslutas när som helst. Genom att klicka "Beställ" godkänner du även köpvillkoren för Bonnier Publications International AS. Genom att klicka Beställ godkänner du villkoren för Tidningsbutiken och PC-Tidningen.

2. Hur vill du betala?
Ditt erbjudande:
  • 6 nr, ord lösnrpris549kr
  • Kamera, värde599kr
  • Totalt värde1 148kr
  • Du betalar endast199,50kr
  • Du sparar hela948,50kr
* porto 39,50kr tillkommer
Beställ!

Genom att klicka Beställ godkänner du villkoren för Tidningsbutiken och PC-Tidningen.

Fakta: PC-Tidningen

Med en prenumeration på PC-Tidningen håller du dig uppdaterad med det absolut senaste inom datorvärlden. PC-Tidningen är en av Sveriges populäraste datormagasin och är en stor favorit bland många läsare. Med hjälp av tidningens pedagogiska och simpla ”steg för steg-anvisningar” lär du dig hur du använder din dator på absolut bästa sätt. En populär del i tidningen är deras ”frågelåda”. Hit kan prenumeranterna skicka in sina frågor och funderingar och få bra och utförliga svar.
Ta del av nya och uppdaterade produktnyheter direkt hem i din brevlåda. Tidningen delas ut och trycks av förlaget Bonnier Publications A/S. Den första utgåvan kom ut i butik 1997 och idag delas den ut till prenumeranter 18 gånger per år. Du som prenumerant måste med andra ord inte vänta allt för länge tills nästa tidning levereras. Varje tidning bjuder på många intressanta produkttexter som hjälper dig att hitta rätt bärbara PC, antivirusprogram och tillbehör!
  • Land: Sverige / Språk: Svenska
  • Utgåvor/år: 19 / Förlag: Bonnier Publications International AS
  • Startår: 1997 / Chefredaktör: Leif Jonasson / Upplaga: 19800
2170E110-9FED-403D-924C-8EFD6AF61168