Just nu!
62 sålda!
2 nr
av

PC-Tidningen

+ WiFi-kamera 9950 kr

WiFi-kamera
Premie
I din prenumeration ingår det:

WiFi-smartkamera för utomhusbruk

Håll koll på huset med denna intelligenta IP 65-utomhuskamera, som du enkelt styr från din smartphone. Kameran ansluts till ditt WiFi-nätverk och övervakar området runt huset. Via rörelsedetektorn larmar den på din telefon vid ljud eller rörelse.
Kameran har 1080P upplösning (Full HD), som ger dig skarpa bilder även på långt håll. NightVision gör att kameran också fungerar i mörkret.
Kameran har inbyggd 2-vägsmikrofon, så att du kan prata med dem som är i närheten av kameran.
Kamerahuset är smuts- och vattentätt och utformat för utomhusbruk. Genom att sätta in ett MicroSD-kort i kameran kan du spela in videor och spela upp i appen på din telefon. Du styr enkelt alla funktioner i övervakningskameran från Tuya Smartapp på din smartphone.
Fungerar på både iPhone- och Android-telefoner.
Värde: 599 kr

I din prenumeration ingår det:

2 nr + digital tillgång!

I din nya prenumeration ingår det dessutom en digital prenumeration. När beställningen mottagits av förlaget skickas inloggningsuppgifter till dig per e-post.
Värde: 187 kr

Ditt erbjudande

PC-Tidningen

  • 2 nr av PC-Tidningen , värde 199 kr (ord lösnrpris)
  • 2 nr av tidningen
  • WiFi-kamera, värde 599 kr
  • WiFi-kamera

Totalt värde 798 kr

Du sparar hela 698,50 kr!
Erbjudande 99,50kr
Frakt 49,50 kr
Du betalar 149 kr

PC-Tidningen

  • 2 nr av tidningen
  • WiFi-kamera
Totalt värde 798 kr!
Erbjudande 99,50kr
Frakt 49,50 kr
Du betalar 149 kr
Beställ

Efter introduktionserbjudandet övergår prenumerationen i en

bekväm tillsvidareprenumeration som kan avslutas när som helst.

Fakta: PC-Tidningen

Med en prenumeration på PC-Tidningen håller du dig uppdaterad med det absolut senaste inom datorvärlden. PC-Tidningen är en av Sveriges populäraste datormagasin och är en stor favorit bland många läsare. Med hjälp av tidningens pedagogiska och simpla ”steg för steg-anvisningar” lär du dig hur du använder din dator på absolut bästa sätt. En populär del i tidningen är deras ”frågelåda”. Hit kan prenumeranterna skicka in sina frågor och funderingar och få bra och utförliga svar.
Ta del av nya och uppdaterade produktnyheter direkt hem i din brevlåda. Tidningen delas ut och trycks av förlaget Bonnier Publications A/S. Den första utgåvan kom ut i butik 1997 och idag delas den ut till prenumeranter 18 gånger per år. Du som prenumerant måste med andra ord inte vänta allt för länge tills nästa tidning levereras. Varje tidning bjuder på många intressanta produkttexter som hjälper dig att hitta rätt bärbara PC, antivirusprogram och tillbehör!
  • Land: Sverige / Språk: Svenska
  • Utgåvor/år: 20 / Förlag: Bonnier Publications International AS /
  • Startår: 1997 / Chefredaktör: Leif Jonasson / Räckvidd: 19800

Beställ
2170E110-9FED-403D-924C-8EFD6AF61168