6 nr
av

PC-Tidningen

+ Kamera 19950 kr

Kamera
Premie

PC-Tidningen

  • "Man får tillgång till många intressanta program!" - Ulf
Läs mer››
Detta ingår:

Inspektionskamera

Din nya bästa vän att ha med dig i verktygslådan! Denna lilla och smidiga kamera gör det möjligt för dig att inspektera områden du inte kunnat inspektera tidigare.
Roliga uppdrag med kameran:
- kika in i hålrum i väggar och murar
- undersök avloppsstopp
- kika upp under nedsänkta innertak
- kontrollera motorer eller se in under bilen

Kabeln är 3,5 meter lång och kan böjas hur som helst. Kameran är vattentålig och har en inbyggd LED-lampa för mörka utrymmen. Den är dessutom utrustad med en magnet längst fram för att fånga upp exempelvis förlorade smycken i avloppsröret. Koppla upp dig trådlöst till kameran med hjälp av wifi.
Värde: 599 kr

Detta ingår:

6 nr + digital tillgång!

I din nya prenumeration ingår det dessutom en digital prenumeration. När beställningen mottagits av förlaget skickas inloggningsuppgifter till dig per e-post.
Värde: 407 kr

1. Fyll i din adress!

Efter introduktionserbjudandet övergår prenumerationen i en bekväm tillsvidareprenumeration som kan avslutas när som helst. Genom att klicka "Beställ" godkänner du även köpvillkoren för Bonnier Publications International AS. Genom att klicka Beställ godkänner du villkoren för Tidningsbutiken och PC-Tidningen.

2. Hur vill du betala?
Ditt erbjudande:
  • 6 nr, ord lösnrpris407,40kr
  • Kamera, värde599kr
  • Totalt värde1 006,40kr
  • Du betalar endast199,50kr
  • Du sparar hela806,90kr
* porto 49,50kr tillkommer
Beställ!

Genom att klicka Beställ godkänner du villkoren för Tidningsbutiken och PC-Tidningen.

Fakta: PC-Tidningen

Med en prenumeration på PC-Tidningen håller du dig uppdaterad med det absolut senaste inom datorvärlden. PC-Tidningen är en av Sveriges populäraste datormagasin och är en stor favorit bland många läsare. Med hjälp av tidningens pedagogiska och simpla ”steg för steg-anvisningar” lär du dig hur du använder din dator på absolut bästa sätt. En populär del i tidningen är deras ”frågelåda”. Hit kan prenumeranterna skicka in sina frågor och funderingar och få bra och utförliga svar.
Ta del av nya och uppdaterade produktnyheter direkt hem i din brevlåda. Tidningen delas ut och trycks av förlaget Bonnier Publications A/S. Den första utgåvan kom ut i butik 1997 och idag delas den ut till prenumeranter 18 gånger per år. Du som prenumerant måste med andra ord inte vänta allt för länge tills nästa tidning levereras. Varje tidning bjuder på många intressanta produkttexter som hjälper dig att hitta rätt bärbara PC, antivirusprogram och tillbehör!
  • Land: Sverige / Språk: Svenska
  • Utgåvor/år: 18 / Förlag: Bonnier Publications International AS
  • Startår: 1997 / Chefredaktör: Leif Jonasson / Upplaga: 19800
2170E110-9FED-403D-924C-8EFD6AF61168