3 nr
av

PC-Tidningen

+ Proffskikare 9950 kr

Proffskikare
Premie

PC-Tidningen

  • "Man får tillgång till många intressanta program!" - Ulf
Läs mer››
Detta ingår:

Proffskikare från Mitilux

Få ett helt nytt perspektiv på saker och ting! Med hjälp av denna proffskikare får du en otrolig förstoring på hela 8 gånger vilket lämnar dig med endast fantasin som gränser. Objektiven bjuder på hela 40 mm vilket ger skarpa bilder oavsett miljö. Fungerar lika bra i naturen som under fotbollsmatchen. Kikaren går att använda med glasögon. I erbjudandet ingår det även en väska, halsrem och linsskydd.
Storlek: 180 mm x 55 mm x 145 mm (BxHxD)
Vikt: 727 g
Värde: 850 kr

Detta ingår:

3 nr + digital tillgång!

I din nya prenumeration ingår det dessutom en digital prenumeration. När beställningen mottagits av förlaget skickas inloggningsuppgifter till dig per e-post.
Värde: 204 kr

1. Fyll i din adress!

Efter introduktionserbjudandet övergår prenumerationen i en bekväm tillsvidareprenumeration som kan avslutas när som helst. Genom att klicka "Beställ" godkänner du även köpvillkoren för Bonnier Publications International AS. Genom att klicka Beställ godkänner du villkoren för Tidningsbutiken och PC-Tidningen.

2. Hur vill du betala?
Ditt erbjudande:
  • 3 nr, ord lösnrpris203,70kr
  • Proffskikare, värde850kr
  • Totalt värde1 053,70kr
  • Du betalar endast99,50kr
  • Du sparar hela954,20kr
* porto 49,50kr tillkommer
Beställ!

Genom att klicka Beställ godkänner du villkoren för Tidningsbutiken och PC-Tidningen.

Fakta: PC-Tidningen

Med en prenumeration på PC-Tidningen håller du dig uppdaterad med det absolut senaste inom datorvärlden. PC-Tidningen är en av Sveriges populäraste datormagasin och är en stor favorit bland många läsare. Med hjälp av tidningens pedagogiska och simpla ”steg för steg-anvisningar” lär du dig hur du använder din dator på absolut bästa sätt. En populär del i tidningen är deras ”frågelåda”. Hit kan prenumeranterna skicka in sina frågor och funderingar och få bra och utförliga svar.
Ta del av nya och uppdaterade produktnyheter direkt hem i din brevlåda. Tidningen delas ut och trycks av förlaget Bonnier Publications A/S. Den första utgåvan kom ut i butik 1997 och idag delas den ut till prenumeranter 18 gånger per år. Du som prenumerant måste med andra ord inte vänta allt för länge tills nästa tidning levereras. Varje tidning bjuder på många intressanta produkttexter som hjälper dig att hitta rätt bärbara PC, antivirusprogram och tillbehör!
  • Land: Sverige / Språk: Svenska
  • Utgåvor/år: 18 / Förlag: Bonnier Publications International AS
  • Startår: 1997 / Chefredaktör: Leif Jonasson / Upplaga: 19800
2170E110-9FED-403D-924C-8EFD6AF61168