Fakta: Allt om Mat
Tidningen Allt om Mat är för dig som älskar mat och matlagning. Passar lika bra till nybörjaren som precis börjat intressera sig för matlagning som till mästerkocken som vill lära sig mer och behöver inspiration till nya kreativa maträtter. Här hittar du recept i mängder och Allt om Mat har en egen matredaktion som provlagar alla recept som publiceras i tidningen. Förutom recept och reportage om mat så levererar även tidningens vinprovargrupp en uppsjö av tester på viner årligen.
Tidningen Allt om Mat grundades redan 1970 då matlagning inte alls var lika trendigt som idag men blev snabbt en succé. Tidningen ges ut 18 gånger per år med ett nummer per månad samt 6 stycken Allt om Mat Special. 452 000 personer läser tidningen varje år som ges ut av Bonnier Magazines & Brands AB med Suzanne Ribbing som chefredaktör. Så vill du få den kompletta guiden till ett godare liv i brevlådan varje månad så börja prenumerera på Allt om Mat!
- Land: Sverige / Språk: Svenska
- Utgåvor/år: 18 / Förlag: Bonnier News AB / /
- Startår: 1970 / Chefredaktör: Kerstin Thornström / Räckvidd: 318000