Just nu!
53 sålda!
5 nr
av

ToppHälsa

+ Träningstights 199 kr

Träningstights
Premie

ToppHälsa

  • "Mycket varierande, bra tips och information." - Anke
Läs mer››

Varma tights från Röhnisch

Underbara träningstights från Röhnisch, perfekta för all typ av utomhusträning på grund av dess borstade mikrofiber. Håll dig varm under träningen i höst och vinter med dessa, utrustad med reflexdetaljer blir du synlig för bilisterna och kan känna dig trygg under exempelvis löpturen. Tightsen har även en insydd nyckelficka så att du slipper bära på dessa under träningen!
Kommer i storlekarna M och L.
Värde: 699 kr

5 nr + digital prenumeration!

Ta med dig ToppHälsa vart du än är. Just nu ingår det full digital tillgång till tidningarna digitalt när du beställer din prenumeration via oss!
Värde: 250 kr

1. Premieval
Storlek
Träningstights
2. Fyll i din adress!

Efter ditt introduktionserbjudande får du tidningen i en bekväm tillsvidareprenumeration, portofritt direkt hem i brevlådan. Du betalar då 49,90 kr/nummer (med reservation för moms- och prisändringar). Genom att klicka Beställ godkänner du villkoren för Tidningsbutiken och ToppHälsa.

3. Hur vill du betala?
Ditt erbjudande:
  • 5 nr, ord lösnrpris249,50kr
  • Träningstights, värde699kr
  • Totalt värde948,50kr
  • Du betalar endast199kr
  • Du sparar hela749,50kr
* porto 59kr tillkommer
Beställ!

Genom att klicka Beställ godkänner du villkoren för Tidningsbutiken och ToppHälsa.

Fakta: ToppHälsa

Tidningen ToppHälsa handlar precis som titeln avslöjar om hälsa, både yttre och inre hälsa för alla kvinnor. ToppHälsa vill inspirera till ett hälsosammare liv för alla kvinnor både när det gäller att äta rätt, träna rätt och må bra i kropp och själ. Som ToppHälsa själva beskriver sig så är detta en ny typ av hälsotidning till en ny typ av kvinna. ToppHälsa handlar om inspiration och inte samvetskval.
ToppHälsa startades 2004 och ger ut 13 nummer på svenska varje år. Chefredaktör är Pamela Andersson som även bloggar på ToppHälsas webbplats. Tidningen är skriven för och läses mestadels av kvinnor. Så är det dags att komma igång med ett hälsosammare liv, börja träna och äta nyttigare mat så är ToppHälsa den perfekta guiden för dig. Så tveka inte att börja prenumerera på ToppHälsa redan idag!
  • Land: Sverige / Språk: Svenska
  • Utgåvor/år: 10 / Förlag: Bonnier Magazines & Brands AB
  • Startår: 2004 / Chefredaktör: Pamela Andersson / Upplaga: 50600
2170E110-9FED-403D-924C-8EFD6AF61168