Just nu!
141 sålda!
5 nr
av

ToppHälsa

+ Träningsset 249 kr

Träningsset
Premie

ToppHälsa

  • "Mycket varierande, bra tips och information." - Anke
Läs mer››

Snygga tights från Röhnisch

Träna bekvämt med dessa träningstights! Passar för all typ av träning, oavsett om det är löpning eller yoga. Materialet är gjort av 90% polyester och 10% elastan. Välj den färg som passar dig bäst – svart/ rosa eller svart/turkost. Storlekar: S, M & L
Värde: 599 kr

Träningslinne från Röhnisch

Du får dessutom ett matchande träningslinne från Röhnisch när du beställer. Linnet är rak i modellen och är rundad i halsringningen.
Värde: 349 kr

5 nr + digital prenumeration!

Ta med dig ToppHälsa vart du än är. Just nu ingår det full digital tillgång till tidningarna digitalt när du beställer din prenumeration via oss!
Värde: 250 kr

1. Premieval
Färg & storlek
Träningsset
2. Fyll i din adress!

Efter ditt introduktionserbjudande får du tidningen i en bekväm tillsvidareprenumeration, portofritt direkt hem i brevlådan! Prenumerationsvillkor för ToppHälsa. Prenumerationsvillkor för Tidningsbutiken.

3. Hur vill du betala?
Ditt erbjudande:
  • 5 nr, ord lösnrpris250kr
  • Träningsset, värde948kr
  • Totalt värde1 198kr
  • Du betalar endast249kr
  • Du sparar hela949kr
* porto 49kr tillkommer
Beställ!

Prenumerationsvillkor för ToppHälsa. Prenumerationsvillkor för Tidningsbutiken.

Fakta: ToppHälsa

Tidningen ToppHälsa handlar precis som titeln avslöjar om hälsa, både yttre och inre hälsa för alla kvinnor. ToppHälsa vill inspirera till ett hälsosammare liv för alla kvinnor både när det gäller att äta rätt, träna rätt och må bra i kropp och själ. Som ToppHälsa själva beskriver sig så är detta en ny typ av hälsotidning till en ny typ av kvinna. ToppHälsa handlar om inspiration och inte samvetskval.
ToppHälsa startades 2004 och ger ut 13 nummer på svenska varje år. Chefredaktör är Pamela Andersson som även bloggar på ToppHälsas webbplats. Tidningen är skriven för och läses mestadels av kvinnor. Så är det dags att komma igång med ett hälsosammare liv, börja träna och äta nyttigare mat så är ToppHälsa den perfekta guiden för dig. Så tveka inte att börja prenumerera på ToppHälsa redan idag!
  • Land: Sverige / Språk: Svenska
  • Utgåvor/år: 13 / Förlag: Bonnier Magazines & Brands AB
  • Startår: 2004 / Chefredaktör: Pamela Andersson / Upplaga: 50600