5 nr
av

ToppHälsa

+ Bok & Kalender 199 kr

Bok & Kalender
Premie

ToppHälsa

  • "Mycket varierande, bra tips och information." - Anke
Läs mer››

Stora boken om din hälsa

Den stora boken om din hälsa är din guide till ett bättre välmående. Många är intresserade av hur du gör för att förbättra hälsan och i den här boken får du flera handfasta tips och råd som hjälper dig med allt från träning, äta, sova så att du mår bra i både kropp och själ.
Värde: 359 kr

Topphälsas Kalender 2021

I Topphälsas träningskalender hittar du enkla övningar som du kan göra hemma i ditt vardagsrum. Du får kloka råd om mat och tips på hur du kan förbättra din hälsa. Med den här kalendern håller du koll på vad du har planerat och får även ett bra verktyg att följa upp de mål du har för din hälsa.
Värde: 149 kr

5 nr + digital prenumeration!

Ta även med dig tidningen Topphälsa i mobilen. Du får full tillgång till tidningen digitalt tillsammans med din prenumeration!
Värde: 295 kr

1. Fyll i din adress!

Efter ditt introduktionserbjudande får du tidningen i en bekväm tillsvidareprenumeration, portofritt direkt hem i brevlådan. Du betalar då 49,90 kr/nummer (med reservation för moms- och prisändringar). Genom att klicka Beställ godkänner du villkoren för Tidningsbutiken och ToppHälsa.

2. Hur vill du betala?
Ditt erbjudande:
  • 5 nr, ord lösnrpris295kr
  • Bok & Kalender, värde508kr
  • Totalt värde803kr
  • Du betalar endast199kr
  • Du sparar hela604kr
* porto 59kr tillkommer
Beställ!

Genom att klicka Beställ godkänner du villkoren för Tidningsbutiken och ToppHälsa.

Fakta: ToppHälsa

Tidningen ToppHälsa handlar precis som titeln avslöjar om hälsa, både yttre och inre hälsa för alla kvinnor. ToppHälsa vill inspirera till ett hälsosammare liv för alla kvinnor både när det gäller att äta rätt, träna rätt och må bra i kropp och själ. Som ToppHälsa själva beskriver sig så är detta en ny typ av hälsotidning till en ny typ av kvinna. ToppHälsa handlar om inspiration och inte samvetskval.
ToppHälsa startades 2004 och ger ut 13 nummer på svenska varje år. Chefredaktör är Pamela Andersson som även bloggar på ToppHälsas webbplats. Tidningen är skriven för och läses mestadels av kvinnor. Så är det dags att komma igång med ett hälsosammare liv, börja träna och äta nyttigare mat så är ToppHälsa den perfekta guiden för dig. Så tveka inte att börja prenumerera på ToppHälsa redan idag!
  • Land: Sverige / Språk: Svenska
  • Utgåvor/år: 11 / Förlag: Bonnier Magazines & Brands AB
  • Startår: 2004 / Chefredaktör: Pamela Andersson / Upplaga: 50600
2170E110-9FED-403D-924C-8EFD6AF61168