6 nr
av

iForm

+ Bakset 199 kr

Bakset
Premie

iForm

  • "Positiv och härlig livsstilstidning!" - Mimmi
Läs mer››

Bakset med 4 delar + Recepthäfte

I detta bakset får du en kavel, en bakmatta, en muffinsform och en degskrapa. Du får dessutom med ett recepthäfte från iForm med nyttiga varianter på dina favorit bakverk.
Du får med andra ord allt du kan tänkas behöva för höstens och vinterns bakprojekt. Som en liten extra bonus så tål muffinsformen, degskrapan och kaveln att tvättas i diskmaskin. Det är alltså enkelt att rengöra delarna när du har arbetat klart.
Värde: 700 kr

6 nr + digital prenumeration!

Beställ hem en prenumeration på iForm och få dessutom full digital tillgång - läs tidningen vart du än befinner dig. Inloggningsuppgifter skickas direkt från förlaget när de registrerat din prenumeration.
Värde: 477 kr

1. Fyll i din adress!

Efter introduktionserbjudandet övergår prenumerationen i en bekväm tillsvidareprenumeration som kan avslutas när som helst. Genom att klicka "Beställ" godkänner du även köpvillkoren för Bonnier Publications International AS. Genom att klicka Beställ godkänner du villkoren för Tidningsbutiken och iForm.

2. Hur vill du betala?
Ditt erbjudande:
  • 6 nr, ord lösnrpris447kr
  • Bakset, värde700kr
  • Totalt värde1 147kr
  • Du betalar endast199kr
  • Du sparar hela948kr
* porto 49,50kr tillkommer
Beställ!

Genom att klicka Beställ godkänner du villkoren för Tidningsbutiken och iForm.

Fakta: iForm

Vill du också leva mer hälsosamt och ha en mer aktiv och positiv vardag? Tidningen iForm är en populär tidskrift som handlar om träning och hälsa. Prenumerera på denna och få de bästa tipsen för hur du håller dig i form direkt hem i brevlådan! Tidningen innehåller allt som kan kännas relevant för ett hälsosamt och glatt leverne. Läs experternas utlåtande gällande mat, medicin, sex, psykologi och hudvård. Vi vägleder dig hälso-djungeln!
Redan 1987 delades den första utgåvan av iForm ut. Idag talar tidningen till en bred publik och innehållet är mycket anpassat efter läsarnas egna liv. I början skrevs det mycket om vitaminer och mineraler i syfte att undvika de vanligaste bristsjukdomarna men idag har tidningen mer delat fokus på både fysiskt och psykiskt välbefinnande. Tidningen delas ut i Danmark, Sverige, Norge och Finland med sitt huvudkontor i Danmark.
  • Land: Sverige / Språk: Svenska
  • Utgåvor/år: 19 / Förlag: Bonnier Publications International AS / Mediafy
  • Startår: 1987 / Chefredaktör: Karen Lyager Horve / Upplaga: 572400
2170E110-9FED-403D-924C-8EFD6AF61168