Just nu!
145 sålda!
4 nr
av

iForm

+ Kari Traa-set 149 kr

Kari Traa-set
Premie

iForm

  • "Positiv och härlig livsstilstidning!" - Mimmi
Läs mer››

Tränings-set i ny design från Kari Traa

Du får det ultimata träningssetet från Kari Traa när du väljer att göra en beställning via oss. Oavsett om du tycker om att utföra högintensiv eller lågintensiv träning passar dessa utmärkt. Känn dig bekväm i träningsmetoder som yoga och powerwalk samt löpning och crossfit då det superelastiska materialet följer lätt din kropp och dina rörelser. De fina färgerna gör det även roligare för dig att träna! Storlekar: S, M, L & XL.
– Snabbtorkande material som andas
– Reflexdetaljer på både T-shirt och tights
– Bred, mjuk resår i midjan på tightsen
– Diskret invändig nyckelficka i tightsen
– Extra ventilerande mesh i ryggstycket på T-shirten samt i knävecken på tightsen.
Värde: 1050 kr

1. Premieval
Storlek
Kari Traa-set
2. Fyll i din adress!

Efter introduktionserbjudandet övergår prenumerationen i en bekväm tillsvidareprenumeration som kan avslutas när som helst. Genom att klicka "Beställ" godkänner du även köpvillkoren för Bonnier Publications International AS. Prenumerationsvillkor för iForm. Prenumerationsvillkor för Tidningsbutiken.

3. Hur vill du betala?
Ditt erbjudande:
  • 4 nr, ord lösnrpris263,60kr
  • Kari Traa-set, värde1 050kr
  • Totalt värde1 313,60kr
  • Du betalar endast149kr
  • Du sparar hela1 164,60kr
* porto 49,50kr tillkommer
Beställ!

Prenumerationsvillkor för iForm. Prenumerationsvillkor för Tidningsbutiken.

Fakta: iForm

Vill du också leva mer hälsosamt och ha en mer aktiv och positiv vardag? Tidningen iForm är en populär tidskrift som handlar om träning och hälsa. Prenumerera på denna och få de bästa tipsen för hur du håller dig i form direkt hem i brevlådan! Tidningen innehåller allt som kan kännas relevant för ett hälsosamt och glatt leverne. Läs experternas utlåtande gällande mat, medicin, sex, psykologi och hudvård. Vi vägleder dig hälso-djungeln!
Redan 1987 delades den första utgåvan av iForm ut. Idag talar tidningen till en bred publik och innehållet är mycket anpassat efter läsarnas egna liv. I början skrevs det mycket om vitaminer och mineraler i syfte att undvika de vanligaste bristsjukdomarna men idag har tidningen mer delat fokus på både fysiskt och psykiskt välbefinnande. Tidningen delas ut i Danmark, Sverige, Norge och Finland med sitt huvudkontor i Danmark.
  • Land: Sverige / Språk: Svenska
  • Utgåvor/år: 18 / Förlag: Bonnier Publications International AS / Mediafy
  • Startår: 1987 / Chefredaktör: Karen Lyager Horve / Upplaga: 572400