6 nr
av

Aktiv Träning

+ Tränings-set 19950 kr

Tränings-set
Premie

Aktiv Träning

  • "Väldigt intressant om man är intresserad av träning och löpning." - Olle
Läs mer››

Träningsmatta från Active Fit

Använd din nya träningsmatta – oavsett övning! Mattan håller hög kvalitet, är tjock och har hög friktion, vilket underlättar vid exempelvis yoga. På mattan finns det ett Power Circle-program. Perfekt när inspirationen tryter.

Ab Wheel från Active Fit

Har du alltid velat bli starkare i mage och rygg, men inte tyckt om sit-ups? Då är detta redskapet för dig! Med din nya Ab Wheel får du en stark kropp på nolltid. Muskler i rumpan, axlarna och armarna aktiveras dessutom.

Kinetic Bands från Active Fit

Dessa liknar Power bands/Loop bands, men är förbättrade. I setet ingår det totalt 8 delar. 6 av dessa är träningsband i olika styrkor uppdelade i par. Med Kinetic bands kan du optimera och förbättra din styrka. Använd dem exempelvis genom explosivitets- och uthållighetsövningar.

6 nr + digital prenumeration!

Nu ingår möjligheten att läsa tidningen digitalt. När förlaget mottagit din beställning mottar du inloggningsuppgifter per e-post.
Värde: 479 kr

1. Fyll i din adress!

Efter introduktionserbjudandet övergår prenumerationen i en bekväm tillsvidareprenumeration som kan avslutas när som helst. Genom att klicka "Beställ" godkänner du även köpvillkoren för Bonnier Publications International AS. Genom att klicka Beställ godkänner du villkoren för Tidningsbutiken och Aktiv Träning.

2. Hur vill du betala?
Ditt erbjudande:
  • 6 nr, ord lösnrpris479,40kr
  • Tränings-set, värde499kr
  • Totalt värde978,40kr
  • Du betalar endast199,50kr
  • Du sparar hela778,90kr
* porto 49,50kr tillkommer
Beställ!

Genom att klicka Beställ godkänner du villkoren för Tidningsbutiken och Aktiv Träning.

Fakta: Aktiv Träning

Behöver du inspiration när det kommer till träning? Har du idétorka på gymmet? Med hjälp av en prenumeration på tidningen Aktiv Träning finner du snabbt både glädjen och motivationen i din resa till ett hälsosammare liv! Det ska vara kul att komma i form och inte en ren och skär pina (träningsvärk räknas inte). Varje månad får du en ny och fräsch utgåva med nya träningstips och motivationsknep. Hur blir du mer effektiv i din träning? Hur tränar du utan att skada dig? Tidningen Aktiv Träning ger dig allt detta och lite mer!
Tidningen delas ut av förlaget Bonnier Publications AS och har funnits på marknaden sedan år 2009. Som chefredaktör sitter Rasmus Hadberg. Tidningen levereras månadsvis till de prenumeranterna och innehåller hela 84 informationsrika sidor! Med en prenumeration på Aktiv Träning inspireras du till ett friskare och mer välmående liv som på ett skönt sätt går ihop med dig och din vardag. Tidningen passar dig, oavsett ålder, kön eller livssituation. Passa på att beställa hem din prenumeration på Aktiv Träning redan idag – du kommer inte att bli besviken.
  • Land: Sverige / Språk: Svenska
  • Utgåvor/år: 12 / Förlag: Bonnier Publications International AS
  • Startår: 2009 / Chefredaktör: Rasmus Hadberg / Upplaga: 28500