6 nr
av

Aktiv Träning

+ Actionkamera 19950 kr

Actionkamera
Premie

Aktiv Träning

  • "Väldigt intressant om man är intresserad av träning och löpning." - Olle
Läs mer››

PROX11 Full HD Actionkamera

Föreviga dina upplevelser, oavsett vilka de är! Denna actionkamera väger bara 46 gram och filmar i knivskarpa bilder. Linsen filar i en 140-graders vidvinkel och är vattentät med hjälp av det medföljande skyddshöljet. Med denna har du möjlighet att filma under vatten på upp till 30 meters djup. Det ingår dessutom annan extrautrustning som t.ex. monteringsfästen till cykeln/hjälmen.
Specifikationer:
Stillbildsupplösning: 5.0 megapixels CMOS-sensor
Videoupplösning: 1920 x 1080p 30 fps (AVI)
Är kompatibel med MikroSD/SDHC/SDXC-minneskort upp till 32GB (medföljer inte)
3.7 v litiumbatteri (900 mAh)
Värde: 599 kr

6 nr + digital prenumeration!

Nu ingår möjligheten att läsa tidningen digitalt. När förlaget mottagit din beställning mottar du inloggningsuppgifter per e-post.
Värde: 479 kr

1. Fyll i din adress!

Efter introduktionserbjudandet övergår prenumerationen i en bekväm tillsvidareprenumeration som kan avslutas när som helst. Genom att klicka "Beställ" godkänner du även köpvillkoren för Bonnier Publications International AS. Genom att klicka Beställ godkänner du villkoren för Tidningsbutiken och Aktiv Träning.

2. Hur vill du betala?
Ditt erbjudande:
  • 6 nr, ord lösnrpris479,40kr
  • Actionkamera, värde599kr
  • Totalt värde1 078,40kr
  • Du betalar endast199,50kr
  • Du sparar hela878,90kr
* porto 39,50kr tillkommer
Beställ!

Genom att klicka Beställ godkänner du villkoren för Tidningsbutiken och Aktiv Träning.

Fakta: Aktiv Träning

Behöver du inspiration när det kommer till träning? Har du idétorka på gymmet? Med hjälp av en prenumeration på tidningen Aktiv Träning finner du snabbt både glädjen och motivationen i din resa till ett hälsosammare liv! Det ska vara kul att komma i form och inte en ren och skär pina (träningsvärk räknas inte). Varje månad får du en ny och fräsch utgåva med nya träningstips och motivationsknep. Hur blir du mer effektiv i din träning? Hur tränar du utan att skada dig? Tidningen Aktiv Träning ger dig allt detta och lite mer!
Tidningen delas ut av förlaget Bonnier Publications AS och har funnits på marknaden sedan år 2009. Som chefredaktör sitter Rasmus Hadberg. Tidningen levereras månadsvis till de prenumeranterna och innehåller hela 84 informationsrika sidor! Med en prenumeration på Aktiv Träning inspireras du till ett friskare och mer välmående liv som på ett skönt sätt går ihop med dig och din vardag. Tidningen passar dig, oavsett ålder, kön eller livssituation. Passa på att beställa hem din prenumeration på Aktiv Träning redan idag – du kommer inte att bli besviken.
  • Land: Sverige / Språk: Svenska
  • Utgåvor/år: 12 / Förlag: Bonnier Publications International AS
  • Startår: 2009 / Chefredaktör: Rasmus Hadberg / Upplaga: 28500
2170E110-9FED-403D-924C-8EFD6AF61168