3 nr
av

Aktiv Träning

+ Träningskläder 99 kr

Träningskläder
Premie

Aktiv Träning

  • "Väldigt intressant om man är intresserad av träning och löpning." - Olle
Läs mer››

Active Fit Shorts och T-shirt

Dessa löparshorts från Active Fit är inte bara snygga utan dessutom praktiska och riktigt bekväma! De är utrustade med mesh som gör att de andas bra under träningspasset. De har även en liten slits på sidorna för att underlätta träning med stora rörelser och insydda fickor – perfekt för exempelvis nycklar.

Snygg och matchande t-shirt från Active Fit i ett material som andas, på ryggen har den dessutom mesh. Mjukt material som gör träningen bekväm. Färg: Melerad ljusgrå
Totalt värde: 499 kr

3 nr + digital prenumeration!

Nu ingår möjligheten att läsa tidningen digitalt. När förlaget mottagit din beställning mottar du inloggningsuppgifter per e-post.
Värde: 239 kr

1. Premieval
Storlek
Träningskläder
2. Fyll i din adress!

Efter introduktionserbjudandet övergår prenumerationen i en bekväm tillsvidareprenumeration som kan avslutas när som helst. Genom att klicka "Beställ" godkänner du även köpvillkoren för Bonnier Publications International AS. Prenumerationsvillkor för Aktiv Träning. Prenumerationsvillkor för Tidningsbutiken.

3. Hur vill du betala?
Ditt erbjudande:
  • 3 nr, ord lösnrpris239,70kr
  • Träningskläder, värde499kr
  • Totalt värde738,70kr
  • Du betalar endast99kr
  • Du sparar hela639,70kr
* porto 49,50kr tillkommer
Beställ!

Prenumerationsvillkor för Aktiv Träning. Prenumerationsvillkor för Tidningsbutiken.

Fakta: Aktiv Träning

Behöver du inspiration när det kommer till träning? Har du idétorka på gymmet? Med hjälp av en prenumeration på tidningen Aktiv Träning finner du snabbt både glädjen och motivationen i din resa till ett hälsosammare liv! Det ska vara kul att komma i form och inte en ren och skär pina (träningsvärk räknas inte). Varje månad får du en ny och fräsch utgåva med nya träningstips och motivationsknep. Hur blir du mer effektiv i din träning? Hur tränar du utan att skada dig? Tidningen Aktiv Träning ger dig allt detta och lite mer!
Tidningen delas ut av förlaget Bonnier Publications AS och har funnits på marknaden sedan år 2009. Som chefredaktör sitter Rasmus Hadberg. Tidningen levereras månadsvis till de prenumeranterna och innehåller hela 84 informationsrika sidor! Med en prenumeration på Aktiv Träning inspireras du till ett friskare och mer välmående liv som på ett skönt sätt går ihop med dig och din vardag. Tidningen passar dig, oavsett ålder, kön eller livssituation. Passa på att beställa hem din prenumeration på Aktiv Träning redan idag – du kommer inte att bli besviken.
  • Land: Sverige / Språk: Svenska
  • Utgåvor/år: 12 / Förlag: Bonnier Publications International AS
  • Startår: 2009 / Chefredaktör: Rasmus Hadberg / Upplaga: 28500