Just nu!
92 sålda!
6 nr
av

Aktiv Träning

+ Klocka 199 kr

Klocka
Premie

Aktiv Träning

  • "Väldigt intressant om man är intresserad av träning och löpning." - Olle
Läs mer››

Aktivitetsklocka från Active Fit Tracker

Du får ett snyggt och praktiskt aktivitetsarmband på köpet som mäter olika typer av aktiviteter kopplade till din kropp och din hälsa. Få ett nytt perspektiv på hur du tar hand om din kropp på absolut bästa sätt. Armbandet mäter puls, sömn, antalet steg du tagit, distans och kaloriförbrukning. Ställ enkelt in dina personliga mål och jobba effektivt efter dessa med hjälp av din smartphone. Armbandet vibrerar när du får notiser på telefonen.
Värde: 800 kr

6 nr + digital prenumeration!

Nu ingår möjligheten att läsa tidningen digitalt. När förlaget mottagit din beställning mottar du inloggningsuppgifter per e-post.
Värde: 479 kr

1. Fyll i din adress!

Efter introduktionserbjudandet övergår prenumerationen i en bekväm tillsvidareprenumeration som kan avslutas när som helst. Genom att klicka "Beställ" godkänner du även köpvillkoren för Bonnier Publications International AS. Genom att klicka Beställ godkänner du villkoren för Tidningsbutiken och Aktiv Träning.

2. Hur vill du betala?
Ditt erbjudande:
  • 6 nr, ord lösnrpris519kr
  • Klocka, värde800kr
  • Totalt värde1 319kr
  • Du betalar endast199kr
  • Du sparar hela1 120kr
* porto 49,50kr tillkommer
Beställ!

Genom att klicka Beställ godkänner du villkoren för Tidningsbutiken och Aktiv Träning.

Fakta: Aktiv Träning

Behöver du inspiration när det kommer till träning? Har du idétorka på gymmet? Med hjälp av en prenumeration på tidningen Aktiv Träning finner du snabbt både glädjen och motivationen i din resa till ett hälsosammare liv! Det ska vara kul att komma i form och inte en ren och skär pina (träningsvärk räknas inte). Varje månad får du en ny och fräsch utgåva med nya träningstips och motivationsknep. Hur blir du mer effektiv i din träning? Hur tränar du utan att skada dig? Tidningen Aktiv Träning ger dig allt detta och lite mer!
Tidningen delas ut av förlaget Bonnier Publications AS och har funnits på marknaden sedan år 2009. Som chefredaktör sitter Rasmus Hadberg. Tidningen levereras månadsvis till de prenumeranterna och innehåller hela 84 informationsrika sidor! Med en prenumeration på Aktiv Träning inspireras du till ett friskare och mer välmående liv som på ett skönt sätt går ihop med dig och din vardag. Tidningen passar dig, oavsett ålder, kön eller livssituation. Passa på att beställa hem din prenumeration på Aktiv Träning redan idag – du kommer inte att bli besviken.
  • Land: Sverige / Språk: Svenska
  • Utgåvor/år: 12 / Förlag: Bonnier Publications International AS
  • Startår: 2009 / Chefredaktör: Rasmus Hadberg / Upplaga: 28500
2170E110-9FED-403D-924C-8EFD6AF61168