3 nr
av

Burda Easy Fashion

+ + flera premier 139 kr

Burda Easy Fashion - Lättare mönster för nybörjaren.

  • "Trendiga kläder och enkla mönster, perfekt!" - Ankie
Läs mer››

3 nr + prenumeration digitalt!

Läs tidningen hemma i soffan eller i telefonen om du är ute och gör ärenden. Helt utan extra kostnad får du full digital tillgång till dina tidningar när du prenumererar på Burda Easy Fashion!
Värde: 267 kr

1. Fyll i din adress!

Prenumerationsvillkor för Burda Easy Fashion. Prenumerationsvillkor för Tidningsbutiken.

2. Hur vill du betala?
Ditt erbjudande:
  • 3 nr, ord lösnrpris267kr
  • Du betalar endast139kr
  • Du sparar hela128kr
Beställ!

Prenumerationsvillkor för Burda Easy Fashion. Prenumerationsvillkor för Tidningsbutiken.

Fakta: Burda Easy Fashion

Har du precis upptäckt en ny kärlek för att sy och skapa dina egna kläder? Eller har du alltid tyckt att det är roligare att designa dina kläder från grunden? Då är detta tidningen för dig! Burda Easy Fashion är en tidning som inspirerar dig och får dig att vilja utmana dig själv i ditt skapande. Börja prenumerera på tidningen Burda Easy Fashion redan idag och imponera på dina nära och kära!
Med tydliga beskrivningar och lättsydda kläder kommer du långt med en prenumeration på Burda Easy Fashion. Med 2 inspirationsrika utgåvor varje år håller du dig sysselsatt med trendiga och moderna plagg i många olika modeller. Du får även möjligheten att välja mellan olika storlekar på kläderna. Burda Nordic A/S är ansvarigt förlag som skickar ut tidningen till dig som prenumerant. Bli en av många lyckliga prenumeranter och beställ hem din första tidning redan idag!
  • Land: Sverige / Språk: Svenska
  • Utgåvor/år: 2 / Förlag: Burda Nordic A/S / Mediafy