4 nr
av

Family Living

+ Molnlampa 149 kr

Molnlampa
Premie

Family Living

  • "Perfekt inredningstidning för mig med många rum och stor familj" - Bodil
Läs mer››
Du får:

Fin molnlampa till barnrummet!

Jättefin lampa i form av ett moln, kommer i färgen ”dusty pink”. Perfekt att ha som nattlampa i exempelvis barnrummet. Innehåller 8 LED-lampor och är gjord av metall. Batterier ingår ej. Storlek: 20x35x5 cm
Värde: 349 kr

Du får:

4 nr + tillgång digitalt!

Bli inspirerad överallt - hemma i soffan eller under rasten på jobbet. Ladda ned appen och logga in med ditt personnummer och dröm dig bort bland härlig inredning vart du än befinner dig!
Värde: 236 kr

1. Fyll i din adress!

Efter ditt introduktionserbjudande får du tidningen i en bekväm tillsvidareprenumeration, portofritt direkt hem i brevlådan! Prenumerationsvillkor för Family Living. Prenumerationsvillkor för Tidningsbutiken.

2. Hur vill du betala?
Ditt erbjudande:
  • 4 nr, ord lösnrpris236kr
  • Molnlampa, värde349kr
  • Totalt värde585kr
  • Du betalar endast149kr
  • Du sparar hela436kr
* porto 49kr tillkommer
Beställ!

Prenumerationsvillkor för Family Living. Prenumerationsvillkor för Tidningsbutiken.

Fakta: Family Living

Tidningen Family Living handlar om inredning för hela familjen. Här får du inspiration från reportage hemma hos både kända och okända familjer och människor med unika hem och smarta bostadslösningar. Family Living levererar allt från de hetaste trenderna inom inredning till budgetsmarta gör det själv lösningar. Du kanske är mitt uppe i en renovering eller bara behöver göra om i gästrummet? Se hur andra familjer har löst sin vardag och bli inspirerad till ett bättre boende.
Family Living startades 2006 och ges ut 6 gånger per år av förlaget Bonnier Magazines & Brands AB med Linda Öhrn Lernström som chefsredaktör. Family Living är på svenska och ges ut i ca 28900 upplagor. Tidningen beskriver sig själv som ett färgstarkare, roligare och mer tillåtande inredningsmagasin och vi kan inte annat än hålla med. Så börja prenumerera idag och få massor av nya tips och inspiration för ditt hem direkt ned i brevlådan.
  • Land: Sverige / Språk: Svenska
  • Utgåvor/år: 6 / Förlag: Bonnier Magazines & Brands AB / Mediafy
  • Startår: 2006 / Chefredaktör: Rebecka Edgren Aldén / Upplaga: 28900